TOFAŞ Wingate'i deniyor!..

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    TOFAŞ Wingate'i deniyor!..


    TOFAŞ Wingate'i deniyor!..

    Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Tofaş, Amerikalı pivot Major Wingate'i denemek üzere Bursa'ya getirdi. Uludağ Üniversitesi Spor Hekimliği Fakültesi'nde sağlık kontrolünden geçen ve takımla antrenmana çıkan siyahi oyuncu beğenilirse sezon sonuna kadar Mavi Beyazlı takımda forma giyecek.
    Ligin başlarında istediği verimi alamadığı gerekçesiyle Amerikalı guard Alton Mason ile yollarını ayıran Tofaş, üçüncü yabancı hakkını da kullanmak için düğmeye bastı. Sezon başından beri yaşadığı pota altı sorununu çözmek için arayışlarını sürdüren Mavi Beyazlılar, Tennesse Üniversitesi'nden erken ayrılan ve bu sezon Yunanistan 1. Lig ekiplerinden Makedonikos ile anlaşan, ancak mali problemler nedeniyle ayrılan Amerikalı pivot Major Wingate'i denemek için Bursa'ya getirdi. Uludağ Üniversitesi Spor Hekimliği Fakültesi'nde sağlık kontrolünden geçen Wingate, daha sonra takımla birlikte antrenmana çıktı. Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ve teknik ekip, Amerikalı siyahi oyuncuyu beğendikleri takdirde sezon sonuna kadar anlaşma sağlayacak ve Wingate cumartesi günü Tofaş'ın İstanbul'da Tekel ile oynayacağı maça yetiştirilecek. 1983 doğumlu 2.08 boyundaki dev pivotun en büyük özelliği ise pota altını çok iyi kullanması ve iyi ribaund alması.
    Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan,"Sezon başından bu yana takımımızda ribaund problemi yaşanıyor. Bu sorunumuzu çözmek içinde Amerikalı Major Wingate'i denemek için Bursa'ya getirdik. Bu oyuncu hakkında en geç yarın son kararımızı vereceğiz. Beğenirsek, Wingate ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayacağız" dedi.
İşlem Yapılıyor
X