K.Erciyes'de deprem!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    K.Erciyes'de deprem!


    K.Erciyes'de deprem!

    Kayseri Erciyesspor, ilk yarının ardından 6 futbolcuyla yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Erol Bedir, kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan ile birlikte, Timuçin, Bouazizi, kaleci Zafer Özgültekin, Zafer Demiray, Güven ve Ömer Ateş'den kulüp bulmasını istediklerini söyledi. Başkan Bedir, ikinci yarıya en az 6-7 yeni transferle gireceklerini de bildirdi.
    İlk yarıyı 11 puanla son sırada tamamlayan Kayseri Erciyesspor, kaleci antrenörü Erdoğan Özdoğan'la birlikte, 6 futbolcuyla yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp Başkanı Erol Bedir, Teknik Direktör Werner Lorant'la yapılan toplantı sonrası 6 futbolcuyu gönderdiklerini söyledi. Bedir, "Timuçin Beyazıt, Zafer Özgültekin, Bouazizi, Zafer Demiray, Güven ve Ömer Ateş'den kulüp bulmasını istedik. Mustafa Uğur'un istifasının ardından takımda kalan kaleci antrenörümüz Erdoğan Özdoğan'la da yollarımızı ayırdık" dedi.
    EN AZ 6 FUTBOLCU TRANSFER EDİLECEK
    Kulüp Başkanı Erol Bedir, 6 futbolcunun gönderilmesiyle kadronun 16'ya düştüğünü anımsatarak, bu doğrultuda yine, Teknik Direktörümüz Werner Lorant'ın belirlediği transferleri yapacağımz. Kadromuza kaleci dışında 6-7 yeni isim dahil edeceğiz. Transferde hızlı davranıp ikinci yarıya genç, başarıya aç, koşan ve mücadele eden bir ekiple girmek istiyoruz" dedi.
    TİMUÇİN'İN AYAÐINA 8 DİKİŞ ATILDI
    Sivavsspor maçında Servet'le girdiği ikili mücadelede sakatlanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Timuçin Beyazıt'ın ayağına 8 dikiş atıdığı bildirildi. Servet'in kramponunun çivisiyle ayağında yırtık meydana gelen Timuçin'in sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından taburcu edildiği açıklandı.
    FUTBOLCULARA CUMA GÜNÜNE KADAR İZİN VERİLDİ
    İlk yarının tamamlanmasının ardından Mavi-siyahlı futbolculara Cuma gününe kadar izin verildi. Galatasaray maçının hazırlıklarına Cuma günü başlayacak Kayseri Erciyesspor, ikinci yarı hazırlıkları için ise, 2 Ocak'da biraraya gelecek. İkinci yarıya hazırlık amacıyla kamp yeri bakan Kayseri Erciyesspor'un yurt dışından vazgeçtiği ve Antalya Kemer'de yoğunlaştığı bildirildi.
İşlem Yapılıyor
X