Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...



    Marbleton çalışmalarını, 300 milyon dolar düzeyinde planlanan sermayesi ile bir girişim ortaklığı olarak yürütecek.

    Doğan Şirketler Grubu Holding, İMKB'ye gönderdiği açıklamada, Moskova’da faaliyet gösteren Marbleton Property Fund L.P ile sınırlı sorumlu ortak konusunda görüşmelere karar verildiği bildirdi. Şirket ile Doğan Şirketler Grubu Holding arasında yapılan görüşmelerin 14 Mayıs’ta sonuçlandırıldığı ve katılım anlaşmasının imzalandığı belirtildi. Avrupa Yeniden İnşa ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve Dünya Bankası Grubu kuruluşlarından Uluslararası Finans Kurulu (IFC) gibi kuruluşların yanında belli sayıda özel ve kamusal nitelikli finans kuruluşunun katılım ile en üst teknik ve mesleki standartlarda faaliyet gösterileceği kaydedildi. Holding, Marbleton Fund yatırım sermayesi içindeki yüzde 10 ortaklık payı ile sınırlı sayıda ortağın dahil olduğu Yatırım Danışma Kurulu’nun bir üyesi olarak ortaklığın çalışmalarına aktif ve düzenli katkı sağlayacak.

    Moskovalı kuruluşun, Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesinde olumlu değerlendirildiği yatırım projelerine, eşyatırımcı olarak ayrıca daha geniş katılımda bulunma imkanlarından da yararlanacağı kaydedildi.

    PROJELER GELİŞTİRİLECEK

    Proje geliştirme ve yürütme faaliyetlerinin Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş’nin geleceğe yönelik stratejilerinde önemli bir ilgi alanını oluşturduğu kaydedildi. Marbleton Fund kanalı ile başlatılan bu girişimin Grubun faaliyetlerini bölgesel olarak yaygınlaştırma ve geliştirme çalışmalarına ivme kazandıracağı bildirildi.

    ANKA
  • RARELY
    Senior Member
    • 04-11-2004
    • 6810

    #2
    Konu: Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

    Doğan, Marbleton Property`e ortak



    Doğan Şirketler Gurubu Holding A.Ş, gayrimenkul projelerine yönelik olarak Marbleton Property Fund lP'ye yüzde 10 ortak oldu.

    Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş'den İMKB'ye yapılan aç ıklamada, 25 Nisan 2007 tarihli özel durum açıklaması ile Moskova'da faaliyet gösteren Marbleton Property Fund LP kuruluşuna sınırlı sorumlu ortak konumunda katılımı ile görüşmelere başlanmasına karar verildiği ve görüşmelerin yürütülmesi ve katılım işlemlerinin sonuçlandırılması için Holding Koordinatörlüğü'nün görevlendirildiğinin duyurulduğu hatırlatıldı.

    Marbleton Property Fund LP ile Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş arasında yapılan görüşmelerin dün sonuçlandırıldığı ve katılım anlaşması imzalanarak gerekli resmi işlemler tamamlanmak üzere kuruluş yetkililerine iletildiği belirtilen açıklamada, Marbleton Property Fund LP'nin çalışmalarını, 300 milyon dolar mertebesinde planlanan sermayesiyle bir girişim ortaklığı olarak yürüteceği, Avrupa Yeniden İnşa ve Kalkınma Bankası (EBRD) ve dunya bankası grubu kuruluşlarından Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) gibi uluslararası kuruluşlar yanında belli sayıda özel ve kamusal nitelikli finans kuruluşunun katılımıyla en üst teknik ve mesleki standartlarda faaliyet göstereceği vurgulandı.

    Açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

    “Holding, Marbleton Fund yatırım sermayesi içindeki yüzde 10 ortaklık payıyla sınırlı sayıda ortağın dahil olduğu Yatırım Danışma Kurulu'nun bir üyesi olarak ortaklığın çalışmalarına aktif ve düzenli katkı sağlayacak, kuruluşun ilgi alanını oluşturan Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu bölgesinde olumlu değerlendirdiği yatırım projelerine, eş yatırımcı olarak ayrıca daha geniş katılımda bulunma imkanlarından da yararlanabilecektir.

    Gayrimenkule dayalı proje geliştirme ve yürütme faaliyetleri Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş'nin geleceğe yönelik stratejilerinde önemli bir ilgi alanını oluşturmaktadır.”

    Açıklamada, Marbleton Property Fund kanalıyla başlatılan bu girişimin, grubun faaliyetlerini bölgesel olarak yaygınlaştırma ve geliştirme çalışmalarına önemli bir ivme kazandıracağı ve Holdingin ortaklar değerine önemli katkıda bulunacağı değerlendirmesi yapıldı.

    AA

    Yorum

    • RARELY
      Senior Member
      • 04-11-2004
      • 6810

      #3
      Konu: Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

      Haber 27.04.2007'de Aşağıdaki Gibi Sizlere Duyurulmuştu...

      Doğan Gayrimenkul İşine Giriyor...

      Saygılarımla...

      Yorum

      • delphin
        Senior Member
        • 27-12-2005
        • 15279

        #4
        Konu: Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

        Az kaldı bu şirketinde bileti kesilmesi gerekir 1milyar dolarlık vergi borcu 270 milyon dolara insin he olacak işmi . nasıl oluyor ya Polat alemdarın torosları koruduğu gibi maliede bunlarımı koruyor vaybe Kim dur diyecek

        Yorum

        • RARELY
          Senior Member
          • 04-11-2004
          • 6810

          #5
          Konu: Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

          Originally posted by delphin View Post
          Az kaldı bu şirketinde bileti kesilmesi gerekir 1milyar dolarlık vergi borcu 270 milyon dolara insin he olacak işmi . nasıl oluyor ya Polat alemdarın torosları koruduğu gibi maliede bunlarımı koruyor vaybe Kim dur diyecek
          Hocam biz buna medyanın gücü diyoruz... :D

          Yorum

          • st1905
            Member
            • 15-04-2004
            • 643

            #6
            Konu: Doğan Grubu'na Moskovalı ortak...

            Olay cok basit dunku altan ogmen`in de bulundugu gazetecilerle yapilan toplantinin arkasindan yayini biraz izledim ve Sayin Aydin dogan`in Sayin basbakanimiz ile konustugunu yan yana olduklarini gordum.Sanirim her iki taraf ta birbirlerinden cok memnunlar.Ama ulke insani medya+telekom tekelinden bikmis durumda bu ulkeye bir anti tekel yasasi sart hatta zamani geciyor sinirdayiz.

            Yorum

            İşlem Yapılıyor
            X