Herkes ziyarete koştu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    Herkes ziyarete koştu


    Herkes ziyarete koştu

    Galatasaray ile Trabzonspor arasında yapılan karşılaşmada, Arda ile girdiği mücadelede sakatlanarak ayağı kırılan bordo mavili futbolcu Musa Büyük'ü, kaldırıldığı Memorial Hastanesi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ziya Doğan, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, sarı kırmızılı futbolculardan Hakan Şükür ve Arda ziyaret etti.

    Musa, hastanede yaptığı açıklamada, "Fazla söyleyecek bir şey yok. Ayağım kırıldı. İnşallah bir an önce sahalara dönerim" ifadesini kullandı.

    Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise, maçtan çok Musa'nın durumuna üzüldüklerini belirterek, "İnşallah kısa sürede sahalara döner. Her zaman yanında olacağız. En kısa zamanda sahalara dönmesi için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
    Başkan Albayrak, maç devam ederken, hasteneye giderek Musa'yı ziyaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a da teşekkür etti.

    Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, pozisyonda kasıtlı bir şey bulunmadığını ifade ederek, "Futbolcuların öncelikle sağlığı önemlidir. Lige biraz ara vermek zorunda kalacak. Ona arayacağız, ama şu anda yapacak bir şeyimiz ok. Sadece geçmiş olsun demekle yetiniyoruz. İyi bir form tutmuştu, her geçen gün daha iyiye gidiyordu. Kısmet değilmiş, söylenecek fazla bir şey yok. Üzgünüz. En kısa sürede sahalara dönmesini bekleyeceğiz. Musa azimli bir futbolcu. 6 aydan daha evvel sahalara döneceğine inanıyorum. İnşallah bir daha böyle bir şanssızlık yaşamaz" şeklinde konuştu.

    Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür ise, takım arkadaşları adına ailesine ve Musa'ya geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Keşke maçı kaybetseydik de böyle bir durum olmasaydı. Herşey nasip, hepimiz sakatlıkları yaşıyoruz. Hem kendisine, hem de camiasına geçmiş olsun diliyorum" dedi.

    Musa'nın ayağının kırılmasına sebep olan Arda ise şöyle konuştu:

    "Maçın skorundan çok dostluk ve kardeşlik daha önemli. Tabiki yaşanan sakatlıklar çok üzücü. Bunlar hepimizin başına gelebilir. Ben bu pozisyonun içinde bulunduğum için çok üzgünüm. Çok şanssız bir pozisyondu. Musa Ağabey'e acil şifalar diliyorum. Umarım en kısa sürede sahalara döner."

    Musa'nın, sağ ayak kaval kemiğinde 2 kırık bulunduğu ve gece geç saatlerde ameliyata alınacağı açıklandı.

    12.03.2007
    Kaynak : DHA
İşlem Yapılıyor
X