Gökhan Ünal'ın gözü Avrupa'da

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Gökhan Ünal'ın gözü Avrupa'da


    Gökhan Ünal'ın gözü Avrupa'da

    Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal, Avrupa'dan gelen tekliflere sıcak bakacağını söyledi. Golcü futbolcu Gökhan Ünal, transfer haberleri ve hedefleri ile ilgili basına açıklamalarda bulundu. Ünal, sakatlık döneminin sona erdiğini ve önümüzdeki hafta takımla çalışmalara başlayacağını söyleyerek, "İnşallah ligde ilk yarının son maçı olan Beşiktaş maçında forma giyerim" dedi.
    Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gol krallığı yarışında geri kaldığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu: "Geçen sezon gol kralı hedefim yoktu. Atabileceğim kadar gol atmak istedim. Sonuçta gol kralı oldum. Bu yıl sakatlıklardan dolayı gol sayısında rakiplerden geri kaldım. Bu sezon 5 golde kaldım. Fakat diğer golcüler ile aramda fazla fark yok. Gol kralı olma hedefim yok ama yine de 20 golü geçmek istiyorum."
    Kayserispor'dan ayrılma gibi bir niyeti bulunmadığını belirten golcü oyuncu Gökhan, şöyle konuştu: "Sezon sonunda ne olur bilemem. Kulübüm karar verecek. Benim hedefim Avrupa. Avrupa'ya gitmek için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ya buradan ya da büyük bir takımdan Avrupa'ya gideceğim. Sezon sonunu bekliyorum. Kayserispor'da daha yapacaklarım bitmedi. Eğer UEFA Kupası'na kalırsak, yine ayrılmayı düşünmüyorum."
    Avrupa'da İspanya ve Fransa liglerinde oynamayı düşündüğünü anlatan Gökhan Ünal, şöyle konuştu: "Avrupa'dan istediğim teklif gelirse değerlendiririm. Ben Avrupa için hazırım. İspanya ve Fransa liglerini istiyorum. Yaşım 24. Kendi sorumluluklarım var. Kendi geleceğimle ilgili kararları da kulüple oturur karar veririm. Zaten futbolda 35 yaşına kadar verimli olabilirsiniz. Hayatımı da garantiye almak için herşeyi yapacağım."
    Milli takımda sürekli forma giyememesini de sakatlıkla geçen günlerine bağlayan Gökhan Ünal, ikinci yarıda milli takımda sürekli forma giymenin diğer bir hedefi olduğunu sözlerine ekledi.
  • Kamilan1
    Junior Member
    • 11-09-2006
    • 105

    #2
    Konu: Gökhan Ünal'ın gözü Avrupa'da

    Süper golcü ne diyelim yolu açık olsun

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X