Yaşanılabilir gezegen keşfedildi...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • helezon
    Member
    • 22-04-2004
    • 1898

    #16
    Konu: Yaşanılabilir gezegen keşfedildi...

    Öncelikle "Elhamdülillah Müslümanız" görüşlerinize saygılıyız, yazdıklarınıza sonsuz katılıyorum ama, burası internet, sadece "Özmena Form" değil ki? Hiç kimse sadece Özmena'ya girmiyor. (Ben hariç : ) ) İnternetten çocuklarımızı korumak biraz zor, değil mi? Benimde çocuklarım var. Oyun siteleri, müzik siteleri vs. girmiyor musunuz hiç? Buradaki resim sadece sanal bir tablo... Bence büyütecek birşey yok... Konuyu kapatabiliriz... (Bu arada yazdıklarınızı ve nickname'nizle uyuşturamadım... Keşke nick'inizi daha dikkatli seçseydiniz...) Neyse büyütecek birşey yok..Unutmadan şu linki bir inceleyin isterseniz... Form yöneticilerinin de açtığınız konu üzerinde dikkatli olması lazım.. Sağlık olsun.. Kolay gele...
    Originally posted by rubberman View Post
    Bilime inanmanızda mahzur yok.Mesela bende Allah'a inanırım ve bilimadamıyım (öğretim üyeliği yaptım).
    Adem Havva tasviri olması eğer Hristiyansanız mahzur teşkil etmez (Sizin için) Ancak; resimdeki çıplaklık unsuru Forumun genel yapısına aykırı, Malumunuz bu foruma 7 den 77 ye herkes giriyor.Çocuklarımızı korumak zorundayız.(BKZ. Toplum ve Genel Ahlak Kuralları)
    Yok eğer bu yapılana sanat ve her yerde yer almalıdır gibi bir kılıf kullanılırsa ( ki ben buna karşıyım) bu durumda da Bereket Tanrısı heykelide sanat olmasına rağmen Bununda umuma açık yerlerde bulunması Toplum yaşantısı için mahzurlar taşımaktadır.
    İlla da ısrar edilirse ve sanat olunca herşey olabilir,kabullenilmeli filan denirse; o zamanda Sanat için soyunduğunu söyleyen çırılçıplak beynelminel hayat kadınlarını da sokakta görmek ve tahammül etmek zorunda kalacağımız günleri hazırlamış ve geleceğimizi , toplumumuzu elbirliği ile dinamitlemiş oluruz.
    Umarım yeterince açık ve anlaşılır bir açıklama olmuştur.
    Son düzenleme helezon; 27-04-2007, 12:38.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X