BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!


    İlk finalist belli oluyor

    Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasından K.Erciyesspor ile Trabzonspor, Kayseri Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

    K.Erciyesspor'a kendi sahasında 1-0 mağlup olan bordo-mavili takım,ligdeki Sakaryaspor galibiyetinden sonra K.Erciyesspor karşısında da turu getirecek bir skor alarak taraftarının yüzünü güldürmek ve adını yarı finale yazdırmak istiyor. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği karşılaşma saat 20.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen olarak yayınlanacak.
    Trabzon turdan emin
    Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fortis Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçında deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında Trabzonspor'a yakışır bir şekilde finale çıkacaklarını söyledi.
    Ayman, Ceyhun, Gökdeniz ve Umut sahaya
    Teknik Direktör Ziya Doğan ligde oynanan Sakaryaspor maçında, kupa maçını düşünerek yedek soyundurduğu Gökdeniz, Ceyhun ve Umut'u ilk 11' de sahaya sürecek. Hasan, Ersen, Ufukhan ve Ömer Rıza' yı kulübeye çekecek olan Doğan, sert futbol oynayan Erciyes karşısında ayakta kalabilen diri oyunculara güveniyor. Kayseri Erciyesspor maçına sürpriz bir kadroylada çıkmayı düşünen Doğan Yattara' yı kesip Mustafa Keçeli ve Ceyhun' u kesip Ersen - Ömer Rıza ikilisinden birine şans vermeyi düşünüyor.
    Robot Gökdeniz
    Trabzonspor' un bu sezon en formda isimlerinden olan Gökdeniz, inanılmaz bir performans sergiliyor. 2006 - 2007 sezonunda Süper Ligde oynanan tüm maçlarda forma giyme başarısı gösteren Gökdeniz 2539 dakika sahada kaldı. Gökdeniz' e en yakın isim ise bu sezon 2366 dakika sahada kalmayı başaran Hüseyin oldu. Ligde oynanan 29 maçtada ilk 11' de sahaya çıkan Gökdeniz, yedide Türkiye kupası maçında forma giydi. Ligde toplam 7 gol atan Gökdeniz, 13 asistle de asist krallığında zirvede yer alıyor.
    Trabzon'un üç silahşörleri
    Trabzonspor' un bu sezon attığı 44 golden 29' unun altında üç ismin imzası var. 29 golün 12' sini Umut atarken, 10' unu Ersen Martin ve 9' unu Gökdeniz kaydetti. Üç futbolcu attıkları 29 golle takımın kaydettiği 44 golün yarısından fazlasının altına imzalarını atmayı başardı. Trabzonspor' da Teknik Direktör Ziya Doğan, göreve geldiğinde yaptığı açıklamada, "Benim çalıştırdığım takımlar, her zaman en çok gol atıp en az gol yiyen takımlar arasında yer alır" demişti. Trabzonspor şu anda ligde attığı toplam 44 gol ile en çok gol atan takımlar sırasında 4. sırayı Kayserispor ile paylaşıyor. Az gol yiyen takımlar sıralamasında ise Trabzonspor, en çok yiyen 4. takım olarak göze çarpıyor.
    Yattara çoşturmaya hazır
    Trabzonspor' un Sakaryaspor karşısında aldığı 5 - 2' lik galibiyetin mimarlarından olan Yattara, Kaysei Erciyesspor maçında da coşturmaya hazırlanıyor. Çaykur Rizespor maçında iki asist yaparak sahalara hızlı bir dönüş yapan ardından oynanan Sakaryaspor maçında iki asist ve bir gol atan Yattara, Trabzonspor' un Kayseri Erciyesspor maçındaki en büyük kozu. Derbi maçlara oranla, daha az stresli maçlarda daha iyi bir performans sergileyen Yattara' yı Teknik Direktör Ziya Doğan bu maça özel olarak hazırladı.
    Trabzon Cüneyt Çakır'la kazanamıyor
    Trabzonspor, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hakemi Cüneyt Çakır ile bu sezon maç kazanamadı. Bordo-mavili ekip, bu sezon Cüneyt Çakır'ın yönettiği 2 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılamazken, daha önceki sezonlarda Cüneyt Çakır ile çıktığı maçlardan hiçbirini kaybetmedi. Çakır, Trabzonspor'un ilk olarak 2002-2003 sezonunda Göztepe ile oynadığı maçı yönetirken, bu karşılaşma golsüz berabere tamamlandı.
    Bordo-mavili ekip, bu sezon Cüneyt Çakır yönetiminde çıktığı 2 maçı da kaybetti. Bu maçlarda Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor'a 2-1, evinde de Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldu. Böylece Trabzonspor, Cüneyt Çakır'ın şu ana kadar yönettiği toplam 8 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda attığı 11 gole karşılık kalesinde 6 gol gördü.
    G.Saray'dan sonra Kupa en fazla Trabzon'a gitti
    Trabzonspor, Galatasaray'dan sonra Türkiye Kupası'nı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. Galatasaray 14 kez kupaya sahip olurken, Trabzonspor 7, Beşiktaş 6 ve Fenerbahçe 4 kez kupayı müzesine getirdi. Böylece Trabzonspor, yarı finalde bulunan 4 takım içerisinde kupayı en fazla elde eden takım.
    Muhtemel 11'ler
    K.Erciyesspor
    Orkun
    İlhan
    Kürşat
    Ali Turan
    Ergün
    Emre T.
    Mustafa S.
    Özgür
    Serge Die
    Mehmet E.
    Lazarov

    Trabzonspor
    Tolga
    Ferhat
    Çağdaş
    Erdinç
    Celaleddin
    Gökdeniz
    Hüseyin
    Ayman
    Ceyhun
    Yattara
    Umut

    Stat: Atatürk Kayseri
    Saat: 20:00
    Hakem: Cüneyt Çakır
    Yayın: Lig Tv
    Erciyes'te biletler sudan ucuz
    Fortis Türkiye Kupası'nda Kayseri Erciyesspor ile Trabzonspor maçının bilet fiyatları belirlendi. Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Yüksel Şahin, yaptığı açıklamada, Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında 25 Nisan Çarşamba günü Trabzonspor'u konuk edeceklerini, bu maçta bilet fiyatlarını kale arkası tribün için 5 YTL, açık tribün için 10 YTL, kapalı tribün için de 20 YTL olarak belirlediklerini ifade etti.
    Jabi dışında herkes hazır!
    Fortis Türkiye Kupası yarı finalde çarşamba günü sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Erciyesspor finale kilitlendi. Kulüp Başkanı Ziya Eren, tur priminin 30'ar bin YTL olduğunu anımsatarak, "Trabzonspor'u yenip finale kalacağız. Şiddetle morale ihtiyacımız var. Gençlerbirliği deplasmanına kupa morali ile gitmek istiyoruz" diye konuştu.
    Jabi dışında sakat ya da cezalı futbolcusu bulunmayan mavi siyahlılar, ilk maçta elde ettiği 1-0'lık skorun avantajıyla finale yükselmeyi hedefliyor. Kulüp Başkanı Ziya Eren, "Trabzonspor maçına ilk maçtaki 1-0'ın avantajı ile çıkacağız. Taraftarımızın da desteği ile sahadan bize turu getirecek skorla ayrılacağız. Kupada finale bu kadar yaklaşmışken vazgeçmeyiz. Futbolcularımızın hırsı ve morali son derece iyi. Trabzonspor'u yenip, Beşiktaş-Fenerbahçe maçından tur atlayacak takımla final oynayacağız, buna inanıyoruz" dedi.
    Erciyesspor ve Trabzonspor 4.randevuda
    Trabzonspor, bu sezon Kayseri Erciyesspor ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında sahasında 3-1, ikinci yarısında ise deplasmanda 1-0 rakibini yenen bordo-mavili takım, Fortis Türkiye Kupası Yarı final ilk maçında ise sahasında rakibine 1-0 yenildi.




    25.04.2007
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
  • cunuyil
    Senior Member
    • 27-09-2005
    • 7297

    #2
    Konu: BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!

    Yahu @ARMADA1 duygularını anlıyorum ama yukarıdaki yazıda biraz da Kayseri Erciyesspor'dan bahsetse idin.Trabzon şöyle Trabzon böyle.... Yoksa çok mu korkuyorsunuz Trabzonspor'dan?:D

    Yorum

    • ugtorun
      Junior Member
      • 20-11-2005
      • 150

      #3
      Konu: BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!

      erciyes spora canı gönülden başarılar diliyorum

      Yorum

      • mancukya
        Junior Member
        • 07-10-2005
        • 235

        #4
        Konu: BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!

        inter totodan gecen sene kayseri uefaya yukselmedimi. trabzondada yan gelip yatan aldigi paranin hakkini vermeyen sahislar oynasin inter totoda o sicaklarda eger yonetim istemezse hata yaparlar

        Yorum

        • cakiremin
          Junior Member
          • 20-05-2004
          • 264

          #5
          Konu: BU GECE BİZİM UEFAYA GİTME GECEMİZ OLSUN... HAYDİ ERCİYESSPOR!

          arkadaşlar bu maçı veren yabancı kanal varmı

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X