Tüm öğrenciler için yeni bir paylaşım sitesi açıldı...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Tüm öğrenciler için yeni bir paylaşım sitesi açıldı...

    İstanbul Belediye Başkanı tarafından açılışı yapılıp tanıtılan güzel bir ödev v.s. paylaşım sitesi.

    www.adimgenc.com Hayırlı olsun. (Üyelik gerektiriyor)




    Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Topbaş, Türkiye'nin nüfusunun yüzde 60'ının genç olmasının ülke için bir şans olduğunu, ancak bu gençlerin önüne iyi fırsatların konulması gerektiğini söyledi. Gençlerin spor ve eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için büyük çaba harcadıklarını, il genelinde 17 spor salonu açtıklarını, 125 okula da spor salonu yaptıklarını anlatan Topbaş, bu salonlardan milyonlarca kişinin yararlandığını kaydetti.

    Topbaş, bugün de gençler için bir web sitesini hizmete açtıklarını belirterek, ''adım genç öyleyse varım'' diyen gençleri bu sitede buluşmaya davet etti. Gençlerin siteden rahatlıkla sohbet edebileceklerini, radyo dinleyebileceklerini belirten Topbaş, ''Her türlü sağlıklı bilginin verileceği bu site, Türkiye gençliğinin buluşma noktası olacak. Arzumuz, vatanını, milletini, bayrağını seven gençlere bu siteden hizmet vermek'' dedi.

    Sitenin proje yürütücüsü ve Spor A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Selim Terzi de, bu çalışmayı 7 ay önce Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın desteği ile başlattıklarını ve sitenin isminin de başkanın fikri olduğunu söyledi. Sitede ilköğretimden üniversiteye kadar tüm gençleri kucaklayacak 5 ayrı portal olduğunu belirten Terzi, ''İlköğretim, lise, üniversite, çalışanlar ve yurt dışında yaşayanlar için 5 ayrı portal olacak. Kendisini genç hisseden büyüklerimizi de bu sitede unutmadık. Bütün Türk gençliğini buluşturacak site, sizlerin yönlendirmeleri ve katkılarıyla daha da gelişecek. Sizler bu sitenin içeriğini dolduracaksınız'' dedi.

    Konuşmaların ardından, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sitenin ilk üyesi olarak açılışını gerçekleştirdi. Topbaş, gençleri ve genç olmak isteyenleri siteye davet etti. Törende Motif Halk Oyunları Grubu gösteri sunarken, Selim Terzi de konser verdi.
    AA
İşlem Yapılıyor
X