OlamAZ

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    OlamAZ


    OlamAZ: 3-3

    UEFA Kupası'nda son 16'ya kalma mücadelesinde turun ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadında AZ Alkmaar'la 3-3 berabere kaldı.
    Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Fenerbahçe sahadan 3-3 beraberlikle ayrılarak karşılaşmaya iki ay aradan sonra buluştuğu taraftarlarına güzel bir sevgililer günü hediyesi veremedi. İki ekibin mücadelesi nefesleri kesti...

    AZ Alkmaar'ın golleri 15. dakikada De Zeeuw, 62. dakikada Boukhari ve 63 dakikada Jenner'den gelirken, Fenerbahçe'nin gollerini 28. ve 74. dakikada Tümer Metin, 67. dakikada Tuncay Şanlı kaydetti. Karşılaşmanın rövanşı 22 Şubatta Hollanda'da oynanacak.

    Tümer Metin umutlandırdı ama...
    Tümer Metin 74. dakikada attığı harika golle durumu 3-3'e getirip Fenerbahçe'yi umutlandırmasına rağmen kalan dakikalarda pozisyon üretmekte zorlanan Fenerbahçe kendi sahasında oynamanın avantajı iyi değerlendiremeyerek tur şansını Hollanda'ya bıraktı
    Alex' büyük tepki
    Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Alex ilk kez tepki topladı. Taraftarlar Alex'e ikinci yarının ortasında top geldiği anda tepkilerini gösterdiler ve Brezilyalı yıldızı "ıslık" yağmuruna tuttular. Türkiye'ye geldiğinden beri ilk kez böyle bir tepkiyle karşılaşan Alex de Souza bu tepki karşısında adeta şaşkına döndü.
    Tuncay Şanlı alkış aldı
    Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı AZ Alkmar karşısında gösterdiği müthiş performansla taraftarlardan büyük alkış alırken Tuncay'ın bu karşılaşmada göstermiş olduğu çaba ve başarılı performans tur için avantajlı bir skor elde etmeye yetmedi.
    Taraftarın büyük desteği
    Fenerbahçe AZ Alkmaar maçı öncesi Şükrü Saracoğlu'nda muhteşem görünteler vardı. Maçın başlamasından yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkan Kıraç'ın stat hoparlörlerinden çalınan şarkısına, taraftarlar da eşlik etti. Stat içinde bulunan taraftarlar şarkıyla büyük bir coşku yaşarken, taraftarlar, tribünlere dağıtılan Türk ve Fenerbahçe bayraklarını sallayarak şarkıya eşlik etti. Öte yandan Maraton Alt tribünde kartonet şov vardı. F.Bahçeli taraftarlar sevgililer günü anısına takımını 'LOVE IS FB' yazısını oluşturan kartonlar ile karşıladı ve sahaya güller atıldı.

    İspanyol hakem çileden çıkardı...

    Maçın İspanyol hakemi Eduardo Gonzales maç içerisinde verdiği kararlar ve gösterdiği tutum ile adete sarı-lacivertli taraftarları çileden çıkardı. İkinci yarıda Deivid'in ceza alanında düşürüldüğü pozisyona devam diyen Gonzalez maç içerisinde disiplini koruma uğruna sergilediği hareketler ile futbolcularla sürekli ikili tartışmalara girdi.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

    1. dakikada Uğur Boral'ın pasında topu kontrol eden Tuncay, sol kanattan ceza sahasına ortaladı. Ceza sahasından Alex'in kafa vuruşunda kaleci Waterman, topu kontrol etti.
    4. dakikada topla ceza sahasına giren Tuncay'ın sol çaprazdan sert vuruşunda kaleci Waterman tehlikeyi önledi. Ceza sahasında boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.
    5. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest atışı paslaşarak kullanan Fenerbahçe'de Alex'in vuruşunda top, yandan auta çıktı.
    7. dakikada ceza sahası dışından Tümer'in sert vuruşunda defansa çarpan top, az farkla yandan kornere çıktı.
    8. dakikada Fenerbahçe defansının arkasına atılan pası ceza sahasında kontrol eden Koevermans, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Koevermans'ın vuruşunda Volkan yatarak son anda topu çeldi, defans meşin yuvarlağı kornere attı.
    14. dakikada Edu'dan topu kurtaran Boukhari, ceza sahasına girdi. Boukhari'nin sol çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak, yandan auta çıktı.
    15. dakikada Fenerbahçe defansının arkasına atılan topta Martens, kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Ceza sahası sol çaprazından Martens'in içeriye çevirdiği topu De Zeeuw, boş kaleye gönderdi. 0-1
    28. dakikada ceza sahası dışından Ümit Özat'ın sert vuruşunda top, defanstan döndü. Defanstan dönen topa ceza yayı üzerinden Tümer'in gelişine sert ve düzgün vuruşunda meşin yuvarlak, sol köşeden ağlarla buluştu. 1-1
    37. dakikada ceza sahası sol çaprazı önünden Tuncay'ın ortasında Tümer'in dokunduğu top, defansa çarparak Deivid'in önünde kaldı. Kale önünden Deivid'in vuruşunda top yan direkten dönerken, dönen topu kaleci Waterman kontrol etti.
    45. dakikada Martens, Boukhari verkaçında topu kontrol eden Martens'in ceza sahası sol çaprazından plase vuruşunda kaleci Volkan, uzanarak son anda topu kornere çeldi.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    48. dakikada ceza sahası sağ çaprazında topu göğsüyle düzelten Deivid'in sert vuruşunda kaleci Waterman, tehlikeyi ayaklarıyla önledi.
    58. dakikada Tuncay'ın rakiplerinden kurtarmak istediği top, defansa çarparak Deivid'in önünde kaldı. Ceza sahası dışından Deivid'in plasesinde kaleci Waterman, topu kontrol etti.
    62. dakikada Martens'in pasında ceza sahası dışından Boukhari'nin sert vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Volkan'ın bakışları arasında sağ köşeden ağlarla buluştu. 1-2
    63. dakikada Appiah'ın kaptırdığı topta ceza sahasında Koevermans'ın pasına sağ çaprazından Jenner'in vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Volkan'ın sağından ağlarla buluştu. 1-3

    66. dakikada sol kanattan ceza sahasına yapılan ortayı güzel bir şekilde kontrol eden Tuncay, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 2-3
    71. dakikada sağ kanattan Mehmet Yozgatlı'nın ceza sahasına ortasında Deivid, ceza sahasında yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi, oyunu devam ettirdi.
    74. dakikada ceza sahası dışından Boukhari'nin sert vuruşunda defansa çarpan top, az farkla üstten kornere çıktı.
    75. dakikada topla hareketlenen Tümer'in ceza sahası sol çaprazı önünden sert vuruşunda meşin yuvarlak, köşeden ağlarla buluştu. 3-3
    87. dakikada topla ceza sahasına giren Dembele vurmakta geç kalınca, kalesini terkeden Volkan, meşin yuvarlağı bu futbolcunun ayaklarından aldı.
    89. dakikada sol kanattan kazanılan köşe atışını kullanan Alex'in ceza sahasına ortasında müsait durumdaki Tuncay'ın kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı.
    STAT: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
    HAKEMLER: Eduardo Iturralde Gonzalez, Rafael Guerrero Alonso, Roberto Diaz Perez Del Palomar (İspanya)
    FENERBAHÇE: Volkan, Ümit Özat, Deniz, Edu, Uğur Boral (Olcan dk. 66), Mehmet Yozgatlı, Appiah, Tümer, Tuncay, Alex, Deivid
    YEDEKLER: Serdar, Can, Kemal, Serkan, Mehmet Kutay
    TEKNİK DİREKTÖR: Arthur Zico
    AZ ALKMAAR: Waterman, Jaliens, Luirink, De Cler, Boukhari, Martens (Vormer dk. 89 ?), Molhoek (Jenner dk. 32), Dembele, Koevermans, De Zeeuw, Steinsson
    YEDEKLER: Bulter, Donk, Lens
    TEKNİK DİREKTÖR: Louis Van Gaal
    GOLLER: De Zeeuw (dk. 15), Tümer (dk. 28 ve 75), Boukhari (dk. 62), Jenner (dk. 63), Tuncay (dk. 66)
    SARI KARTLAR: Edu, Deivid, Tuncay (Fenerbahçe), De Zeeuw (AZ Alkmaar
  • senova
    Senior Member
    • 29-10-2006
    • 7485

    #2
    Konu: OlamAZ

    bence alex artık gitmeli..10 kişi oynuyoruz..ve kesin kaleci gerekiyor takıma..

    Yorum

    • efeyle
      Junior Member
      • 25-08-2004
      • 137

      #3
      Konu: OlamAZ

      beşiktaşlı olarak çileden çıktım tuncay da olmasa gol olmayacak bu kadar beceriksiz bir kaleci ve defansmı olur karşılarında altay varmış gibi laubali oynuyor 2 dakikada 2 gol yiyor elin oğlu 35 mt den gol atıyor avrupalı mısırlı faslı ucuz ama kaliteli oyuncuyu buluyor biz latin amerikalı avrupalı adamlara bizim gibi insanların 7 sülalesinin ömür boyu göremeyecekleri paraları veriyoruz sahada geziniyorlar adamların faslı sı 35 mt den gol atıp motorlu araç gibi 90 dakika koşuyor baharimi ne ise

      Yorum

      • ekyildiz
        Senior Member
        • 08-04-2005
        • 4282

        #4
        Konu: OlamAZ

        AZ da olsa ikinci tur için şansı var fenerin.

        İnanırlarsa başarırlar.

        Yorum

        • arrest
          Junior Member
          • 14-11-2006
          • 9

          #5
          Konu: OlamAZ

          bizim bu brezil ler gitmeli, alex olmuyor artık bu adam oynamaya devam ederse, şampiyonlukta uçup gidecek elimizden geçen yıl ki gibi, acilen alex takımdan kesilmeli.

          Yorum

          • bybuki
            Seni unutmayacagým
            • 26-01-2004
            • 4684

            #6
            Konu: OlamAZ

            2.golun tekrarını vermeden 3.gol oldu fenerliler 2 golun tekrarını veriyorlar sandılar aziz paşayıda üzdüler ama son anda işi düzeltiler rovanş macında boyle oynarsalar adamlar acımaz


            Yorum

            • sarslan724
              Senior Member
              • 28-03-2005
              • 7947

              #7
              Konu: OlamAZ

              haluk ulusoy gitti mi maça? bu konuda bir bilgi yok hiçbir yerde.

              Yorum

              • ALEX JOAN
                Senior Member
                • 27-05-2004
                • 6030

                #8
                Konu: OlamAZ

                gitmedi anlaşılan

                Yorum

                • battal gazi
                  Junior Member
                  • 18-10-2004
                  • 93

                  #9
                  Konu: OlamAZ

                  ben olsam alex ve deviti oynatmazdım.olcan diye bir oyuncu var.bu maça koyuyorsun daha önceki maçlarda oynatsana.rize maçında adamı takıma hazırlama sonra pat diye en önemli maça koy.volkanın yediği golleri gördük serdarın ne günahı var.adama şans verin ki kendini göstersin.

                  Yorum

                  • ciccio
                    Junior Member
                    • 20-01-2006
                    • 469

                    #10
                    Konu: OlamAZ

                    gelmedi....

                    Yorum

                    • cemal344
                      Senior Member
                      • 03-11-2005
                      • 3977

                      #11
                      Konu: OlamAZ

                      Yorumsuz.

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X