BOKSTA REZALET!!!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    BOKSTA REZALET!!!

    Boks şampiyonasında skandal!





    4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nın 4. gününde akşam seansında finale kalma mücadelesi için ringe çıkan Şemsi Yaralı, hakemlerin kötü yönetimi sonucu yenildi.
    Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de devam eden 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nın 4. gününde akşam seansında finale kalma mücadelesi için ringe çıkan 86 kiloda Şemsi Yaralı, hakemlerin kötü yönetimi sonucu yenildi.

    Finale kalmak için Rus boksör Elena Surkova ile dövüşen Şemsi, son raundta rakibine attığı net yumruklara puan alamadı. Maçın sonunda Rus rakibine 10-9 yenik sayıldı ve bronz madalyada kaldı. Kafile başkanı Zafer Gülseven, maç sonrası hakem heyeti başkanına giderek, ''bu kadar net atılan yumruklara nasıl puan verilmez'' sözlerine hakemler cevap veremedi.

    Maçı tekrar videodan izleyeceklerini söyleyen hakem yetkilileri, Zafer Gülseven'den özür dilediler. Şemsi Yaralı ise AA muhabirine ağlamaklı bir şekilde yaptığı açıklamada, maçın kendisi lehine en az 17-10 bitmesi gerektiğini, final şansının elinden çalındığını söyledi. Teknik direktör Selahattin Başaran ise Şemsi'nin maçından önce ringe çıkan Polonyalı ve Rus boksörlerin maçlarında son raundun bir dakika erken bitirildiğini, Polonyalı boksörün final şansının çalındığını, hakemlerin şampiyonayı berbat ettiğini açıkladı. Şampiyonanın yarın yapılacak son gününde 50. kiloda Hasibe Erkoç altın madalya mücadelesi verecek.
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: BOKSTA REZALET!!!

    Türk boksörleri rakiplerine elendi








    Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de süren 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nın akşam seansında ringe çıkan 3 Türk boksörü, rakiplerine yenilerek elendiler.
    Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de süren 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nın akşam seansında ringe çıkan 3 Türk boksörü, rakiplerine yenilerek elendiler.

    34 ülkeden, 200 bayan boksörün katılımıyla süren şampiyonanın 4. gününde
    ringe çıkan 57 kiloda Nagehan Gül, Dünya Şampiyonu Rumen Mihaela karşısında maçtan 20-12 yenik ayrıldı ve yarı final şansını kaybederek elendi.
    75 kiloda Hatice Alıç, yarı finale kalma mücadelesinde Çinli boksör Jinzi
    Li'ye 16-1 kaybederek şampiyonaya veda etti.

    Akşam seansında ringe çıkan son Türk sporcusu 80 kiloda Selma Yağcı, Rus rakibi Irina Sinetskaya'ya 14-10 yenilerek, elenen bir diğer Türk boksör oldu. Şampiyonaya yarın yapılacak karşılaşmalarla devam edilecek.

    Yorum

    • cemal344
      Senior Member
      • 03-11-2005
      • 3977

      #3
      Konu: BOKSTA REZALET!!!

      Sapır sapır dökülüyoruz bu ne iş yahu.

      Yorum

      • SELÇUK KAYA
        Senior Member
        • 12-05-2005
        • 4809

        #4
        Konu: BOKSTA REZALET!!!

        Hasibe dünya şampiyonu oldu3 günden bu yana grip hastalığı ve yüksek ateşle mücadele eden Hasibe Erkoç, bugün finalde Çinli boksör Li Siyuan'ı devirerek 50 kiloda dünya şampiyonu oldu.23 Kasım 2006
        Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nda, 50 kiloda Hasibe Erkoç dünya şampiyonu oldu.

        3 günden bu yana grip hastalığı ve yüksek ateşle mücadele eden Hasibe Erkoç, bugün finalde Çinli boksör Li Siyuan ile mücadele etti. Baştan sona üstün bir performans gösteren Hasibe Erkoç, rakibini 18-12 yenerek 50 kiloda dünya şampiyonu oldu ve bir ilke imza attı.

        34 ülkeden 200 boksörün katıldığı 4. Dünya Bayanlar Boks Şampiyonası'nda Türkiye, 1 altın madalyanın yanı sıra Şemsi Yaralı ile 1 de bronz madalya kazandı.

        Hasibe Erkoç, final maçının sona ermesiyle birlikte Türk bayrağıyla ringde şampiyonluk turu atarken, şampiyonluğun keyfini doyasıya yaşadı.

        Maçın hemen ardından Türk bayrağına sarılı olarak Hasibe Erkoç, olanlara halen inanamadığını, 3 gündür grip nedeniyle, yüksek ateşle hasta yattığını söyledi.

        Erkoç, "Maçın son raundunda hocam Selahattin Başaran'ın, önde olduğumu söylediğini ve 'gez gez' diye bağırdığını duydum. Fakat ayaklarımda gezecek derman yoktu. Son raundun nasıl geçtiğini inanın bilmiyorum. Bu şampiyonluğumun Türk milletine hayırlı olmasını diliyorum. Bize boks yapma fırsatı veren Caner Doğaneli ve değerli hocam Selahattin Başaran'a teşekkür ediyorum" dedi.

        Yorum

        • mazlum22
          Senior Member
          • 03-03-2006
          • 7143

          #5
          Konu: BOKSTA REZALET!!!

          tek tesellimiz o oldu zaten...

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X