"Hedef zirvede tamamlamak!"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    "Hedef zirvede tamamlamak!"


    "Hedef zirvede tamamlamak!"

    Beko Basketbol Ligi'nin lideri Türk Telekom'da antrenör Ercüment Sunter, ''Şu anda lideriz ama önemli olan ligi zirvede tamamlamak'' dedi. Lige çok iyi başladıklarını belirten ve sezonu uzun bir maratona benzeten Sunter, ''Öndeyiz ama yolun başındayız. Önümüzde zorlu ve uzun bir yol var. Hedefimiz play-off'ta final oynamak. Bunun için de tüm gücümüzü ortaya koymaya çalışıyoruz'' diye konuştu.
    -SUNTER KADRODAN MEMNUN-
    Geçen sezon kadro darlığı nedeniyle birçok karşılaşmada sıkıntı yaşadıklarını belirten Sunter, ''Haluk ve Tutku sakatlanacak diye büyük korku yaşıyorduk. Bu sezon tecrübeli ve genç isimlerle harmanlanmış, zengin bir kadro kurduk. Takım içi uyum da çok iyi. Bu da performansımızı önemli ölçüde artırıyor ve başarı da geliyor'' dedi.
    Dakika alamayan oyuncunun küsmediğini, sahadaki arkadaşlarına destek verdiğini vurgulayan Sunter, ''Efes Pilsen maçında bunun en güzel örneklerini yaşadık. 11 sayı geriye düştüğümüz anda bile yılmadık. Bu tür maçlara alışık deneyimli bir rakibe karşı, azimli ve hırslıydık. Bir bütün halindeydik ve savaşarak kazandık'' diye konuştu.
    -HEDEF, BAŞKENTE ŞAMPİYONLUK YAŞATMAK-
    Alper Yılmaz, Muratcan Güler ve Umut Görür gibi oyuncuların transferinden sonra bazı kesimlerin, ''Savunmacıları topladınız ama sayı atamazsınız'' şeklinde eleştiri getirdiklerini hatırlatan Sunter, şöyle devam etti: ''5 maçta hem savunma hem de hücumda neler yapabileceğimizi gösterdik. Efes Pilsen maçı bizim ofansif anlamda en kötü olduğumuz maçtı. Ama o karşılaşmada bile 70 sayı bulduk. Alman Jagla, aramıza geç katıldı ama şu ana kadarki performansı çok etkileyici. Deric Alston, kaliteli ve kariyerli bir oyuncu. Geçen sezon Avrupa kupası finalinde 28 sayı attı. Onun tecrübesi kritik maçlarda bizim en büyük kozumuz olacak. Kaptan Haluk Yıldırım, Tutku Açık, Erwin Dudley ve Mutlu Akpınar takımın en önemli taşları. Biz Ankara'ya bir şampiyonluk yaşatalım diye yola çıktık. Bu misyon üzerimize daha fazla sorumluluk yüklüyor. Ama kazandıkça ve liderliğimiz sürdükçe oyuncularımın kendine olan güveni de artıyor. Ligde aldığımız son galibiyetle şampiyonluğun en güçlü adayları Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen ile oynayacağımız maçların favorisinin baştan belli olmayacağını gösterdik. Ankaralılar bu takıma sahip çıkmalı. Biz Telekom olarak başkent basketbolunda bir uyanışı başlatalım istiyoruz.''
İşlem Yapılıyor
X