Kurtar bizi Saran !

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran
    Banned
    • 29-12-2005
    • 4110

    Kurtar bizi Saran !

    Kurtar bizi Saran !

    Beşiktaş’la yaptığı anlaşmanın ardından gözler Saran Media’ya çevrilmiş durumda.. Diğer kulüpler Saran’a sesleniyor: Kurtar bizi Saran ! Dün Fenerbahçe Spor Kulubü'nün eski yöneticilerinden Sadettin Saran'ın Beşiktaş'ın yayın haklarını 13 milyon dolar yani yaklaşık 20 milyon YTL'ye satın alması spor camialarında bomba etkisi yarattı. Daha önce Fenerbahçe'nin, ardından Galatasaray'ın yayın haklarını alarak bu kulüpleri paraya boğan Saran, dün Beşiktaş'ın da yayın haklarını alarak kulübe erken bayram yaşattı.. Şimdi diğer kulüplerin gözleri de bizim yayın haklarımızı da alır mı acaba diye Saran Media'ya çevrilmiş durumda. Diğer klüpler Saran'a sesleniyor: Kurtar bizi Saran!


    Beşiktaş Kulübü ile Saran Media arasında BJK İnönü Stadı saha içi ve stadyum dış cephesini içeren 13 milyon dolarlık reklam pazarlama anlaşması yapıldı.Saran Media'dan yapılan açıklamada, Beşiktaş ile 2012 yılının mayıs ayına dek sürecek bir anlaşma imzalandığı bildirildi. Saran Media Spor Programları Direktörü Selim Usta, konuyla ilgili olarak ''Beşiktaş ile yaptığımız bu anlaşmadan yine Türk futbolu kazanacak. Bu da spora olan desteğimizin bir göstergesidir. Biz bu alandaki çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi.

    Ne var ki Fenerbahçeli Sadettin Saran'ın Beşiktaş'a ve diğer kulüplere bu kadar yatırım yapması akıllara şu soruyu getirdi.Parasını spora adayan üstelik sarı lacivert renklere gönül veren bir kişi nasıl olur da Fenerbahçe kulübünden koparılmaya çalışılır? Aziz Yıldırım'ın ,Sadettin Saran'la olan tartışması anlaşılan en çok Fenerbahçe'ye zarar vermiş görünüyor.
İşlem Yapılıyor
X