Güncel Futbol Haberleri YENİ

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Güncel Futbol Haberleri YENİ

    Türkiye Süper Ligi - 18. Hafta
    MS Denizlispor 0 - 2 Gaziantepspor
    MS Ankaragücü 1 - 1 Bursaspor
    MS Çaykur Rizespor 1 - 0 Antalyaspor
    MS Sakaryaspor 1 - 1 Konyaspor
    MS Trabzonspor 0 - 0 Kayserispor
    Beşiktaş 19:00 Vestel Manisaspor

    Türkiye 2.Lig A Kategorisi - 18. Hafta
    MS Mardinspor 3 - 1 İstanbulspor
    MS Gençlerbirliği Oftaş 1 - 1 Kasımpaşaspor
    MS Malatyaspor 6 - 2 Elazığspor
    MS Gaziantep Belediyespor 1 - 1 Kocaelispor
    MS Samsunspor 2 - 0 Orduspor
    MS İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3 - 0 Akçaabat Sebatspor
    MS Uşakspor 3 - 4 Altay

    Türkiye 3.Ligi 1.Grup - 17. Hafta
    MS Van Belediyespor 4 - 1 Kilis Belediyespor
    Karamanspor 13:30 Adanaspor
    Yeni Ereğlispor 13:30 Osmaniyespor
    MS Mersin Büyükşehir Belediyespor 3 - 0 Nusaybin Demirspor
    MS Diyarbakır Kayapınar Belediyespor 0 - 1 Batman Petrolspor
    MS Ceyhanspor 2 - 2 Antakyaspor
    MS Aksarayspor 2 - 0 Şırnakspor

    Türkiye 3.Ligi 2.Grup - 17. Hafta
    MS Iğdırspor 2 - 3 Ankara Demirspor
    MS Bulancakspor 1 - 1 Gümüşhanespor
    MS Araklıspor 1 - 1 Demir Çelik Divriğispor
    MS Artvin Hopaspor 1 - 1 Ofspor
    MS Karsspor 1 - 0 Sürmenespor
    MS Bağlum Belediyespor 1 - 0 Gazi Belediyespor

    Türkiye 3.Ligi 3.Grup - 17. Hafta
    MS Aliağa Belediyespor 0 - 1 Afyonkarahisarspor
    MS Ispartaspor 0 - 0 Denizli Belediyespor
    MS Balıkesirspor 1 - 0 Aydınspor
    MS Yeni Burdurspor 1 - 0 Akhisar Belediyesi Gençlikspor
    MS Nilüfer Belediyespor 2 - 0 Göztepe
    MS Bozüyükspor 2 - 1 Kütahyaspor
    MS Sidespor 2 - 1 Mustafa Kemal Paşaspor

    Türkiye 3.Ligi 4.Grup - 17. Hafta
    MS Gölcükspor 1 - 0 Küçükçekmecespor
    MS Tepecik Belediyespor 1 - 0 Alibeyköyspor
    MS Gaziosmanpaşaspor 2 - 0 Çorluspor
    MS Beylerbeyi 0 - 2 Bilecikspor
    MS Bakırköyspor 0 - 1 Orhangazispor
    MS Orhangazi Gençlerbirliği 2 - 0 Yıldırım Bosnaspor
    MS Kastamonuspor 1 - 0 Anadolu Üsküdar 1908
    MS Beykoz 1908 2 - 0 Zonguldakspor

    Türkiye 2.Lig B Kategorisi Yükselme Grubu - 01. Hafta
    MS Kırıkkalespor 3 - 0 Arsinspor
    MS Şanlıurfaspor 1 - 1 Kartalspor
    Boluspor 13:30 Küçükköyspor
    MS Sarıyer 1 - 0 Tarsus İdman Yurdu
    MS Adana Demirspor 1 - 1 Alanyaspor
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

    Fener, Gençleri yedekleriyle yendi30 Ocak 2007 21:55


    Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni konuk etti... Sarı-Lacivertli ekip yedek ağırlıklı kadrosuyla güçlü rakibini mağlup etmeyi bildi...
    MAÇ BAŞLADI

    Fenerbahçe'de birçok as futbolcu yok. Zico takımın, G.Birliği karşısına yedek ağırlık bir kadro ile çıkarttı.

    Karşılaşma G.Birliği futbolcuların vuruşu ile başladı...

    2. dakika. Karşılaşmaya G.Birliği baskılı başladı. Sol kanattan ceza sahasının önüne ortalanan topu Isaac kafa ile Mehmet Çakır'ın önüne indirdi. Bu futbolcunun topun gelişine yaptığı yarım vole kalenin üzerinden auta çıktı.



    5. dakika. Gençlerbirliği atağı etkili gelişti. Sağ kanatta topu önünde bulan Okan yerden sert vurdu. Ümit Özat'a çarpan top kornere çıktı. Köşe atışından sonuç gelmedi.

    Mücadelede ilk dakikalar Fenerbahçe yarı sahasında oynandı. Sarı-Lacivertli ekip yarı sahasından çıkmakta güçlük çekiyor. Konuk ekip daha etkili bir futbol sergiliyor.

    9. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan karşılaşmada tempolu bir futbol var.

    10. dakika. Gençlerbirliği bir kez daha Fenerbahçe kalesine tehlikeli geldi. Hızlı gelişen atakta ceza sahasına ortalanan top sağ direk dibinde Mehmet Çakır'ın önünde kaldı. Yakın mesafeden golcü futbolcunun şutunu Ümit Özat yatarak kornere çeldix.

    11. dakika. Fenerbahçe ani gelişen atakta gole Semih ile yaklaştı. Sağ kanattan Mehmet Yozgatlı'nın yaptığı ortaya altıpas içinde Semih yatarak vurdu. Meşin yuvarlağı ağlara giderken kaleci Gökhan ayaklarıyla uzaklaştırdı.



    12. dakika. Fenerbahçe bu kez gol pozisyonunu Olcan ile yakaladı. Sağ kanattan Mehmet Yozgatlı'nın ortasını iyi takip eden Olcan arka direkte kafayı vurdu. Vuruş kötü olunca top direğin yanından auta çıktı.

    17. dakika. Karşılaşmada golsüz eşitlik devam ediyor. Her iki ekipte açık futbol tercih ediyor. İlk dakikalarda sahasından çıkmakta güçlük yaşayan Sarı-Lacivertli ekip oyunda dengeyi kurdu. G.Birliği'de cesur bir şekilde rakibinin üzerine gidiyor.

    18. dakika. G.Birliği atağında Draman Aurelio'nun faulüyle yerde kaldı. Hakem serbest atışı konuk ekibe verdi.

    Gençlerbirliği sağ çarprazdan frikik kullanıyor. Fenerbahçe 4 kişilik baraj kurdu.Atışı Engin kullandı. Meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.



    22. dakika. Sağ kanattan süratle ileri çıkan Mehmet Yozgatlı, Engin tarafından formasından çekilip yere indirildi. Hakem faulü Fener'e verdi. Rakibine sarı kart gösterilmesini isteyen Yozgatlı kendisi sarı kart gördü.

    26. dakika. Mücadelede karşılıklı ataklar ve hızlı tempo devam ediyor. Her iki ekipte gole yaklaştı. Ama 0-0 eşitlik bozulmuş değil.

    29. dakika. Gençlerbirliği atağında ceza sahası önünde topu önünde bulan Mehmet Nah çok sert bir şut çıkarttı. Top üst direği sıyırarak ağlara takıldı.. Fenerbahçe adına şanslı bir an.

    32. dakika. Fenerbahçe Tümer ile üstünlük sayısına çok yaklaştı. Sol kanattan Ümit Özat'ın ceza sahasına yaptığı ortayı Semih kafa ile Tümer'e indirdi. Ceza yayının üzerinde topla buluşan Tümer, bir anda ters tarafa dönerek önünü boşalattı. Bu futbolcunun yerden sert şutunu Gökhan uzanarak son anda çıkarttı.

    34. dakika. Gençlerbirliği gole Engin ile yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Çakır ters taraftan hareketlenen Engin'i gördü. Arka direk dibinde topla buluşan Engin kafayı direğin dibine vurdu. Kaleci Serdar harika bir refleks ile meşin yuvarlağı kornere çelmeyi başardı.

    40. dakika 0-0 eşitlik bozulmuş değil. Fenerbahçe ilk yarını son bölümlerinde rakip yarı sahada daha fazla görünmeye başladı.

    44. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan Mehmet Yozgatlı ile gelişti. Ceza sahasına yapılan ortada Semih'in kafasından seken top G.Birliği ağlarına takıldı. Hakem Fırat Aydınus, ceza sahasında Troare'nin Edu'ya yaptığı hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Hakem, Gençlerbirliği futbolcusuna sarı kartını gösterdi.

    45. dakika. Fenerbahçe Mehmet Yozgatlı'nın penaltıdan attığı golle Gençlerbirliği karşısında 1-0 öne geçti.



    Maçın normal süresine 1 dakika ilave edildi. Uzatma anlarında skor değişmedi. Fenerbahçe son dakikalarda bulduğu golle, Gençlerbirliği karşısında soyunma odasına 1-0 üstünlük ile gitti.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    Karşılaşmada ikinci yarıya Fenerbaçhe başladı...

    47. dakika. Gençlerbirliği atağında hava topunda Edu, Okan'a faul yaptı. Konuk ekip Fenerbahçe ceza sahasının sağ çarprazından frikik atışını Mehmet Çakır kullandı. Atış baraja çarpıp kornere çıktı. Köşe atışından sonuç gelmedi.

    49. dakika. Fenerbahçe aynı dakika içinde Semih ile mutlak 2 gol pozisyonundan sonuç alamadı. İlk anda Kemal orta sahadan harika bir derin pasla Semih'i savunmanın arkasına kaçırdı. Semih, kaleci Gökhan'ı aşamadı. Bir kaç saniye sonra atağında devamında top bir kez daha Semih'in önüne atıldı. Golcü ismin yerden şutunu kaleci Gökhan bir kez daha çelerek gole izin vermedi.

    52. dakika. Fenerbahçe 2. yarıya iyi başladı. Sarı-Lacivertli ekip üst üste bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı.

    53. dakika. Gençlerbirliği'nde Draman yerini Sandro'ya bıraktı.

    55. dakika. Gençlerbirliği atağında Sandro bir anda gole çok yaklaştı. Orta sahadan atılan uzun pası Okan kafa ile Fenerbahçe savunmasının arkasına aşırttı. Oyuna az önce giren Sandra bir anda bu topa hareketlenip Edu'dan kurtardı. Kaleci Serdar tam zamanında kalesini terk ederek Sandro'nun ayaklarının önünden yatarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

    57. dakika. Gençlerbirliği, Kadıköy'de beraberlik golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Engin yerden ortasını yaptı. Fener savunmasının dokunamadığı top penaltı noktası üzerinde Sandro'da kaldı. Sandra en sağda bomboş durumdaki Mehmet Çakır'ı gördü. Çakır, yerden şık bir vuruşla Serdar'ı alt edip topu Fenerbahçe ağlarına gönderdi.

    Mehmet Çakır'ın golüyle Gençlerbirliği Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı.



    60. dakika. Fenerbahçe'de Olcan ve Kemal yerlerini Kezman ve Tuncay'a bıraktı.

    64. dakika. Fenerbahçe, Semih ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince, Gençlerbirliği atağında şok golü ağlarında gördü. Zico, oyuna müdahele etti.

    65. dakika. Fenerbahçe bir kez daha Semih ile mutlak bir gol şansını değerlendiremedi. Gençlerbirliği savunmasının arkasına atılan uzan topu Troare çıkartamadı. Semih ceza sahasının önünde aldığı topla bir anda kaleci Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Golcü isim bu maçtaki 3. kez kaleci ile karşı karşıya pozisyonu harçadı. Topu üstten auta vurdu.


    71. dakika. Gençlerbirliği'de Engin oyundan alındı. Tozo sahaya dahil olan isim oldu.

    72. dakika. Fenerbahçe'de Deivid oyuna girdi. Mehmet Yozgatlı saha kenarına alındı.

    73. dakika. Fenerbahçe, sağ kanattan serbest atış kullandı. Penaltı noktasına inan topa geçenin şansız ismi Semih kafayı vurdu. Top kalenin yanından auta çıktı.

    75. dakika. Fenerbahçe maçın son bölümlerine girilirken kendisine rövanş için avantaj sağlayacak golü bulmaya çabalıyor. Gençlerbirliği, 1-1'lik skordan memnun bir görüntüye büründü. Skoru korumaya çalışıyor.

    78. dakika. Fenerbahçe gol arıyor. Gençlerbirliği kendi yarı sahasında çok adamla kapanıyor. Sarı-Lacivertliler ceza sahası içinde pozisyon bulmakta güçlük çekiyor.

    79. dakika. Fenerbahçe atağında Tümer'in pasını ceza sahası önünde Semih topukla Kezman'ın önüne bırakmak istedi. Sırp oyuncu ceza sahasına girdiği anda Gençlerbirliği savunması son anda meşin yuvarlağı kornere çeldi.

    81. dakika. Gençlerbirliği'nde Eren saha kenarına alındı. Hakan oyuna dahil olan isim oldu.

    82. dakika. Gençlerbirliği'nde Okan sözlü itirazından dolayı sarı kart gördü.

    83. dakika. Fenerbahçe bu bölümlerde oyunu tamamen Gençlerbirliği yarı sahasına yığdı. Konuk ekip kendi yarı sahasına kapandı, 1-1'lik beraberliği korumaya çalışıyor.

    87. dakika. Kadıköy'de beraberlik var. Fenerbahçe gol için tüm hatlarıyla Gençlerbirliği kalesine yükleniyor. Konuk ekip yarı sahasında yaptığı çok adamlı savunma ile Fenerbahçe'ye pozisyon dahi vermiyor.

    88. dakika. Sarı-Lacivertliler Semih'le farka gidebileceği bir karşılaşmada 1-1'lik beraberliğe razı olmak üzere. Karşılaşmada artık son dakikalara girildi.

    89. dakika. Fenerbahçe, bu karşılaşmada 3 mutlak gol pozisyonunu harçıyan Semih ile üstünlük golünü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Aurelio arka direkteki Semih'e harika bir orta kesti. Golcü isim iyi yükselip kafayı vurdu. Yerden seken top Gökhan'ın uzanamayacağı noktadan ağlara takıldı.

    Fenerbahçe, Semih'in golüyle Gençlerbirliği karşısında 2-1 üstünlüğü yakaladı.



    90. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Uzatma süresi olarak 3 dakika ilave edildi.

    Uzatma anlarında başka gol olmadı. Hakem maçın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe, kendi sahasında seyircisiz oynadığı karşılaşmada Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında güçlü rakibi Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

    MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE: 2-1 :GENÇLERBİRLİĞİ

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #3
      Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

      Trabzon'un galibiyeti karla geldi31 Ocak 2007 19:00


      Türkiye Kupası’nı alıp yaşattığı sıkıntıları unutturmayı planlayan Trabzonspor, çeyrek finalin ilk maçında Gaziantep’i yoğun kar yağışı altında Gökdeniz'in gölüyle devirdi.
      Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında yapılacak olan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hakem ve takım kadroları şöyle:

      Stat: Hüseyin Avni Aker
      Hakemler: Bülent Yıldırım, Alper Ulusoy, İsmail Şencan

      Trabzonspor: Tolga, Ufukhan, Risp, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman,
      Mustafa, Gökdeniz, Umut, Yattara

      Gaziantepspor: Hasagiç, Krita, Bekir, Mehmet, Afanou, Diawara, Zurita,
      Ekrem, Faruk, Veysel, Göksel

      Trabzon'da yoğun bir yağışı başladı. Yeşil zemin beyaza büründü.

      KARŞILAŞMA BAŞLADI

      Karşılaşma Gaziantepsporlu futbolcuların vuruşu ile başladı. Avni Aker'de yoğun kar yağışı nedeniyle zemin oldukça ağırlaşmış durumda.

      3. dakika. Kaygan ve ağır zeminde ilk dakikalarda her iki ekipte top kontrolünde zorluk yaşıyor. Takımlar bu bölümlerde savunmalarından attıkları uzun toplarla pozisyon bulmaya çalışıyor.

      5. dakika. Trabzonspor sağ kanattan Yattara ile köşe atışı kullandı. Antep ceza sahası çok kalabalık. Altıpas üzerine gelen meşin yuvarlağı kaleci Hasagiç çıkarak kontrol etti. Islak top bir an kalecinin elinden kaydı. Atik davranan Boşnak kaleci hatasnı çabuk telafi etti.

      6. dakika. Trabzonspor'da Ayman rakip yarı sahasının ilk metrelerinde topu Krita'ya kaptırdı. Bu futbolcu Trabzon savunmasının arkasına hareketlenen Veysel'e derin bir pas attı. Veysel ceza alanına sokulduğu anda Ufuk'un müdalelesiyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda devam dedi.

      7. dakika. Trabzonspor atağında, Sağ kanattan Antep savunmasının arkasına atılan pasa Umut hareketlendi. Antepliler'in ofsayt beklentisine hakem devam işareti yaptı. Umut ceza sahası önünde meşin yuvarlağı kaleci Hasagiç'ten kurtaramadı. Pozisyonu takip eden Gökdeniz'in önündeki topa Boşnak kaleci yerinde bir müdahele ile kalesinde gole izin vermedi.

      10. dakika. Mücadelenin bu dakikasına kadar iki ekipte kontrollü bir futbolu tercih etti. Ağır zeminde top kontrolünün zor olmasından dolayı savunmaların arkasına atılan uzun ve derin toplarla gol pozisyonları aranıyor. İki takımında net gol pozisyonu yok. 0-0 eşitlik devam ediyor.

      12. dakika. Gaziantep sağ kanattan Faruk ile köşe atışı kullandı. Yerden gelen topu Krita bacaklarının arasından bıraktı. Penaltı noktası üzerinde Ayman rakipten önce ayak koyarak son anda tehlikeyi uzaklaştırdı.

      14. dakika. Trabzonspor atağında Yattara direği aşamadı. Sol kanattan gelişen atakta Mustafa Keçeli yerden vuruşunu yaptı. Bu şut Yattara'ya pas oldu. Yattara altıpas içinde meşin yuvarlağı kaleci Hasagiç'in altından plase bir vuruşla gönderdi. Top yan direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

      16. dakika. Gaziantepspor ani gelişen atakta bir anda gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına giren Krita topla buluştuğu anda vuruşunu yaptı. Sert giden topu kaleci Tolga güçlükle çıkartmayı başardı.

      17. dakika. Trabzonspor sağ kanattan bir kez daha etkili atak geliştirdi. Yattara'nın ceza sahasına yaptığı ortaya Umut kafayı vuramadı. Arkada topla buluşan Mustafa Keçeli'nin yerden vuruşunu Hasagiç çıkarttı. Ceza sahasında boşta kalan topu Umut bir kez daha kaleye gönderdi. Bu şutta Hasagiç meşin yuvarlağı kornere çeldi.

      19. dakika. Trabzonspor üst üste net pozisyonlardan sonuç çıkartamadı. Ceza sahası önünde Yattara, savunmanın arkasına sarkan Gökdeniz'e derin bir pas attı. Gökdeniz kaleci Hasagiç'le karşı karşıya pozisyonda topu yerden kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen top direği sıyırarak auta çıktı. Trabzonspor adına kaçan bir fırsat daha.

      23. dakika. Avni Aker'de yoğun kar yağışına rağmen yüksek tempolu bir mücadele oynanıyor. Bordo-Mavili net pozisyonlardan sonuç alamadı.

      Bu arada Hakem Bülent Yıldırım maçın durdurdu. Saha görevlileri kar yağışından kaybolan çizgileri belirginleştirmeye çalışıyorlar.

      26. dakika. Sahadaki çizgilerin belirginleştirilemesinden sonra mücadele yine başladı. Antep gole bu dakikada çok yaklaştı. Ceza yayı üzerinde Faruk, Diawara'ya güzel bir attı. Diawara altıpas üzerinde meşin yuvarlağı kontrol edip vurmak isteyince golü kaçırdı. Tolga, Antepli oyuncunun ayağından açılan topu çevik davranarak kapanıp kontrol etti.

      30. dakika. Trabzonspor atağında sağ kanattan ceza sahasına girmek isteyen Yattara yerde kaldı. Hakem serbest atışı verdi. Topun gerisine Yattara geçti. Bu futbolcunun ortasına kimse vuramadı. Sol çizgiye açılan topu Mehmet Keçeli kontrol edip ortasını yaptı. Bu ortada kaleci Hasagiç çıkarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

      35. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Kar yağışı etkisini sürdürüyor. Zemin çok ağırlaştı. Bu dakikada Trabzon atağı sol kanattan etkili gelişti. Umut çizgi üzerinde kontrol ettiği topu ceza sahasına ortaladı. Gökdeniz savunmanın arasından sıyrılıp kafayı vurdu. Bu kafa şutunda meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

      38. dakika. Trabzonspor'da Mustafa Keçeli yerini Ersen Martin'e bıraktı. Bu oyuncu değişikliğinde Keçeli, Ziya Doğan'a tepki gösterdi.

      40. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son bölümlere girildi. Trabzonspor'un gol için atakları sürüyor. Gaziantepspor çok adamla yarı sahasında kapanıyor. Konuk ekip hızlı çıkışlarda gol bulma gayretinde.

      45. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Avni Aker beyaza büründü. Trazbonspor son anlarda bir gol bulup soyunma odasına önde gitmek çabasında. Sol kanattan kullanılan taç atışında Umut aldığı topu ceza sahasına ortaladı. Meşin yuvarlak kaleci Hasagiç'in ellerinde eridi.

      Maçın normal süresine 2 dakika ilave edildi. Trabzonspor sol kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahasına yapılan ortayı Boşnak kaleci yumruklayarak uzuklaştırdı.

      Trabzonspor ilk yarının son saniyelerinde Yattara ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan orta altıpas üzerinde Ganalı oyuncunun ayaklarında kaldı. Bu ismin plasesinde meşin yuvarlak Hasagiç'i geçti. Antep savunması topu çizgi üzerinden çıkarttı.

      45+2.dakika. Gaziantepspor'da sakatlık yaşayana Afanou yerini son anlarda Özgür'e bıraktı.

      İlk yarıda gol olmadı. Ekipler soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

      MAÇIN İKİNCİ YARISI

      46. dakika.
      Trabzonspor 2. yarıya Yattara olmadan çıktı. Maça genç isim Cem dahil oldu.

      İkinci yarı Trabzonspor'un vuruşu ile başladı.

      50. dakika. İkinci yarıdaki ilk tehlikeli pozisyon Trabzonspor'dan geldi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına yerden yapılan ortayı Umut Bulut uygun durumda kaleye vurdu. Kaleci Hasagiç yerden gelen topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

      52. dakika. Trabzonspor golü Gökdeniz'in ayağından buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına gelen topu Ersen Martin kontrol edip vurmak istedi. Kaleci Hasagiç, Ersen Martin'in ayaklarından açılan topa yatarak müdahele etti. Ceza sahasında boşta kalan topu Gökdeniz plase bir vuruş ile Antep ağlarına bıraktı.



      Gökdeniz'in golüyle Trabzonspo, Gaziantepspor karşısında 1-0 üstünlük yakaladı.

      53. dakika. Trabzonspor sol kanattan atak geliştirdi. Hüseyin'in ortasında kimse topa dokunamadı. Kaleci Hasagiç'in bakışları arasıda yerden seken meşin yuvarlak direğe çarpıp auta çıktı. Antep adına şanslı bir an.

      55. dakika. Gaziantepspor'da Zurita yerine De Nigris'e bıraktı.

      60. dakika. Avni Aker'de mücadelenin temposu yüksek. Antep golü kalesinde gördükten sonra hücumu daha fazla düşünmeye başladı. Trabzonspor bugün sahaya iyi bir futbol koyuyor. Bordo-Mavililer 2. gol için ataklarını sürdürüyor.

      62. dakika. Gaziantepspor atağında Krita Trabzonspor savunmasının arkasına derin bir top attı. Diawara bu pasta hareketlenen isim oldu. Kaleci Tolga tehlikeyi sezerek çıkıp Antepli oyuncunun bir adım önünde topu kontrol etmeyi başardı.

      63. dakika. Trabzonspor atağında Gökdeniz sağ kanattan ceza sahasına girip vuruşunu yaptı. Savunmanın ayak koyduğu top Cem'in önünde kaldı. Bu futbolcu uygun durumda kötü bir vuruş yapıp topu üstten auta vurdu.

      64. dakika. Trabzonspor bu anlarda Cem ile önemli pozisyonlar buldu. Sol kanattan ceza sahasına Gökdeniz ortasını yaptı. Cem iyi yükselip kafayı vurdu. Kaleci Hasagiç iyi uzanıp parmaklarını uçuyla topu çıkartmayı başardı.

      68. dakika. Trabzonspor atağında sağ çizgi üzerinde Cem'i indiren Gaziantepspor'dan Veysel sarı kart gördü.

      70. dakika. Karşılaşmada son bölümlere girildi. 2. yarının başında duran kar yağışı yine şiddetlendi. Trabzonspor'un Gökdeniz'in ayağından bulduğu golle Antep karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

      71. dakika. Trabzonspor bu dakikada 2. gole genç golcü Cem ile çok yaklaştı. Sol kanattan süratle ceza sahasına sokulan Cem, ceza sahasında şık bir çalımla bir anda önünü boşalttı. Altıpas üzerinde meşin yuvarlağı ayağından açan oyuncu son vuruşu yapamadı. Hasagiç yatarak topu ceza sahasının dışına kadar uzaklaştırdı. Gökdeniz, ceza sahasının önünde kontrol ettiği topu kaleye yolladı. Şut isabetsiz olunca meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

      75. dakika. Maçta tempo bu bölümlerde yine yükseldi. Antep atağında Faruk topla ceza sahasına sokulurken yerde kaldı. Hakem tehlikeli bir noktadan serbest atışı Antep'e verdi. Atışı Krita kullandı. Barajı aşan meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

      77. dakika. Avni Aker'de lapa lapa yağan kardan zemin beyaza boyandı. Son bölümler oynanırken Antep gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı.

      78. dakika. Gaziantepspor'da Ekrem oyundan çıktı. Sahaya dahil olan isim Erdal. Kar yağışından kaybolan çizgilerin belirginleştirilmesi için yine oyun durdu.

      82. dakika. Maçta son dakikalara girildi. Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

      83. dakika. Trabzonspor serbest atış kullanırken yeterli uzaklığa açılmayan De Nigris sarı kart gördü.

      85. dakika. Karşılaşma, karın çizgileri kapatması nedeniyle sık sık kesildi. Bakalım hakem uzatma süresini nasıl belirleyecek. Son bölümlerde oyunun durması tempoyu da etkiledi. Avni Aker'in zemini beyazla örtülmüş durumda. Futbolcular ağır zeminde mücadele ediyor.



      88. dakika. Trabzonspor'da Umut yerini Ferhat'a bıraktı.

      90. dakika. Karşılaşmada normal süre sona erdi. Trabzospor, son anlara 1-0 önde girdi.

      Karşılaşmanın uzatma süresi olarak 5 dakika ilave edildi. Antep, beraberlik golü için Trabzonspor kalesine yüklenmek istiyor. Trabzonspor savunması bugün nerdeyse hatasız bir maç çıkarttı.

      90+3. dakika. Trabzonspor atağını sol kanattan sürükleyen Gökdeniz, Bekir'in sert faulüyle yerde kaldı. Hakemde Antepli oyuncuya kartını gösterdi

      Maçın uzatma süresinde başka gol olmadı. Trabzonspor, Gökdeniz'in attığı golle Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Avni Aker'de Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı.

      MAÇ SONUCU: TRABZON: 1-0 :GAZİANTEPSPOR

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #4
        Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

        Beşiktaş Vestel'i ilk maçta bitirdi31 Ocak 2007 21:55


        Beşiktaş, pazar günü lig maçında 3-1 yendiği Vestel Manisa’yı, bu akşam Türkiye Kupası’nda ağırladı... Siyah-Beyazlı ekip, rakibine bu kezde acımadı...
        MAÇ BAŞLADI

        Mücadele Vestel Manisalı futbolcuların vuruşu ile başladı.

        4. dakika. 4. dakikada orta alandan gelen topu Nobre, kafayla savunmanın arkasına sarkan Koray'ın önüne bıraktı. Bu futbolcu, ceza alanında sağ çaprazda kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

        Koray'ın golüyle Beşiktaş, Vestel Manisaspor karşısında 1-0 öne geçti.

        6. dakika. Ceza alanı dışı sol çaprazında savunmayla kaleci Fevzi'nin
        arasında kalan topu Fevzi uzaklaştırmak isterken, meşin yuvarlak Nobre'de kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş kale yerine kötü bir vuruşla auta attı.

        10. dakika. Beşiktaş 2. gole Bobo ile yaklaştı. Delgado'nun Vestel Manisa savunmasının arkasına attığı derin pasa Bobo hareketlendi. Brezilyalı golcü süratle ceza sahasına girdi. Bobo kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldığı anda topun dibine girip aşırtma bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak kalenin üzerinden auta çıktı. Siyah-Beyazlı ekip adına şansız an.



        14. dakika. Beşiktaş etkili ataklarla Manisa kalesini zorluyor. Sağ kanattan Delgado'nun derinlemesine pasına Ali Tandoğan hareketlendi. Beşiktaşlı futbolcu sıfıra kadar inip altıpas içine ortasını yaptı. Savunma son anda ayak koyarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

        16. dakika. Beşiktaş'ta belinde sakatlanan Nobre'nin yerine Burak dahil oldu.

        20. dakika. Vestel Manisa atağında sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı savunma çıkarttı. Top ceza yayı üzerindeki Selçuk'un önüne düştü. Bu futbolcunun yerden sert şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

        21. dakika. Beşiktaş yine Vestel kalecisi Fevzi'nin büyük hatasıyla gole yaklaştı. Savunmanın geri oynadığı topu uzaklaştırmak isteyen Fevzi meşin yuvarlağı önündeki Bobo'nun ayaklarına nişanladı. Top ders taraftan gol çizgisine paralel geçerek auta çıktı. Vestel adına şanslı bir an.

        24. dakika. Beşiktaş sinyalini verdiği 2. golü Bobo ile buldu. Sol kanattan ani gelişen atakta Ricardinho'nun pasını Burak topuğuyla savunmanın arkasına sarkan Bobo'nun önüne bıraktı. Brezilaylı golcü, plase bir vuruşla Fevzi'nin altından topu Vestel ağlarına bıraktı.



        Bobo'nun golüyle Beşiktaş, Vestel Manisa karşısına 2-0 üstünlük sağladı.

        30. dakika. Beşiktaş, İnönü'de harika bir futbol ortaya koyuyor. Vestel Manisa sahaya istediği futbolu koyamayınca sertleşti. Hakem sert müdahelelere karşılık henüz kartına başvurmadı.

        33. dakika. Beşiktaş, 3. gole bu anda çok yaklaştı. Sağ kanatta kullanılan serbest atışta ceza sahasına inen topa Vestel savunması ters bir vuruş yaptı. Direğin dibinden ağlara gitmekte olan topu Fevzi son anda çeldi. Altıpas içinde boşta kalan topu Baki ve Gökhan Zan ağlara gönderemedi. Fevzi yerdeki topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

        38. dakika. Beşiktaş sağ kanattan etkili bir atak geliştirdi. Delgado'nun pasıya savunmanın arkasına sarkan Bobo, ceza sahasının çarprazından topu tekrar Delgado'ya bıraktı. Arjantinli futbolcu bekletmeden pasını ceza sahası içindeki Burak'a bıraktı. Burak topun gelişine yerden vurdu. Kaleci Fevzi yerden gelen şutu kolaylıkla kontrol etti.

        42. dakika. Beşiktaş sağ kanattan geliştirdiği atakta Delgado ile tehlikeli oldu. Arjantinli yıldız Koray'ın pasıyla ceza sahasına sokulup şutunu attı.Vuruş kötü olunca top yandan auta çıktı.

        45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Uzatma süresi olarak 3 dakika işaret edildi. Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

        Uzatma dakikalarında Beşiktaş Delgado ile 3. gole yaklaştı. Sol kanattan Bobo atağı sürükledi. Bu futbolcu ters tarafta hareketlen Delgado'yu topla buluşturdu. Arjantinli ismin vuruşunda savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

        Uzatmalarda sonuç değişmedi. Beşiktaş Koray ve Bobo'dan gelen gollerle ilk yarıyı Vestel Manisaspor karşısında 2-0 önde kapattı.

        MAÇIN İKİNCİ YARISI

        46. dakika.
        Vestel'de Nizamettin ikinci yarıda sahada, Kalabane oyun kenarına alına isim..

        49. dakika. Beşiktaş 3. golünü Bobo ile buldu. Hızlı gelişen atakta sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Bobo iyi takip etti. Vestel savunmasının kaçırdığı Bobo ayağının uçuyla meşin yuvarlağı ters taraftan kaleci Fevzi'nin yetişemeyeceği noktaya bıraktı.



        Bobo'nun bu golüyle Beşiktaş, Vestel Manisa karşısında 3-0'lık üstünlüğü yakaladı.

        53. dakika. Beşiktaş 4. gole Ali Tandoğan ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Tandoğan şutunu attı. Vestel savunması son anda yatarak ayak koydu.

        56. dakika. Beşiktaş, 4. gole bir kez daha yaklaştı. Vestel ceza sahası önünde kazanılan frikik atışını Ricardinho kullandı. Doksan tabir edilen noktadan dönen topu altıpas içinde Delgado bomboş kaleye kafa ile gönderemedi. Beşiktaş adına büyük şansızlık.

        57. dakika. Vestel Manisaspor'da Şener sarı kart gördü.

        60.dakika. Beşiktaş atağında Ricardinho'yu yaka paça indiren Uğur sarı kartı gördü.

        62. dakika. Beşiktaş 4. golü Burak ile buldu. Vestel Manisa savunması Delgado'nun ara pasında Bobo'yu kaçırdı. Brezilaylı golcü sağ kanattan süratle rakip ceza sahasına girdi. Brezilyalı futbolcu şut durumunda olmasına rağmen daha müsait durumdaki Burak'a alda at dercesine pasını bıraktı. Burak altıpas üzerinden boş kaleye topu bıraktı.

        Burak'ın golüyle Beşitaş, Vestel Manisaspor karşısında 4-0'lık üstünlüğü yakaladı.

        64. dakika. Vestel atağında rakibini indiren Serdar Kurtuluş Beşiktaş'ta sarı kart gören isim oldu.

        69. dakika. Beşiktaş 5.golü arıyor. İnönü'de taraftarına futbol resitali veren Siyah-Beyazlı ekip üst üste girdiği gol pozisyonlarından sonuç alamadı. Sağ kanattan Delgado'nun pasında Bobo ceza sahasının çarprazında topla buluştu. Golcü isim ceza sahası yayı üzerideki Burak'a pasını attı. Burak bomboş pozisyonda kaleye daha da yaklaşıp vurmak yerine uzaktan şutunu attı. Kötü vuruşta üstten auta giden top Kartal'ı 5. golden etti.

        72. dakika. Beşiktaş 5. gole bir kez daha yaklaştı. Sol kanattan Ricardinho'nun ara pasıyla Vestel savunmasının arkasına sarkan Bobo, ceza sahasına girdiği anda şut atarmış gibi yapıp önünü boşalttı. Brezilyalı golcü penaltı noktası üzerinden topu kale yerine dışarı vurdu. Kartal adına bir gol daha kaçtı.

        73. dakika. Vestel Manisa orta sahada adeta tel tel dökülüyor. Beşiktaş'ın her atağı gol pozisyonu olmaya başladı. Siyah-Beyazlı ekip orta sahadan kaptığı topla birkez daha Bobo'yu savunmanın arkasına kaçırdı. Brezilyalı golcü yanındaki Koray'a pasını bıraktı. Koray, tekrar Bobo'ya pasını attı. Bobo, yanındaki Burak'a bıraktı. Burak'ta topu dışarı vurdu. Bu pozisyonda Beşiktaşlı futbolcular adeta kaleye sen vur der gibi rahat paslaştılar.

        78. dakika. Beşiktaş 5. gole bu kez Serdar Kurtuluş ile yaklaştı. Sol kanattan aldığı pasla süratle rakip ceza sahasına giren genç futbolcu çarprazdan şutunu attı. Top kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

        80. dakika. Beşiktaş, sağ kanattan Koray ile Vestel Manisa kalesine etkili geldi. Koray sağında Burak, solunda Bobo'ya pasını bırakamayınca takımını mutlak bir gol şansından etti.

        81. dakika. Beşiktaş'ta Ricardinho yerini Mehmet Sedef'e bıraktı.

        82. dakika. Beşiktaş'ta Bobo yerini Gökhan Güleç'e bıraktı.

        83. dakika. Beşiktaş'ın, İnönü'de zorlu rakibi Vestel Manisaspor karşısında 4-0'lık üstünlüğü ve harika futbolu var. Siyah-Beyazlılar, tribündeki taraftarlarından ortaya koyduğu oyunla büyük alkış alıyor.

        84. dakika. Vestel Manisa, sol kanattan gelişen atakta Reinaldo ile etkili oldu. Ceza sahasına yapılan ortaya Brezilylı isim kafayı vurdu. Runje harika uçarak topu köşede kontrol etmeyi başardı.

        85. dakika. Vestel Manisaspor'da Holosko yerini Oğuz'a bıraktı.

        87. dakika. Vestel Manisa bu dakikalarda Beşiktaş kalesinde tehlikeli ataklar geliştiriyor. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topu Rafael uygun durumda kaleye vurdu. Bu şutta meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

        90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakikayı işaret etti. Skorda değişiklik yok. Beşiktaş son anlarda kalesinde gol yememek için daha dikkatli bir futbol oynuyor.

        90+3. dakika. Uzatma anlarında gol olmadı. Beşiktaş, Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında İnönü'de konuk ettiği Vestel Manisaspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek tur için büyük avantaj yakaladı.

        MAÇ SONUCU: BEŞİKTAŞ: 4-0 :VESTEL MANİSA

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #5
          Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

          G.Saray, Erciyes'ten istediğini aldı01 Şubat 2007 21:55


          Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında, G.Saray, Eski Kaptanı Bülent Korkmaz'ın çalıştırdığı Erciyesspor deplasmanında tur için avantajlı bir sonuçla döndü.
          Kayseri Erciyesspor ile Galatasaray arasındaki Fortis Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının takım kadroları şöyle:

          Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
          Hakemler: Bülent Demirlenk, Selçuk Kaya, Muhittin Gürses

          Kayseri Erciyesspor: Orkun, Kürşat, Serge Die, Djaloviç, Timuçin, Mustafa Sarp, Gökhan, Ali Turan, İlkem, Ergün, İlhan

          Galatasaray: Mondragon, Tomas, Song, Inamoto, Arda, Sasa İliç, Necati Ateş, Carrusca, Ümit Karan, Sabri, Ferhat

          MAÇ BAŞLADI.

          1. dakika. Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Ümit Karan'a uzun bir pas çıkarttı. Karan, sol çarprazdan topun gelişine istediği gibi vuramayınca şutunda meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.

          7. dakika. Karşılaşmanın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Her iki ekipte bu ana kadar ciddi bir atak geliştirmiş değil.

          10. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Bu dakika Erciyes atağında, Timuçin'in pasıyla Galatasaray ceza sahasına hareketlenen Djaloviç'in önündeki topa son anda Tomas müdahele ederek tehlikenin büyümesini önlendi.

          15. dakika. Karşılaşmada tempo maç başından beri düşük. Top orta sahada iki takım oyuncuları arasında gidip geliyor. Ceza sahası içinde pozisyon adına bir gelişme yok. Şu ana kadar oyun orta sahaya sıkışıp kalmış durumda.

          20. dakika. Erciyesspor atağında ceza sahasında Ferhat'tan sıyrılan İlhan, sıfıra kadar inip ortasını yaptı. Altıpas içinde Djaloviç topa hamle yapıp kafyı vurdu. Top Galatasaray savunmasından döndü. Bu arada yan hakem topun İlhan tarafından dışardan çevrildiği işareti geldi. Maçın başından beri yaşanan ilk ciddi atak sonuçsuz kaldı.

          27. dakika. Erciyesspor ani atağında Djaloviç gole çok yaklaştı. Timuçin, savunmanın arkasına atılan topla süratle Galatasaray ceza sahasına girdi. Golcü isim ilk pozisyonda şutunu atmak yerine Ferhat'ı oyundan düşürmek isteyince topu rakibine kaptırdı. Erciyes mutlak gol şansını şut atamadan harcadı.

          35. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. İki ekipte orta sahada çok adamla mücadele ediyor. Timuçin'in sol kanattan ortasını ceza sahasındaki Djaloviç'ten önce araya giren Tomas uzaklaştırdı.Takımlar ani ataklarda savunmaların arkasına atılan paslarla gol bulma çabasında. Sahada futbol ve gol pozisyonu adına kısır bir mücadele ver.

          45. dakika. Maçın ilk yarısında normal süre sona erdi. Son bölümlerde Erciyesspor Galatasaray yarı sahasında daha fazla görünüyor.

          Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakika işaret edildi. Golsüz eşitlik bozulmuş değil.

          İlk yarıda gol olmadı. Erciyesspor, Galatasaray ilk devreyi 0-0 berabere kapattılar.

          MAÇIN İKİNCİ YARISI

          46. dakika.
          Erciyesspor'da ikinci yarını başında Cenk oyuna dahil oldu. Çıkan isim Ergün Teber oldu.

          46. dakika. Galatasaray'da da Necati Ateş ikinci yarıda yerini Ayhan'a bıraktı.

          İkinci yarıya Galatasaraylı futbolcular başladı.

          49. dakika. Maçın ikinci yarısında Galatasaray daha istekli bir görüntü sergiliyor. Erciyes bu dakikalarda savunmasında oldukça dikkatli.

          51. dakika. Erciyesspor atağında ceza sahası önünde havadan gelen topu Djaloviç diziyle yanındaki Cenk'e bıraktı. Bu futbolcunun yerden sert şutunu direğin dibinden Mondragon yatarak kontrol etti.

          53. dakika. Galatasaray atağında Serge Die, Carrusca'yı faul ile indirdi. Maçın ilk sarı kartı da Erciyesli futbolcuya çıktı.

          54. dakika. Orta sahada ikili mücadelede Ayhan Akman, Erciyes'ten Mustafa'yı indirdi. Bir sarı kartta Ayhan için çıktı.

          56. dakika. Erciyesspor'da İlhan yerini Mehmet Eren'e bıraktı.

          57. dakika. Galatasaray atağında Ayhan, sağ kanatta Arda'yı topla buluşturdu. Bu futbolcunun arka direğe kestiği ortayı Ümit Karan'nın başının üzerinden kalesini terk eden Orkun tam zamanında uzanarak kontrol etti.

          59. dakika. Galatasaray atağı İliç ile hızlı gelişti. Bu futbolcunun pasında sağ kanattan topla buluşan isim Arda oldu. Arda, ceza sahasının içine hareketlenen Ümit Karan'ı şık bir pasla pozisyona soktu. Karan altıpas üzerinde savunmanın arasında topa kontrollü bir vuruş yapamadı. Meşin yuvarlak auta çıktı.

          62. dakika. Erciyessor yarı sahasından Cenk ile çıkarken Ferhat bu oyuncuyu sert bir hareketle yerde bıraktı. Hakemde sarı kartını genç Ferhat'a gösterdi.

          64. dakika. Erciyesspor yarı sahasından hızlı çıktı. Mehmet Eren süratle Galatasaray ceza sahasına sokuldu. Eren, aynı topa hareketlenen Ferhat'la omuz omuza mücadele topu söktüğü anda hakem Bülent Demirlek faul düdüğünü çaldı. Nizami şarj gibi görünün pozisyondan Erciyes atağını kesildi.

          66. dakika. Maçta tempo bu bölümlerde biraz olsun yükseldi. 0-0 eşitlik sürüyor. Hakem Demirlek bu bölümlerde düdüğüne çok başvuruyor. Oyun hakemin çaldığı düdüklerle sık sık kesilmeye başladı.

          68. dakika. Galatasaray sağ kanattan Ümit Karan'la atak geliştirirken Cenk faul ile Karan'ı düşürdü. Kullanılan serbest atışta Erciyes savunması topu kafa ile çıkarttı. Ceza sahasının önünde Sabri topun kontrolünü sağladıktan sonra sol taraftan ileri çıkan Ayhan Akman'ı topla buluşturdu. Bu oyuncunun ön direğe yerden yaptığı ortayı kaleci Orkun iyi bir zamanlama ile yatarak kontrol etti.

          70. dakika. Galatasaray, maçın son bölümlerine girilirken Erciyes yarı sahasında baskı kurdu. Rakibi sahasından çıkışta güçlük çekiyor.

          71. dakika. Erciyesspor ani atağında gole çok yaklaştı. Orta sahadan uzun atılan pası Djaloviç, ceza sahasına hareketlenen Cenk'e ayağının içiyle indirdi. Kaleci Mondragon kalesini terk ederek bu oyuncunun önündeki topu yatarak karşıladı. Ceza sahasının dışına düşen topu Mehmet Eren boş kaleye gönderdi. Yüksek gidin top kalenin yanından auta çıktı. Erciyes golü kaçıran taraf oldu.

          75. dakika. Karşılaşmada son bölümler oynanıyor. Golsüz eşitlik bozulmuş değil. Bu dakikada Galatasaray maçın başından bu yana en net gol pozisyonunu İliç ile yakaladı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Carrusca altıpas içine indirdi. İliç yakın mesafeden meşin yuvarlağı kaleci Orkun'un üzerine vurdu. Mutlak bir gol şansı kaçtı.



          76. dakika. Galatasaray'da, Carrusca yerini Hasan Şaş'a bıraktı.

          80.dakika. Erciyesspor'da Emre Toraman oyuna dahil olan isim, çıkan isim ise Serge Die oldu.

          84. dakika. Mücadelede son dakikalar. Galatasaray bu bölümde golü daha çok isteyen taraf. Sağ kanattan Sabri'nin ceza sahasına yaptığı ortayı Erciyes savunması çıkarttı. Ayhan'ın ceza sahasının önündeki İnamoto'ya kazandırdığı topu Japon futbolcu kaleye vurdu. Meşin yuvarlak farklı şekilde auta çıktı.

          86. dakika. Galatasaray'da Saşa İliç saha kenarına alındı. Oyuna dahil olana isim Hasan Kabze.

          87. dakika. Erciyesspor atağında Tomas az daha kendi kalesine golü atıyordu. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı kafa ile uzaklaştırmak isteyen Tomas meşin yuvarlağı kendi kalesine doğru yönlendirdi. Mondragon ağlara giden topu son anda uçarak kontrol etmeyi başardı.

          90. dakika. Maçta normal süre sona erdi. Hakem uzatma bölümleri olarak 3 dakika işaret etti. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor.

          Uzatma bölümlerinde de sonuç değişmedi. Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Erciyesspor ile Galatasaray 0-0 berabere kaldı. Galatasaray, bu sonuçla evine avantajlı sayılabilecek bir sonuçla dönmüş oldu.

          MAÇ SONUCU: KAYSERİ ERCİYES: 0-0 :GALATASARAY

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #6
            Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

            Lig'de Şubat programı açıklandı01 Şubat 2007 19:30


            Turkcell Süper Lig'de 20, 21 ve 22. hafta maçlarının programı belli oldu. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maçlar şu tarihlerde oynanacak:

            Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 20, 21 ve 22. hafta maçlarının programı şöyle:
            20. Hafta:
            10 Şubat Cumartesi
            14.00 Ankaragücü-Kayserispor (Ankara 19 Mayıs)
            14.00 Çaykur Rizespor-Fenerbahçe (Rize Atatürk)
            19.00 Beşiktaş-Denizlispor (BJK İnönü)
            11 Şubat Pazar
            14.00 Kayseri Erciyesspor-Ankaraspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
            14.00 Sakaryaspor-Sivasspor (Adapazarı Atatürk)
            14.00 Antalyaspor-Konyaspor (Antalya Atatürk)
            14.00 Gençlerbirliği-Bursaspor (Ankara 19 Mayıs)
            16.00 Trabzonspor-Gaziantepspor (Hüseyin Avni Aker)
            19.00 Galatasaray-Vestel Manisaspor (Ali Sami Yen)

            21. Hafta:
            16 Şubat Cuma
            20.00 Konyaspor-Beşiktaş (Konya Atatürk)
            17 Şubat Cumartesi
            14.00 Bursaspor-Çaykur Rizespor (Bursa Atatürk)
            19.00 Gaziantepspor-Galatasaray (Kamil Ocak)
            18 Şubat Pazar
            14.00 Kayserispor-Kayseri Erciyesspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
            14.00 Sivasspor-Antalyaspor (4 Eylül)
            14.00 Ankaraspor-Gençlerbirliği (Ankara 19 Mayıs)
            14.00 Vestel Manisaspor-Ankaragücü (Manisa 19 Mayıs)
            16.00 Denizlispor-Trabzonspor (Denizli Atatürk)
            19.00 Fenerbahçe-Sakaryaspor (FB Şükrü Saracoğlu)

            22. Hafta:
            23 Şubat Cuma
            20.00 Galatasaray-Denizlispor (Ali Sami Yen)
            20.00 Kayseri Erciyesspor-Vestel Manisaspor (Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
            24 Şubat Cumartesi
            14.00 Ankaragücü-Gaziantepspor (Ankara 19 Mayıs)
            19.00 Trabzonspor-Beşiktaş (Hüseyin Avni Aker)
            25 Şubat Pazar
            14.00 Gençlerbirliği-Kayserispor (Ankara 19 Mayıs)
            14.00 Sivasspor-Konyaspor (4 Eylül)
            14.00 Çaykur Rizespor-Ankaraspor (Rize Atatürk) 14.00 Sakaryaspor-Bursaspor (Adapazarı Atatürk) 19.00 Antalyaspor-Fenerbahçe (Antalya Atatürk)

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #7
              Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

              Rövanş maçlarının tarihleri belirlendi01 Şubat 2007 19:45


              Fortis Türkiye Kupası'nda, çeyrek final rövanş maçlarının programı belli oldu. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre maçlar şu tarihlerde oynanacak
              Fortis Türkiye Kupası'nda, çeyrek final rövanş maçlarının programı belli oldu.

              Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupada çeyrek final rövanş maçlarının programı şöyle:


              27 Şubat Salı 20.00 Galatasaray-Kayseri Erciyesspor (Ali Sami Yen) 28 Şubat Çarşamba 17.00 Gaziantepspor-Trabzonspor (Kamil Ocak) 20.00 Vestel Manisaspor-Beşiktaş (Manisa 19 Mayıs) 1 Mart Perşembe 20.00 Gençlerbirliği-Fenerbahçe (Ankara 19 Mayıs)

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #8
                Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                Türkiye 3.Ligi 3.Grup - 18. Hafta
                MS Aydınspor 0 - 3 Ispartaspor

                Türkiye 3.Ligi 4.Grup - 18. Hafta
                MS Yıldırım Bosnaspor 0 - 0 Bakırköyspor

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #9
                  Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                  Fener, 10 kişi ile 3 puanı söküp aldı02 Şubat 2007 21:55


                  Kupada seyircisiz oynanan maçta 2-1 yendiği G.Birliği ile bu kez ligde oynayan Lider, son bölümlerinde 10 kişi kaldığı karşılaşmada 3 puanı almasını bildi...
                  Turkcell Süper Lig'de, Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçının takım kadroları şöyle:

                  Stat: İzmir Atatürk
                  Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Mustafa Emre Eyisoy

                  Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Edu, Can, Uğur, Deniz, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Kezman

                  Gençlerbirliği: Gökhan, Erhan, Traore, Ayhan, Eren, Mehmet Çakır, Mehmet Nas, Kerem, İsaac, Engin, Sandro Da Silva

                  MAÇ BAŞLADI

                  Karşılaşma G.Birliği'nin vuruşuyla başladı. Her iki ekibede başarılar...

                  2. dakika. Maçtaki ilk atak Gençlerbirliği'nden geldi. Eren'in sol kanattan sürüklediği atakta ceza sahasına yapılan ortaya Deniz ayak koyup kornere çeldi. Köşe atışında altıpas üzerine gelen topa Tuna yükseldi. Volkan'ın boşa çıktığı pozisyonda meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                  3.dakika. Fenerbahçe savunmasından çıkarken Aurelio hatalı bir geri pas attı. Ceza sahasında Okan topu alıp ortasını yaptı. Mehmet Çakır'ın penaltı noktası üzerindeki sert vuruşta meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta çıktı.

                  5. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Uğur Boral ile atak geliştirdi. Boral'ın sıyrılmak istediği Adem rakibini faul ile durdurdu. Kullanılan atışta topu G.Birliği savunması karşıladı.

                  6. dakika. Yarı sahasından çabuk çıkan Gençlerbirliği maçtaki en ciddi gol pozisyonuna Erhan ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasının dışından Erhan füze gibi bir şut çıkarttı. Kaleci Volkan'ı geçen top doksan tabir edilen noktadan oyun alanına geri döndü.



                  Karşılaşma yüksek tempoda oynanıyor. Her iki ekipte gole dönük bir futbol sergiliyor. Az önce kalesinde büyük bir tehlike atlatan Fenerbahçe, Kezman'la rakip kalede etkili oldu. Bu futbolcunun rakip savunma arkasında kontrol edip rakip filelere bıraktığı topta yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

                  9. dakika. Fenerbahçe golü Tuncay ile buldu. Sağ kanatta hızlı gelişen atakta Appiah soldan bindirme yaptığı anda meşin yuvarlakla buluştu. Ganalı futbolcu ceza sahasına güzel bir top kesti. Tuncay gerilerden gelerek topu takip etti. Bu futbolcunun güzel kafa vuruşunda yerden seken top kaleci Gökhan'ın bakışları arasında Gençlerbirliği ağlarına takıldı.



                  Tuncay'ın kafa golüyle Fenerbahçe, Gençlerbirliği karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

                  14. dakika. G.Birliğı atağında sol kanattan yapılan ortaya arka direkte Mehmet Çakır yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı

                  15. dakika. Fenerbahçe bu anda 2. gole çok yaklaştı. Sol kanattan Tuncay'ın sürüklediği atakta ceza sahasının çarprazından G.Birliği savunması topa ayak koydu. Kaleye doğru giden topu kontrol etmek isteyen kaleci Gökhan bir anda dengesini kaybedip düştü. Top büyük bir şans eseri ters taraftan direğin dibinden kornere çıktı.

                  19. dakika. Fenerbahçe ani atakta 2. gole yaklaştı. Alex'in savunmanın arkasına attığı pasa Tuncay hareketlendi. Kalesini terk eden Gökhan topa müdahele edemedi. Tuncay gol açısını kaybedince ceza sahasına ortasını yaptı. Kalecini kalesinde olmadığı anda ceza sahasına yapılan ortaya Alex vuramadı.

                  21. dakika. İzmir'de mücadeleye eşitlik geldi. Sol kanattan kullanılan köşe atışında Gençlerbirliği Mehmet Nas'ın golüyle skoru eşitledi.

                  Ceza sahasının dışına doğru yapılan ortada Tuna'nın başından seken top Mehmet Nas'ın önünde kaldı. Nas yaklaşık 25 metreden kaleye adeta bir füze gönderdi. Volkan'ın sadece izlediği pozisyonda meşin yuvarlak Fenerbahçe ağlarına takıldı.



                  Mehmet Nas'ın bu müthiş golüyle skora şimdi 1-1'lik eşitlik geldi

                  26. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan rakip kaleye etkili indi. Appiah çizgiden Kezman'ı kaçırdı. Kezman ceza sahasında girdiğinde önü kapandı. Sırp futbolcu kendisine desteğe gelen Appiah'ın önüne topu bıraktı. Bu futbolcunun çarprazdan sert şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

                  30. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman rakip ceza sahası önünde faul ile durduruldu. Sarı-Lacivertli ekip tehlikeli bir noktadan Alex ile atışı kullanıyor. G.Birliği 5 kişilik bir baraj kurdu. Brezilyalı futbolcunun vuruşunda barajı geçen top direğin 1 metre kadar üzerinden auta çıktı.

                  34. dakika. İzmir'de yüksek tempolu bir mücadele oynanıyor. Her iki ekipte gole dönük bir futbol anlayışı sergiliyor. Karşılıklı ataklarda skor değişmiş değil 1-1'lik beraberlik devam ediyor.

                  35. dakika. Fenerbahçe üstünlük golüne Aurelio ile çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta G.Birliği savunması bir anda Aurelio ceza sahasında boşta bıraktı. Topu önünde bulan Brezilyalı isim kaleci Gökhan ile karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı kalecinin üzerine nişaladı. Boşta kalan topa Kezman hareketlendi. Sırp futbolunun önünden Troare son anda ayağını uzatarak tehlikeli kornerle önledi.



                  40. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için son dakikalara girildi. F.Bahçe'nin gol için atakları bu bölümlerde sıklaştı. G.Birliği kendi yarı sahasında çok adamla kalıyor. Başkent ekibi hızlı ataklarla gol ararken Fenerbahçe kanatları etkili kullanma çabasında.

                  42. dakika. Fenerbahçe rakip yarı sahada topu kaptırdı. G.Birliği sol kanattan ani bir atak geliştirdi. Engin soldan ceza sahasına sokulduğu anda çarprazdan plase bir vuruş yaptı. Top direğin dibine doğru kavis alarak auta çıktı.

                  45. dakika. Maçın hakemi normal süre dolar dolmaz ilk yarını son düdüğünü çaldı. Karşılaşmada ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

                  MAÇIN İKİNCİ YARISI

                  Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı...

                  48. dakika. G.Birliği ikinci yarıya baskılı başladı... İzmir'de sert bir rüzgar var. Topun yönünü değiştirebilecek kadar sert esen rüzgar topun süratinide etkiliyor. Bu dakikada Mehmet Çakır yaklaşık 35 metreden Volkan'ın koruduğu kaleyi yokladı. Meşin yuvarlak üst direği sıyırarak auta çıktı. Az kalsın Volkan 2. kez avlanıyor.

                  52. dakika. Maçta 1-1'lik eşitlik devam ediyor. Fenerbahçe rakip kalede gol arıyor. Sarı-Lacivertliler, rakip yarı sahada kaybettiği toplarla kalesinde ani ataklarda büyük tehlike yaşıyor. Bu ataklardan birisinde savunmanın arkasına atılan pasa İsaac hareketlendi. Golcü isim sol kanattan ceza sahasına girdiği anda aşırtma bir vuruş denedi. Volkan üzerine gelen topu sıçrayarak kontrol etmeyi başardı.

                  55. dakika. Gençlerbirliği atağında sağ kanattan ceza sahasına ortalanan topu Traore kafa ile arkaya sektirdi. Savunmada Can meşin yuvarlağı kafa ile ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Eren topun gelişine vurdu. Volkan sert gelen şutu iki hamlede kontrol etti.

                  57. dakika. Fenerbahçe Aurelio ile G.Birliği karşısında bir kez daha öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Alex sol kanattan ceza sahasına sokulan Tuncay'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Tuncay, kaleci Gökhan ile karşı karşıya pozisyonda vuruşun yaptı. Gol çizgisine pralel giden topu altıpas içinde Aurelio dizi ile ağlara bıraktı.



                  Aurelio'nun bu golüyle Fenerbahçe, çekişmeli geçen maçta G.Birliği karşısında 2-1 öne geçti.

                  59. dakika. G.Birliği atağında rakibini sert bir faul ile indiren Fenerbahçe'den Serkan maçın ilk sarı kartını gördü.



                  62. dakika. G.Birliği atağında rakibine sert giren Edu sarı kart gördü.

                  65. dakika. Gençlerbirliği atağında Mehmet Çakır, Fenerbahçe ceza sahası önünden şutunu attı. Yerden sert giden topu Volkan uzanarak köşede kontrol etti.

                  69. dakika. Fenerbahçe, Kezman ile rakip ceza sahasında tehlikeli bir atak geliştirdi. Rakip yarı sahasının ortasında topla buluşan Appiah, Kezman'ı ara pasıyla ceza sahasına soktu. Sırp golcü sağ kanatta topla buluştuğu anda şutunu attı. Meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

                  72. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman, rakip ceza sahasının önünden topla buluştu. Golcü isim uygun durumda dengesini kaybederek meşin yuvarlağın kontrolünü kaybetti. Araya giren Traore tehlikeyi uzaklaştırdı.

                  73. dakika. G.Birliği atağı sol kanattan hızlı gelişti. Ceza sahasına ortalanan topta arka direkte Mehmet Nas kafayı vurdu. Top direğin az farkla yanından auta çıktı.

                  74. dakika. G.Birliği'nde Sandro yerini Draman'a bıraktı.

                  75. dakika. Fenerbahçe sahada 10 kişi kaldı. Sarı-Lacivertli takımın yarı sahasında hava topu mücadelesi sırasında hakem Tolga Özkalfa bir anda arkasını dönerek Kezman'a kırmızı kartını gösterdi. Fenerbahçe son dakikaları 10 kişi ile tamamlayacak.



                  Hakem Özkalfa, kırmızı kartını Kezman'ın konuşmalarına gösterdiğini işaret eden el hareketi yaptı. Sırp yıldız hakeme yönelik ya küfürlü bir söz söylediği için yada itirazlarından dolayı oyundan atıldı.

                  76. dakika.
                  G.Birliği atağında hava topunda Alex'e sert giren Eren hakemden sarı kart gördü.

                  79. dakika. Fenerbahçe'de Alex yerini Semih'e bıraktı.

                  82. dakika. G.Birliği'nde Kerem yerini Okan'a bıraktı.

                  83. dakika. Fenerbahçe 3. gole bu anda çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan köşe atışında Edu iyi yükselip kafayı vurdu. Direğin dibinden ağlara giden meşin yuvarlağı kaleci Gökhan harika uzanarak ters taraftan kornere çeldi.

                  85. dakika. Fenerbahçe 10 kişi oynadığı dakikalarda üst üste 2 net gol pozisyonu yakaladı. Sağ kanattan Semih rakip ceza sahasında sıfıra kadar inip altıpasa topu çevirdi. Kaleci Gökhan'ın ön direkte olduğu pozisyonda Tuncay topun önünde kaldı. İlk pozisyonda vuruşunu yapamayan Tuncay, meşin yuvarlağı ceza sahasının önündeki Appiah'a bıraktı. Ganalı futbolcunun yerden vuruşunu savunma yatarak karşıladı.

                  88. dakika. Fenerbahçe 75. dakikadan beri sahada 10 kişi mücadele ediyor. Karşılaşmada Sarı-Lacivertli ekibin 2-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Artık maçta son dakikalara girildi. G.Birliği beraberlik golü için rakip kaleye yüklendiği anlarda savunmasında açıklar veriyor.

                  89. dakika. G.Birliği'nde Uğur Boral'a sert bir faul yapan Erhan sarı kart gördü.

                  90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Fenerbahçe, 10 kişi ile G.Birliği karşısında üstünlüğü sürdürüyor. Uzatma süresi olarak 3 dakika gösterildi.

                  90+1. dakika. G.Birliği uzatma anlarında beraberlik golünü Okan ile çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortaya Okan kafayı vurdu. Meşin yuvarlak Volkan'ın bakışları arasında üst direği sıyırarak auta çıktı.

                  90+3. dakika. G.Birliği son dakikalarda tüm gücüyle Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sarı-Lacivertli ekip 10 kişi ile kalesini savunyor.

                  Uzatma anlarında gol olmadı. Lider Fenerbahçe, çok zorlandığı mücadelede 10 kişi ile G.Birliği'ni 2-1 mağlup etmeyi başardı.

                  MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE 2-1 :GENÇLERBİRLİĞİ

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #10
                    Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                    Konyaspor, Denizli'ye gol yağdırdı03 Şubat 2007 15:55


                    Konya sahasında adeta gol şov yaptı... Evinde ligin alt sıralarından kurtulma çabası içindeki Denizlispor'u ağırlayan Yeşil-Beyazlı ekip farklı sonuçla 3 puanı kaptı...
                    KONYA: 5-1 DENİZLİ

                    Turkcell Süper Lig'de Konyaspor, Denizlispor'u 5-1 yendi.

                    8. dakikada sağ kanattan topla birlikte ceza alanı içine giren Eren, penaltı noktası üzerinde rakip oyuncular tarafından yere düşürüldü. Maçın hakemi Cüneyt Çakır, penaltı noktasını gösterdi. 9. dakikada topun başına geçen Neca vuruşunda penaltıyı gole çevirdi. 1-0

                    11. dakikada, kaleci Özden'in uzun pasında orta sahada topla buluşan
                    Tayfun'un yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda top kalecinin yanından ağlarla buluştu. 2-0

                    31. dakikada, orta sahada Erman Özgür'ün pasında ceza sahası dışında topla buluşan Eren'in kaleyi karşıdan gören noktadan sert vuruşunda top kalecinin ellerinde kaldı.

                    43. dakikada ortaha sahada Tayfun'un indirdiği topu sürükleyerek sağ
                    kanattan ceza sahası içine giren Eren, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kaleciye de çalım atarak geçen Eren, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 3-0

                    Maçın ilk yarısı, Konyaspor'un 3-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

                    MAÇIN İKİNCİ YARISI

                    49. dakikada, sağ kanattan rakibine çalım atarak ceza sahası çizgisine gelen İbrahim Ege'nin sağ çaprazdan sert vuruşunda, top kalecinin ellerinde kaldı.

                    56. dakikada sol kanattan Da Silva'nın pasında uzak direk önünde topa iyi yükselen Tayfun'un kafa vuruşunda, top ağlarla buluştu. Tayfun kendisinin ikinci, takımının dördüncü golünü kaydetti: 4-0.

                    69. dakikada, bir pozisyon sonrası sol kanatta topla buluşan Eren, meşin
                    yuvarlağı sürükleyerek ceza alanı içine girdi. Rakiplerinden sıyrılan Eren'in
                    sert vuruşunda top yandan auta çıktı.

                    79. dakikada, Serhat'ın sağ kanattan ortasında ceza alanı içinde topa iyi yükselen Muhittin'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-1.

                    83. dakikada, orta sahadan atılan topu kaleci Süleyman ceza sahası çizgisi üzerinde uzaklaştırmak istedi. Kaleciye baskı kurarak topu alan Uğur, çalım atarak Süleyman'ı geçtikten sonra meşin yuvarlığı boş ağlara gönderdi: 5-1.

                    Karşılaşma, Konyaspor'un 5-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

                    Hakemler: Cüneyt Çakır xxx, Nihat Samuk xx, Erdem Bayık xx

                    Konyaspor: Özden xxx, Ömer xx, El Saka xx, Da Silva xxx, Erkan xx, Erman Ergin xxx, Mustafa Er xx, Eren xxx (Dk.71 Uğur xxx), Erman Özgür xxx, Tayfun xxx (Dk.85 Volkan ?), Neca xxx (Dk.79 Abdullah xx)

                    Denizlispor: Süleyman x, Ahmet xx, İbrahim Çelik x (Dk.46 Serhat xx),
                    Kratochvil xx, Erman Güraçar x, Abraham xx, İbrahim Ege x (Dk.51 Süleyman xx), Yusuf xx, Muhittin xxx, Kroupa xx (Dk.83 Adriano ?), Murat xx

                    Goller: Dk. 9 Neca , Dk. 11 ve 56 Tayfun, Dk. 43 Eren, Dk. 83 Uğur
                    (Konyaspor), Dk. 79 Muhittin (Denizlispor)

                    Sarı Kartlar: Dk. 40 Eren, Dk. 65 Neca (Konyaspor) Dk. 75 Muhittin, Dk. 87 Ahmet (Denizlispor)

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      #11
                      Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                      Antalya, Sakarya'yı tek golle devirdi03 Şubat 2007 16:00


                      Turkcell Süper Lig'de düşme potasından uzaklaşmak isteyen iki ekibin maçında gülen taraf Antalyaspor oldu... Sakaryaspor son dakikalarda yıkıldı...
                      ANTALYA: 1-0 :SAKARYA

                      Turkcell Super Lig'de Antalyaspor, kümede kalma mücadelesi veren Sakaryaspor'u 1-0 yendi.

                      Karşılaşmada ilk gol pozisyonunu Antalyasporlu Levent yakaladı.


                      4. dakikada Sakaryaspor ceza alanının dışında topla buluşan Levent, sert vurdu. Kaleciyi aşan top, az farkla auta çıktı.

                      6. dakikada Sakaryasporlu Hakan'ın ceza alanı dışından sert şutunda top auta çıktı.Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın

                      26. dakikada
                      , Antalyasporlu Bienuk'un kafayla ceza alanına indirdiği topa Straka yarım vole vurdu. Top kaleci Martinez'de kaldı.

                      30. dakikada Antalyaspor ceza alanı içerisinde oluşan karambolde,
                      Sakaryaspor'dan Musa'nın sert şutunda, kaleye giden top takım arkadaşı
                      Fernando'ya çarparak döndü. Antalyaspor dönen topu Levent ile uzaklaştırdı.

                      31. dakikada kırmızı-beyazlı ekibin yeni transferi Ali Zitouni'nin ceza
                      alanına kafayla indirdiğini topu, Levent iyi takip etti. Levent'in şutunda top
                      kaleci Martinez'de kaldı.

                      44. dakikada ev sahibi ekipten Ali Bilgin'in sağ taraftan ceza alanına
                      yaptığı ortada top, Ali Zitouni ile Straka'nın önüne düştü. İki futbolcunun
                      anlaşmazlığı sonucu tehlikeyi kaleci Martinez önledi.

                      Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

                      İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                      Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da daha atak başladı.

                      Maçın 60. dakikasında, Antalyaspor ceza alanına sol taraftan şık
                      hareketlerle giren Cangele'nin sert şutunda topu kaleci Mustafa kornere attı.

                      66. dakikada Antalyasporlu Sezer'in Sakaryaspor ceza alanına yaptığı ortayı Ali Zitoniu kafayla Coşkun'un önüne indirdi. Coşkun'un kaleye giden sert şutunda topu Sakaryaspor defans oyuncusu Murat Duman uzaklaştırdı.

                      67. dakikada Cangele'nin ceza alanı dışından vurduğu sert şutta kaleci
                      Cordoba topu iki hamlede kontrol edebildi.

                      Maçın en net gol pozisyonunu 70. dakikada Şenol yakaladı. Ali Bligin'in ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Martines topu yumrukla uzaklaştırmak istedi. Ceza alanı içine düşen topla buluşan Şenol, plase bir vuruşla ağlara göndermek istedi. Ancak kaleci Martines yavaş gelen şutta topa sahip olmayı başardı.

                      75. dakikada Volkan Yaman'ın orta sahadan Sakaryaspor ceza alanına yaptığı derinlemesine ortayı Ali Bilgin iyi takip etti. Ali Bilgin'in şık kafa vuruşunda top kalecinin sağından az farkla dışarı çıktı.

                      Antalyaspor 81. dakikada golü buldu. Bu dakikada Uğur'un kullandığı korner atışında topu iyi takip eden Ali Bilgin rakip defans oyuncularının arasından yükselerek, topa kafayı vurdu. Top Sakaryaspor ağlarıyla buluştu. 1-0

                      83. dakikada gelişen Sakaryaspor atağında Antalyaspor ceza alanı çizgisi
                      önünde topla buluşan Murat Erdoğan, topu ceza alanı içine havalandırdı.
                      Sakaryasporlu Savaş'ın sert kafa vuruşunda Cordoba topu kornere yolladı.

                      Karşılaşma da Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

                      Stat:
                      Atatürk
                      Hakemler: Selçuk Dereli xx, İsmail Köse xx, Asım Yusuf Öz xx

                      Antalyaspor: Cordoba xxx, Uğur xx, Volkan xx, Metin x, Bienuk x, Levent xxx, Ali Bilgin xx, Şenol x, Mustafa xx (Dakika 67 Sezer x), Ali Zitouni x (Dk. 89 Vahap ?), Straka x (Dk. 46 Coşkun xx)

                      Sakaryaspor: Martines xx, Murat Duman xx, Murat Erdoğan xx, Suat xx, Savaş x, Zafer xx, Evren xx (Dk. 82 Capurro x), Musa xxx, Hakan xx, Özgür x (Dk. 58 Cangele xx), Fernando Graf x (Dakika 71 Cem x)
                      GoL. Dk. 81 Ali Bilgin

                      Sarı Kartlar: Dk. 41 Straka, Dk. 75 Levent (Antalyaspor)

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #12
                        Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                        Futbolda günün toplu sonuçları03 Şubat 2007 16:20


                        Turkcell Süper Lig, Türk Telekom Lig A ve Üçüncü Futbol Ligi'ne bugün yapılan maçlarla devam edildi... Tamamlanan maçlar sonrası alanın sonuçlar şöyle...
                        Turkcell Süper Lig, Türk Telekom Lig A ve Üçüncü Futbol Ligi'ne bugün yapılan maçlarla devam edildi.

                        Alınan sonuçlar şöyle:

                        -TURKCELL SÜPER LİG-

                        Konyaspor-Denizlispor......................................( 5 - 1 )
                        Antalyaspor-Sakaryaspor....................................( 1 - 0 )

                        -TÜRK TELEKOM LİG A-

                        İstanbulspor-Eskişehirspor.................................( 1 - 0 )

                        -ÜÇÜNCÜ LİG 1. GRUP-

                        Diyarbakır DİSKİ Spor-Mersin Büyükşehir Belediyesi.........( 1 - 1 )

                        -3. GRUP-

                        Bursa Merinos-Nilüfer Belediyesi...........................( 1 - 1 )
                        Göztepe-Yeni Burdur Gençlikspor............................( 2 - 2 )

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          #13
                          Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                          Trabzon, Manisa'dan 1 puan çıkarttı04 Şubat 2007 00:01


                          Yapılan transferlerle ilk yarıya oranla bambaşka bir kimliğe bürünen Trabzon, zorlu V.Manisaspor deplasmanında 1 puan çıkarttı... Ceyhun ilk maçında vasatı aşamadı.
                          V.Manisaspor :Bülent, Ümit, Burak, Kalabane, Hakan Balta, Holosko, Borbiconi, Uğur, Nizamettin, Reinaldo, Rafael,

                          Trabzonspor: Tolga, Musa, Risp, Stepanov, Çağdaş, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, M.Keçeli, Yattara, Umut

                          Hakem: Bünyamin Gezer

                          MAÇ BAŞLADI...

                          Mücadelede ilk dakikalarda Vestel Manisa daha etkili futbol oynuyor.

                          4. dakika.
                          Vestel atağı sağ kanattan gelişti. Ceza sahasına Reinaldo'nun yaptığı ortaya Rafael hareketlendi. Bu futbolcunun başının önünden kaleci Tolga uçarak topu ceza sahasının dışına uzaklaştırdı. Bu topun gelişine Uğur uzaktan vurdu. Yerden çabuk kalkan Tolga kaleye yönelen topu son anda uzanarak kontrol etti.

                          7. dakika. Sağ kanattan Trabzon köşe atışı kullandı. Yattara meşin yuvarlağı yerden ön direğe kesti. İlk pozisyonda Vestel Manisa savunması topu uzaklaştıramadı. Umut ve Gökdeniz altıpas üzerinden topu kaleye vuramadı. Top kalenin yanından auta çıktı.

                          13. dakika. Mücadelede ilk dakikalar 0-0 eşitlikle geçildi. Trabzonspor savunmasında temkinli. Bordo-Mavililer, hızlı ataklarda Yattara ve Gökdeniz ile rakip kalede etkili olma çabasında.

                          15. dakika. Trabzonspor sol kanattan Yattara ile köşe atışı kullandı. Arka direğe inen topa Risp iyi yükselip kafayı vurdu. Kafa şutu isabetli olmayınca top direğin az farkla yanından auta çıktı.

                          19. dakika. Trabzonspor atağında Vestel Manisaspor ceza sahası önünde topu önünde bulan Hüseyin sol ayağıyla kaleyi yokladı. Yerden sert giden topu kaleci Fevzi kontrol etmeyi başardı.

                          23. dakika. Hava topunda rakibinin başının üzerinde topa eliyle müdahale eden Trabzonspor'dan Stephanov sarı kart gördü.

                          28. dakika. Vestel Manisa atağında Holosko sağ kanattan topu rakiplerinden söküp sıfıra yakın bir noktadan ortaladı. Ceza sahasında savunmaya çarpan top yükseklik kazanıp arka direğe yöneldi. Rafael'in önünden kaleci Tolga tam zamanında uzanarak topun rakibiyle buluşmasına izin vermedi.

                          29. dakika. Vestel Manisa bu dakikada gol Burak ile çok yaklaştı. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında savunmanın müdahele edemediği topa altıpas üzerinde Burak ayağının içiyle dokundu. Köşeden ağlara giden topa Tolga uzanarak gole izin vermedi. Trabzon kaleyi büyük bir tehlike atlattı.

                          32. dakika. Vestel Manisa bu dakikalarda Trabzonspor yarı sahasına yerleşti. Sağlı sollu ataklarla konuk ekibin kalesinde gol arıyor. Bordo-Mavili ekip yarı sahasında dakikalardır çıkamıyor. 0-0 eşitlik bozulmuş değil.

                          40. dakika. Maçta ilk yarı için son dakikalara girildi. Karşılaşmada karşılıklı ataklar var. Gole yakın ciddi sayılabilecek bir tek Vestel'in Burak'la bulduğu pozisyon var.

                          42. dakikada Trabzonspor'un kazandığı serbest atışta Yattara'nın şutunda,
                          topu kaleci Fevzi yumruklarıyla uzaklaştırdı.

                          43. dakika. Trabzonspor atağında Mustafa Keçeli'yi indiren Uğur İnceman sarı kart gördü.

                          44. dakika. Trabzonspor ilk ciddi gol pozisyonunu Gökdeniz ile buldu. Ani gelişen atakta savunmanın arkasına atılan topa Yattara hareketlendi. Rakip ceza sahası önünde topu kontrol eden Gineli yıldız yanına sokulan Gökdeniz'e pasını bıraktı. Gökdeniz ceza sahasının hemen önünden şutunu attı. Üst direğin altına doğru giden topu kaleci Fevzi harika uzanarak parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

                          45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Karşılıklı ataklardan gol çıkmadı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika ilave etti.

                          Uzatma anında da gol olmadı. Vestel Manisa- Trabzonspor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

                          MAÇIN İKİNCİ YARISI

                          46. dakika.
                          İlk yarının son saniyelerinde sakatlanan Hakan Balta'nın yerine Okan Koç bu yarıda sahada yerini aldı.

                          İkinci yarıya Trabzonspor başladı.

                          Bordo-Mavili sağ kanattan rakip yarı sahaya geçti. Ceza sahasının çarprazından Ayman meşin yuvarlağı önünde bulduğu anda yerden şutunu attı. Top kaleci Fevzi'nin bakışları arasında direğin dibinden auta çıktı.

                          48. dakika. Vestel Manisa'da bir zorunlu değişiklik daha yaşandı. Savunmada sekmeye başlayan Ümit Bozkurt yerini Şener'e bıraktı.

                          50. dakika. Trabzonspor'da kaleci Tolga'nın degajı kısa düştü. Rakip yarı sahasının ortasında top Rafael'in ayağına geldi. Brezilyalı futbolcunun şutu zayıf olunca Tolga kaleye yönelen topu kolaylıkla kontrol etti.

                          52. dakika. Trabzonspor'da sakatlık geçiren Ufukhan yerini Musa'ya bıraktı.

                          56. dakika. Karşılaşma 0-0 eşitlikle devam ediyor. Mücadelede tempo zaman zaman yükselsede ekipler gole yakın pozisyon üretmekte zorluk çekiyor.

                          58. dakika. Trabzonspor'da yeni transfer Ceyhun ilk resmi maçında sahada. Oyundan çıkan isim Umut Bulut oldu.

                          64. dakika. Mücadelede golsüz eşitlik var. Vestel atağıda sağ kanattan Trabzonspor ceza sahasına gönderilen topa Holosko hareketlendi. Kaleci Tolga kalesini terk ederek topu kontrol etmek istedi. Tolga topla beraber ceza sahasının dışına yuvarlandı. Hakem bu pozisyonda Holosko'nun kaleciye faul yaptığını işaret etti.

                          67. dakika. Trabzonspor atağında rakip ceza sahası önünde Ceyhun topu önünde bulduğu anda adeta kaleye bir füze gönderdi. Köşeden ağlara takılacak topu kaleci Fevzi harika uzanarak kornere çeldi. Bu anda iki müthiş hareketi aynı anda izledik.

                          69. dakika. Vestel Manisaspor atağında Holosko orta sahada topu Celalettin'den söküp aldı. Celalettin rakibini yatarak faul ile durdurdu. Hakemde bu futbolcuya sarı kartını gösterdi.

                          70. dakika. Vestel Manisa, sağ kanattan serbest atışı kullandı. Altıpasa inen topa Rafael yükselip kafayı vurdu. Kaleci Tolga'nın müdahele edemediği pozisyonda top direğin az farkla üzerinden auta çıktı. Manisa adına şansız bir an geride kaldı.

                          73. dakika. Karşılaşmada artık son bölümler oynanıyor. Her iki ekipte golü bulmuş değil. Bu dakikalarda her iki ekipte golü daha çok düşünüyor.

                          75. dakika. Trabzonspor'da Mustafa Keçeli oyun kenarına alındı. Ersen Martin sahaya dahil olan isim.

                          76. dakika. Vestel Manisa'da Rafael sakatlanarak oyun dışında kaldı. Metin sahaya giren isim.



                          80. dakika. Trabzonspor atağında sol kanattan Vestel Manisa ceza sahasına sokulan Yattara, önünü boşalttığı anda ayağının içiyle plase bir şut çıkarttı. Köşeye giden topu kaleci Fevzi kolaylıkla kontrol etti.

                          82. dakika. Trabzonspor atağında Şener, ceza sahasının önünde Gökdeniz'i indirdi. Yaklaşık 27 metreden Ceyhun frikik atışını kullandı. Sert şutta topu Vestel Manisa savunması ayakla karşıladı.



                          83. dakika. Trabzonspor atağında Yattara'yı indiren Okan Koç sarı kart gördü.

                          85. dakika. Vestel Manisa atağında, Reinaldo Hüseyin tarafından indirildi. Hakem tehlikeli bir noktadan Manisa'ya serbest atışı verdi. Ceza sahasına gönderilen topu kaleci Tolga yükselerek kontrol etti.

                          86. dakika. Karşılaşmada artak son dakikalar oynanıyor. Ziya Doğan golü bulmak için tüm kozlarını sahaya sürdü. Ersun Yanal ise zorunlu değişikliklerle 3 oyuncu değiştirme hakkını kullandı.

                          87. dakika. Vestel atağında Risp'in uzaklaştırmak istediği top Şener'e çarpıp bu oyuncunun önünde kaldı. Kaleci Tolga kalesini terk ederek bu futbolcunun ayaklarına yatarak topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

                          90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. 0-0 eşitlik bozulmuş değil. Uzatma süresi olarak 4 dakika işaret edildi.

                          90+4. dakika. Vestel Manisaspor atağında ceza sahasına ortalanan topa Reinaldo yükselip kafayı vurdu. Altıpas üzerindeki uygun durumda Brezilyalı futbolcu topu üstten auta vurdu.

                          Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gol olmadı. Vestel Manisaspor-Trabzonspor maçı başladığı gibi 0-0 eşitlikle sona erdi.

                          MAÇ SONUCU: VESTEL MANİSA: 0-0 :TRABZONSPOR

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #14
                            Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                            G.Saray'ın, Kayseri'de işi çok zor!04 Şubat 2007 09:15


                            G.Saray, tek mağlubiyetini 23 yıl önce aldığı Kayseri ile buz pistinde karşılaşıyor Lider'le puan farkını düşünen Cimbom kazanmak zorunda. İşte muhtemel 11'ler.
                            Cim Bom’un hedefi, Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’ni yenmesiyle 8’e çıkan puan farkını tekrar 5’e indirmek.

                            Ezici üstünlük
                            Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Erciyesspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray, aynı kentte bu kez Süper Lig sınavında Kayserispor’a konuk oluyor... Anadolu temsilcisi karşısındaki ilk ve son mağlubiyetini 1973-74 sezonunun 26. haftasında, deplasmanda alan Cim Bom, attığı 57 gole karşın filelerinde 19 gol gördü. Aslan, ilk yarıdaki mücadeleyi de 4-0’lık skorla kazanmıştı. Galatasaray’ın hedefi, Fenerbahçe ile puan farkını tekrar 5’e düşürebilmek.

                            Çok eksik var
                            İki tarafın da en büyük korkusu, Kayseri’deki müthiş soğuk. Galatasaraylı futbolcular, Erciyes ile oynanan son kupa sınavında ayakta durmakta bile zorlanmıştı. Zorlu maç öncesi hem ev sahibinde hem de konuk ekipte önemli eksikler var. Kayserispor’da Bülent Bölükbaşı ile Johnson’un sakat, Tayfun Cora’nın ise cezalı olduğu açıklanırken, Galatasaray’da Hakan Şükür, Aydın, Cihan Haspolatlı, Mehmet Topal ve Mehmet Güven’in sakatlıkları bulunuyor.

                            Kayserispor: Ivankov, Uğur, Mendez, Toledo, Fatih, Aydın, Kamber, Ragıp, M. Topuz, Özgürcan, Gökhan

                            Galatarasay: Mondragon, Sabri, Song, Tomas, Orhan Ak, Hasan şaş, Ayhan (Necati), namoto, Arda, İliç, Ümit

                            Stat: Kayseri Atatürk
                            Saat: 19.00
                            Tv: Lig TV
                            Hakem: M.Kamil Abitoğlu


                            Statta son durum...
                            Kayseri Atatürk Stadı’nın zemini naylonla kaplandı. Maç saatinde zeminde kar olmaması hedefleniyor. Ancak meteorolojiden yapılan açıklamada, bugün Kayseri’de kar beklendiği ve hava sıcaklığının akşam saatlerinde -12 dereceye kadar düşebileceği belirtildi.

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              #15
                              Konu: Güncel Futbol Haberleri YENİ

                              Beşiktaş zorlu Antep deplasmanında04 Şubat 2007 08:45


                              Süper Lig'in ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Beşiktaş’ı Gaziantep’te zorlu bir 90 dakika bekliyor... Siyah-Beyazlılar'ın eksikleri var... İşte muhtemel 11'ler...
                              Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Beşiktaş’ı Antep’te zorlu bir 90 dakika bekliyor. Hava şartları zorlu, Mert Nobre, Kleberson, Fahri ve Ali Güneş yok ancak Siyah-Beyazlılar inançlı.

                              Gözler Bobo & Burak’ta
                              Sezonun flaş takımı Vestel Manisa’ya 2 maçta 7 gol atan Beşiktaş, zorlu Gaziantep deplasmanında 3 puan arıyor. Süper Lig’in ikinci yarısına çok iyi başlayan Kara Kartal’ı kabus gibi bir 90 dakika bekliyor... Manisa maçında sakatlanan Nobre’nin rahatsızlığının geçmediği ve İstanbul’da bırakıldığı açıklandı. Ayrıca Ali Güneş, Fahri ve Kleberson da götürülmedi. Tigana’yı köşeye sıkıştıran bir diğer konu da, Bobo’nun hastalığı. Brezilyalı rahatsızlığına karşın oynayacak.

                              Hakem Yıldırım uğuru
                              Önemli eksikleri bulunan Beşiktaş’ı Antep’te dişli rakibinin yanı sıra kötü hava şartları bekliyor. Karşılaşmanın kar yağışı altında oynanması bekleniyor. Ayrıca Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nın zemininin buz tutma ihtimali futbolcuları düşündürüyor. Saat 16.00’da oynanacak zorlu mücadeleyi Lig TV naklen ekranlara getirecek. Karşılaşmada hakem Yunus Yıldırım düdük çalacak. Yıldırım’ın yönettiği maçlarda Beşiktaş’ın puan kaybetmemesi de ilginç bir not olarak dikkat çekiyor.

                              Gaziantepspor: Hasagiç, Mehmet Çoğum, Afanou, Bekir, Faruk, Kirita, Özgür, Zurita, Göksel, Veysel, Diawara

                              Beşiktaş: Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Serdar, Koray, Ricardinho, Burak, Bobo

                              Stat: Kamil Ocak
                              Hakem: Yunus Yıldırım
                              Saat: 16.00
                              Yayın: Lig TV

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X