BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • nail40
    Member
    • 20-03-2006
    • 1528

    #16
    Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

    Ahmet ve laus arkadaşa pervasızca saldıran arkadaş duyduk ki yeni isimle gelmiş bu arkadaş ahmet ve laus arkadaşla tartışacağına onlarla iş birliğine gitse daha yararlı olacağını anlamalı şimdilik arkadaşın ismini yazmıyorum ama yaptığı hiç te hoş değil

    Yorum

    • <<<TUNCAY>>>
      Member
      • 09-06-2005
      • 559

      #17
      Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

      Bir söz vardır büyük insanlar sistemleri, sıradan insanlar olayları, küçük insanlar kişileri tartışır...

      Yorum

      • ozkandonmez
        Administrator
        • 30-12-2002
        • 47397

        #18
        Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

        arkadaşlar

        laus ve ahmet444 arkadaşlarımız biraz hissi davranıp kendilerine diğer bazı üyelerden yapılan eleştiri ve verilen kanal setting indeki sıralamada verilen mücadele sonucu yazmama kararı almışlardır, kararlarına saygılıyız.

        Fakat destek alınamayan ve mesajlarına cevap verilmeyen bir bölümünde çok fazla yaşaması mümkün görünmemektedir.

        Satcom firmasından yardım alamamız durumunda tabiki bölüm hakkında farklı düşüncelerimiz olacaktır, zira artık cihazlara destek kişiler tarafından değil firmalar tarafından verilmesi devridir.

        Ayrıca, ahmet444 ve laus arkadaşlarımız keşke daha geniş çaplı düşünmüş olsalardı zira forumculuk basit bir olay değildir, her zaman saldırı olacaktır her zaman kötü söz veya terbiyesizlik yapacak kişiler gelecektir. Bunlar tcrübe ile sabitlenmiş olaylardır, bizlerde yöneticiler olarak her zaman gereğini yaparız yaptıkta.

        Sevgilerimle.
        Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



        HAYDI IPTV YAPALIM

        TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

        LÜTFEN OKUYUN

        Yorum

        • metin kaya
          Junior Member
          • 07-01-2005
          • 211

          #19
          Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

          Originally posted by <<<TUNCAY>>> View Post
          Bir söz vardır büyük insanlar sistemleri, sıradan insanlar olayları, küçük insanlar kişileri tartışır...
          üstad sorması ayıp biz hangi sınıfa giriyoz.?
          şaka bi yana biz kişileri değil olayları konuşuyoruz aslında. yani biz biz bu bölüme yazmama kararı alan arkadaşları değil bu kararı neden aldıklarını anlamaya çalıştık buda kişi değil olay sayılır. : ) hem bizlere birçok kere yardımcı olan arkadaşları merak etmemek vefasızlık olmazmı? llove

          sayın Adminimizede bizi bilgilendirdiği için teşekkür ediyorum.

          Yorum

          • uokullu
            Junior Member
            • 23-05-2005
            • 162

            #20
            Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

            arkadaşlar yazılanları şöyle baştan sona hepsini tekrar takrar okudum.hakikaten herkes tam focuscular gibi yazmış gayet ağırbaşlı yapıcı kimseyi kırmamaya özen göstermiş.bizlerede bu yakışırdı zaten.ancak olaylar nasıl gelişti neler oldu bizler pek farkında değiliz bilemeyiz ama belkide bizlerin bilmediği yönleriyle yöneticilerimiz olaylara müdahale etmiştir,ayrılmamaları için ellerinden geleni de yapmıştır. dedim ya bizler bunu bilemeyiz bunu bizlere yansıtmadıkları için iyi yönlerini de köyü yönlerini de bilemiyoruz. oysaki saygıdeğer yöneticilerimiz (olaylar nedir bilemiyoruz) olayların ta başında bizlerinde göreceği şekilde ağırlıklarını koyup ''sen sen ne yapıyorsunuz kendinize geliniz. sen haksızsın veya sen haklısın'' deyip anında müdahale etselerdi olaylar belkide bu aşamaya gelmezdi.

            halbuki ozmena forumuna canla başla hizmet etmiş kişileri bir kalemde kim silebilirki.onca emekleri geçmiş onların sayesinde focus bölümünde bir kardeşlik havası,bir aile havası oluşmuş hepimize güven duygusu aşılamış bu arkadaşlarımıza bir kalemde kim çizik atabilirki.kimse atmaz atamaz.

            bu adı geçen arkadaşlarımıza bizlerin olduğu kadar saygı değer yöneticilerimizinde vefa borcu bulunmaktadır.hadi bizler elimizden geldiğince yazılarımızla vefa borcumuzun olduğunu belli etmeye çalışıyoruz.gitmemeleri için,ayrılmamaları için vefa örneği sergilemeye çalışıyoruz.bunun isbatıda yukarıda yazılmış farklı kişilere ait görüşlerdir.

            gönül isterdiki sayın özkandönmez ustadın bu kişilere atfen vefalı bir görüş yazsın.belki de özel pm atarak yazmıştır ama bizler görmediğimiz duymadığımız için hiç birşeyden haberimiz olmuyor.özkandönmez ustad dışında da hiç bir yetkilinin olayların durdurulması için çaba göstermemeleri düşündürücü.gönül umduğuna küsermiş.

            biz focuscular özmena forumunun ve özellikle focus bölümünün kardeşlik ve aile havasından uzaklaşmaması için elimizden geleni yapalım.kimsenin kalbini kırmamak için özen gösterelim.sevgi saygı çerçevesinde birbirimize anlayış gösterelim.bu arkadaşlarımızın yokluğuna ancak bu şekilde alışabiliriz.

            saygı ve sevgilerimle

            Yorum

            • ahmet444
              Senior Member
              • 23-04-2005
              • 3136

              #21
              Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

              evet sevgili arkadaşlar umarım bu topicte silinmez öncelikle. zira focus kısmında açılan bütün topicler teker teker silinmeye devam ediyor.

              öncelikle hepinize sonsuz teşekkürler.

              focus kullanıcıları ile çok özel bir topic bence. herkez elindeki cihazın kalitesini biliyor. ve bu cihazın geniş çaplı yazılım olanağı sayesinde focus kullanıcıları asla sıkıntı çekmez hale gelmişlerdi.

              hoppa 1 - yeşil etiketli cihazlarda sharing özelliği mevcuttur. ihtiyaç duyulan bir yazılım ve bir program ve bir server. ama detayına inmek istemiyorum ama yazılımın mevcut olduğunu bilin.10_1_20

              hoppa 2 - yeniden 8500 modellerinde tps ok. ama bunda da detaya inmek istemiyorum. ama yazılımın hazır olduğunu bilin.10_1_20

              focus kullanmak bir ayrıcalıktır demiştim gerçekten öyle. sizler çok şanslı insanlarsınız. ve verdiğiniz pararnın karşılığını aldığınızdan emin olun. ve cihazınızın kıymetini bilin arkadaşlar.

              ben tartışma yapmak ya da duygu sömürüsü peşinde değilim. diğer konulara da girmek istemiyorum. tüm focus kullanıcılarına hayatlarında başarılar diliyorum.

              bu bir veda yazısı değil sakın kimse yanlış anlamasın zaten biz vedamızı aralık ayı başında yapmıştık. ama son satırlarımı focus kısmında yazmak istedim. çünkü ilk yazmaya focus topiğinde başlamıştım.

              o zamanlar sadece dergilerden ve kulaktan dolma bilgilere sahiptim yani sıfırdım. burda başta arbey kardeşim olmak üzere tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. sonra

              w8888
              helezon
              segacı
              laus

              bu ismini verdiğim abilerim hepsi çok özel insanlar ve focus için ellerinden gelenleri ardına koymayan sonsuz saygıyı hak eden insanlardır.

              diğer abilerim ve kardeşlerim isimlerini yazmadığım için kusura bakmasınlar zira bunlar ilk başta aklıma gelenler.

              bir;

              hasanyakar68
              uokullu
              daylight
              umit.dalkilic
              ffhakan
              metin kaya
              digital05
              007live

              ve ismini hatırlayamadığım bir sürü focus kullanıcısı. sizleri ve bizleri bu topic birleştirdi kaynaştırdı. bir çok şeyi birlikta yaşadık. yeri geldi gerildik yeri geldi coştuk yeri geldi üzüldük yeri geldi ekip olmanın bir olmanın ne demek olduğunu birlikte herşeyin üstesinden gelinebildiğini gördük paylaşmayı gördük. başarıyı gördük.

              ama bu doğada var olan bir gerçeğide zaman içinde görmüş olduk. her başlangıcın bir sonu vardır. zaten yukarda da yazmışlar kişiler asla ön planda olamaz. gerçektende öyle kişilere asla kendinizi endexlemeyin abilirim kardeşlerim.

              burdan son satırlarımı da özkan hocama abime ayırmak istiyorum. keşke engineer abimde burda olsaydı da ona da yazsaydım ama artık geldiğinde okur inşallah.

              sevgili özkan dönmez bana ilk günden bu zamana kadar sürekli destek olmuştur. ben burdan herkezin önünde ona teşekkürlerimi bir borç bilirim.

              sevgili engineer abimde nadide insanlardan biridir. ona da sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı bildiririm.

              ve en büyük teşekkürü özmena forum hak ediyor. bizleri bir çatı altında topladığı için.

              bu yazının mümkünse silinmemesini rica ediyorum yöneticilerimizden. zira ne zaman böyle bir yazı yazılsa topic siliniyor çünkü. bu yazıyı tüm focusçular okusunlar lütfen ve dayanışmanın yardımlaşmanın ne demek olduğunu asla unutmasınlar.

              hepinizi çok seven ahmet444 beer

              Yorum

              • helezon
                Member
                • 22-04-2004
                • 1898

                #22
                Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                Umarım bizde senin bu övgü dolu sözlerini hak etmişizdir... İşimizden gücümüzden fırsat buldukça paylaşıma açık olmaya ve bilgilerimizi paylaşmaya çalışıyoruz... Sadece focus bölümünde değil diğer bölümler de de paylaşıma açık olduğumu da bildiririm... Zaman buldukça da yardımcı olmayı düşünüyorum... Şu aralar bazı sıkıntılar yüzünden fazla ilgilenemiyorum...Sadece okumakla yetiniyorum.. Bunu da belirtmek isterim.. Teşekkürler arkadaşım....Teşekkürler Ozmena...

                Yorum

                • 00LIVE
                  Junior Member
                  • 15-08-2006
                  • 117

                  #23
                  Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                  llove kardesim benim hepimiz burdayiz hadi sende bir sirkelen canlan tekrar surayi hareketlendirelim hersey gecmiste kaldi unutma ki kaptanlar en son terk eder gemiyi sana yakisan tekrar aktif hala gecmen bir kac capulcuya papuc mu birakicaz dayanismayi sende gördün burda hadi kardesim senin gibi guzel bir insana yakisan sey yenilgi degil bunu unutma..!
                  KAPTAN LARA YAKISANI YAP VE GEMIYI EN SON SEN TERK ET.
                  selam ve saygi ileellove

                  Yorum

                  • DrAGoNeX
                    Banned
                    • 11-12-2006
                    • 350

                    #24
                    Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                    Yine gereksiz sebepsiz ve provakatif bir yazıyla ahmet444 kapanmış bir olay olmasına rağmen arkadaşları aracılığıyla hakaret etme zeminini iyi oluşturdu.kötü söz sahibine aittir.lafları sahiplerne aynen iade ediyorum.
                    Sanırım <<TUNCAY>> arkadaş duruma en güzel analizi daha önce yaptı.
                    BüYüK İnSaNLaR SiStEmLeRi-SıRaDaN iNsanLaR OlAylArI-KüçÜk İnSaNlAr KiŞiLeRi TaRtIşIr.

                    Yorum

                    • nail40
                      Member
                      • 20-03-2006
                      • 1528

                      #25
                      Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                      Originally posted by DrAGoNeX View Post
                      Yine gereksiz sebepsiz ve provakatif bir yazıyla ahmet444 kapanmış bir olay olmasına rağmen arkadaşları aracılığıyla hakaret etme zeminini iyi oluşturdu.kötü söz sahibine aittir.lafları sahiplerne aynen iade ediyorum.
                      Sanırım <<TUNCAY>> arkadaş duruma en güzel analizi daha önce yaptı.
                      BüYüK İnSaNLaR SiStEmLeRi-SıRaDaN iNsanLaR OlAylArI-KüçÜk İnSaNlAr KiŞiLeRi TaRtIşIr.
                      DrAGoNeX arkadaş ben Ahmet arkadaşın sana sataşır bir sözünü göremedim bence sen alınıyorsun ayrıca birbirinize destek verip focus bölümünü nasıl geliştirmeyi planlamanız gerekirken neden düşman kardeşler rollerini oynuyorsunuz anlamadım. karşılıklı birbirinizi suçlayacağınıza artık sulh ortamını sağlamalısınız

                      Yorum

                      • DrAGoNeX
                        Banned
                        • 11-12-2006
                        • 350

                        #26
                        Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                        zaten sağlanmıştı arkadaşım ama ahmet beyin sürekli msn den görüşüyoruz dediği arkadaşları sataşma yapmayı görev haline getirmişler bende ADAM gibi hakaret etmeden cevap veriyorum.saygılar

                        Yorum

                        • ahmet444
                          Senior Member
                          • 23-04-2005
                          • 3136

                          #27
                          Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                          sen ne zavallı bir adamsın yahu. benim yazımda sana karşı söylenmiş bir tek kelime bile bulamazsın.

                          sen benim msn listeme girecek karakterde bir yapıya sahip değilsin. insan olan adam olan arkadaş bir dost olan o listede olur.

                          benim adımı telafuz etme kardeşim. yazılanları iyi oku verilmek istenilen mesajı gör ama anlama zorluğu yaşadığın bir gerçek.

                          ne benle ne arkadaşlarımla uğraşma.

                          Yorum

                          • DrAGoNeX
                            Banned
                            • 11-12-2006
                            • 350

                            #28
                            Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                            o zaman arkadaşlarına msn den söyle çenelerine sahip çıksınlar birgün biri başka birgün diğeri millet bayramlaşıyor arkadaşların hakareti tercih ediyor

                            Yorum

                            • ozkandonmez
                              Administrator
                              • 30-12-2002
                              • 47397

                              #29
                              Konu: BAZI ARKADAŞLAR FOKUS BÖLÜMÜNDEN AYRILDI !

                              yeter artık, bu forumda paylaşım için bulunacaksanız buyrun aksi takdirde kim olduğunuza bakmadan hepinize süresiz izin verecem

                              konu kapanmıştır.
                              Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



                              HAYDI IPTV YAPALIM

                              TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

                              LÜTFEN OKUYUN

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X