beşiktaş yerine fener olsa küme düşürülürdü

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    beşiktaş yerine fener olsa küme düşürülürdü

    Bursaspor Eski Yöneticisi; "Beşiktaş yerine Fenerbahçe olsaydı küme düşürülürdü"

    Bursaspor Kulübü eski yöneticisi ve kongre üyesi Lemi Keskin, Bursaspor’un küme düştüğü 2003-2004 sezonunda oynanan Çaykur Rizespor - Beşiktaş ve Çaykur Rizespor - Akçaabatspor maçlarıyla ilgili şike iddialarıyla ilgili olarak delillerin ortada olmasına karşın Türkiye Futbol Federasyonunu’nun gerekli girişimde bulunmadığını iddia etti ve “Eğer Beşiktaş değil de Fenerbahçe olsaydı, küme düşürülürdü`` dedi.

    Keskin yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor - Beşiktaş ve Çaykur Rizespor - Akçaabatspor maçlarıyla ilgili olarak istedikleri bilgilerin verilmemesi üzerine Türkiye Futbol Federasyonu hakkında “Bilgi edinme yasasına muhalefet`` iddiasıyla suç duyurusunda bulunduklarını anımsatarak, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın federasyon yönetiminden 15 kişinin ifadesini almak için tebligat çıkardığını, şu ana kadar da 5 üyenin ifadesini aldığını öğrendiklerini söyledi. Federasyonun bu kadar çok delile rağmen, 4 aydır hiçbir şey yapmamasını hayretle karşıladığını söyleyen Lemi Keskin, sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Dava sona erdiğinde Beşiktaş, Çaykur Rizespor ve Akçaabatspor takımları küme düşürülecek, buna inanıyorum. Dünyada eşi benzeri olmayan bir şike olayı ile karşı karşıyayız. Bunun bir benzeri de geçtiğimiz yıl İtalya’da yaşandı ve büyük kulüpler küme düşürüldü. Federasyon gerçekleri çarpıtıyor. Bu kadar çok delile rağmen, 4 aydır hiçbir şey yapmadılar. Federasyon delillerimize zaman aşımı iddiasıyla yaklaşıyor. Şikede zaman aşımı diye birşey yoktur. Şikede delil istenir. Federasyon bizim davamızdan korkuyor. Eğer bu olaylar Fenerbahçe’nin başına gelmiş olsaydı, federasyon Fenerbahçe’yi bir alt kümeye düşürürdü. Ancak Fenerbahçe’ye 3 maç saha kapatma cezası veren Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le kanka oldukları için dosyalarımızı incelemeye bile almıyor. Biz de bu olayları önümüzdeki günlerde FIFA, UEFA ve Dünya platformuna taşımak için dosyalar hazırladık. Türkiye Futbol Federasyonu’nu tüm dünyaya şikayet edeceğiz ve bu davanın sonuna kadar da takipçisi olacağız.``

    12/21/2006 6:32:53 PM
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    #2
    Konu: beşiktaş yerine fener olsa küme düşürülürdü

    bursaspor yönetimi fenerbahçe olarak yüreğimizle arkanızdayız hep destek tam destek

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X