Ziya Doğan'a yeni yardımcı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Ziya Doğan'a yeni yardımcı


    Ziya Doğan'a yeni yardımcı

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'nın yardımcılığına Bordo-mavili kulübün eski oyuncularından Osman Denizci getirildi.
    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın yardımcılığına getirilen Denizci bugün takımla ilk antrenmanına çıktı. Teknik kadronun bünyesinde yardımcı antrenör olarak görev alacak olan Denizci, ayrıca oyuncu ve takım izlemekten de sorumlu olacak.
    1957 Yılında doğan, Trabzonspor'a 1982-83 sezonunda Fenerbahçe'den transfer edilen ve yaşayan efsanelerden Ali Kemal Denizci'nin kardeşi olan Osman Denizci, 1983-84 sezonunda Trabzonspor'un son kez şampiyonluğu elde ettiği takımın kadrosunda da yer aldı. Denizci, Trabzonspor ve Fenerbahçe dışında Ç.Rizespor ile Erzurumspor takımlarının da formasını giydi.
    Osman Denizci, Trabzonspor formasıyla 46 lig, 6 Türkiye Kupası, 2 de Avrupa Kupası maçında forma giydi. Ligde ve kupada 3'er gol kaydetti. Yalıspor ve Maltepespor takımlarında antrenörlük yapan Osman Denizci, son olarak Futbol Federasyonu bünyesinde Genç Milli Takım Teknik Direktörü olarak çalıştı. Denizci, futbolculuk yaşamında 3 kez A, 3 kez U-21 ve 11 kez de A Genç olmak üzere 17 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi.
    Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, basın mensupları ile yaptığı sohbette kendisini göreve getiren, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun işine son vermediği müddetçe Trabzonspor'dan ayrılmayacağını ve istifa etmeyeceğini söyledi.
İşlem Yapılıyor
X