Manchester 90'da vurdu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Manchester 90'da vurdu

    Manchester 90'da vurdu


    Manchester United, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Milan'ı Rooney'nin son dakika golüyle 3-2 mağlup etti.




    Wayne Rooney'nin bu vuruşu Manchester United'a galibiyeti getirdi.


    Avrupa futbolunun en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Manchester United-Milan maçıyla başladı. İngiltere'deki nefes kesen maçta rakibini son dakika golüyle 3-2 yenen Manchester United final için bir adım öne geçti.

    Old Trafford'daki mücadeleye hızlı başlayan evsahibi Manchester United oldu. Henüz 5. dakikada Ronaldo'nun kafa vuruşunu Dida kale çizgisi üzerinde engelleyemeyince 'Kırmızı Şeytanlar' 1-0 öne geçerken, Milan 22. dakikada Kaka ile eşitliği sağladı.

    Golden sonra Carrick ve Rooney'le girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Manchester karşısında, gecenin başarılı isimlerinde Kaka'nın 37. dakikadaki golü Milan'ı soyunma odasına 2-1 önde götürdü.

    İkinci 45 dakikaya da ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan Manchester United, Fletcher'la kaçırdığı fırsatın hemen ardından 59'da Rooney ile maça dengeyi getirdi. Kalan dakikalarda Manchester United'ın Milan kalesindeki baskısı 90. dakikada sonuç getirdi ve bir kez daha sahneye çıkan Rooney'nin golü İngiliz temsilcisine 2 Mayıs Çarşamba günü İtalya'da oynanacak rövanş için avantaj getirdi.

    İNGİLİZ KAPIŞMASI
    Öte yandan yarı finalin bir diğer maçında ise iki İngiliz takımı Chelsea ile Liverpool bugün saat 21.45'te Stamford Bridge'de karşı karşıya gelecek.

    Almanya Federasyonu'ndan Markus Merk'in yöneteceği karşılaşma öncesi Chelsea'de önemli eksiklikler bulunuyor. Londra temsilcisinde Robben ve Ballack sakatlıkları, Essien de sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecekler. Liverpool'un tam kadro olarak olarak hazırlıklarını tamamladığı yarı final ilk maçına iki takımın şu muhtemel 11'lerle çıkması bekleniyor;

    Chelsea: Petr Cech-Lassana Diarra, Ricardo Carvalho, John Terry, Ashley Cole-Shaun Wright-Phillips, Claude Makelele, Frank Lampard, Joe Cole-Didier Drogba, Andriy Shevchenko.

    Liverpool: Pepe Reina-Steve Finnan, Daniel Agger, Jamie Carragher, John Arne Riise-Steven Gerrard, Mohamed Sissoko, Javier Mascherano, Xabi Alonso-Dirk Kuyt, Peter Crouch.

    Bu arada Chelsea'den Joe Cole, Diarra ve Drogba, Liverpool'dan ise Jermain Pennant bu maçta sarı kart gördükleri takdirde rövanşta cezalı duruma düşecekler.
  • lotion
    Junior Member
    • 04-01-2006
    • 124

    #2
    Konu: Manchester 90'da vurdu

    Bence Maç C.Ronaldo ile Kaka Arasında geçti. Gerisi boştu. Ama keyifle izlediğim maçlardan biri oldu.

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X