Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

    Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım basın toplantısı yapıyor.
    Canlı yayın şu an başladı.
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

    Telegol programı yayından kaldırılmalı bu açıklamalardan sonra.

    Yorum

    • SELÇUK KAYA
      Senior Member
      • 12-05-2005
      • 4809

      #3
      Konu: Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

      Aziz Yıldırım iddialara çıldırdı
      Aziz Yıldırım kendisi hakkında şike iddiaları üzerine yaptığı açıklamada "Bu kişi kendisine sağlanan maddi destek ile yaklaşık 5 ay önce planlamış bir senaryoyu adım adım işlemiş ve sonunda oluşturduğu komplo planını ortaya dökmüştür. Hedef bellidir. Hedef başkan üzerinden Fenerbahçe’yi yıpratmak, önünü kesmek, aşağı çekmektir. Bu amacın, kime ne fayda sağladığı kamuoyunun takdiridir. Kendisi ile mahkemede hesaplaşacağız. Bu komplo, organize bir suçtur ve bu suçun tüm failleri yakalanmalı ve kanun önünde cezalandırılmalıdır.

      FEDERASYONUN KOMPLOSU
      Aynı televizyon kanalında hatırlanacağı üzere bugün hala "Futbol Federasyonu yöneticisi olan Tahir Kıran, "Haluk Ulusoy, F.Bahçe’yi 100. yılında şampiyon yapmayacak" haberleri üzerine karşı kampanya olarak, kamuoyuna 2005-2006 yılında G.Saray’ın rakiplerine, F.Bahçe’nin teşvik primi verdiğini iddia etmiş, daha sonra da kulübümüz ve camiamızın büyük tepkisi üzerine söylediklerini yalanlamıştı.

      Çalışma yapmazlar

      Bu yayının yapıldığı zamanlama da çok düşündürücüdür. Çünkü yeni iftiraların atıldığı zamana dikkat edin. Pazar günü Trabzonspor ile oynamışız. Berabere de bitebilirdi, kaybedebilirdik de... (Bu sonuçlar onların daha çok işine gelecekti) Pazartesi yayın yapılıyor, perşembe günü Celta Vigo, pazar günü de G.Saray maçı var. Üstelik federasyon ile ilgili seçim çalışmalarının çok kızıştığı bir haftadayız.

      DEVLETE SESLENİYORUM
      Federasyonun bu konuda herhangi bir adım atacağını düşünmüyorum. Buradan devlete sesleniyorum. Bu iddiayı ortaya atan adam derhal devletimizin yetkilileri tarafından bulunup, emniyete alınmalı ve bu komplonun bütün detayları aydınlatılmalıdır.

      Organize suç var

      Bu komplonun içinde yer alanlar futbol içindeki görev ve yetkileri ne olursa olsun derhal tespit edilerek haklarında yasal işlem başlatılmalıdır. Ortada organize bir suç vardır...

      F.Bahçe düşmanları bugün yeni bir strateji uygulamaktadır. Unutulmamalıdır ki, başkan Fenerbahçe’nin başkanıdır. Fenerbahçe camiası bu böl ve yönet taktiğine karşı dikkatli olmalıdır... 100. yıl, düşmanların başarıya ulaşması için son derece dikkatle seçilmiş bir dönemdir. Büyük hedeflere koşan kulüp, başkanına yönelik karalama kampanyası ile durdurulmak istenmektedir.

      Mutlaka cezalandırılmalı

      Maalesef bu komplonun içinde kendi şahsi çıkarları için yer alan Fenerbahçeliler de önemli roller oynamaktadır. Önce F.Bahçe tarihine, şimdi ise F.Bahçe’nin tarihi başarılarına ve son olarak da F.Bahçe Başkanı’na yönelik bu kampanyanın ardında Fenerbahçe’nin başarı ve istikrarlı yapısından rahatsız olan muhalifleri vardır.

      Taraflı bir yayın yapılmıştır

      Bu yayını yapanlar, taraflı bir yayın yapmıştır. Bir gazeteci etiği ve sorumluluğuyla davranılmamıştır. Tüm yalanlar ve iftiralar tek taraflı yayınlanmış, şahsım ve kulübüme bu konuda hiçbir şey sorulmamıştır. Bu konuya herkesin dikkatini çekiyorum. Bütün Fenerbahçelileri açacağımız davaya müdahil olmaları yolunda çağrı yapacağım. Yüzbinlerce F.Bahçeli dava açmalıdır.

      Ali’ye para verilecek o da bize gol mü atacak?

      "Ben parayla bu işleri çözebilecek güçte bir insan olsam, geçen yıl Denizli’de kaybettiğimiz şampiyonluğu çözerdim. Ayrıca Ali Akdeniz’e para verilecek ve Ali Akdeniz de bize gol atacak."

      Yıldırım’dan 6 isimle basın toplantısı

      FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım’ın yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği ve iddialara ayrıntılı bir yanıt vereceği öğrenildi. Yıldırım’ın basın toplantısına Cihan Oskay’ın iddialarında ismi geçen Yücel Uyar, Oktay Derelioğlu, Tamer Tuna, Tamer Çebi, Ali Akdeniz ve Mustafa Çebi’nin de katılacağı öğrenildi.

      Kaynak:www.hurriyet.com.tr

      Yorum

      • stella
        Junior Member
        • 20-09-2004
        • 163

        #4
        Konu: Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

        aziz bir melek

        Yorum

        • daðlý45
          Member
          • 23-02-2006
          • 990

          #5
          Konu: Aziz Yıldırım Canlı yayında FBTV de basın toplantısı yapıyor

          meyve veren agaç taşlanıyor.taşları bitti şimdi çamur atıyorlar.atta izi kalsın misali.paylaşımın için teşekkürler

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X