UEFA Valencialı Navarro'ya acımadı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    UEFA Valencialı Navarro'ya acımadı

    UEFA Valencialı Navarro'ya acımadı

    14 Mart, 2007 16:17:00 (TSİ)

    David Navarro maçtan sonra pişman olduğunu söylemişti
    Inter ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçındaki kavgayı ateşleyen Valencia'nın savunma oyuncusu David Navarro yedi ay ceza aldı.

    UEFA Disiplin Komitesi, geçtiğimiz hafta Valencia ile Inter Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi ikinci tur rövanş maçının bitiminde çıkan kavgaya karışan Navarro'ya yedi ay ceza verdi.

    Kavgada yer alan beş oyuncu daha UEFA tarafından cezalandırılırken, iki kulüp 250'şer bin İsviçre frangı (150 bin euro, 204 bin dolar) para cezasına çarptırıldı.

    6 Mart'ta Valencia'da oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmanın bitiş düdüğüyle beraber Inter'in orta saha oyuncusu Nicolas Burdisso Valencia'nın savunma oyuncusu Carlos Marchena'ya saldırmış, maçta forma giymeyen Navarro yedek kulübesinden fırlayarak Burdisso'nun burnunu kırmıştı.

    Saha içinde ve çıkış tünelinde Interli oyuncular tarafından kovalanan Navarro stadı polis korumasında terk etmek zorunda kalmıştı.

    UEFA, İspanyol oyuncunun yedi aylık cezasının tüm müsabakalarda (İspanya ligi ve milli maçlar) geçerli olması için FIFA'ya başvuracağını açıkladı.

    Kavgaya karışan Interli oyunculardan Burdisso ve Maicon altışar, Ivan Cordoba üç ve Julio Ricardo Cruz iki, Valencia'dan Marchena ise dört Şampiyonlar Ligi maçından men cezası aldı.
İşlem Yapılıyor
X