arkadaslar bende multifeed ile w3 bulunmuş durumda sinyalide sağlam ss3 kullanıyorum lütfen bana yardım edin nasıl download yapacagım tam detaylı anlatacak birileri varmı acaba skynet filan kurulu değil
							
						
					w3 ten download yapma lütfen yardım
				
					Kapat
				
			
		
	X
- 
	
	
	
	
		
	
	
	
		
	
		
			
				
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Yorum
 - 
	
	
	
	
		
	
	
	
		
	
		
			
				
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Konu: w3 ten download yapma lütfen yardım
aşağıya linki yazdım. ben de ss3 kullanıyorum. linkteki skyneti bi değişiklik yapmadan kullanabilirsiniz. ayarlar ss3 e göre yapıldı. ama rule lar sadece belli maclerden gelen verileri almaya yönelik. yani gece 11 ile sabah 7 arasında film oyun program gönderen maclerin verilerini alıyor. diğer dosylardan da almak istedikleriniz varsa skynet açıkken klavyeden g ye basıp sağdan inmesini istediğiniz dosya türlerinin üzerine gelip + ya basabilirsiniz.
Yorum
 - 
	
	
	
	
		
	
	
	
		
	
		
			
				
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Konu: w3 ten download yapma lütfen yardım
kardeş Allah razı olsun verdiğin programı indirdim kurdum çalışıyor ama inmiyor. benim merak ettiğim konu şu. şimdi bende turksat ve hotbird'i çeken 2 çanak var ve Eutelsat ı çeken bir lnb daha yapmam gerekirmi? yoksa o bu 2 lnb ile download yapabilirmiyim?aşağıya linki yazdım. ben de ss3 kullanıyorum. linkteki skyneti bi değişiklik yapmadan kullanabilirsiniz. ayarlar ss3 e göre yapıldı. ama rule lar sadece belli maclerden gelen verileri almaya yönelik. yani gece 11 ile sabah 7 arasında film oyun program gönderen maclerin verilerini alıyor. diğer dosylardan da almak istedikleriniz varsa skynet açıkken klavyeden g ye basıp sağdan inmesini istediğiniz dosya türlerinin üzerine gelip + ya basabilirsiniz.
http://www.dosya.tc/skynetss3.rar.html
sen nasıl yapıyorsun mesela eutelsata özel lnb mi var sizlerde?Yorum
 - 
	
	
	
	
		
	
	
	
		
	
		
			
				
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Konu: w3 ten download yapma lütfen yardım
şu anda turksatta da hotbirdte de download kanalı yok. 7 derecedeki eutelsat w3 uydusunda bikaç tane internet var. yani download için bu uyduya çevrilmiş bi çanak olması lazım. skynet maalesef sadece disec 1 deki uyduyu algılayabiliyor. o yüzden tv kartınla üç uyduyu birlikte izliceksen w3'ün disec switchinin 1 nolu girişine bağlandığından emin olmalısın.kardeş Allah razı olsun verdiğin programı indirdim kurdum çalışıyor ama inmiyor. benim merak ettiğim konu şu. şimdi bende turksat ve hotbird'i çeken 2 çanak var ve Eutelsat ı çeken bir lnb daha yapmam gerekirmi? yoksa o bu 2 lnb ile download yapabilirmiyim?
sen nasıl yapıyorsun mesela eutelsata özel lnb mi var sizlerde?Yorum
 - 
	
	
	
	
		
	
	
	
		
	
		
			
				
	
	
	
	
	
	
	
	
	
Konu: w3 ten download yapma lütfen yardım
sportyhugo hocam binlerce teşekkür işe yaradı diseq 1 e aldım ve manna, skynet hepsi çalışıyor şimdi. Allah razı olsun sendenYorum
 
	
Yorum