BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran_38
    Banned
    • 14-05-2007
    • 399

    BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


    Luce kararsız kaldı

    Beşiktaş'ta teknik direktörün kim olacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Son günlerde Mircea Lucescu'nun yeniden siyah beyazlı takımın başına geçeceği konuşulurken, Rumen teknik adamın bu konuda kesin kararını vermediği öğrenildi. Rumen teknik adam Türkiye'de kendisi ile çıkan haberlerin ardından yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerde henüz Beşiktaş ile bir anlaşmaya varmadığını ve Türkiye'ye gelmesine kesin gözüyle bakılmasının yanlış olduğunu ifade etti.
    Lucescu ayrıca Ukranya'da liglerin henüz bitmediğini dile getirirken, son üç yıldır yaşadığı Donetsk'e çok alıştığı kaydedildi.
    Rumen teknik adam İstanbul'u ve Beşiktaş'ı da çok sevdiğini, ancak Ukranya'daki kurulu düzenini bozmaya sıcak bakmadığı bildirildi. Shakhtar Donetsk'ten yıllık 3.5 milyon dolar ücret alan Lucescu Beşiktaş ile maddi konularda sorun yaşamayacağını da dile getirirken, oğlu Razvan Lucescu ile Beşiktaş'ta göreve başlayacağı iddalarının da gerçeği yansıtmadığı söyledi.

    Kendisinin Beşiktaş'ta genel menajer, oğlunun ise teknik direktör olacağı yönünde çıkan haberleride şuan için yalanlayan Mircea Lucescu son kararını Ukranya'da liglerin bitmesinin ardında vereceğini ifade etti.
    Öte yandan bugün Rapid Bükreş teknik direktörü Razvan Lucescu'nun görevinden istifa etmisi kafalardaki soru işaretlerini artırdı. Takımına Romanya kupasını kazandırdıktan sonra görevini bırakan Razvan Lucescu, Rapid'ten istifa etme kararını yeni vermediğini, bir süredir bu kararı vermeye hazırlandığını açıkladı.
    Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Beşiktaş yönetim kurulunun Çarşamba günü yapacağı yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Başkan Yıldırım Demirören'in son 15 gündür yaptığı temasları yönetim kurulu üyeleri ile paylaşacağı ve yeni teknik direktörün kim olacağının büyük ölçüde şekilleneceği bu toplantının sonrasında siyah beyazlı yönetimin yapacağı açıklama merakla bekleniyor.


    28.05.2007
    Kaynak : DHA
  • erciyesboran_38
    Banned
    • 14-05-2007
    • 399

    #2
    Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


    Kartal Caçapa

    Beşiktaş, transfer bombalarını patlatmaya başladı. Siyah-beyazlılar, Lyon'un Brezilyalı savunma oyuncusu Caçapa ile anlaşma sağladığı öne sürüldü.
    Sabah gazetesinin 28 Mayıs tarihli baskısında Beşiktaş, Fransa Ligi şampiyonu Lyon'un savunmasında görev yapan Brezilyalı Caçapa ile anlaşmaya vardığı belirtildi.
    1997-2000 yılları arasında ülkesinde Atletico Mineiro takımında 68 maçta forma giyip iki gol atan 31 yaşındaki oyuncu, 1999 yılında Brezilya'da Gümüş Top ödülünü almıştı. Caçapa, 2000 yılında 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olduğu Lyon ile tam beş şampiyonluk yaşadı. Geçtiğimiz Ekim ayında Fransa vatandaşlığına geçen Caçapa, Nisan ayında yaptığı açıklamada bu sezon sonuna Lyon'dan ayrılacağını belirtmişti. Savunmanın ortasında görev yapan Caçapa, en son 2001'de olmak üzere üç kez de Brezilya Milli Takımı forması giydi.


    28.05.2007
    Kaynak : Sabah

    Yorum

    • delphin
      Senior Member
      • 27-12-2005
      • 15279

      #3
      Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

      güzel konu başlığı buradan takip mantıklı

      takımın başında hoca yok dünya futbolcunun ismi geçiyor garipsedim bu olayı

      Yorum

      • erciyesboran_38
        Banned
        • 14-05-2007
        • 399

        #4
        Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


        Tello Beşiktaş için geliyor

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello'nun, yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen 28 yaşındaki Tello, sol kanatta görev yapıyor. Bu arada Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, yarın Akaretler'deki kulüp binasında saat 16.00'da toplanacak. Yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu ve transferlerin gündeme geleceği öğrenildi.

        29.05.2007
        Kaynak : AA

        Yorum

        • erciyesboran_38
          Banned
          • 14-05-2007
          • 399

          #5
          Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


          Sağlam: "Demirören ile görüştüm"

          Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü, ancak siyah beyazlı takıma teknik direktör olmasıyla ilgili kesinleşen birşey olmadığını söyledi.
          Genç teknik adam dün Antalya'da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demiören ile biraraya geldiklerini belirterek, "Evet başkanla bir görüşmem oldu. Kendisiyle bazı konuları konuştuk. Ancak şu anda kesin birşey söylemek için çok erken. Bir iki gün içinde herşey netlik kazanacak. Büyük bir kulüpte çalışmanın zorluklarının ve sorumluluklarını farkındayım. Bana böyle bir görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapıp, bu göreve layık olmaya çalışacağım. Ama kesin bir sonuç yok. Şu an da ben de bekliyorum" dedi.

          29.05.2007
          Kaynak : DHA

          Yorum

          • erciyesboran_38
            Banned
            • 14-05-2007
            • 399

            #6
            Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


            Hakan Kartal oluyor

            Beşiktaş Kulübü, Ankaraspor'un kalecisi Hakan Arıkan'ı renklerine katmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, Ankaraspor Kulübü kalecisi Hakan Arıkan'ın kendisi ve kulübü ile transferi konusunda görüşmelere başlamıştır'' denildi.
            29.05.2007
            Kaynak : AA

            Yorum

            • erciyesboran_38
              Banned
              • 14-05-2007
              • 399

              #7
              Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


              Caçapa kapıları Beşiktaş'a açtı

              Teknik direktör arayışlarında son aşamaya gelen Beşiktaş, Fransa'nın güçlü ekibi O.Lyon'dan ayrılacağını açıklayan 30 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Claudio Caçapa için uğraşlarını sürdürüyor.

              2000 yılından beri Fransız ekibinin formasını giyen ve teknik direktör Houiller'in bırakmasının ardından, takımdan ayrılacağını açıklayan tecrübeli futbolcu ile siyah-beyazlı ekip sıkı temas halinde. Fransız basınında da yer bulan haberlerde Caçapa'nın Türkiye'den iyi bir teklif gelmesi durumunda Fransa'yı bırakabileceği belirtiliyor.

              Caçapa'nın peşinde Beşiktaş dışındak oşan kulüpler ise Fiorentina ve Paris Saint-Germain. Defansın ortasında görev yapan Caçapa'nın dışında Beşiktaş bir başka defans oyuncusu Lorient'li Sylvain Marchal ile de ciddi olarak ilgileniyor. Beşiktaş'ın bu iki resmi girişiminin Fransız basınında yer bulması ise transferin gerçeklik payını arttırıyor. Sylvain Marchal'ın 2009 yılına kadar kulübü Lorient ile olan sözleşmesi devam ediyor. Siyah-beyazlı ekipte teknik kadronun belirlenmesinin ardından yönetimin yeni hocaya Caçapa'yı soracağı ve onay verilmesi durumunda Caçapa'nın Türkiye'ye getirilmeye hazır olduğu ifade ediliyor.

              29.05.2007
              Kaynak : Sporx.com

              Yorum

              • erciyesboran_38
                Banned
                • 14-05-2007
                • 399

                #8
                Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


                Delgado gidiyor mu?

                Beşiktaşlı Delgado'nun, Basel'e geri dönmek istediği iddia edildi. Arjantin'de yayınlanan Clarin gazetesi, ünlü futbolcunun İsviçre Ligi'ne yeniden dönebileceğini yazdı.
                Haberde, geçen sezon İsviçre'nin Basel takımında mükemmel bir sezon geçiren, 3 yılda toplam 31 gol atan Delgado'nun, Türkiye'de zor günler yaşadığı belirtildi. Basel'in Arjantinli oyuncuyu yeniden renklerine bağlamak için harekete geçtiğini aktaran gazete, Beşiktaş ile anlaşma sağlanması durumunda Delgado'nun önümüzdeki yıl yeniden İsviçre'de top koşturacağını yazdı.
                Clarin gazetesi, Delgado'nun Beşiktaş'a toplam 7.5 milyon dolara malolduğunu da hatırlatarak, siyah - beyazlı kulübün futbolcuyu, bu fiyatın altında satmaya yanaşmayacağına da dikkat çekti.

                29.05.2007
                Kaynak : Milliyet

                Yorum

                • erciyesboran_38
                  Banned
                  • 14-05-2007
                  • 399

                  #9
                  Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


                  "Yeni teknik direktörü görüşmedik"

                  Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yönetim kurulu ile yaptıkları toplantıda, teknik direktör konusunu görüştükleri yönündeki haberleri yalanladı. Karadeniz, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, yönetim kurulunun çağrısıyla divan kurulu üyelerinin ve camianın bazı isimlerinin bir araya gelerek, teknik direktör konusunu konuştukları şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

                  Yalçın Karadeniz, şunları kaydetti: ''Sözü geçen toplantı, talebimiz üzerine gerçekleşmiş ve kulübümüzün mali konuları görüşülmüştür. Yönetim kurulu üyelerimiz ile divan kurulu üyeleri bu toplantıları belirli zaman aralıklarında sohbet amaçlı gerçekleştirmektedir.''

                  29.05.2007
                  Kaynak : AA

                  Yorum

                  • erciyesboran_38
                    Banned
                    • 14-05-2007
                    • 399

                    #10
                    Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


                    Hasan Kabze siyah-beyaz yolda

                    G.Saray'ın golcü futbolcusu Hasan Kabze’nin Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğu iddia ediliyor.
                    Fanatik gazetesinin 29 Mayıs tarihli baskısında yer alan haberde sarı-kırmızılı kulübün gözden çıkardığı ve Kayserispor’a göndermeyi planladığı futbolcunun menaceri aracılığıyla Siyah-Beyazlı ekipte oynamak istediğini ilettiği belirtildi.
                    Beşiktaş yönetiminin yapacağı toplantının ardından genç oyuncu ile sözleşme imzalanacağı belirtildi. Bilindiği gibi Hasan Kabze, önceki sezon Beşiktaş’a son dakikada çok kritik bir gol atarak Galatasaray’ın şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.

                    29.05.2007
                    Kaynak : Fanatik

                    Yorum

                    • blackeagle_10
                      Junior Member
                      • 13-07-2006
                      • 327

                      #11
                      Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

                      beşiktaş bu yıl başarılı olabilmek için mutlaka transfer yapmalıdır...ama
                      bunlara göre beşiktaş bi sürü futbolcu alıyor.aynı gazatede bi futbolcunun 2 takımada imza attığı yazıyor buda işin ayrı bir boyutu

                      Yorum

                      • delphin
                        Senior Member
                        • 27-12-2005
                        • 15279

                        #12
                        Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

                        aynı gazatede bi futbolcunun 2 takımada imza attığı yazıyor
                        yazarlar birbirinden habersiz gazete dolsunda ne olursa olsun yazılanlarla 1 süperlig daha kurulur

                        Yorum

                        • mazlum22
                          Senior Member
                          • 03-03-2006
                          • 7143

                          #13
                          Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI

                          Tello sözleşme imzaladı

                          Beşiktaş, Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Tello, BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde, futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot ve yönetim kurulu üyesi Mario Berk'in de hazır bulunduğu törende, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
                          Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Tello'yu Portekiz'in Sporting Lizbon takımından Beşiktaş'a kazandırdıklarını belirterek, ''Portekiz basını bugün yıkılıyor. Ne kadar değerli bir futbolcu kaçırdıklarını yazıyorlar. Altyapıda çalışan arkadaşlarımız ve futbolcu izleme komitesindeki arkadaşlar, canlı maçlarını seyretti. Türkiye'ye iyi bir futbolcu kazandırdık. Oynadıkça herkes bize hak verecek. Beşiktaş'a hayırlı olsun'' diye konuştu. Kolot, Tello'ya yıllık 900 bin avro ödeneceğini de açıkladı. Mario Berk ise Tello'nun, UEFA Kupası'nda 4-5 sezonluk tecrübesinin bulunduğunu ve final oynadığını belirterek, ''Ayrıca Şili Milli Takımı'nda da forma giydi. Kariyeri çok iyi ve bize faydalı olacak bir futbolcu'' dedi.
                          -TELLO:''MUTLUYUM''-
                          Sol kanat oyuncusu Tello ise futbol kariyeri için Beşiktaş'a geldiğini belirterek, ''Beşiktaşlı olmaktan çok mutluyum'' dedi. Beşiktaş'tan teklif geldiğinde, Sporting Lizbon Kulübü ile görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Şilili futbolcu, ''Lizbon'a 6,5 yılımı verdim. Her şey birbirine benzemeye, monotonlaşmaya başlamıştı. Değişiklik istiyordum. Lizbon güzel bir şehir ve büyük bir kulüp, ama İstanbul daha güzel ve Beşiktaş benim kariyerim için en uygun kulüp'' şeklinde konuştu.
                          Takımda aynı dile konuştuğu Arjantinli Delgado ve Brezilyalı futbolcuların bulunduğunu anlatan Tello, ''Adaptasyon sorunu yaşayacağımı sanmıyorum. Şili'den Lizbon'a ilk geldiğimde 6 ay sorun yaşamıştım, ama sonra Avrupa'ya uyum sağladım. Burada da sorun yaşayacağımı sanmıyorum'' diye konuştu.
                          -''ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM''-
                          Tello, sahada elinden gelenin en iyisini yapacağını vurgulayarak, ''Ben takım oyuncusuyum. Beşiktaş geçen yıl kupayı kazanmış, ligi ikinci bitirmiş. Önümüzdeki yıl buna lig şampiyonluğunu da ekleyeceğimize inanıyorum'' dedi.
                          Şilili futbolcu, Türkiye'de kendisine benzeyen çok insan bulunduğunu, taraftarların da kendisini seveceklerine inandığını sözlerine ekledi.

                          Yorum

                          • erciyesboran_38
                            Banned
                            • 14-05-2007
                            • 399

                            #14
                            Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


                            Tello'nun kontrolü tamam

                            Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı ve sabaha karşı İstanbul'a getirdiği Şilili futbolcu Rodrigo Alvaro Tello, sağlık kontrolünden geçti. Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen 28 yaşındaki sol kanat oyuncusuna, Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde çeşitli sağlık kontrolleri ve testler uygulandı. Sempatik hareketleri ile dikkat çeken Tello'nun kontroller sırasında neşeli olduğu gözlendi.

                            Yorum

                            • erciyesboran_38
                              Banned
                              • 14-05-2007
                              • 399

                              #15
                              Konu: BJK 07-08 TRANSFER DOSYASI


                              Hakan resmen Beşiktaş'ta

                              Beşiktaş'ın prensip anlaşmasına vardığı Ankaraspor'un milli kalecisi Hakan Arıkan için 2 kulüp anlaşmaya vardı.

                              Hakan Arıkan'ın transferi için Ankaraspor ile Beşiktaş arasında süren görüşmeler mutlu sonla bitti. Hakan Arıkan ile daha önce ön anlaşma yapan Beşiktaş, milli kaleciye karşılık Ankaraspor'a 700 bin euro ve bu sezon Mavi-beyazlı ekipte kiralık olarak forma giyen kaleci Ramazan Kurşunlu'yu vermeyi kabul etti. Milli kalecinin ise Beşiktaş ile 4 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edildi.

                              30.05.2007
                              Kaynak : iha

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X