Futbol Haberleri

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Futbol Haberleri

    G.Saray Kupa'da şoku yaşadı27 Şubat 2007 22:30


    G..Saray Ali Sami Yen'de şoku yaşadı... Sarı-Kırmızılı ekip, Kayseri'de 0-0 berabere kaldığı Erciyes önünde uzatmalarda yediği golle Kupa'ya veda etti...
    Galatasaray ile Kayseri Erciyesspor arasında yapılacak Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında takım kadroları şöyle:

    Stat: Ali Sami Yen
    Hakemler: Aytekin Durmaz, Alper Ulusoy, Erdinç Sezertam

    Galatasaray: Mondragon, Sabri, Tomas, Tolga, Orhan, Hasan Şaş, Mehmet Güven, İnamoto, Arda, İliç, Ümit

    Kayseri Erciyesspor: Orkun, Emre, Sergie Die, Timuçin, Lazarov, Mustafa, Gökhan, Mehmet Emre, Özgür, Ali, Ergün

    MAÇ BAŞLADI

    3. dakika.
    Maçta ilk bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.



    5. dakika. G.Saray oyunu rakip yarı sahaya yıkmak çabasında. Erciyesspor, orta sahada çok adamla Sarı-Kırmızılı ekibin ataklarını olgunlaşmadan bozma gayretlerinde bu ana kadar başarılı. Şu ana kadar kale önü pozisyonu yaşanmış değil.

    7. dakika. Kaleye giden ilk şut Galatasaray'dan geldi. Sol kanattan Arda'nın geliştirdiği atakta meşin yuvarlak Erciyes ceza sahası dışındaki İnamoto'nun önünde kaldı. Japon futbolcunun yerden şutu yerden ağır bir şekilde giderek kaleci Orkun'un ellerinde kaldı.

    9. dakika. Maçta oyun kalitesi bu ana kadar düşük. Sahada düşük bir tempo var. Takımlar orta sahada birbirlerineoyununu bozuyor. Her iki takımda pozisyon bulmakta büyük güçlük çekiyor.

    12. dakikada sağdan Hasan Şaş'ın kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanında iyi yükselen Orhan'ın kafa vuruşu istediği gibi olmayınca, top yandan auta gitti.

    10. dakika 0-0 eşitlik devam ediyor. Erciyes yarı sahasında iyi kapanıp G.Saray'a geniş alan bırakmıyor.

    14. dakika. Kayseri'de golsüz biten Kupa maçının Ali Sami Yen'deki rövanşında henüz gol pozisyonu yok. G.Saray bu dakikaya kadar sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil. Erciyes başabaş bir maç çıkartıyor.

    18. dakika. Erciyesspor orta sahadan kullandığı serbest vuruşta Galatasaray ceza sahasına hareketlenen Timuçin'e uzun bir top çıkarttı. Bu futbolcunun sol çarprazdan meşin yuvarlağın gelişine vurmaya hazırlandığı anda Sabri kafa ile tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

    19. dakika. Sol kanattan kullanılan köşe atışında Eren ceza sahası içinde yükselip kafayı vurdu. Top kalenin üzerinden auta çıktı. Bu pozisyonda Erciyes'in kaleye atılan ilk şutu oldu.

    21. dakika. Erciyes sahasından hızlı çıktı. Sol kanatta rakip yarı sahada topla buluşan Timuçin sağ kanattan bindiren Özgür'e ters bir top çıkarttı. Savunmanın arkasına atılan bu topta Mondragon kalesinden çıktı. Özgür ceza sahasının dışında yerden seken topa kafa ile müdahele edemedi. Mondragon'da ilk pozisyonda ıskaladığı meşin yuvarlağı çabuk davranarak ceza sahası içinde elle kontrol etmeşi başardı.

    25. dakika. Ali Sami Yen'de 0-0 eşitlik devam ediyor. Her iki ekipte oyunda birbirine karşı üstünlük kurabilmiş değil. Daha çok rakip yarı sahada görünen Galatasaray, Erciyes kalesinde pozisyon üretmekte başarılı olamadı.

    28. dakika. Galatasaray maçın başından beri en net gol pozisyonunu bu dakikada Ümit Karan ile buldu. Sağ kanattan Hasan Şaş'ın ortasında Karan altıpas içinde topa yükseldi, kaleci Orkun bu pozisyonda topu yumruklayamadı. Ceza sahası içinde boşta kalan top tekrar Ümit Karan'ın önünde kaldı. Karan'ın altıpas üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.



    29. dakika. Ümit Karan'ın altıpas içinde kendisine faul yaptığı belirterek hakeme itiraz eden Erciyesspor kalecisi Orkun hakemden sarı kartı gördü.

    30. dakika. Gerets bu dakikada maçta çift forvete döndü. Belçikalı teknik adam sahadan genç Mehmet Güven'i alarak Hasan Kabze'yi oyuna soktu.

    34. dakika. Galatasaray'da talihsiz bir an. Az önce oyuncu değişikliği yapan Sarı-Kırmızılı ekipte ikili mücadelede sakatlanan Orhan Ak'ın maça devam edemeyeceği işaret edildi.

    35. dakika. Galatasaray'da mecburi değişiklik. Sakatlık geçiren Orhan Ak'ın yerine Ferhat oyuna dahil oldu. Orhan Ak'ın kasığında zorlanma olduğu belirtildi.

    37. dakika.
    Maçta ilk yarı için son bölümlere girildi. Galatasaray oyunu Erciyes yarı sahasına yıktı. Erciyes çok adamla kapanıp Sarı-Kırmızılı ekibe boş alan bırakmıyor.



    38. dakika. Galatasaray, sağ kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahasında Erciyes savunmasının uzaklaştıramadığı top Tomas'ın önünde kaldı. Hırvat futbolcunun şutunda meşin yuvarlak savunmadan döndü.

    40. dakika. Galatasaray gole Ümit Karan ile gole yaklaştı. Sağ kanattan Hasan Şaş'ın sürükleyip ceza sahasına yerden yaptığı ortada Erciyes savunması topa ıska geçti. Arka direkte meşin yuvarlağı önünde bulan Karan sert bir şut çıkarttı. Meşin kalenin az farkla üzerinden auta gitti.



    41. dakika. Galatasaray, bu dakikada Hasan Şaş ile penaltı kazandı. Sağ kanatta topu önüne alan Şaş, Emre'nin tekmesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan isim Ümit Karan oldu. Golcü ismin kalesinin sağ tarafına yaptığı vuruşu Orkun harika uzanarak parmaklarının uçuyla çıkarttı. Altıpasta boşta kalan topu Orkun yerden çabuk kalkarak kontrol etti.



    44. dakika. Galatasaray gole bir kez daha Ümit Karan ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu savunmadan kurtaran Karan hafif çarprazdan şutunu attı. Meşin yuvarlak ters taraftan direğin dibinde auta çıktı.

    45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika gösterdi.

    45+1. dakika. Erciyesspor maçın başından beri en tehlikeli atağını ilk yarının son saniyelerinde geliştirdi. Savunmanın arkasına atılan derin pasa hareketlenen Timuçin meşin yuvarlağı Tolga'dan kurtardığı anda çizginin üzerinde düşürüldü. Erciyesli futbolcular penaltı kararı bekleti. Hakem serbest atışa hükmetti.

    Hakem bu pozisyonda Timuçin'i indiren Tolga'ya sarı kartını gösterdi. Atışı Lazarov kullandı. Bulgar futbolcunun pas olarak verdiği topu Emre kötü bir vuruşla yandan auta attı.

    Maçta ilk yarıda gol olmadı. Ali Sami Yen'de ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    Maçın ikinci yarısı başladı...

    48. dakika. Galatasaray ikinci yarıya baskılı başlamak istiyor. Sarı-Kırmızılı ekibin tüm çok adamla yaptığı baskıya Erciyes, özellikle savunmanın arkasına Lazarov'u kaçırarak hızlı ataklarla karşılık verme çabasında.

    52. dakika. Sarı-Kırmızılı ekip ikinci yarının başından itibaren oyunu Erciyes yarı sahasına yıktı. Konuk ekip, yarı sahasında çok adamla kapanıp Galatasaray'a pozisyon bulma şansı vermiyor. Mücadelede 0-0 eşitlik bozulmuş değil.



    53. dakika. Galatasaray üstünlük sayısına İliç ile yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasının önüne ortalanan topu Ümit Karan kafa ile Hasan Kabze'ye indirdi. Kabze tek pasla ceza sahasına hareketlenen İliç'i topla buluşturdu. Sırp yıldız meşin yuvarlağı kontrol ettiği anda ceza sahasına şık çalımlarla girip çarprazdan şutunu attı. Yerden gol çizgisine pralel giden topa hiç kimse ayak koyamadı. Top direğin yanından auta çıktı.



    55. dakika. Erciyes bu dakikada üst üste köşe atışları kullandı. Ceza sahası içine şut pozisyonu bulan Lazarov kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı taça kadar gönderdi.

    60. dakika. Bu dakikada gole Hasan Kabze ile değerlendiremedi. Erciyes savunmasının arkasına atılan uzun topu H.Kabze savunmadan kurtardığı anda yüzünü kaleye döndü. Ceza sahasına girdiği anda kaleci Orkun ile karşı karşıya kalan golcü ismin yaptığı plase vuruşu Orkun harika bir refleks ile kornere çeldi. Galatasaray net bir gol fırsatından yararlanamadı.

    62. dakika. Erciyesspor'da Die Cire yerini İlhan'a bıraktı.

    63. dakika. Galatasaray atağında Ümit Karan ceza sahasının önünde topla buluştuğu anda şutunu attı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından auta gitti.

    64. dakika. Galatasaray gol için baskısını artırdı. Sağ kanattan Sabri'nin ceza sahasına gönderdiği topa kaleci Orkun çıkmasına rağmen müdahele edemedi. Hasan Kabze'nin bu pozisyonda yaptığı kafa vuruşunda top kalenin üzerinden auta gitti.



    65. dakika. Galatasaray bu kez Hasan Şaş ile Erciyes kalesine uzaktan yokladı. Sarı-Kırmızılı ekibinde atağında Hasan Şaş ceza sahasının dışından füze gibi bir şut çıkarttı. Top üst direği yalıyarak auta çıktı.

    68. dakika. Galatasaray'da rakibine sert giren Hasan Şaş sarı kart gördü.


    69. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Galatasaray'ın gol için baskısı bu ana kadar sonuç vermedi. Karşılaşma golsüz eşitlile sona ererse uzatmaya gidecek.

    70. dakika. Erciyesspor atağında ceza sahasının dışında topu önünde bulan Eren yerden sert bir şut çıkarttı. Bu şutta meşin yuvarlak direğin az farkla yanından auta çıktı.

    72. dakika. Erciyesspor'da rakibine sert giren Emre hakemden sarı kart gördü.

    73. dakika. Erciyesspor bu dakikalarda Eren ile uzaktan şutlarla Galatasaray kalesini yokluyor. Sol kanattan etkili gelişen atakta Eren ceza sahasına girmeden çarprazdan şutunu attı. Yerden sert giden meşin yuvarlak ters taraftan direğin dibinden auta gitti. Galatasaray adına şanslı bir an.

    76. dakika. Galatasaray'da İnamoto yerini Cihan'a bıraktı.

    79. dakika. Galatasaray sol kanattan köşe atışı kullandı. Arka direkte topu kontrol eden Ümit Karan, savunmanın baskısına rağmen dönerek yerden şutunu çıkarttı. Meşin yuvarlak ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

    80. dakika. Maçın son dakikalarına 0-0 eşitlikle girildi. Galatasaray bu dakikada sol kanattan bir kez daha tehlikeli bir şekilde Erciyes kalesine indi. Karan'ın yerden ortasını Hasan Şaş ceza sahasının önünde kontrol edip şutunu atmak istedi. Erciyes savunması yerinde bir müdahele ile Şaş'a şut şansı vermedi. Galatasaraylı oyuncular bu anda hakeme rakibin elle oynadığı işaret etti. Karar devam oldu.

    81. dakika. İkili mücadelede Sabri'ye sert giren Eren Erciyesspor'da sarı kartı gören isim oldu.

    85. dakika. Karşılaşmada son dakikalara girildi. Galatasaray, Erciyesspor karşısında golü bulabilmiş değil. Maç golsüz biterse uzayacak. Erciyes bu dakikada sol kanattan Galatasaray ceza sahasının sol çarprazından serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına yapılan ortaya Eren kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kalenin farklı şekilde üzerinden auta gitti.

    90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Golsüz eşitlik var. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi. Artık uzatma anları oynanıyor.

    90+3. dakika. Galatasaray uzatma anlarının son saniyelerinde gole yaklaşan taraf oldu. Erciyes ceza sahasının önüne uzun atılan topu Ümit Karan takip etti. Orkun kalesinden çıkarak topu Karan'ın önünden kafa ile uzaklaştırdı. Meşin yuvarlak sol kanattan Arda'nın önünde kaldı. Bu futbulcu süratle ceza sahasına girerek şutunu attı. Savunmada Emre son anda Arda'nın önüne yatarak mutlak bir gol pozisyonunu kornere çelerek uzaklaştırdı.



    Köşe atışından sonuç gelmedi. Ali Sami Yen'deki karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. İlk maçta aynı sonuçla bittiği için şimdi karşılaşma 15'er dakikalık 2 devre daha oynanacak.

    UZATMALARDA 15 DK'LIK. İLK DEVRE

    Uzatmalarda Galatasaray 15. dakikalık ilk devreye başladı.

    92. dakika. Galatasaray gol için baskısını artırdı. Sarı-Kırmızılı ekip sağ kanattan kullandığı köşe atışında Arda ile golü buldu. Ceza sahasına ortalanan topu Erciyes savunması uzaklaştıramadı. Arda, ceza sahasının önünde kontrol ettiği topla kaleye sokulup yerden şutunu attı. Meşin yuvarlak Orkun'un müdahele edemediği pozisyonda direğin içine vurarak çizgi üzerinde biraz gittikten sonra Erciyes ağlarına takıldı.



    Arda'nın golüyle Galatasaray, Erciyesspor karşısında 1-0 üstünlüğü yakaladı.

    96. dakika. Erciyes atağında ceza sahasına sokulan Eren, Tomas'ın hareketiyle yerde kaldı. Hakem tereddütsüz beyaz noktayı gösterdi.



    97. dakika. Penaltı atışını Lazarov kullandı. Bulgar futbolcu Mondragon ile topu ayrı köşelere göndererek skora 1-1'lik eşitliği getirdi.



    Erciyes bu maç bu skorla bitecek olursa Türkiye Kupası'nda Yarı Final'e yükselen ekip olacak.

    103. dakika. Erciyesspor'da Timuçin yerini Güven'e bıraktı.

    104. dakika. Galatasaray üstünlük sayısı için yükleniyor. Uzatma devresinde son anlara girildi. Sarı-Kırmızılı ekibin atağında Ümit Karan ceza sahasının içinden şutunu attı. Savunma köşeye giden topu son anda kafa ile karşıladı.

    105. dakika. Uzatmalarda ilk 15 dakikalık bölümde normal süre sona erdi. 1 dakika uzatma ilave edildi.

    Bu bölümde gol başka gol olmadı. İlk uzatma devresi 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Avantaj Erciyesspor'da

    UZATMALARDA 15 DK.'LIK İKİNCİ DEVRE

    107. dakika. Erciyesspor'da Gökhan oyundan çıktı, Jabi sahaya dahil olan isim oldu.

    109. dakika. Galatasaray gole Ümit Karan ile yaklaştı. Hasan Şaş'ın sağ kanattan ceza sahasına gönderdiği topu kontrol eden golcü isim dönüp şutunu attı. Gecenin en başarılı isimlerinden birisi olan Kaleci Orkun köşeye harika uzanarak topu kontrol etmeyi başardı.

    112. dakika. Maçta uzatmalarda son 8 dakikaya girildi 1-1'lik eşitlik devam ediyor. İlk maçta Kayseri'de 0-0'lık skor vardı. Mücadele bu neticeyle biterse Erciyesspor Kupa'da yarı finale çıkan ekip olacak. Galatasaray tüm hatlarıyla kendisine turu getirecek golü bulabilmek için bastırıyor.

    114. dakika. Ali Sami Yen'deki zorlu mücadele uzatmaların son bölümleri oynanıyor. Galatasaray bugün çok kötü bir futbol ortaya koydu. Erciyesspor bu dakikaya kadar rakibiyle başa başa bir oyun oynadı.

    116. dakika. Maçta 1-1'lik eşitlik sürüyor. Erciyes tüm hatlarıyla kendi yarı sahasına kapanmış durumda. Galatasaray sağlı sollu ataklarla gol arıyor. Artık Sarı-Kırmızılı ekibin atakları Erciyes ceza sahasına doldur boşaltlara dönüştü.

    118. dakika. Galatasaray, gole Sabri ile yaklaştı. Sol kanattan Arda'nın kullandığı köşe atışında topu ceza sahası dışında önünde bulan Sabri yerden sert bir şut çıkarttı. Gecenin yıldızı Orkun, önü kapalı olmasına rağmen köşeye giden topa son anda uzanarak gole izin vermedi.



    120. dakika. Maçın uzatma anlarında normal süre sona erdi. Hakem 1 dakika uzatma işaret etti. Galatasaray turu getirecek gol için tüm hatlarıyla yükleniyor. Erciyesspor tüm hatlarıyla ceza sahasına gömülmüş durumda.

    Maçın son düdüğü geldi. Ali Sami Yen'de karşılaşma 1-1- sona erdi. Kayseri'deki ilk maç 0-0 sona ermişti. Bu sonuçla Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkan ekip Erciyesspor oldu.

    Galatasaray Türkiye Kupası'ndan elendi. Erciyesspor Ali Sami Yen'de turu kaptı.

    MAÇ SONUCU: GALATASARAY: 1-1 : K. ERCİYESSPOR
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Futbol Haberleri

    BUGÜNÜN MAÇ PROGRAMI (28.02.2007 Çarşamba)

    Türkiye 3.Ligi 2.Grup - 22. Hafta

    Karsspor 13:30 Artvin Hopaspor
    Bağlum Belediyespor 13:30 Araklıspor
    Sürmenespor 13:30 Tarım Kredispor



    Türkiye 3.Ligi 4.Grup - 22. Hafta

    Küçükçekmecespor 13:30 Gaziosmanpaşaspor
    Anadolu Üsküdar 1908 13:30 Tepecik Belediyespor


    Türkiye Kupası - Çeyrek Final

    Gaziantepspor 17:00 Trabzonspor
    Vestel Manisaspor 20:00 Beşiktaş



    Türkiye 2.Lig B Kategorisi 4. Klasman Grubu - 04. Hafta

    Erzurumspor 13:30 Yimpaş Yozgatspor
    Yeni Kırşehirspor 13:30 Pazarspor
    Tokatspor 13:30 Ünyespor
    Giresunspor 13:30 Erzincanspor



    Türkiye 2.Lig B Kategorisi 5. Klasman Grubu - 04. Hafta

    GASKİ Spor 13:30 Siirtspor
    Cizrespor 13:30 Şanlıurfa Belediyespor
    Hatayspor 13:30 Adıyamanspor
    Kahramanmaraşspor 13:30 İskenderun Demir Çelikspor

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #3
      Konu: Futbol Haberleri

      Trabzon Umut'la yarı finale uzandı28 Şubat 2007 19:00


      Avni Aker'de oynanan İlk maçı 1-0 kazanan Bordo-Mavililer, Gaziantepspor karşısında rövanş maçında 1-1 berabere kalarak kupada ikinci yarı finalist oldu
      Lig'de şampiyonluk yarışında hayli geriye düşerek tüm ağırlığını Fortis Türkiye Kupası'na veren Trabzonspor, ilk yarıyı Diawara'nın golüyle 1-0 yenik bitirmesine rağmen ikinci yarıda son haftaların golcüsü Umut ile Gaziantep karşısında beraberliği sağladı ve bu sonuçla Kayseri Erciyes'ten sonra ikinci yarı finalist oldu..
      1. dakikada Trabzonspor'un kullandığı serbest atışta, Umut cezaalanı içinde topla buluşmak isterken Bekir'e faul yaptı. Bekir kısa bir sakatlık geçirdi..

      2. dakikada Gaziantepspor atağında Engin uzun bir orta yaptı Diawara kafayla aşırttı, ancak Musa Büyük araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

      4. dakikada Ersen'in topuk pasını alan Gökdeniz, sağdan ilerledi, cezaalanına çaprazdan girdiği andan Faruk'un arkadan müdahalesi ile yerde kaldı, ancak İsmet Arzuman "devam" dedi..



      7. dakikada Gaziantepspor atağında Krita uzun bir top gönderdi, Tolga erken çıkarak Veysel'in üzerinden topa hakim oldu..

      8. dakikada Ceyhun topla ilerledi, cezaalanı dışından sert vurdu, top Hasegiç'in kontrolünde auta çıktı

      12. dakikada Gaziantepspor'un Engin'le kullandığı korner atışında cezaalanı içinde yükselen Diawara kafayla topu Tolga'nın uzanamayacağı köşeye gönderdi: 1-0



      17. dakikada
      Veysel ile girdiği hava mücadelesinde yere ters düşen Risp sakatlandı.

      22. dakikada yaklaşık 5 dakikadar 10 kişi oynayan Trabzonbpor'da sakatlanan Risp'in yerine Stepanov oyuna girdi

      27. dakikada Ceyhun yaklaşık 35 metreden müthiş bir şut çıkarttı, Hasegiç aynı güzellikte topu kornere tokatladı



      30. dakikada Zurita taç atışından gelen topu cezaalanına doldurdu, Stepanov önünden geçen topu bıraktı, Tolga son anda yatarak Veysel'in gol vuruşu yapmasını engelledi..

      36. dakikada Hüseyin'e çok sert bir müdahalede bulunan Zurita sarı kartla cezalandırıldı

      38. dakikada Ceyhun Engin'in ayağının altından kaçan topu yakaladı cezaalanı içinde kısa alanda iki rakip futbolcuyu ekarte edip sert vurdu, hasegiç ayağıyla mutlak bir golü önledi

      40. dakikada Veysel yaklaşık 30 metreden sert vurdu, Tolga iki hamlede topa hakim oldu

      42. dakikada Trabzonspor inanılmaz bir gol kaçırdı, Umut bir anda Gaziantep defansının arkasına sızdı, kaleci Hasegiç'i geçti, çaprazdan boş kale yerine top yan ağlara gönderdi.

      45. dakikada hakem İsmet Arzuman oyuna 2 dakika ilave ettiğini işaret etti

      İlk yarı Gaziantepspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi

      48. dakikada Ceyhun'un sağ taraftan kullandığı serbest atışta top Gaziantep defansını aştı, ancak Erdinç ve Hüseyin topa dokunamayınca Trabzon mutlak bir golden oldu

      52. dakikada Ceyhun kullandığı korner atışında top defanstan sekti, Hüseyin sol ayağıyla uzak kale direğine doğru topu yolladı, ancak bu vuruş ta kaleyi tutmadı

      55. dakikada Ceyhun Cezaalanı dışından sert vurdu top defanstan döndü, Stepanov bir kez daha vurdu, top kalecide kaldı

      58. dakikada son adam pozisyonunudaki Celalettin rahat pozisyonda çimlere takıldı, top bir anda Diawara'nın önünde kaldı, golcü futbolcu Tolga ile karşı karşıya kalacağı anda Celalettin yerdeyken son anda topu kalecisine kazandırdı

      65. dakikada Ekrem'in ortası tüm Trabzon defansını ve Tolga'yı aştı, Veysel topu boş kaleye yuvarlamak isterken yerden seken topa dokunamadı

      72. dakikada sağdan Musa'nın ortası tüm Gaziantep defansını aştı yükselen Umut, kafayla Trabzonspor'a tur kapısını açan golü attı 1-1



      74. dakikada birbirleriyle tartışan Krita ve Ayman sarı kart gördüler..

      76. dakikada Ersen Martin yerini Ferhat'a bıraktı..

      78. dakikada Musa'nın ortasında Ferhat bomboş durumda kafayı vurdu Hasegiç mükemmel uzanarak ikinci bir gole şans tanımadı

      79. dakikada Gaziantepspor'da Krita ve Veysel çıktı yerlerine De Nigris ve Mehmet polat girdi

      82. dakikada Ceyhun korner kullanmak için köşe gönderine gitti, ancak üzerine yabancı cisim yağan yıldız futbolcu atışı kullanmadı. Daha sonra hakem ve Gaziantepli futbolcular seyirciyi sakinleştirdi. Ceyhun'un kullandığı kornerde Stepanov kafayla topu kaleye gönderdi Hasagiç yine bir gole engel oldu

      84. dakikada iki takım da son değişikliklerini yaptı, Trabzon'da Ceyhun yerini Mustafa Keçeli'ye bırakırken ev sahibi ekipte de Ekrem çıktı Özgür girdi

      87. dakikada Trabzon atağında ofsayt itirazında bulunan Faruk sarı kart gördü

      Hakem İsmet Arzuman maça 3 dakika ilave etti..

      Karşılaşma 1-1 sona erince Trabzonspor adını yarı finale yazdırdı..

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #4
        Konu: Futbol Haberleri

        Kartal yenilmesine rağmen turladı28 Şubat 2007 21:50


        Turkcell Süper Lig’de aldığı istikrarsız sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, Fortis Kupası’nda V. Manisaspor'a da boyun eğmesine rağmen yarı finale çıktı
        Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Vestel Manisaspor'a 2-0 yenilmesine rağmen ilk maçta aldığı 4-0'ın avantajıyla yarı finale çıkan 3. takım oldu..

        Beşiktaş, Vestel Manisaspor karşısında aldığı bu skorla arka arkaya çıktığı 3. resmi maçını da mağlubiyetle kapattı..
        Kartal derbi öncesi umut veren bir oyun ortaya koymazken, Ricardinho, bir de penaltı kaçırdı

        VESTEL MANİSASPOR: 2 BEŞİKTAŞ: 0

        Vestel Manisa'nın cezası nedeniyle maç seyircisiz oynandı..

        4. dakikada Mustafa Doğan Reinaldo'ya faul yaptı serbest atışı Sezer Kullandı, tam çatala giden topu Runje kornere tokatladı.. Kornerden gelen topa Reinaldo kafayı vurdu top üstten auta çıktı

        10. dakikada Vestel Manisaspor yüzde yüz bir gol kaçırdı. Bu dakikada Hakan Balta soldan ortaladı, defansı geçen topu, Selçuk boş kale yerine reklam panolarına gönderdi

        15. dakika bu ana kadar Beşiktaş'ın Vestel manisa kalesine ciddi bir atağı olmadı.. Top daha çok Beşiktaş cezaalanı ön çizgisi ile orta yuvarlak arasında oynandı

        22. dakikada ortasahada rakibini çeken Serdar Kurtuluş, hakem Özgüç Türkalp'ten sarı kart gördü

        27. dakikada Beşiktaş rakip kalede ilk kez etkili oldu, Bobo'nun soldan kaleye paralel ortasında Manisa defansından Kalabane topu kornere attı

        30. dakikada Holosko'nun sağdan ortasını yaptı Zelenka penaltı noktasına yakın yerden topu tribünlere attı

        35. dakikada Gökhan Güleç ortasahada bir top kaptırdı, Zelenka defansın arkasına attı, Holosko topla buluştu cezaalanına girdi ve Runje'nin yanından ağları havalandırdı



        37. dakikada Reinaldo, Serdar'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Oyun bir süre durdu

        44. dakikada Delgado, Vestel Manisa defansının arkasına bir uzun top attı, Burak Bobo'dan önce araya girerek topu kornere attı

        İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi

        İkinci yarıya yine Vestel Manisaspor hızlı başladı.

        46. dakikada Sezer ve zelenka'nın sol kanattan geliştirmek istedikleri atakta İbrahim Kaş tehlikeyi önledi..

        48. dakikada sağ kanattan Holosko tüm rakiplerini geçti aut çizgisine yakın bir yerden cezaalanına gireceği sırada İbrahim Toraman'ın müdahalesi ile yerde kaldı. İbrahim Toraman bu hareketi nedeniyle sarı kart gördü
        53. dakikada Zelenka top topukla Ümit Bozkurt'un önüne bıraktı, tecrübeli futbolcunun kavisli ortasında genç Sezer yükselerek farkı ikiye çıkarttı: 2-0



        55. dakikada
        Beşiktaş'ta Gökhan Güleç ve Serdar Kurtuluş oyundan çıkarken yerlerine Nobre ve Fahri Tatan girdi

        57. dakikada Delgado'ya sert giren Hakan Balta sarı kart gördü

        61. dakikada Sezer Delgado'dan kaptığı topla ilerledi cezaalanı ön çizgisinden çok ta sert olmayan bir şut çıkarttı Runje bu topa hakim oldu

        63. dakikada Ricardinho'nun soldan sert ortasında Nobre kafayı vurdu Bülent'i geçen topu Uğur İnceman eliyle çıkartınca kırmızı kart gördü..

        64. dakikada penaltıyı kullanan Ricardinho, topu kalecinin soluna gönderdi Bülent Ataman uzandı ve topu kornere tokatladı



        70. dakikada Ricardinho yerini Mehmet Sedef'e bıraktı

        71. dakikada Vestel Manisaspor'da ikinci golü atan Sezer çıktı, yerine Güven oyuna girdi

        76. dakikada Koray'ın sert şutunu Bülent ayaklarıyla önledi

        78. dakikada Reinaldo oyundan alındı yerine Nizamettin girdi

        83. dakikada Selçuk yerini Metin Akan'a bıraktı..

        86. dakikada Nobre'ye sert giren Burak ta sarı kart görenler kervanına katıldı

        88. dakikada orta sahada Koray'a sert giren Güven Varol sarı kart gördü..

        90. dakikada Hakem Özgüç Türkalp maça 3 dakika ilave etti..

        Karşılaşma 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona ererken Beşiktaş bu sonuçla 3. yarı finalist oldu



        Stat: 19 Mayıs

        Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Neşet Merdin xx, Hüseyin Fidan xx

        Vestel Manisaspor: Bülent xxxx, Burak xxx, Ümit xxx, Kalabane xxx, Uğur xx, Hakan Balta xxx, Sezer xxx (Dk. 74 Güven x), Selçuk xx (Dk. 83 Metin ?), Zelenka xxx, Reinaldo xx (Dk. 79 Nizamettin x) Holosko xxx

        Beşiktaş: Runje x, Mustafa Doğan xx, İbrahim Kaş xx, İbrahim Toraman xx, Koray xx, Serdar x (Dk. 55 Fahri x), İbrahim Üzülmez x, Delgado x, Ricardinho x (Dk. 73 Mehmet x), Gökhan Güleç x (Dk. 55 Nobre x) Bobo xx
        Goller: Dk. 35 Holosko, Dk. 54 Sezer (Vestel Manisaspor)
        Sarı Kartlar: Dk. 57 Hakan Balta, Dk. 86 Burak (Vestel Manisaspor), Dk. 23 Serdar, Dk. 49 İbrahim Toraman (Beşiktaş)

        Kırmızı Kart: Dk. 64 Uğur (Vestel Manisaspor)

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #5
          Konu: Futbol Haberleri

          Türkiye 3.Ligi 2.Grup - 22. Hafta

          MS Karsspor 3 - 0 Artvin Hopaspor
          MS Bağlum Belediyespor 1 - 1 Araklıspor
          MS Sürmenespor 0 - 4 Tarım Kredispor


          Türkiye 3.Ligi 4.Grup - 22. Hafta

          MS Küçükçekmecespor 0 - 2 Gaziosmanpaşaspor
          MS Anadolu Üsküdar 1908 2 - 0 Tepecik Belediyespor


          Türkiye Kupası - Çeyrek Final

          MS Gaziantepspor 1 - 1 Trabzonspor
          MS Vestel Manisaspor 2 - 0 Beşiktaş


          Türkiye 2.Lig B Kategorisi 4. Klasman Grubu - 04. Hafta

          MS Erzurumspor 5 - 2 Yimpaş Yozgatspor
          MS Yeni Kırşehirspor 1 - 1 Pazarspor
          MS Tokatspor 1 - 1 Ünyespor
          MS Giresunspor 2 - 1 Erzincanspor


          Türkiye 2.Lig B Kategorisi 5. Klasman Grubu - 04. Hafta

          MS GASKİ Spor 2 - 1 Siirtspor
          MS Cizrespor 0 - 1 Şanlıurfa Belediyespor
          MS Hatayspor 2 - 0 Adıyamanspor
          MS Kahramanmaraşspor 1 - 1 İskenderun Demir Çelikspor

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #6
            Konu: Futbol Haberleri

            Fenerbahçe Kupa'da emin adımlarla01 Mart 2007 22:00


            Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda ilk maçta 2-1 yendiği G.Birliği ile Başkent'te rövanşa çekinerek çıktı... Sarı-Lacivertli ekibe galibiyeti Mehmet Yozgatlı'nın golü getirdi...
            Fenerbahçe Kupa'da adını yarı finale yazdırdı...Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni, Başkent'te Mehmet Yozgatlı'nın golüyle 1-0 yenen Fenerbahçe adını yarı finale yazdıran ekip oldu. Sarı-Lacivertli ekibin cezası nedeniyle İzmir'de yapılan ilk maçıda Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.
            MAÇ SONUCU: G.BİRLİĞİ: 0-1 : FENERBAHÇE


            Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Erhan Sönmez

            Gençlerbirliği: Recep, Adem, Traore, Mehmet Nas, Okan, Mehmet Çakır, Isaac, Tuna, Engin, Erhan, Kerem

            Fenerbahçe: Serdar, Mehmet Yozgatlı, Tuncay, Aurelio, Can, Semih, Uğur, Kemal, Serkan, Lugano, Deivid

            MAÇ BAŞLADI

            2. dakika.
            Karşılaşmada kaleyi ilk yoklayan ekip Tuncay Şanlı ile Fenerbahçe oldu. Sağ kanattan Deivid'in kullandığı taç atışını Deivid ceza sahası önünde kafa ile Tuncay'a indirdi. Bu futbolcunun topun gelişine yaptığı vuruş yerden giderek kaleci Recep'in kucağında kaldı.

            5. dakika. Maçın ilk dakikalarından G.Birliği daha çok Fenerbahçe yarı sahasında görünüyor. Sarı-Lacivertli ekip oyuna temkinli başladı.

            G.Birliği, sol kanattan geliştirdiği atakta Okan ile etkili oldu. Bu futbolcu ceza sahasına harektelenen Engin'e pasını bıraktı. Engin sol çarprazdan topla buluştuğu anda şutunu attı. Kaleci Serdar yerden gelen topa kapanarak sahip oldu.

            7. dakika. Maçtaki ilk ciddi gol pozisyonunu G.Birlği yakaladı. Sağ kanata uzun atılan topu Mehmet Nas, ayağının içiyle savunmanın arkasına hareketlenen Mehmet Çakır'a bıraktı. Bu futbolcunun hafif çarprazdan yaptığı vuruşta kaleciyi geçen meşin yuvarlak ters taraftan direği sıyırıp auta çıktı.

            10. dakika. Fenerbahçe, sağ kanattan Serkan ile Gençlerbirliği yarı sahasına geçti. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı etkili ortayı Semih'in önünde son anda savunma kafa ile uzaklaştırdı.

            12. dakika. Fenerbahçe golü Mehmet Yozgatlı ile buldu. Ani gelişen atakta rakip ceza sahası önündeki Semih, yerden gelen pası bekletmeden savunmanın arkasına sarkan M.Yozgatlı'nın önüne bıraktı. Yozgatlı ceza sahasında savunmadan kurtardığı topu yerden köşeye bıraktı. Kalecinin müdahele edemediği meşin yuvarlak direğin dibinden G.Birliği ağlarına takıldı.

            İlk maçı sahasında 2-1 kazanan Fenerbahçe, Mehmet Yozgatlı'nın golüyle, Başkent'te 1-0 öne geçerek tur için büyük bir avantaj elde etti.

            16. dakika. G.Birliği gol için bastırdığı anlarda ani gelişen atakta kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atmaya çalışıyor. Fenerbahçe golden sonrada kanatlardan gelişen ataklarda rakip ceza sahası içine etkili toplar taşıyor.

            20. dakika. Fenerbahçe, rakip kalede Semih ile etkili oldu. G.Birliği orta sahada top kaybı yaptı. Sağ kanattan savunmanın arkasına haretlenen Semih, ceza sahasına sokulduğu anda şut pozisyonu buldu. Golcü futbolcunun ceza sahasının üzerinden yerden sert şutunu Kaleci Recep kapanarak kontrol etti.

            22. dakika. Tur için 2 farklı kazanması gereken Gençlerbirliği, tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yüklenmeye çalışıyor. Sarı-Lacivertli ekip savunmasında çok dikkatli, rakiplerine rahat oynayabilecekleri geniş alan bu ana kadar bırakmadı.

            24. dakika. Fenerbahçe'nin, Gençlerbirliği karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Başkent ekibi rakip yarı sahaya çok adamla geçmesine rağmen Fenerbahçe kalesinde istediği pozisyonları bu ana kadar üretebilmiş değil.

            30. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Mehmet Yozgatlı ile köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına inen topa Semih yükselid. Kaleci Recep, topu yumruklayarak uzaklaştırdı. Maç, Sarı-Lacivertli ekibin istediği tempoda geçiyor. Başkent ekibi oyunda tempoyu yükselterek rakip kalede baskı kuramadı.

            34. dakika.
            G.Birliği sağ kanattan köşe atışı kullandı. Fenerbahçe ceza sahasına inen topa Tuna savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vurdu. Bu kafa şutunda meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı.


            37. dakika. Türkiye Kupası rövanş maçında Fenerbahçe, Başkent deplasmanında Gençlerbirliği karşısında 1-0'lık üstünlüğünü sürdüyor. İlk yarının son bölümlerine girilirken ev sahibi ekip beraberlik golü için rakip kalede baskısını yoğunlaştırdı. Fenerbahçe savunmasında kapanıp ani ataklarla 2. golü arıyor.

            40. dakika. Fenerbahçe, Deivid ile G.Birliği kalesinde etkili oldu. Brezilyalı futbolcu ceza sahası içinde kontrol ettiği topla kaleye yöneldi. Altıpas üzerinde son anda Başkent ekibinin savunması topa ayak koyarak tehlikeli taçla uzaklaştırdı. Köşe atışını Mehmet Yozgatlı kullandı.Ceza sahasına gönderilen topu savunma kafa ile çıkarttı.

            42. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Fenerbahçe yine ani atakla G.Birliği kalesinde etkili oldu. Uzun atılan pası rakip ceza sahası önünde kontrol eden Semih, Deivid'e pasını aktardı. Brezilyalı golcünün önünden son anda savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

            43. dakika. G.Birliği bu dakikada beraberlik golüne İsaac ile çok yaklaştı. Sağ kanattan hızlı gelişen atakta Mehmet Çakır'ın pasıyla ceza sahasına giren İsaac, savunmanın arkasında topla buluştu. Kalesini terk eden Serdar, Isaac'ın üzerinden aşırtarak ağlara göndermek istediği topu son anda çelerek kornere gönderdi.

            45. dakika. G.Birliği, bir kez daha Fenerbahçe kalesinde pozisyon buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında Tuna yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak ters taraftan direğin dibinden auta gitti. Bu topa Traore ayak koyamadı.

            Hakem ilk yarıda uzatma oynatmadı. 2-1'lik maçın rövanşında Fenerbahçe, Başkent'te Gençlerbirliği karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kaparak tur için avantajını korudu.

            MAÇIN İKİNCİ YARISI

            46.dakika.
            Fenerbahçe'de Zico ikinci yarıya Ümit Özat'la başladı. Saha kenarına çekilen isim Uğur Boral oldu.

            47. dakika. G.Birliği ikinci yarının başlama düdüğüyle birlikte oyunu Fenerbahçe yarı sahasına yıkmak için baskı kurma çabasında. Fenerbahçe savunmasında çok dikkatli. Bu dakikada, Traore'nin kaptığı topu önünde bulan Okan ceza sahasına ortasını yaptı. Can'ın ayağından seken topu kornere çıkmadan kaleci Serdar kontrol etmeyi başardı.

            50. dakika. Fenerbahçe sahasından hızlı çıktı. Tuncay, sol kanattan topu rakibinden kurtarmak istersen faul ile yerde kaldı. Serbest atışı M.Yozgatlı kullandı. Ceza sahasınna gönderilen ortada Semih için ofsayt bayrağı kalktı.

            51. dakika. Maçta mağlup olan G.Birliği'nin tempoyu yükselmek için yaptığı çabalara karşılık Fenerbahçe oyunun kontrolünü elinde tutmayı bu dakikaya kadar başardı. Başkent ekibi rakip kalede istediği pozisyonları bulmakta zorluk çekiyor.

            52. dakika. G.Birliği atağında Fenerbahçe ceza sahasına topla giren Engin, altıpas üzerinde Serkan'ın omuz darbesiyle yerde kaldı. Başkent ekibi penaltı kararı bekledi. Hakem Yunus Yıldırım devam dedi.

            53. dakika. Gençlerbirliği, Isaac ile Fenebahçe savunmasının arkasına sarktı. Bu futbolcunun şut atacağı anda son anda Can araya girerek tehlikeli kornerle uzaklaştırdı. Kullanılan köşe atışından sonuç gelmedi.


            55. dakika. G.Birliği'nde Mesut Bakkal, 2 yabancı futbolcusunu birden sahaya sürdü. Da Silva ve Draman oyuna girerken, Mehmet Çakır ve Kerem kenara alındı.

            60. dakika. Maçta son yarım saatlik dilime girildi. Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

            64. dakika. G.Birliği atağında Aureilo, Da Silva'yı faul ile indirdi. Atışı kullanan Mehmet Nas'ın ortasında Fenerbahçe savunması ileri çıktı. Tuna'ya çarpan meşin yuvarlak Serdar'ın uzandığı köşeden Fener ağlarına takıldı. Yan hakemin ofsayt bayrağı ile ağlara giden top gol değeri kazanmadı.

            65. dakika. Fenerbahçe atağında rakip ceza sahası önünde topu rakibenden faul ile alan Semih, hakemin düdüğünden sonra topa vurunca maçtaki ilk sarı kart gördü.


            68. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan Tuncay ile hızlı gelişti. Bu futbolcu G.Birliği ceza sahasına gireceği anda Draman'ın arkadan faulüyle yerde kaldı. Hakem tehlikeli bir noktadan frikik atışını Fenerbahçe'ye verirken, Draman'da sarı kart gördü. Atışı kullanan Mehmet Yozgatlı, topu kalenin üzerinden auta vurdu.

            74. dakika. Maçta son bölümlere girildi. Gençlerbirliği gol için tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sarı-Lacıvertli ekip savunmasında çok kontrollü, rakibine tempoyu yükseltmek için fırsat vermedi. Tempo tam Fener'in istediği şekilde devam ediyor

            75. dakika. G.Birliği atağında, ceza sahası dışında topu önüne alan Isaac kaleye sert bir şut gönderdi. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta gitti.

            76. dakika. Fenerbahçe'de Deivid kenara alındı. Sahaya giren isim Appiah oldu. Maçta son çeyrek saate girildi. Fenerbahçe'nin G.Birliği deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

            79. dakika. Fenerbahçe bu anda G.Birliği kalesine çok adamla gitti. Sol kanattan Semih, Tuncay'ın boşalttığı koridordan bindirme yaptı. Appiah'ın pasıyla topla buluşan Semih, meşin yuvarlağı ceza sahası dışındaki Tuncay'a pasını aktardı. Tuncay, sağ kanattan ceza sahasına giren M.Yozgatlı'ya ara pasını çıkarttı. Yozgatlı'nın sağ çarprazdan yaptığı sert şutu altıpas üzerinden savunma ayak koyarak çıkarttı.

            80. dakika. Fenerbahçe'de topu oyuna geç sokan kaleci Serdar, hakem Yunus Yıldırım'dan sarı kart gördü.

            82. dakika. Gençlerbirliği, Fenerbahçe kalesinde Da Silva ile etkili oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Mehmet Nas, ceza sahasına ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde topla buluştuğu anda dönüp şutunu attı. Kaleye yönelen topa son anda Lugano yatarak karşıladı.

            83. dakika. G.Birliği gol için ataklarını sıklaştırdı. Ceza sahasına dışından Da Silva şansını denedi. Yerden köşeye giden topu kaleci Serdar uzanarak çeldi. Boşta kalan topu Fenerbahçe savunması uzaklıştırdı.

            84. dakika. Yan hakeminin uyarısı üzerine Yunus Yıldırım, G.Birliği'nden Engin'e sarı kartını gösterdi.

            86. dakika. Maçta son dakikalara girildi. Gençlerbirliği gol için bastırıyor. Fenerbahçe kalesinde Serdar bugün kritik toplar çıkartarak kendisine güvenen Zico'yu mahçup etmedi.

            88. dakika. Gençlerbirliği'nde Hakan oyuna girdi, Mehmet Nas kenara alındı.

            90. dakika. Fenerbahçe'de Deniz Barış, Kemal'in yerine oyuna dahil oldu.

            Maçta normal süre sona erdi. G.Birliği son anlar oynanırken gol için tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Maçın hakemi uzatma süresi olarak 3 dakika gösterdi.

            Maçın uzatma anlarından başka gol olmadı. Fenerbahçe, Başkent'te Mehmet Yozgatlı'nın golüyle Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen ekip oldu.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #7
              Konu: Futbol Haberleri

              Bursaspor- Antalya puan kardeşliği02 Mart 2007 20:46


              Ligde üst üste oynadığı iki maçtan galibiyetle ayrılan Bursaspor, sahasında ikinci yarının en başarılı takımı Antalyaspor berabere kalarak taraftarını üzdü
              Son haftaların iki flaş takımının Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiği maçta Bursaspor evinde Antalyaspor ile yenişemezken maça damgasını sert esen rüzgar vurdu..

              İki takımın da gol atmaya muvaffak olamadığı maçta, Bursaspor ilk yarıda etkili göründü, Ancak Antalyaspor rakibine ciddi bir pozisyon vermedi..

              Konuk takım kontraataklarla gol aradığı maçta 1 puanla yetinirken 4 haftadır süren galibiyet serisine Bursa'da ara vermek zorunda kaldı..

              BURSASPOR : 0 ANTALYASPOR : 0

              2. dakikada Bursaspor sol kanattan etkili geldi. Sinan Kaloğlu sıfıra kadar indi ortasını yaptı, geçen haftanın başarılı ismi Cordoba çıkarak topa hakim oldu

              6. dakikada Bursaspor gole çok yaklaştı, Frasineanu, korner kullandı, direk kaleye giden topu Souza gol çizgisinden kafayla çıkarttı, Romen futbolcu çaprazdan bir kez daha topla buluştu sert vurdu Cordoba yine kornere tokatladı.

              8. dakikada Frasineanu orta sahadan Sinan'ı kaçırdı, Antalya defansı ofsayt diye beklerken golcü futbolcu yerden seken topa son anda dokundu, Cordoba'yı geçen top auta çıktı

              14. dakikada Frasineanu'nun cezaalanı dışından sert şutu üst direğin bir karış üstünden auta çıktı

              19. dakikada Uğur yaklaşık 30 metreden kaleyi yokladı, iyi yer tutan Ömer topa sahip oldu..

              22. dakikada Coşkun, Bursspor cezaalanı ön çizgisi önünde topla builuştu yüzünü kaleye dönüp çok ta sert olmayan bir vuruş yaptı, Ömer yatarak topu bloke etti

              25. dakikada Zafer 25 metreden çok sert bir şut çıkarttı, top Antalya kalesi üstdireğini sıyırarak auta çıktı

              26. dakikada bu kez cezaalanı dışından Frasineanu şansını denedi bert vuruşunda Cordaba iyi yer tutarak topa hakim oldu..

              30. dakikada Burak Sinan'dan aldığı topla cezaalanı yan çizgisinden ortasını yaptı Cordoba yükselerek Bursa forvetlerine gol şansı tanımadı

              34. dakikada Volkan, Antalya cezaalanında yatarak topu rakibinden çaldı ortası defanstan Cordoba'ya giderken Sinan araya girdi ortasını yaptı, ancak defans topu uzaklaştırdı..



              40. dakikada Metin'i çekerek düşüren Volkan Bekiroğlu sarı kart gördü..

              43. dakikada Bursaspor üst üste üç korner kazandı ancak yapılan ortalara vuran hep Antalyasporlular oldu..

              45. dakika Hakem Hüseyin Göçek ilk yarının sonuna 1 dakika ilave etti

              İlk yarı golsüz sona erdi: 0-0

              46. dakikada Bursaspor ikinci yarıya hızlı başladı, Soldan Volkan'ın ortasında Burak'tan önce Bienuk topu kornere attı

              50. dakikada Sinan Kaloğlu, cezaalanının köşesinden plase bir vuruş denedi top direği yalayarak auta çıktı

              58. dakikada Fresineanu cezaalanın köşesine yakın bir yerden kazanılan serbest atışı kullandı, yerden kaleye giden topu Cordoba güçlükle kornere attı..

              61. dakikada Uğur sağdan serbest atış kullandı top barajdan döndü, Uğur bir kez daha vurdu defans topu uzaklaştırdı

              62. dakikada Metin çıktı yerine Levent girdi

              65. dakikada Burak'ın ortasında Zafer müsait durumda yarım voleyi vurdu, top, Cordoba'nın şaşkın bakışlarıarısında direği sıyırarak auta çıktı..

              67. dakikada Sumulikoski çıktı yerine İbrahim girdi

              75. dakikada Coşkun yerini Ali Cansun'a bıraktı

              80. dakikada Bursaspor'da Burak yerini Eser'e Antalyaspor'da ise Ali Zitouni yerini Straka'ya bıraktı..

              84. dakikada İlyas'a sert giren İbrahim hakem Hüseyin Göcek'ten sarı kart gördü

              88. dakikada pek ileri çıkmayan Suazo 35 metreden sert vurdu top farklı şekilde auta çıktı

              90. dakika Zafer yerini Orhan'a bıraktı. Hakem maça 3 dakikada daha ilave ettiğini işaret etti

              Maç başladığı skorla 0-0 sona erdi..

              Stat: Atatürk
              Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Aleks Taşçıoğlu xx, Muzaffer Kaşıkçı xx


              Bursaspor: Ömer Çatkıç xx, İsmail xx, Egemen xx, Cumhur xx, Frasineanu xxx, Zafer xx, Sumulikoski x, Sinan xx, Veli xx, Volkan xx, Burak xx

              Antalyaspor: Cordoba xxx, Uğur xx, Volkan xx, Dziewicki xx, Bieniuk xx, Suazo xxxx, Ali Bilgin xx, Metin xx, İlyas xx, Ali Zitouni xx, Coşkun xx

              Sarı Kartlar : Volkan, İbrahim (Bursaspor)

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #8
                Konu: Futbol Haberleri

                KAYSERİ: 1- 0:Ç.RİZE

                Turkcell Süper Lig'de, Kayserispor, Çaykur Rizespor'u 10 kişiyle mağlup ederek zirve tırmanışını sürdürdü..

                Kayserispor sahaya ''Türk Böbrek Vakfı-8 Mart Dünya Böbrek Günü'' yazılı pankartla çıktı. Hafif rüzgar altındaki karşılaşmayı yaklaşık 20 bin kişi izledi.

                10. dakikada, Bülent'in pasıyla ceza alanına giren Gökhan'ın vuruşunda top, Çaykur Rizespor kalecisi Zdravkov'da kaldı.

                20. dakikada Altan'ın kullandığı ceza atışında, Yasin topa kafa ile vurdu. Top az farkla dirğin üzerinden dışarı gitti.

                31. dakikada Gökhan'ın kullandığı serbest vuruşta top az farkla direğin üstünden dışarı çıktı.

                33. dakikada Altan'ın kullandığı korner atışında Kayserispor ceza alanında oluşan karambolden Çaykur Rizesporlu futbolcular yararlanamadı.

                Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

                53. dakikada Ragıp'ın serbest vuruşuna Toledo'nun ceza alanında kafa ile karşılık vermesinde top az farkla dışarı gitti.

                58. dakikada rakibine sert giren Bülent 2. sarı kartını gördü ve oyun dışı kaldı.

                62. dakikada Çaykur Rizespor, kullandığı serbest atışta Yasin topu kafayla kaleye gönderdi, kaleciyi geçen topu Iglesias bir kaleci gibi elleriyle çıkarttı, ancak Selçuk Dereli bu pozisyona devam dedi

                63. dakikada
                serbest vuruşta Kemal'in verdiği pasa Gökhan'ın vuruşunda top direği sıyırarak dışarı çıktı.

                71. dakikada Iglasias soldan getirdiği topu Kemal'e aktardı. Kemal'in ara pasıyla ceza alanına giren Gökhan, yerden yaptığı ser vuruşla topu Çaykur Rizespor'un ağlarına gönderdi: 1-0.

                86. dakikada, Ragıp'ın ara pasıyla ceza alanına giren Gökhan, topu kaleciye kaptırdı.

                Karşılaşma Kayserispor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

                Stat: Atatürk
                Hakemler: Selçuk Dereli x, Erdinç Sezertam xxx, Asım Yusuf Öz xxx

                Kayserispor: Ivankov xx, Bülent xx, Erdal xx (Dk. 82 Emrah ?), Iglesias xx (Dk. 75 Kanber ?), Ragıp xxx, Gökhan xxx (Dk. 89 Özgür Can ?), Toledo xxx, Tayfun xx, Kemal xx, Uğur xx, Fatih xxx

                Çaykur Rizespor: Zdravkov xx, Yasin xx, Hasan xx (Dk. 82 Erhan?), Altan xx (Dk. 46 Ahmet xx), Serhan xx, Viktoria Rave xx, Cem Baki xx, Emran Eren xx, İbrahim Said xx, Seydihan xx (Dk. 75 Zafer ?), Anderson xx

                Gol: Dk. 71 Gökhan
                Sarı kartlar: Dk. 27 Bülent, Dk. 88 Ivankov, Dk. 89 Kemal (Kayserispor), Dk. 30 Yasin, Dk. 78 Serhat (Çaykur Rizespor)
                Kırmızı kart: Dk. 58 Bülent (Kayserispor)

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #9
                  Konu: Futbol Haberleri

                  DENİZLİ: 1-0 :A.GÜCÜ

                  Turkcell Süper Lig'de Denizlispor, Ankaragücü'nü ilk yarıda attığı tek golle mağlup ederek 4 ay aradan sonra ilk kez üç puanı birarada gördü

                  1. dakikada Abdurrahman orta sahadan aldığı topla ceza alanına sokulur sokulmaz sert vurdu. Bu futbolcunun vuruşunda Suleymanou topu güçlükle kornere çeldi.

                  28. dakikada Abraham'ın sağdan kullandığı uzun taç atışında, Fatih topu sektirdi. Topu önünde bulan Yusuf'un şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

                  32. dakikada sol kanattan Cesar'ın kullandığı köşe vuruşunda, uzak direkte topu önünde bulan Fatih sert vurdu. Defanstan dönen topu takip eden Adriano'nun pasında Serhat'ın vuruşunu kaleci kornere çeldi.

                  40. dakikada Yusuf'un taç atışından gelen topla son çizgiye inen Cesar'ın çıkardığı topa Ahmet sert vurdu. Sedat Yeşilkaya'ya çarpan topu sağ çaprazdaki Adriano, rövaşata ile kaleye gönderdi. Kalceci Serkan'ın sektirdiği meşin yuvarlağı Fatih Egedik, ağlara bıraktı: 1-0

                  Karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

                  54. dakikada Yusuf'un sağ taraftan ortaladığı topla bomboş pozisyonda buluşan Ahmet, meşin yuvarlağı kaleye göndermek yerine Adriano'ya bırakmak istedi. Araya giren defans oyuncuları topu uzaklaştırdı.

                  56. dakikada Yusuf, ceza alanı dışından sert vurdu. Top kaleci Serkan'ın uzandığı köşeden auta çıktı.

                  65. dakikada Bebbe'nin ortasında sağ çaprazdan gelişine vuran Mustafa Özkan, topu auta gönderdi.

                  68. dakikada Yusuf'un ceza alanı içine ortaladığı topa Adriano vurdu. Kaleci Serkan'ın çeldiği topa Fatih Egedik kafayla tekrar kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

                  71. dakikada Petkov'un havalandırdığı topu Bebbe röveşata ile kaleye gönderdi. Kaleci Suleymanou topu yatarak kontrol edebildi.

                  82. dakikada Fatih Yiğen'in pasıyla buluşan Süleyman Görgün, kaleci Serkan ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak Serkan'ın kucağında kaldı.

                  Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarındabaşka gol olmayınca Denizlispor mücadeleyi 1-0 kazandı.

                  Stad: Atatürk
                  Hakemler: İsmet Arzuman xxx, Alper Ulusoy xxx, Ali Saygıl Ögel xxx

                  Denizlispor: Süleymanou xxx, Ahmet xx, Kratochvil xx, Erman xxx, Abraham xxx, Cesar xxx, İbrahim Ege xx, Serhat xx, Fatih Egedik xxx (Dk. 78 Süleyman Görgün ?), Yusuf xxx (Dk. 90 Kroupa), Adriano xxx(Dk. 80 Fatih Yiğen ?)

                  Ankaragücü: Serkan xx, Emre xx, Abdurrahman xx, Petkov xx, Sedat xx, Aleksandrov xx(Dk. 66 Murat x), Aytekin xx(Dk. 66 Devran x), Sedat Yeşilkaya xxx(Dk. 75 Burak x), Santos xx, Mustafa Özkan xx, Bebbe xxx

                  Gol: Dk. 40 Fatih Egedik (Denizlispor)
                  Sarı kart: Dk. 60 İbrahim Ege (Denizlispor)

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #10
                    Konu: Futbol Haberleri

                    Futbolda günün toplu sonuçları03 Mart 2007 16:30


                    Turkcell Süper Lig, Türk Telekom Lig A ve Üçüncü Lig'e 1, 3 ve 4. Gruplar'da yapılan maçlarla devam edildi. Tüm liglerde alınan toplu sonuçlar şöyle :

                    Turkcell Süper Lig



                    Denizlispor-Ankaragücü.........................( 1 - 0 )
                    Kayserispor-Çaykur Rizespor....................( 1 - 0 )
                    Türk Telekom Lig A



                    Kasımpaşa-Elazığspor...........................( 1 - 2 )
                    Üçüncü Lig 1. Grup



                    Diyarbakır DİSKİ Spor-Osmaniyespor.............( 0 - 0 )
                    3. Grup


                    Göztepe-Aydınspor..............................( 2 - 1 )
                    4. Grup


                    Yıldırım Bosnaspor-Alibeyköy...................( 3 - 2 )

                    Yorum

                    • torpedo
                      Banned
                      • 09-12-2005
                      • 326

                      #11
                      Konu: Futbol Haberleri

                      tur atlıyan takımları kutluyorum

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #12
                        Konu: Futbol Haberleri

                        Beşiktaş, G.Saray'ı çimlere gömdü04 Mart 2007 00:01


                        Süper Lig'de zirve için krıtik karşılaşmada devler nefesleri kesti... İnönü'de kıran kıran geçen derbide Beşiktaş, son dakikalarda G.Saray'ı devirip 3 puanı kaptı...
                        Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu derbide gülen taraf Beşiktaş oldu. Kıran kıran geçen maçta sonuçu son dakikalarda gelen penaltı belirledi. Beşiktaş, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başararak rakibinin 1 puan üzerine çıkarak 2. sıraya yerleşti.

                        MAÇ SONUCU: BEŞİKTAŞ: 2-1: GALATASARAY

                        Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Alpaslan Dedeş
                        Beşiktaş: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Baki, İbrahim Üzülmez, Delgado, Serdar, Koray, Ricardinho, Bobo, Nobre

                        Galatasaray: Mondragon, Sabri, Tomas, Emre, Ergün, Okan, Ayhan, Mehmet Güven, Arda, Necati, Hasan Kabze

                        MAÇ BAŞLADI

                        Hakem Fırat Aydınus'un ilk düdüğüyle zorlu derbiye Galatasaraylı futbolcular başladı.

                        1. dakika. Maçta ilk şut Galatasaraylı futbolculardan geldi. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahasına ortalanan topu Beşiktaş savunması çıkarttı. Meşin yuvarlağı ceza sahası dışında önünde bulan Sabri yerden sert bir şut çıkarttı. Kaleci Runje direğin dibine giden topu uzanarak kontrol etti.

                        4. dakika. Galatasaray bu bölümde Beşiktaş yarı sahasına yerleşti. Sağ kanattan şık paslarla rakip kaleye inen Sarı-Kırmızılı ekipte çizgi üzerinde Arda harika bir hareketle rakiplerinden kurtardığı topu ceza sahasına ortaladı. Savunma ön direğe gelen topu İbrahim Toraman ile taça atarak uzaklaştırdı.


                        7. dakika. Beşiktaş atağında Bobo Galatasaray savunmasını zorladı. Brezilyalı golcü ceza sahasının hemen önünde meşin yuvarlağı Emre'den kurtardığı anda rakibinin faülüyle yerde kaldı. Hakem firik atışını Beşiktaş'a verirken Emre'de hareketinden dolayı sarı kartı gördü.

                        8. dakika. Frikik atışını Delgado kullandı. Arjantinli futbolunun şutu Galatasaray barajına takıldı. Seken topu Mehmet Güven uzaklaştırdı.

                        10. dakika. İnönü'de derbide kıran kıran bir mücadele oluyor. Maçta 0-0 beraberlik sürüyor. Her iki ekipte açık bir futbol ortaya koyuyor. İki takımda gole yakın bir görüntü içinde, her an gol izleyebiliriz.

                        13. dakika. Galatasaray atağı sol kanattan Ergün ile etkili gelişti. Tecrübeli ismi, çizgi üzerinde önündeki Delgado'yu şık bir çalımla geçtikten sonra uzaktan kaleyi denedi. Ergün'ün sert şutunda top kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                        17. dakika. Galatasaray sol kanattan Beşiktaş kalesine tehlikeli indi. Ergün'ün ceza sahasının önünde havalandırdığı topu Hasan Kabze kafa ile Necati'ye indirdi. Necati topu rakiplerinden kurtardıktan sonra arkadan gelen Okan'a bıraktı. Okan, topu gelişine vurdu. Top kalenin farklı şekilde yanından auta gitti.

                        20. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Maçta iki ekipte birbirine üstünlük kurabilmiş değil. Bu dakikada Beşiktaş atağı sağ kanattan Delgado ile gelişti. Arjantinli futbolcu ceza sahasına girdiği anda Ergün'ün müdahelesiyle topu kaybetti. Hakem bu pozisyonda devam kararı verdi.

                        25. dakika. Beşiktaş, sağ kanattan gelişen atakta Bobo'nun pasıya Galatasara defansının arkasına sarkan Nobre altıpas içinde topa yetişemedi.

                        26. dakika. Beşiktaş bu kez sol kanattan İbrahim Üzülmez ile Galatasaray kalesini zorladı. Sol çarprazdan ceza sahasına giren Üzülmez, altıpas içindeki Bobo'ya yerden pasını attı. Savunma son anda araya girip topu karşıladı. Sol kanada açılan topu tekrar kontrol eden İbrahim Üzülmez ceza sahasına ortasını yaptı. Savunmadan seken topu önünde bulan Bobo yerden şutunu attı. Meşin yuvarlak altıpas üzerinde Nobre'nin ayaklarına çarparak döndü.


                        28. dakika. Galatasaray gole Necati Ateş ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Arda'nın sürüklediği atakta altıpas üzerinde topla buluşan Necati meşin yuvarlağı uygun durumda kalenin 1 karış üstünden auta vurdu. Derbideki şu ana kadara yaşanan en net gol pozisyonu böylece kaçmış oldu.








                        32. dakika. Zorlu derdibe gol Beşiktaş'tan geldi. Sol kanattan organize gelişen atakta ceza sahasının çarprazında topla buluşan Ricardinho, altıpas üzerine harika bir top kesti. Bobo meşin yuvarlağı iyi takip edip savunmanın arasından yükselip kafayı vurdu. Top Mondragon'un uzanamayacağı noktadan ağlara takıldı.

                        Beşiktaş, Bobo'nun kafa golüyle Galatasaray karşısında 1-0 öne geçti.

                        35. dakika. Galatasaray atağında Ayhan Akman Beşiktaş ceza sahası önünde yerde kaldı. Hakem fririk atışın Sarı-Kırmızılı ekibe verdi. Tehlikeli noktadan kullanılan atışta savunmadan seken topu Hasan Kabze'nin önünden Runje kapanarak kontrol etti.

                        39. dakika. İnönü'de Beşiktaşlı taraftarlar Bobo'nun golünden sonra çoşmuş durumda. Galatasaray mağlup duruma düştükten sonra beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı. Siyah-Beyazlı ekip savunmasında iyi kapanıyor. Temponun yükseldiği bu bölümlerde orta sahada karşılıklı top kayıpları yaşanıyor.

                        41. dakika. Beşiktaş bu anda 2. gole Bobo ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Bobo, topu ters ayağına alarak yerden şutunu attı. Savunmaya çarpan top Mondragon'u yanıltsada sekerek kalenin üzerinden kornere çıktı.


                        42. dakika. Beşiktaş 2 gole bir kez daha çok yaklaştı. Galatasaray'ın hücuma çıkarken yaptığı top kaybını iyi değerlendiren Siyah-Beyazlı oyuncular 5 kişi ile rakip kaleye indi. Sol kanattan sıfıra kadar getirdiği topu ön direğe hareketlenen Bobo'ya bıraktı. Brezilyalı golcü bomboş durumda meşin yuvarlağı yan ağlara vurdu.



                        44. dakika. Galatasaray, Necati
                        Ateş ile beraberlik golüne yaklaştı. Sol kanattan savunmanın arkasına hareketlenen golcü isim bir anda kaleci Runje ile karşı karşıya kaldı. Necati'nin yerden şutunu açıyı iyi kapatan Runje ayaklarıyla çelmeyi başardı. Galatasaray adına şansız bir an.



                        45. dakika
                        . Maçın normal süresi sona erdi. Beşiktaş atağında Galatasaray ceza sahasının hemen önünde Delgado yerde kaldı. Maçın uzatma anlarına girilirken hakem fririk atışını Beşiktaş'a verdi.

                        Atışı Ricardinho kullandı. 5 kişilik Galatasaray barajını geçen meşin yuvarlağı Mondragon köşeden harika çeldi.

                        Maça eklenen 1 dakikalık uzatmada skor değişmedi. İlk yarının son düdüğüyle birlikte Beşiktaş, Galatasaray karşısında soyunma odasına 1-0'lık üstünlük ile gitti.

                        Yorum

                        • eerol
                          Banned
                          • 06-11-2004
                          • 8682

                          #13
                          Konu: Futbol Haberleri

                          MAÇIN İKİNCİ YARISI

                          Maçın ikinci yarısına Beşiktaşlı futbolcuların vuruşu ile başlandı...

                          49 dakika. Beşiktaş ikinci yarıya temkinli başladı. Tempo bu yarıda düşük.

                          51dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan Ricardinho ile gelişti. Brezilyalı futbolcu çizgi üzerinden Okan'un hareketiyle yerde kaldı. Hakem serbest atışı Beşiktaş'a verdi. Ricardinho'nun ceza sahasına yaptığı ortayı Galatasaray savunması çıkarttı. Dönen top Galatasaray kontra atağına dönüştü.


                          52. dakika. Sol kanattan Arda süratle Beşiktaş yarı sahasına geçti. Genç futbolcu ceza sahasına sol kanattan sokulan Necati'yi topla buluşturdu. Golcü isim çarprazdan ceza sahasına girdiği anda yerden şutunu attı. Kaleye tehlikeli giden topu Koray son anda ayak koyarak çıkarttı.

                          57. dakika. İnönü'deki zorlu maçta Beşiktaş'ın G.Saray karşısında 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Galatasaray'ın gol için geliştirdiği ataklar sonuç vermiş değil.

                          58. dakika. Galatasaray atağı sağ kanattan etkili gelişti. Okan harika bir pasla Arda'yı Beşiktaş savunmasının arkasına kaçırdı. Genç futbolcu kaleci Runje ile karşı karşıya kaldığı anda hakem Fırat Aydınus'un faul düdüğü geldi. Bu pozisyonda Arda'nın topu alırken Baki'ye faul yaptığı kararı çıktı. Galatasaraylı futbolcular bu karara itiraz etti.


                          62. dakika. İnönü'de Galatasaray beraberlik golünü Emre Aşık ile buldu. Sol kanattan kullanılan köşe atışına arkadan gelerek harika yükselip kafayı vuran Emre meşin yuvarlağı köşeden Beşiktaş ağlarına bıraktı.

                          İnönü'deki bu şok golle şimdi maça 1-1'lik eşitlik geldi.

                          64. dakika. Beşiktaş, gole Ricardinho ile yaklaştı. Ani gelişen atakta ceza sahası içinde topu önüne alan Brezilyalı futbolcu köşeye plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak direğin dibinden auta çıktı.

                          67. dakika. Galatasaray'da Hasan Kabze yerini Ümit Karan'a bıraktı.

                          68. dakika. Beşiktaş'da Delgado çıktı, oyuna giren isim Burak oldu.

                          70. dakika. Hakemin kararına itiraz eden Nobre sarı kart gördü.

                          72. dakika. İnönü'de son bölümlere girildi. Heyecan ve tempo bu anlarda yüksek. Galatasaray atağı sol kanattan gelişti. Ceza sahasına gönderilen topun gelişine Ümit Karan vurmak istedi. Savunmanın baskısı altında golcü isim istediği vuruşu çıkartamadı. Top yandan auta çıktı.


                          73. dakika. Beşiktaş üstünlük sayısına Bobo ile çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı iyi takip eden Brezilyalı golcü, arka direkte kafayı vurdu. Köşeye giden topu Mondragon harika uzanarak kontrol etmeyi başardı.


                          74. dakika. Galatasaray'da topla elle oynayan Ayhan Akman sarı kartı gördü.

                          75. dakika. Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş yerini İbrahim Akın'a bıraktı,

                          77. dakika. Galatasaray'da Necati Ateş saha kenarına geldi. Oyuna giren isim Tolga Seyhan oldu.

                          78. dakika. Arda Turan, İbrahim Toraman'a yaptığı sert hareket sonrası kartı gördü.

                          80. dakika. Derdide son dakikalara girildi. Galatasaray'ın beraberlik golünden sonra Beşiktaş üstünlük sayısını arıyor. Her iki ekipte savunmasında çok dikkatli oynuyor. Maçta 1-1'lik eşitlik sürüyor.

                          83. dakika. Beşiktaş penaltı kazandı. Sağ kanattan kullanılan köşe atışında Mehmet Güven, Nobre'nin kafasının önünde topa elle müdahele etti. Hakem Fırat Aydınus beyaz noktayı gösterdi. Sarı-Kırmızılı futbolcular itiraz ediyor. Mehmet Güven bu pozisyonda sarı kartı gördü.




                          84. dakika. Penaltıyı kullanan Ricardinho sol ayağı ile topu üst ağlara taktı. Beşiktaş Brezilyalı yıldızının golüyle İnönü'de öne geçti.

                          Ricardinho penaltıdan Beşiktaş'ı Galatasaray karşısında 2-1 öne geçirdi.

                          85. dakika. Galatasaray'da Arda yerini Carusca'ya bıraktı.

                          87. dakika. Beşiktaş'ta Nobre yerini Fahri'ye bıraktı.

                          88. dakika. Galatasaray beraberlik golü için Beşiktaş kalesine yükleniyor. Sol kanattan kullanılan köşe atışında Runje topu uzaklaştıramadı. Arka direğe seken topu savunma son anda kafa ile çıkarttı.

                          90. dakika. İnönü'de maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika işaret etti. Derbide müthiş bir heyecan var.

                          90+1. dakika. Rakibine sert giren Okan Buruk sarı kart gördü.

                          90+2 dakika. Hakeme itirazlarını sürdüren Ümit Karan sarı kart gördü. Golcü isim bu kartla cezalı duruma düştü. Karan, Trabzonspor maçında oynayamayacak.

                          90+3. dakika. Beşiktaş bu dakikada üst üste net fırsatlardan İbrahim Akın ile sonuç alamadı. Orta sahadan serbest vuruşu kullanan Mondragon kalesini boşalttı. Beşiktaş savunmasının karşıladığı topu rakip yarı sahada İbrahim Akın önünde buldu. Mondragon'un kalesinde olmadığı pozisyonda Akın topu kaleye gönderemedi. Meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

                          Yine aynı dakika içinde İbrahim Akın, sol çarprazdan Galatasaray ceza sahasına girdiği anda kaleci Mondragon ile karşı karşıya pozisyonda kötü bir vuruş ile topu yandan auta vurdu.

                          90+4. dakika. Maçın son anlarında Fahri Tatan sarı kartı gördü.

                          Uzatma anlarında başka gol olmadı. Beşiktaş, nefesleri kesen derbide İnönü'de Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #14
                            Konu: Futbol Haberleri

                            F.Bahçe, Yiğido'ya diş geçiremedi04 Mart 2007 21:00


                            Fenerbahçe, ligde puan farkını açma fırsatını yine değerlendiremedi. Kadıköy'de Sivasspor'u konuk eden Sarı Kanaryalar, 1 puanı dahi zor kurtardı...
                            Fenerbahçe puan saçmaya devam ediyor. Kadıköy'de konuk ettiği Sivassspor'u geçip puan farkını en yakın takipcisiyle 8'e çıkartma şansını yakalayan Sarı Kanaryalar, Yiğidolar'dan beraberliği zor kurtardı.

                            MAÇ SONUCU: FENERBAHÇE: 2-2 :SİVASSPOR

                            Hakemler: Cem Deda, Selçuk Kaya, Mustafa Sönmez

                            Fenerbahçe: Serdar, Appiah, Ümit, Kezman, Tuncay, Tümer, Aurelio, Can, Önder, Alex, Serkan

                            Sivasspor: Petkoviç, Murat, Servet, Fransergio, İlhan, Cem, Hayrettin, Musa, Mehmet, Balili, Serdar

                            MAÇ BAŞLADI

                            Karşılaşma Sivassporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

                            2. dakika. Maçın ilk şutu Fenerbahçe'den geldi. Sol kanattan bindirme yapan Ümit Özat, kaleyi önünde gördüğü anda şutunu attı. Bu futbolcunun şutu kalenin üzerinden farklı şekilde auta gitti.

                            4. dakika. Karşılaşmada ilk bölümler orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor. Her iki ekipte birbirine üstünlük kurma çabasında.

                            6. dakika. Sivasspor Fenerbahçe kalesine sağ kanattan Mehmet Yıldız ile etkili geldi. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu Lugano uzaklaştırırken İlhan'a kaptırdı. İlhan ceza sahası içine pasını attığı anda Balili için ofsayt bayrağı kalktı. Sarı-Lacivertli ekibin savunmasındaki büyük hata kaleci Serdar'ı çok kızdırdı.

                            8. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Maçın başından bu yana Fenerbahçe, Sivasspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyamadı.


                            9. dakika. Sivasspor sağ kanattan Mehmet Yıldız ile geliştirdiği atakta gole yaklaştı. Golcü futbolcu ceza sahasının sağ çarprazında topu önüne aldıığı anda yerden sürpriz bir şut çıkardı. Direğin dibinden ağlara giden topu kaleci Serdar harika uzanarak kornere çelmeyi başardı. Maçın ilk ciddi pozisyonu Sivasspor'dan geldi.

                            12. dakika. Fenerbahçe gole Appiah ile çok yaklaştı. Sağ kanattan şık çalımlarla Sivasspor ceza sahasında sıfıra kadar inen Alex arka direği topu çıkarttı. Appiah topu gelişine bomboş pozisyonda vurmak istedi. Ganalı yıldızın kötü vuruşunu savunma çıkarttı. Fener adına şansız an.


                            15. dakika. Fenerbahçe Tuncay ile Sivasspor karşısında öne geçti. Sağ kanattan ceza sahasına Tümer Metin'in yaptığı güzel ortayı iyi takip eden Tuncay Şanlı savunmanın arasından iyi yükselip kafayı vurdu. Yerde seken top ters taraftan ağlarla buluştu.

                            Fenerbahçe, Tuncay'ın golüyle Sivasspor karşısında 1-0 öne geçti.

                            16. dakika. Tuncay gol sevincini yaşarken korner direğini tekmeleyince hakemden sarı kartı gördü.


                            18. dakika. Sivasspor Cem ile beraberlik golünü buldu. Fenerbahçe ceza sahasının önünde Balili'nin indirilmesiyle kazanılan frikik atışını Cem kullandı. Bu futbolcunun sert şutu direğin dibinden Fenerbahçe ağlarına takıldı.


                            Sivasspor, Kadıköy'de Cem'in harika golüyle 1-1'lik beraberliği yakaladı.

                            24. dakika. Sivasspor'da rakibine sert giren Cem Can sarı kart gördü.

                            26. dakika. Fenerabahçe, Sivasspor kalesine gol için yükleniyor. Sol kanata Tümer'in attığı derin pası ısrarla takip eden Ümit Özat, meşin yuvarlağı çizgi üzerinde kontrol etmeyi başardı. Bu futbolcunu ceza sahasına yaptığı ortaya Alex arka direkte yükseldi. Brezilaylı futbolcu topa kafayı vuramazken arkadan itildiğini gösterip hakeme itirazda bulundu. Hakem Cem Deda devam kararı verdi.

                            30. dakika. Kadıköy'de 1-1'lik beraberlik var. Fenerbahçe kalesinde gördüğü golden sonra üstünlük sayısını bulabilmek için sağlı sollu ataklarla Sivasspor savunmasını bunaltmaya başladı. Konuk Sivasspor'da özellikle Balili'ye atılan derip toplarla sürpriz ataklar geliştirme peşinde.

                            33. dakika. Fenerbahçe, Sivasspor kalesinde gol arıyor. Sarı-Lacivertli ekip oyunu rakip yarı sahaya yıksada organize ataklar geliştirmekte zorluk çekiyor.

                            34. dakika. Sivasspor 2. gole Balili ile çok yaklaştı. Ümit Özat'ın yaptığı top kaybını iyi değerlendiren Mehmet Yılmaz, sol kanattan Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Balili'ye harika bir pas çıkarttı. İsrailli futbolcu ceza sahasına girdiği anda bomboş pozisyonda şutunu attı. Rakibinin açısını kapatmak için kalesini terk eden Serdar yatarak topu çeldi. Serdar'ın ayaklarına çarparak yön değiştiren top yerden sekerek direğin dibinden kornere çıktı. Fenerbahçe adına şanslı bir an.


                            37. dakika. Sivasspor, Servet'in kafa golüyle Kadıköy'de öne geçti. Sağ kanattan kullanılan köşe atışından gelen topu ön direkte iyi takip eden Servet kafayı vurup topu üst ağlara taktı.

                            Servet'in şık golüyle Sivasspor, Kadıköy'de Fenerbahçe karşısında 2-1 öne geçti.

                            40. dakika. Fenerbahçe beraberlik golüne bu anda çok yaklaştı.Sol kanattan Ümit Özat'ın ceza sahasına yerden yaptığı orta altıpas içinde savunmaya çarptı. Meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in bakışları arasında yan direği yalayıp kornere çıktı.

                            43. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Fenerbahçe orta sahada yaptığı top kayıplarının sıkıntısını bu yarıda çok çekti.

                            45. dakika. Fenerabahçe'de hakemin kararına itiraz eden Appiah sarı kart gördü. Maçında ilk yarısı için normal süre sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika işaret edildi.

                            Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Kadıköy'de Sivasspor ilk 45 dakikayı Fenerbahçe karşısında 2-1 önde kapattı.

                            MAÇIN İKİNCİ YARISI

                            Maçın ikinci yarısına Fenerli futbolcular başladı.

                            48. dakika. Fenerbahçe atağında sağ kanattan Kezman ceza sahasına girdiği anda sıfırdın şutunu attı. Savunmaya çarpan topu kaleci Petkoviç oyun alanında tutamadı. Sarı-Lacivertli ekip kazanılan köşe vuruşundan sonuç alamadı.

                            49. dakika. Sivasspor, Mehmet Yıldız ile Fenerbahçe ceza sahasında etkili oldu. Bu futbolcunun önüne Can zamanında kapatarak topu kornere çeldi.

                            50. dakika. Sivasspor, Kadıköy'de 2-1'lik üstünlüğünü sürdüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip güçlü rakibi Fenerbahçe önünde sahasında kapanmak yerine 3. gol için ataklarını sıklaştırdı. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşu çabuk kullanan Sivas, Balili'yi savunmanın arkasına kaçırdı. Bu futbolcunun yerden şutuna savunma ayak koyup hızını kesti. Serdar zayıf gelen topu kapanarak kontrol etti.

                            54. dakika. Sivasspor'da Fransergio yaşadığı sakatlık pozisyonu sonrası oyun sahasına girmekte acele edince hakemden sarı kartı gördü.

                            57. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Ümit Özat'ın taşıdığı topu ceza sahası önünde Kezman tek pasla savunmanın arkasına sarkan Tuncay'a aktardı. Tuncay, çarprazdan şutuna attı. Yerden gelen topu kaleci Petkoviç soluna kapanarak kontrol etti.

                            59. dakika. Fenerbahçe mağlup durumda olduğu karşılaşmada Sivasspor karşısında sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil.

                            60. dakika. Fenerbahçe'de Aureilo yerini Mehmet Yozgatlı'ya bıraktı.

                            62. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan kullanılan serbest atışta beraberlik golüne Kezman ile çok yaklaştı. Alex'i ceza sahasına kestiği topa çıkan Petkoviç yumruğu vuramadı. Arka direkte yerde seken topu Kezman kafa ile boş kale yerine yandan auta vurdu.

                            65. dakika. Sivasspor bu dakikada Fenerbahçe karşısında 3. gole çok yaklaştı. Önce Balili ile ceza sahasında golü bulamayan Sivasspor, daha sonra sol kanattan Hayrettin ile geliştirdiği atakta yine etkili oldu. Bu futbolcunun arka direğe kestiği topu İlhan uygun durumda kötü bir vuruşla üstten auta attı.

                            66. dakika. Fenerbahçe kalesinde üst üste yaşadığı tehlikeler sonrası Tuncay ile mutlak bir gol şansını harcadı. Mehmet Yozgatlı'nın arka direğe kestiği topu Tuncay altıpas içinde boş kale yerine meşin yuvarlağı ayağının altından kaçırınca direğin dibinden auta attı.

                            67. dakika. Fenerbahçe Mehmet Yozgatlı ile beraberliği yakaladı. Sağ kanatta oyuna girdiği andan itibaren takımının ataklarını sürükleyen isim olan Yozgatlı ceza sahasının çarprazından yerden sert bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in bakışları arasında Sivasspor ağlarına takıldı.

                            Fenerabahçe, Mehmet Yozgatlı'nın golüyle Sivas karşısında 2-2'lik eşitliği yakaladı.

                            69. dakika. Sivasspor'da Gürhan sarı kart gördü.

                            70. dakika. Fenerbahçe üstünlük şansını Alex ile yakaladı. Sağ kanatan şık çalımlarla Sivasspor ceza sahasına giren Brezilyalı futbolcunun yerden şutun kaleci Petkoviç parmaklarını uçuyla çeldi. Yan direğe çarpan top oyun alanına geri döndü.

                            73. dakika. Fenerbahçe bir kez daha Alex ile direğe takıldı. Sol kanattan ceza sahasına atılan pası iyi takip eden Alex bekletmeden şutunu attı. Meşin yuvarlak 90 tabir edilen noktaya çarparak auta çıktı.

                            74.dakika.Sivasspor'da İlhan yerini Serdar'a bıraktı.


                            75. dakika. Fenerbahçe kalesinde Sivasspor inanılmaz bir gol pozisyonundan sonuç alamadı. Savunmanın arkasına sarkan Balili kaleci Serdar ile karşı karşıya pozisyoda vuruşunu yaptı. Serdar ilk pozisyonda topu çeldi. Top tekrar Balili'nin önünde kaldı. Yine şutunu atan golcü isim direğe takıldı.

                            76. dakika. Mehmet Yozgatlı hakemin faul kararına itiraz edince sarı kart gördü.

                            77. dakika. Fenerbahçe'de Tümer Metin yerini Semih Şentürk'e bıraktı.

                            79. dakika. Sivasspor'da Musa yerini Gökhan'a bıraktı.

                            81. dakika. Sivasspor, Mehmet Yılmaz ile Fenerbahçe kalesinde gole çok yaklaştı. Bu futbolcun savunmanın arkasına sarkarak ceza sahasına girdiği anda arka tarafta pas isteyen Balili'ye ortasını yaptı. Kaleci Serdar harika bir kurtarışla bu futbolcunun önünden topu çelmeyi başardı.

                            82. dakika. Fenerbahçe atağında Tuncay Sivas ceza sahası önünde indirildi. Hakem frikik atışını Sarı-Lacivertli ekibe verdi. Atışı Alex kullandı. Top bu futbolcunun vuruşunda baraja takıldı. Atış sırasında Sivasspor'dan Gökhan hakemden sarı kart gördü.

                            85. dakika. Kadıköy'deki maçın son dakikaları inanılmaz pozisyonlara sahne oldu. Her iki ekipte müthiş gol fırsatlarından yararlanamadı. Maçta 2-2'lik eşitlik sürüyor.

                            87. dakika. Sivasspor maçın son dakikalarına girilirken Fenerbahçe kalesinde üst üste gol pozisyonları kaçırdı. Mehmet Yılmaz, ceza sahasına girdiği anda şutunu attı. Kaleci Serdar zamanında çıkarak açıyı kapatıp topu kornere tokatladı.

                            88. dakika. Sivasspor bir kez daha Fenerbahçe kalesinde gole yaklaştı. Sağ kanattan sıfıra kadar inip topu kale sahasına kesen Mehmet Yılmaz'ın pasına arka direkte Balili ayak koyamadı.

                            89. dakika. Fenerbahçe'de Kemal oyuna girdi. Alex saha kenarına alınan isim oldu.

                            90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika ilave etti. Artık nefesler tutuldu.

                            Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı. Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Sivasspor'la 2-2 berabere kalarak ligde yakaladığı büyük avantajı yine heba etti.

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              #15
                              Konu: Futbol Haberleri

                              Trabzon'un hızını Konya'da kesemedi04 Mart 2007 16:50


                              Trabzonspor fırtınası Konyaspor deplasmanında da hız kesmedi... Bordo-Mavili ekip ilk yarıda bulduğu gollerle zorlu deplasmanda galip gelerek çıkışını sürdürdü...
                              Trabzonspor'un hızını Konyaspor'da kesemedi. Son saniyeleri nefes kesen karşılaşmada Konyaspor golü buldu. Musampa hakemle didişip kırmızı kart gördü. Bordo-Mavili ekip savunmasında iyi direnip Konyaspor deplasmanında 2-1'lik galip gelerek 3 puanın sahibi oldu.

                              MAÇ SONUCU: KONYASPOR: 1-2 :TRABZONSPOR

                              Stat: Atatürk
                              Hakemler: Süleyman Abay, Bülent Gökçü, Erdem Bayık

                              Konyaspor: Özden, El Saka, Ömer, Erkan, Dasilva, Erman Ergin, Mustafa, Erman Özgür, Sedat, Neca, Tayfun

                              Trabzonspor: Tolga, Musa, Erdinç, Stepanov, Celaleddin, Ferhat, Ayman,
                              Ceyhun, Mustafa Keçeli, Gökdeniz, Umut

                              MAÇ BAŞLADI

                              Hakemin ilk düdüğüyle zorlu 90 dakika başladı.

                              2. dakika. Maçın ilk bölümleri orta saha mücadelesi şeklinde geride kaldı. Trabzon çok adamla rakip yarı sahada baskı kurma çabasında, Konyaspor savunmasında dikkatli.

                              10. dakika. Trabzonspor Ferhat'ın ayağından kazandığı golle Konyaspor deplasmanında öne geçti. Sağ kanattan Gökdeniz'in kullandığı köşe atışını Konya savunması kafa ile karşıladı. Ceza sahasının dışına düşen topun gelişine Ferhat yerden sert vurdu. Savunmaya çarpan top kaleci Özden'i yanıltıp direğin dibinden ağlarla buluştu.

                              Ferhat'ın golüyle Trabzonspor, Konyaspor karşısında 1-0 öne geçti

                              14. dakika. Konyaspor, yediği şok golden sonra Trabzonspor kalesinde beraberliği arıyor. Maçta tempo yükseldi. Her iki ekipte gole dönük bir futbol ortaya koyuyor.


                              15. dakika. Trabzonspor gole Stephanov ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Ceyhun ile sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Konya savunmasının uzaklaştıramadığı top Gökdeniz'in önüne düştü. Bu futbolcunun şutu savunmadan sekerek ceza sahası içindeki Stephanov'un önüne geldi. Sırp futbolcunun uygun durumdaki sert şutunda savunma son anda yatarak ayakla tehlikeyi uzaklaştırdı.

                              16. dakika. Trabzonspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Ayman, ceza sahasına gönderilen topu bir anda 18 yayı üzerinde önünde buldu. Bu futbolcunun sert şutunu üst direğin altından ağlara gitmek üzere iken kaleci Özden harika bir refleks ile kornere çelmeyi başardı.

                              20. dakika. Konyaspor bu anda Trabzonspor kalesine etkili geldi. Sağ kanattan Da Silva'nın ceza sahasına ortasına Ayman kafayı vurdu. Kafa vuruşu ters olunca bir anda kaleye yöneldi. Meşin yuvarlak kaleci Tolga'nın bakışları arasında üst direği yalayıp kornere çıktı.

                              25. dakika. Konya'da kıran kırana bir maç oluyor. Her iki ekipte tempoyu çok yükseltti. Top iki kale arasında sürekli olarak gidip geliyor. Şimdi Trabzospor, sağ kanattan Ceyhun ile serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına gelen top savunmadan sekerek kornere çıktı.

                              26. dakika. Konyaspor atağında rakibini arkadan müdahele indiren Ferhat sarı kart gördü.

                              29. dakika. Konyaspor beraberlik golü için Trabzonspor kalesine yükleniyor. Bordo-Mavili ekip maçın bu bölümlerinde yarı sahasından çıkışlarda zorlanıyor. Yeşil-Beyazlı ekip rakip kaleye daha etkili gidiyor.

                              34. dakika. Trabzonspor sol kanattan üst üste ataklarla Konyaspor savunmasını bunaltı. Yeşil-Beyazlı ekip bu ana kadar iyi kapandı. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girilirken Bordo-Mavili ekibin deplasmanda 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

                              35. dakika. Konyaspor'da Erman yerini Eren'e bıraktı.



                              37. dakika. Konyaspor, Trabzonspor ceza sahasının sol çarprazından fririk atışını Neca ile kullandı. Bu futbolcunun falsolu şutunda top 90 tabir edilen noktayı sıyırık auta çıktı. Konya adına şansız an.



                              40. dakika. Trabzonspor, Gökdeniz'in golüyle Konyaspor deplasmanında farkı ikiye çıkarttı. Sol kanattan hızlı gelişen atakta Umut Bulut çizgi üzerinde sürüklediği topu altıpas üzerinde hareketlenen Gökdeniz'e yerden çıkarttı. Savunmanın arasından sıyrılan Gökdeniz tek vuruşla meşin yuvarlağı bir kez daha Konyaspor ağlarına bıraktı.

                              Gökdeniz'in şık golüyle Trabzospor, Konya karşısında 2-0 öne geçti.

                              45. dakika. Konyaspor atağında sağ kanattan Trabzonspor ceza sahasına topla birlikte hareketlenen Eren, Stephanov'un hareketiyle yerde kaldı. Konyasporlu futbolcular penaltı kararı bekledi. Hakem pozisyonu çizginin 1 karşı dışında olduğunu işaret etti. Bu faul sonrası Stephanov sarı kart gördü.

                              Atışı Da Silva kullandı. Brezilyalı futbolcunun plase vuruşunda meşin yuvarlak direği sıyırıp auta çıktı.

                              Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakika gösterdi.

                              45+2. dakika. Trabzonspor 3. gole Umut ile yaklaştı. Ani gelişen atakta savunmanın arkasına sarkan Umut, Gökdeniz'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kaldı. Golcü isim şutunu yerden attı, kaleci Özden soluna harika yatarak ağlara gitmekte olan topu çelmeyi başardı.

                              Bu pozisyondan sonra hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Trabzonspor, ilk 45 dakikayı Konyaspor karşısında 2-0 önde kapattı.

                              MAÇIN İKİNCİ YARISI

                              İkinci yarıya Trabzonsporlu futbolcular başladı.

                              52. dakika. Konyaspor, gol için Trabzonspor kalesine yükleniyor. Bordo-Mavili ekip savunmasında çok dikkatli. Bu dakikada Yeşil-Beyazlı ekip sol kanattan köşe atışı kullandı. Trabzon savunması topu kafa ile karşıladı.

                              53. dakika. Konya'da kıran kırana geçen mücadelenin ikinci yarısında iki ekipte net gol fırsatlarını bu ana kadar yakalayamadı. Trabzon'un rakibi karşısında 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor.


                              59. dakika. Konyaspor gole bu anda çok yaklaştı. Ceza sahasının önünden kullanılan serbest vuruş ceza sahasının sağ kanadına oynandı. Tayfun, topu kafa ile altıpas içine indirdi. Bu pozisyonda iki Konyalı futbolcu birbirini bozarak uygun durumda topa istedikleri gibi vuramadılar.

                              60. dakika. Konyaspor'da Sedat yerini Muhammed'e bıraktı.

                              64. dakika. Konyaspor'da Ömer rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle hakemden sarı kart gördü.

                              65. dakika. Konyaspor ceza sahasının dışında kazanılan serbest vuruşu Ceyhun kullandı. Bu futbolcunun sert şutu kaleci Özden'in kucağında kaldı.

                              66. dakika. Konyaspor gol için Trabzonspor kalesine yükleniyor. Sol kanattan kullanılan köşe atışını Bordo-Mavili savunma çıkarttı. Ceza sahasının dışına düşen topu Neca vole ile kaleye gönderdi. Ayman, altıpas içinde sert gelen topu kafa ile karşılayıp mutlak bir gol pozisyonunu engellemiş oldu.

                              71. dakika. Konya'da Trabzonspor'un ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 üstünlüğü sürüyor. Yeşil-Beyazlı ekip maçın sonlarına doğru gidilirken gol için baskısı artı.

                              73. dakika. Konyaspor'da Erkan saha kenarına alındı, sahaya dahil olan isim Eder.

                              74. dakika. Konyaspor atağında Neca, Ayman'ın hareketiyle yerde kaldı. Yeşil-Beyazlı futbolcunun yerdeyken kendisine faul yapan Ayman'a yaptığı hareket sonrası hakem bu futbolcuya sarı kartını gösterdi.

                              75. dakika. Trabzonspor'da Ceyhun saha kenarına alındı. Musampa son bölümlerde sahaya dahil olan isim oldu.

                              76. dakika. Konyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan kullanılan serbest atışta altıpas üzerinde topla buluşan Tayfun, yarım vole ile yakın mesafeden vuruşunu yaptı. Top yan direği sıyırıp auta çıktı.

                              81. dakika. Trabzonspor'da sarı kartı bulanan Ferhat yerini uzun bir sakatlık döneminden sonra formasına kavuşan Hasan Üçüncü'ye bıraktı.

                              83. dakika. Trabzonspor'da rakibini arkadan çeken Erdinç sarı kart gördü.

                              84. dakika. Trabzonspor 3 gole çok yaklaştı. İlk pozisyonda Gökdeniz sol kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direkte bomboş kalan Umut'un önündeki topu son anda savunma ayak koyarak çıkarttı. Atağın devamında sağ kanada açılan topu Musampa kontrol edip ortasını yaptı. Ön direkte topa ayak koyan Umut'un vuruşunda kaleci Özden yatarak meşin yuvarlağı ayaklarıyla kornere çelmeyi başardı.

                              86. dakika. Trabzonspor'da oyuna giren isim Çağdaş oldu, çıkan isim ise Mustafa Keçeli.

                              87. dakika. Konya'da maçın son dakikalarına girıldi. Konyaspor gol için tüm hatlarıyla Trabzonspor kalesine yükleniyor. Bordo-Mavili ekip bu anlarda hızlı ataklarla rakip kalede etkili oluyor. Bu pozisyonların birinde savunmanın arkasına sarkan Umut, aşırtma bir vuruş ile kaleci Özden'i avlamak istedi. Özden topu iyi takip ederek kontrol etmeyi başardı.

                              88. dakika. Maçın son dakikalarına Trabzonspor'un Konyaspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü ile girildi.

                              90. dakika. Konyaspor'da Ayman'a sert giren Tayfun sarı kart gördü.

                              Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakikayı işaret etti.

                              90+3. dakika. Konya uzatma anlarında golü Ömer ile buldu. Sol kanattan Da Silva'nın kullandığı köşe atışında ceza sahasında topu iyi takip eden Ömer harika yükselerek kafayı vurdu. Bu şık vuruşta meşin yuvarlak Trabzonspor ağlarıyla buluştu.

                              Ömer'in golüyle Konyspor skoru şimdi 2-1'e getirdi.

                              90+4. dakika. Trabzonspor'da hakeme itiraz eden Musampa üst üste gördüğü iki sarı kartla oyun dışı kaldı.

                              Konyaspor son saniyelerde rakip yarı sahada serbest vuruş kullandı. Trabzospor kale sahası çok kalabalık. Atışta top kale alanına indi. Savunma topu kafa ile karşıladı.

                              Bu ataktan sonra hakem maçın son düdüğünü çaldı. Trabzonspor, zorlu Konyaspor deplasmanında 2-1'lik galibiyetle dönerek çıkışını sürdürdü.

                              Maçın son anları adeta nefesleri kesti. Konyasporlu futbolcular maçın bitişi düdüğüyle birlikte hakeme yoğun şekilde itirazlarda bulundu.

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X