Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • altan1978
    Member
    • 16-08-2005
    • 525

    Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!


    Star TV'deki Telegol programına katılan bir dönem Fenerbahçe camiasının içinde olan Cihan Oskay Türk futbolunu sarsacak açıklamalarda bulundu.

    Paralar havada uçuştu iddiası!
    Programda ciddi iddialara yer veren Oskay, 2000-2001 sezonun son haftasında lider Fenerbahçe'nin rakibi Samsunspor'a Mustafa Çebi vasıtası ile 150.000 dolar gönderdiğini ve Samsunspor kadrosunun İstanbul'dan bizzat Aziz Yıldırım tarafından yapıldığını iddia ederken, o sezon aynı hafta oynanacak Galatasaray - Trabzonspor maçı için Karadneiz ekibi oyuncularına o sıralar Trabzonspor'da forma giyen Oktay Derelioğlu vasıtası ile 250.000 dolar teşvik priminin kendisi vasıtası ile önerildiğini iddia etti.

    Cihan Oskay ayrıca Samsunspor'a söz verilen ayrı bir 150.000 doların Aziz Yıldırım tarafından verilmediği, bu yüzden Çebi ile dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar'ın arasının açıldığını iddaa ederken, konuşmasını telefon numaraları ve kasetlerle destekledi. Ancak telefon konuşmalarının hepsinin yeni tarihli olması dikkat çekti.
    Oktay Derelioğlu vasıtası ile 250 bin dolar!
    Cihan Oskay, Aziz Yıldırım'ın Ümraniye'deki ofisinden 150.000 dolar aldığını, yine Aziz Başkan'ın talimatı ile kulüp muhasebe müdüründen 100.000 dolar alıp, Marmara Oteli'nde kamp yapan Trabzonspor kafilesini görmeye gittiğini, arka kapısından girdiği otelde Oktay Derelioğlu'nun kaldığı oda içinde 250.000 doları yatağın üzerine döktüklerini ve Trabzonspor'da oynayan, Trabzon orijinli futbolcular hariç diğer futbolcuların ikişer ikişer odaya alınıp paraların gösterildiğini, galip gelmeleri ya da en fazla 1 farkla yenilmeleri durumunda bu parayı alacaklarını söylediğini iddaa etti.
    Cihan Oskay açıklamalarının ardından o sırada Trabzonspor'da oynayan Tamer Tuna ve Oktay Derelioğlu ile olan konuşmaların kasetlerini dinlettirdi.
    Şekip Mosturoğlu: "Hukiki yollara başvuracağız"
    Programa bağlanan Fenerbahçe Spor Külübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu Cihan Oskay için "meczup" ifadesini kullanırken, Telegol programını yanlı yayın yapmakla suçladı. Fenerbahçe Spor Külübü adına açıklama yaptığını söyleyen Mosturoğlu, Cihan Oskay için yurtdışına çıkma yasağı olduğunu, şirketlerini batırdığı gibi kişisel suçlamalarda bulunup Fenerbahçe'nin hukuki yoldan hakkını arayacağını söyledikten sonra programdan ayrıldı.
    Şekip Mosturoğlu'nun kimseyi dinlemeden telefonu kapatması programn konukları tarafından tepki ile karşılandı. Program yapımcısı Serhat Uluren saat 18.00'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı aradığını, bugün konuşulacak konuların Fenerbahçe ile ilgili olduğunu ilettiğini ve kendisi ile görüşme talebinde bulunduğunu ancak Aziz Başkan'ın bunu reddettiğini söyledi.
    Programa bağlanan Petrol Ofisi Kulübü Başkanı Şahin Ulu olayın şahidi olarak programa bağlandı.
    Oktay Derelioğlu: "Cihan Oskay'ın bana borcu var"
    Programa bağlanan Oktay Derelioğlu suçlamaları reddederek "Kimse benim hakkımda şöyle yaptım böyle yaptım diyemez. O ses kayıtlarında da hiç bir şey yok. 13-14 yılda o kadar şey gördüm ancak hiç bir zaman içine girmedim. Sahaya çıktığımda hiç bir zaman formanın hakkını vermemzlik yapmadım. Her futbolcuya bazen en yakın bildiği kişilerden bile böyle teklifler gelir, her futbolcu bunu yaşamıştır ama esas olan sahadır, orada yaptığın mücadeledir" dedi. Ayrıca Oktay, Cihan Oskay'ın kendisine borcu olduğunu iddaa etti.
    Oktay, Aziz Başkanın ricası ile kendisine vekalet verdiği ve Fenerbahçe kulübüne transferinde imzayı o sırada arasının çok iyi olduğu Cihan Oskay'ın attığını söyledi. Ardından Oktay Cihan Oskay'ın kendi adına "Oktay'ın eşi doğum yapacak, acil paraya ihtiyacı var" diyerek kulüpten 20.000 dolar aldığını iddaa etti.
    Oskay ise bu iddaayı reddederek Oktay'ın kayınbiraderi ile parayı birlikte aldıklarını ve parayı Oktay'a gönderdiğini iddaa etti.

    Yücel Uyar: "Diplomamı yırtarım"
    Programa bağlanan dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar şike iddialarını reddetti. Yücel Uyar, Samsunspor'un Sinop kampının iptal edildiği iddialarının yersiz olduğunu, Samsunspor'un hiç bir zaman Sinop'ta kamp yapmadığını söylerken iddiaların doğru olması durumunda teknik direktörlük diplomasını yırtacağını söyledi. Yücel Uyar, Serhat Ulueren'in "kaleci Allum Buker yerine neden Göksel'i oynattınız" sorusuna ise "Göksel o sezon bir çok maçta oynadı. 5 sene öncesini hatırlamıyorum sakat ya da formsuz olabilir" şeklinde cevap verdi.
    Cihan Oskay daha sonra Mustafa Çebi ve oğlu ile yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını dinlettirdi.
    "Şike yapsan kaçmaz"
    Programa bağlanan 2000-2001 sezonu Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Oktay'ın kaçırdığı golleri hatırlatıp, "Trabzonsporlu futbolcuların bağlanıp size gerekli cevapları vermesini isterdim." dedi. Cihan Oskay, Oktay'ın kendisine bu kaçan goller için kendisine "Şike yapsan kaçmaz" şeklinde yorumladığını iddaa etti.
    "Bileklerimi keserim"
    Programa bağlanan ve Samsunspor'a verilen teşvik primi olayında adı geçen Fenerbahçe Kongre üyesi Mustafa Çebi "Başım hiç bir zaman öne eğilmemiş ve her zaman dik yürümüşümdür. Karşıma tilki kürküne bürünmüş olarak çıkan, iki kez görüştüğüm bu kişi (Cihan Oskay), Orduspor başkanı olduğum için beni başkana önermiş. Başkan'da beni aradı, Samsunspor maçı için Mustafa sen koyu Fenerbahçelisin, bizim için yapabileceğin bir şey var mı diye sordu? Ben de seve seve herşeyi yaparım dedim. Bu kişi bana 150.000 dolar verdiğini söylüyor. Nerede verdiğini söylesin bileklerimi keserim. Adı geçen Yücel (Uyar) dünyadaki en doğru kişilerden biridir. Bu kişi Fenerbahçe Kulübü'nü, başkanımızı yıpratmaya çalışıyor" dedi. Dönemin Samsunspor teknik direktörü Yücel Uyar ile çok yakın dost olduklarını belirten Çebi, ancak Yücel Uyar'a kesinlikle maç hakkında bir şey söylemediğini belirtti.
    Ardından Mustafa Çebi'nin Tuncay Oskay ile yaptığı telefon görüşmesi tekrar dinletildi. Kasette Çebi'nin olay hakkında net açıklamaları olmazken, Başkan Aziz Yıldırım hakkında yaptığı bazı açıklamalar oldu.
    Kaset sonrası Cihan Oskay'ın sorduğu "Mustafa Abi, biz 150.000 dolar borçlandık mı? Senin yanında Abdullah Kiğili bizi arayıp, bu adam (Aziz Yıldırım) 150.000 doları vermiyor, beni bu işe karıştırmayın demedi mi?" sorusuna ise net bir cevap vermekten kaçınarak "Bu isimler Fenerbahçe'yi 100.yılda lekelemek istiyor" demekle yetindi.
    Programa bağlanan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Kemal Kapulluoğlu, programı dikkatlice izlediklerini, yarından itibaren bahsi geçen konuları incelemeye alacaklarını, yürütme kurulunda olduğu için şu anda kendisinin bir yorum yapmasının mümkün olmadığını söyledi.
    Programa bağlanan Mahmut Uslu, program içinde gösterilen ve gizli kamera ile çekilen görüntüleri hakkında açıklamalarda bulundu. Mahmut Uslu kendisinin Cihan Oskay'ı tanımadığını söylerken, Oktay Dereli adına kulüpten almış olduğu 20.000 doların kaydını çıkarttılarını söyledi.
    Ali Şen: "Fenerbahçe taraftarı sakin olsun"
    Programa bağlanan Ali Şen, Fenerbahçe taraftarını sakin olmaya çağırdı. Telegol programı ekibine sahip çıkan Ali Şen, Cihan Oskay'ı şimdiye kadar camiadan tanıdığı kadarı ile kibar bir beyfendi olarak tanıdığını söyledi. Ali Şen Cihan Oskay'ın iddialarının ve özellikle kaset kayıtlarının bir bir bilgi içermediğini, kayıtlarda konuşturulan futbolcuların laf kalabalığına getirildiğini söyleyen Ali Şen tekrar tekrar camiayı sakin olmaya çağırırken konu hakkında gereken tepkinin kulübün hukuk kanalları yolu ile verileceğini tekrarladı.
    Spor camiası bu açıklamaların ardından gelecek tepkileri merak ediyor.
  • ONAY35
    Junior Member
    • 16-10-2005
    • 121

    #2
    Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

    adama sormazlarmı 5 yıldır nerdeydin diye federasyon seçimleri yaklaşıyor ya normal bunlar

    Yorum

    • NOUMAQ
      Junior Member
      • 18-07-2006
      • 7

      #3
      Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

      Tek Cümle
      azizin Paraları İşte Yüz Karaları

      Yorum

      • SELÇUK KAYA
        Senior Member
        • 12-05-2005
        • 4809

        #4
        Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

        F.Bahçe'den şike iddialarına yanıt
        Star televizyonunun Telegol programında yayınlanan Fenerbahçe Kulübü'nün 2000-2001 yılında şike yaptığı iddialarına yanıt Fenerbahçe Kulübü adına programa katılan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu'ndan geldi.

        Mosturoğlu Telegol'e telefonla bağlanarak şu açıklamayı yaptı: "Bir yanda hiçbir yetkilisinin görüşüne başvurulmayan F.Bahçe Kulübü; diğer yanda tehdit suçundan hakkında yakalama emri bulunan, vergi borçları nedeniyle yurt dışı yasağı konulan, kendi gazetesi ve ailesi tarafından gazete ilanı ile aranan, ticari ortaklarını dolandırarak ticari durumunu saklayan bir meczubun iddiaları.

        Her programın konseptini belirleme özgürlüğü vardır. Benzer taleplerle yaklaşık iki ay önce ATV'de Ahmet Çakar'a giden, 10 bin euro artı eşi ve çocuğunun Hollanda uçuş biletlerinin sağlanması karşılığında açıklamalar yapacağını söyleyen bu şahsa itibar edilmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Meczup şahısın iğrenç iddialarına cevap verme gibi bir düşüncem yok. Sadece bu meczubun, arkasındaki karanlık güçlerin, bunu yapan maalesef sizin F.Bahçe'ye attığınız çamurdan dolayı mutlaka hesap vereceğinizi belirtmek istiyorum.

        Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin başkanıdır. Başkan F.Bahçe Kulübü'nün ayrılmaz bir parçasıdır. Ona yönelik her türlü eylem ve söylem F.Bahçe camiasına yapılmıştır. Taraftarlarımızın, camiamıza yönelik 'böl ve yönet' politikaları karşında dikkatli olmalarını talep ediyorum. Bu olayın da yayınlandığı programın içeriğini çok yakın geçmişte de benzer şekilde dile getirilen ve daha sonra bir süre sonra yine o kişi tarafından yalanlanan olayla taraftarımızın bağlantısını kurmasını rica ederim."

        Yorum

        • SELÇUK KAYA
          Senior Member
          • 12-05-2005
          • 4809

          #5
          Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

          Oskay bir sahtekar mı?
          F.Bahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu'nun "Cihan Oskay, benzer bir programı Ahmet Çakar'a da teklif etmişti" ifadesi için SABAH Yazarı Ahmet Çakar şu açıklamayı yaptı:

          "Cihan Oskay bir sahtekardır. Sezon başında bu adam, dün gece Telegol programında anlattıklarına benzer şeyleri bize söyleyebileceğini ifade ederek bizim de kapımızı çaldı. Ben kendisini hiç tanımazdım. Görüşmede Ersin Düzen vardı. Buluşma SABAH gazetesinin yanındaki Köfteci Restoran'da oldu. Bizden bu bilgileri yayında anlatma karşılığında 10 bin Euro ve karısı ile çocukları için Amsterdam'a bilet talep etti. Biz de elinde yeterli delil ve bilgiler olmadığını ve prensip olarak bu tür uygunsuz tekliflere açık olmadığımızı söyledim. Ayrıca Oskay'ın dün gece anlattıklarıyla o gece bize anlattığı olaylar hakkında bazı önemli farklılar da vardı. Olayın detaylarını yarın SABAH gazetesindeki köşemde anlatacağım."

          Yorum

          • SELÇUK KAYA
            Senior Member
            • 12-05-2005
            • 4809

            #6
            Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

            Yücel Uyar'dan tuhaf savunma
            Eski Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, bir televizyon kanalında yayınlanan programda konu edilen ve 2000-2001 sezonunda oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili şike iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Kimileri reyting yapmak kimileri birbiriyle uğraşmak adına bu karalamayı yapmışlardır" dedi.

            Uyar, yaptığı basın açıklamasında, iddialardan büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, söz konusu iddialarla ilgisi bulunmadığını söyledi.

            Yaklaşık 25 yıldır futbolun içinde olduğunu ve gerek futbolculuk hayatında, gerekse teknik direktörlük döneminde hiçbir zaman etik dışı bir davranışın içinde olmadığını ifade eden Uyar, bunun da kendisini tanıyan herkes tarafından iyi bilindiğini kaydetti.

            Söz konusu iddiaların gerçek dışı olduğunu vurgulayan Uyar, "Bırakın beni, babamı, 7 kuşak nesilden akrabama biri bir lira verdiğini söylesin ben ertesi gün bir daha sahalardan görülmemek üzere ayrılırım" dedi.

            İddialara konu Fenerbahçe maçı için takımını en iyi şekilde hazırladığını ve motive ettiğini belirten Uyar, o dönemde de bazı çevreler tarafından teşvik primi konusunun gündeme getirildiğini söyledi.

            Söylentilere haklılık kazandırmamak için büyük çaba gösterdiklerini anlatan Uyar, kampta disiplinsiz davranışta bulunan İlhan'ı normal şartlarda kadro dışı bırakması gerekirken, davranışına göz yumduklarını belirtti. Uyar, "İlhan o gün ter idmanından önce topu atarak camı kırdı. Benim o gün İlhan'ı kovmam lazımdı. Ben eğer İlhan'ı kadroya almasaydım o zaman da 'İlhan'ı oynatmadı' diyeceklerdi" dedi.

            Futboldan yeterince para kazandığı, oynadığı dönemlerde çok iyi rakamlarla transfer yaptığını ve boğazından haram geçmediğini söyleyen Uyar, "Kimileri reyting yapmak, kimileri birbiriyle uğraşmak adına bu karalamayı yapmışlardır" diye konuştu.

            Böyle bir konuda açıklama yapmak zorunda kaldığı için hem kendisi hem de takımı adına üzüntü duyduğunu belirten Uyar, U-20 Milli Takımla ilgili kendisine yapılan teklife de değindi.

            Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine böyle bir teklifte bulunduğunu da anlatan Uyar, "Ben federasyondaki yöneticilerin ve Fatih hocamın bunlardan etkileneceğini düşünmüyorum" dedi.

            Yorum

            • kaya1797
              Junior Member
              • 20-01-2006
              • 61

              #7
              Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

              tertemiz bir CUMHURİYET istiyoruz.

              Yorum

              • altan1978
                Member
                • 16-08-2005
                • 525

                #8
                Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                Yaw benim anlamadığım telefonla bağlanan hiçkimse gizli tel. kayıtlarında sarfettiği sözlerden bahsetmiyor, bir gariplik var burada.
                sadece politika yapıyorlar;
                "sen sahtekarsın",
                "adalet önünde hesap vereceksin",
                "benim boğazımdan haram lokma geçmedi",
                "ispatlansın diplomamı yırtarım"
                yaw daha ne ispatı olacak gizli telefon konuşmalarında hiçkimse inkar etmediki olayı,
                aksine özellikle Oktay Derelioğlu'nun kayınbiraderi Murat, Mustafa Çebi ve oğlu
                bırak inkar etmeyi birisi 150.000$ verdiğini 150.000$ da borçlu kaldığını, diğeri 1 gol bile atsalar parayı alabileceğini,bir diğeri en çokta bu kadar olaydan sonra uçağa alınmayışlarına kırıldıklarından bahsediyor.

                Birde çıkıp yüzsüzce kendilerini savunuyorlar.bash
                Sanki o telefon konuşmaları bana aitcrashs

                Yorum


                • #9
                  Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                  sıradan bir futbolseverim ve gs liyim ama hepsinde bu tür olaylar olduguna inanıyorum gs dahil ama fb bence sivri dilli yöneticilerinden dolayı çok antipatik oluyor ve daha çok tepki aldıgını için üzerine biraz daha fazla gidiliyor
                  saygı ve sevgi ile .....

                  Yorum

                  • altan1978
                    Member
                    • 16-08-2005
                    • 525

                    #10
                    Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                    Originally posted by tracker1 View Post
                    sıradan bir futbolseverim ve gs liyim ama hepsinde bu tür olaylar olduguna inanıyorum gs dahil ama fb bence sivri dilli yöneticilerinden dolayı çok antipatik oluyor ve daha çok tepki aldıgını için üzerine biraz daha fazla gidiliyor
                    saygı ve sevgi ile .....
                    Tuttuğun takım konusuda dahil altına imzamı atıyorum:D
                    Bizim Bülent Ünder de oraya gitmiş,Samsun a teşvik primi vermeye(Gerçi bu iddianın somut bir kanıtı yok ama).Ama susuyorsa vardır bişey...
                    Artık bunlara göz yummayıp bir operasyon yapılmalıdır, bazı arkadaşlarda bunu kabul edip dolaylı yoldan yardımcı olmalıdırlar
                    Yoksa artık bu oyununda zevki kalmayacak.Hepimiz Galatasaraylısı,Fenerlisi,Beşiktaşlısı Trabzonlusu boğazımıza kadar pisliğe batıcazcrashs

                    Yorum

                    • umina
                      Member
                      • 11-12-2005
                      • 1699

                      #11
                      Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                      teşvik olyını inkar etmek aptallıktır ama onca zaman geçmişken bunları piyasaya çıkarmanın anlamı yok. varsa bi durum yapıldığında bak kardeşim bu şike yapıyor desinler de görelim.

                      Yorum

                      • nail40
                        Member
                        • 20-03-2006
                        • 1528

                        #12
                        Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                        Originally posted by NOUMAQ View Post
                        Tek Cümle
                        azizin Paraları İşte Yüz Karaları
                        azizin paraları işte yüz karaları bence o sözü kendi başkanınıza söyleyin geçen yıl galatasaray şampiyon olacak bizde kupayı alacağız diyen sizin başkanız değilmi adam nede olsa fener düşmanı olan ulusoy ile akraba aynı tas aynı hamam bunun içinde fenerbahçe ve büyük başkan aziz yıldırım'ı sindirmeye yok etmeye yönelik haçlı zihniyeti yatıyor. zaten şike var diyen adamın dosyası kabarık herif karapara aklamaktan fişliymiş ayrıca bjk li olan kazım kanat bile bu adam için ruhsal yönden bitmiş zavallı diyor ahmet çakar ise bu konu ile ilgili olarak 2,5 ay önce bana geldi 10.000 euro istedi diyor bende vermeyince bu parayı ya senden ya da aziz yıldırımdan öyle yada böyle alacağım demiş. ayrıca yıllardır fenerbahçe aleyhinde yayınlar yapan serhat uluer isimli fener düşmanı dün akşam programa katıp bu adamın tezgahını açıklayacağını söyleyen ve star tv den süleyman rodop isimli şahısa prgrama telefonla katılmak istediğini söyleyen ahmet çakar'ı neden programa katılmasına izin vermediler. ve saat gecenin 3,00 da atv spor yorumcularını tehdit etme ihtiyacı duydu bay serhat uluer isimli fener düşmanı

                        Bir başka nokta bu hafta fb-gs maçı var bu olay neden bu hafta yayınlandı. şunu bilmek gerekir fenerbahçe bir türk takımı ayrıca biz annelerimizin liginde oyunyoruz diyerek de ulusal takımlarımızla alay geçen bir takımda değil ki fenerbahçe son 6 yılda gerek maddi gerekse futbol açısından hep başa güreşiyor işte bu noktada kutsal ittikaf olan haçlı kafasındaki ulusoy yönetimindeki bir grup fenerin önünü kesmeye ve iftiralar atmaya başladılar

                        Korkunun ecele faydası yok Allah'ın izniyle 2 ay sonra ulusoy dönemi kapanacak ve türk toplumundaki bir kara leke temizlenecek

                        Bir başka konuda noktalama işaretlerine dikkat etmedim sizlerden özür dilerim.

                        Ne Mutlu Fenerbahçe'liyim Diyene

                        Yorum


                        • #13
                          Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                          Originally posted by nail40 View Post
                          azizin paraları işte yüz karaları bence o sözü kendi başkanınıza söyleyin geçen yıl galatasaray şampiyon olacak bizde kupayı alacağız diyen sizin başkanız değilmi adam nede olsa fener düşmanı olan ulusoy ile akraba aynı tas aynı hamam bunun içinde fenerbahçe ve büyük başkan aziz yıldırım'ı sindirmeye yok etmeye yönelik haçlı zihniyeti yatıyor. zaten şike var diyen adamın dosyası kabarık herif karapara aklamaktan fişliymiş ayrıca bjk li olan kazım kanat bile bu adam için ruhsal yönden bitmiş zavallı diyor ahmet çakar ise bu konu ile ilgili olarak 2,5 ay önce bana geldi 10.000 euro istedi diyor bende vermeyince bu parayı ya senden ya da aziz yıldırımdan öyle yada böyle alacağım demiş. ayrıca yıllardır fenerbahçe aleyhinde yayınlar yapan serhat uluer isimli fener düşmanı dün akşam programa katıp bu adamın tezgahını açıklayacağını söyleyen ve star tv den süleyman rodop isimli şahısa prgrama telefonla katılmak istediğini söyleyen ahmet çakar'ı neden programa katılmasına izin vermediler. ve saat gecenin 3,00 da atv spor yorumcularını tehdit etme ihtiyacı duydu bay serhat uluer isimli fener düşmanı

                          Bir başka nokta bu hafta fb-gs maçı var bu olay neden bu hafta yayınlandı. şunu bilmek gerekir fenerbahçe bir türk takımı ayrıca biz annelerimizin liginde oyunyoruz diyerek de ulusal takımlarımızla alay geçen bir takımda değil ki fenerbahçe son 6 yılda gerek maddi gerekse futbol açısından hep başa güreşiyor işte bu noktada kutsal ittikaf olan haçlı kafasındaki ulusoy yönetimindeki bir grup fenerin önünü kesmeye ve iftiralar atmaya başladılar

                          Korkunun ecele faydası yok Allah'ın izniyle 2 ay sonra ulusoy dönemi kapanacak ve türk toplumundaki bir kara leke temizlenecek

                          Bir başka konuda noktalama işaretlerine dikkat etmedim sizlerden özür dilerim.

                          Ne Mutlu Fenerbahçe'liyim Diyene
                          kardeş lütfen fanatikliği bir tarafa bırakta objektif ol

                          Yorum

                          • Yusuf40
                            Junior Member
                            • 21-10-2006
                            • 32

                            #14
                            Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                            Dün canlı canlı hepsini seyrettim, bence Fenerbahçeliler 100. yıllarında şampiyonluk hayali kurarken küme düşürülme tehlikesinin hayalini kursunlar. Yıllardır GS ve FB nin yaptıklarını herkes biliyor, işte resmen belgelendi sonuçta.

                            Oskay, dolandırıcı ve sahtekar olduğunu kabul ediyor zaten, ben temizim demiyor, temiz bi insan zaten bunları yapıp arkasınada tel kaydı alıp basına çıkmaz. Bu adamın suçu, ama ya şikeyi yapanların suçu. Bence İtalyadaki gibi bi savcı verilecek göreve, ve Fenerin sonu küme olacak. Çünkü ilk defa belgesiyle açıklama yapan oldu, darısı 1991 de Ankaragücünü 8-0 yenip bizi şampiyonluktan eden şikeci GS nin başına.

                            Yorum

                            • stephenking
                              Banned
                              • 30-03-2006
                              • 1183

                              #15
                              Konu: Fenerbahçe'ye şok suçlamalar!

                              bu salağa inanmak aptallıktır bence adam ne dediğini bilmiyorki

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X