BARÇA TAMAM YADA DEVAM...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    BARÇA TAMAM YADA DEVAM...

    Son şampiyon sırat köprüsündeŞampiyonlar Ligi gruplarında son hafta heyecanı yaşanırken, günün en önemli maçında Barcelona ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek.Haftanın maçında Barcelona ile Werder Bremen, Nou Camp'ta karşılaşacak.
    Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona, bu akşam Werder Bremen ile gruptan çıkma yolunda çok önemli bir karşılaşma oynayacak.

    A Grubu’nda son maçlar öncesi 8 puana sahip Barcelona’nın, Nou Camp'ta ağırlayacağı grup ikincisi Werder Bremen önünde mutlak galibiyete ihtiyacı var. Aksi takdirde Katalan ekibi yoluna UEFA Kupası’nda devam edecek.

    Barcelona'nın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard sadece ve sadece galibiyeti düşündüklerini söylerken, takımın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ise maçın grup finali olduğunu ve taraftarlarının desteğiyle galip geleceklerine inandığını ifade etti.

    Bir üst tura adını yazdırabilmek için sadece 1 puana ihtiyacı olan Werder Bremen'de ise teknik direktör Thomas Schaaf, Ronaldinho'dan çekindiklerini, ancak takım olarak iyi oynadıkları takdirde İspanya'dan turla döneceklerini söyledi.

    Şampiyonlar Ligi gruplarında şu ana kadar Bayern Münih, Liverpool, PSV, Valencia, Lyon, Real Madrid, AC Milan'ın ve FC Inter adını ikinci tura yazdırdı.

    Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray ise Avrupa'ya Liverpool maçıyla veda edecek.
İşlem Yapılıyor
X