kart paylaşımı beklentisi hakkında

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • outlander
    Junior Member
    • 17-05-2005
    • 279

    kart paylaşımı beklentisi hakkında

    değerli forum dostlarım;
    hepimizin en büyük beklentisi paylaşım ama şöyle bir bakalım (burada yazanlar benim şahsi fikirlerim tecrübemdir)
    kart sharing yapan cihazları genelde ikiye bölebiliriz;
    1- manuel yani şahıslar arasında yapan cihazlar ki bu cihazlar serverada bağlanabilir dreambox, triple dragon gibi
    2- sadece servera bağlanıp yapabilen karşılıklı yapamayan cihazlar **** 9000, starbox It 5400 gibi,
    işte olay burada **** diyorki şirket olarak biz illegal kullanıma karşıyız yani paylaşıma karşılar ve paylaşım hizmeti vermeyiz diyor lütfen hatalı isem düzeltin. yani server olayını biz yapmıyoruz zaten yapmaları mümkün değil eğer onların yaptığı ispatlanırsa büyük cezalar alabilirler. o zaman kim yapıyor diğerleri peki bu diğerleri kim ve yaptıkları hizmete ne kadar garanti veriyorlar ve nereye kadar verebilirler eğer bedava server ise yapacak pek bir şey yok isterse yarın keser yayını peki paralı oldu diyelim mesela ayda 20 ytl işte ozaman diyebilirizki kardeşim ben paramı verdim yayın nerede. peki zaten 20 ytl vereceksek neden yasal üye olmayalım bir yayıncıya. olduk diyelim. işte paylaşımın anlamı orada çıkıyor sen paylaşacaksın ki başkalarıda senle paylaşsın ve bu bedava oluyor.
    bu söylediğim redline içinde geçerli redline firması bilemiyorum server kurarmı ama hiç sanmıyorum kim kuracak ve sistem nasıl çalışacak işte bütün mesele burada.
    gelelim dreambox ve triple dragon gibi cihazlara onlarda alternatifler fazla. ister dreami aldığınız şirket genelde birkaç aylığınada olsa xharingi bedava veriyor. diyelimki sıkıldığınız o zaman gruplara katılıp karşılıklı paylaşım yapabilirsiniz. ve bu cihazlarda paylaşım yapan emular fazla newcmad, camd, ccam, gbox gibi.bunun yanında bugün bedava server yapan cihazların serverlarında ki kesilmelerde işin cabası dilediği an kesebilirler. o zaman ben redline kullanıcısı olarak redline şunu sormak isterim. cihaz çıkartıyorsun ama bunu nasıl destekleyeceksin veya nasıl yapacaksın tüm bunları detaylıolarak anlatırlarsa dinlerim ona göre alırım.
    umarım yukardaki yazım sizleri sıkmamıştır. sadece değerli arkadaşlarım yani sizlerle paylaşmak istedim.
    saygılar.
İşlem Yapılıyor
X