ERCİYES AÐLATTI BENİ....

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • armada1
    Banned
    • 04-11-2005
    • 1457

    ERCİYES AÐLATTI BENİ....


    Futbol böyle bir oyun!

    Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede K.Erciyesspor evinde Ç. Rizespor'la 1-1 berabere kaldı. K.Erciyesspor'un golünü Lazarov atarken, Ç.Rizespor'un golü uzatma dakikalarında Hasan Uğur'un ayağından geldi. Maçta Erciyesspor, iki penaltı atışından da yararlanamazken, Ç.Rize maçı 9 kişi tamamladı.
    K.Erciyesspor ile Ç. Rizespor, Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Vedat Yüksel'in yönettiği mücadeleye ev sahibi ekip K.Erciyesspor hızlı başladı. Mücadelenin ilk 10 dakikası içerisinde K.Erciyesspor Cenk ve Lazarovlar çok net fırsatlardan yararlanamadı. K.Erciyesspor 11. dakikada Cenk'in geliştirdiği pozisyonun devamında yerde kalan Lazarov'la penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Lazarov atışı gole çeviremeyince K.Erciyesspor bir golden oldu. Erciyes'in golcüsü Cenk, maçın 22. dakikasında bir sakatlık geçirerek yerini Djalovic'e bıraktı. 28. dakikada penaltı kaçıran Lazarov 28. dakikada sahneye çıktı ve attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
    Golden sonra Ç.Rizespor İbrahim Said ve Cem Baki ile yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı K.Erciyesspor'un Ç.Rize karşısında 1-0 üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarının başlamasıyla beraber ev sahibi K.Erciyesspor, İlhan'la girdiği net bir gol pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın son 30 dakikasında sahada gerginlik arttı.
    72. dakikada Ç.Rizesporlu Ergün ile K.Erciyessporlu Emrah arasında başlayan tartışmaya saha kenarından Zafer Biryol'da karışınca mücadele bir müddet durdu. Karşılaşmanın hakemi Vedat Yüksel, yedek bankosunda oturan Zafer Biryol ve Ergün'e sarı kartını göstererek olayları yatıştırdı.
    Olayların durmasından sadece 2 dakika sonra bu kez Lazarov, ceza sahasına girdi, Bashir'in mücadelesiyle yerde kaldı. Pozisyonun ardından Ç.Rizesporlu oyuncular hakeme uzun süre itiraz etmesine rağmen Vedat Yüksel penaltı noktasını gösterdi. Yüksel, 75. dakikada Bashir'e kırmızı kart verdi ve orta noktayı gösterdi. Penaltı noktasının başına geçen Djalovic'in vuruşu kale direğinden geri döndü ve K.Erciyes maçtaki ikinci penaltıdan da yararlanamadı. 85. dakikada hakem Vedat Yüksel, gole giden Djalovic'i düşürdüğü gerekçesiyle İbrahim Said'e kırmızı kartını gösterdi. Maçın 90. dakikasında İlhan takımı adına mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Maçın uzatma dakikalarında Ç.Rize'nin korner vuruşunda topu önünde bulan Hasan Uğur attığı golle takımına beraberliğe taşıdı. Bu sonuçla Erciyesspor puanını 33'e çıkartırken, Ç.Rize aldığı altın değerinde 1 puanla puanını 36'ya çıkarttı. Maç sonunda Erciyessporlu oyuncular büyük bir şok yaşarken, Ç.Rizeli oyuncular sahanın ortasında bir sevinç yumağı oluşturdu.

    MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
    7. dakikada Ali Turan'ın hatalı pasında topla buluşan Anderson, topu ayağından açınca kaleci Orkun zamanında kalesini terkederek, ceza sahası dışında ayaklarıyla topu uzaklaştırdı ve büyük bir tehlikeyi önledi.
    11. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında ceza sahasında topla buluşan ve kaleci ile karşı karşıya kalan Cenk'in vuruşunda kaleci Zdravkov, gole izin vermedi. Kaleciden dönen topla buluşan Lazarov, ceza sahasında Serhat'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Lazarov, topu yandan auta attı.
    19. dakikada Emre Toraman'ın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Zdravkov, topu kontrol etti.
    27. dakikada Mustafa'nın ceza sahası yayı önünden sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
    28. dakikada Djalovic'in kafayla indirdiği topu kontrol eden Lazarov'un ceza sahasına girmeden sert şutunda meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. 1-0
    31. dakikada Jabi'nin ceza sahası sağ çarprazından vuruşunda İlhan, topa ayak koydu. Top az farkla yandan auta çıktı.
    35. dakikada Djalovic'in ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
    36. dakikada Serhat'ın ceza sahası dışından sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.
    42. dakikada Emrah'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında kaleci Orkun, topu elinden kaçırdı. Boşta kalan topa Cem Baki'nin kafa vuruşu yandan auta çıktı.
    MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
    58. dakikada rakiplerinden güzel hareketlerle sıyrılan ve önünü boşaltan Lazarov'un ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Zdravkov topu kontrol etti.
    59. dakikada sol çarprazdan ceza sahasına giren Mehmet Eren'in yerden içeriye ortasında müsait pozisyonda İlhan'ın plase vuruşunda top yan direkten döndü.
    64. dakikada Emre Toraman'ın pasıyla buluştuğu topla ceza sahasına sokulan Mehmet Eren'in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta gitti.
    73. dakikada ceza sahasında Emre Toraman'ın gelişine sert şutunda top farklı bir şekilde üstten auta gitti.
    75. dakikada ceza sahasında topsuz alanda Lazarov, Bashir'in müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi Vedat Yüksel, yardımcısının uyarısıyla Bashir'i kırmızı kartla oyun dışına gönderdi ve ikinci kez penaltı noktasını gösterdi.
    77. dakikada penaltı vuruşunu kullanan Djalovic'in vuruşunda meşin yuvarlak yan direkten döndü.
    81. dakikada İlhan'ın pasıyla ceza sahası sağ çarprazında topla buluşan Djalovic'in sert şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.
    85. dakikada kaleci Orkun'un uzun degajında topu takip eden Lazarov, ceza sahası yayı üzerinde İbrahim Said ile ikili mücadelesinde yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Vedat Yüksel, İbrahim Said'e kırmızı kart gösterdi.
    90. dakikada hızlı gelişen Kayseri Erciyesspor kontratağında Djalovic'in pasıyla topla buluşan İlhan'ın vuruşunda ceza sahası dışına kadar çıkan kaleci Zdravkov'un kafasına çarpan top kornere çıktı.
    90+6'da sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde Hasan Uğur, topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi. 1-1
    STAT: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
    HAKEMLER: Vedat Yüksel, Adil Sinem, Nihat Mızrak
    KAYSERİ ERCİYESSPOR: Orkun, Jabi , Kürşat , Ali Turan, Ergün (İlkem dk. 79), Emre Toraman , Mustafa , İlhan , Mehmet Eren (Timuçin dk. 87), Lazarov, Cenk (Djalovic dk. 22)
    YEDEKLER: Yusuf, Serge Die, Özgür, Gökhan
    TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
    ÇAYKUR RİZESPOR: Zdravkov, Serhat (Ferdi dk. 46), Yasin, Bashir, Victoria, Cem Baki, İbrahim Said, Ergin (Hasan Uğur dk. 80), Emrah, Zafer Biryol (Dia Cire dk. 67), Anderson
    YEDEKLER: Volkan, Erhan, Ahmet Görkem, Sevdihan
    TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay
    KIRMIZI KARTLAR: Bashir (dk. 75), İbrahim Said (dk. 85) (Çaykur Rizespor)
    GOLLER: Lazarov (dk. 28), Hasan Uğur (dk. 90+6)
    SARI KARTLAR: Anderson, Zafer Biryol, Yasin (Çaykur Rizespor), Kürşat, Ergün (Kayseri Erciyesspor)

    05.05.2007
    Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar
    Son düzenleme armada1; 06-05-2007, 00:25.
  • cunuyil
    Senior Member
    • 27-09-2005
    • 7297

    #2
    Konu: ERCİYES AÐLATTI BENİ....

    Ağlama kardeşim iyiler hep kazanırmışşşşş!!!!!!

    Yorum

    • delta55
      Member
      • 02-11-2006
      • 587

      #3
      Konu: ERCİYES AÐLATTI BENİ....

      Yazık oldu erciyese iki haftadır böyle

      Yorum

      • ewacharly
        Junior Member
        • 21-01-2006
        • 285

        #4
        Konu: ERCİYES AÐLATTI BENİ....

        annsccu annsccu ARMADA (1) kardesime!!! üzülme aglamana gerek yoktur yazik o akitigin gözyaslarina !!tabiki seve bilirsin takimini amma unutmaki bu bir spordur !! bir kayib edecek biri kazanacak !! sora iki tane penaltiyi atama !! bir bir berabere !! bitir maci !! sende dayanamayip agliyorsun yapma kardes !! bunlar üzülmeye degmez akitigin gözyaslarina yazik !! sana yazik !!sen kendini üzme kardesim asil simdi senin takimin sana ihtiyaci var !! sen onu simdi destekliyeceksin alkislayacaksin !!haydi cocuklar kurtarin kendinizi düsmeyin ligden !! diye bu yazdiklarim bizim büzün takimlar icinde gecerli !!ok kardes !!dün gördük isde derbi macinda !!cikan olaylari !! adamlar maca degil SAVASA GIDIYORLAR !!!! sanki (3) dünya savasi cikmis gibin karsilarindaki dünyada henüz tespit edilmemmis bir ülkeyle !!savasiyorlar !! gibiydi neyse haydi kal saglicakla kardesllove llove llove llove llove

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X