GS 07-08 TRANSFER DOSYASI

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • erciyesboran_38
    Banned
    • 14-05-2007
    • 399

    GS 07-08 TRANSFER DOSYASI

    Orkun Uşak Galatasaray'da
    Galatasaray, Mondragon'un Köln'e Transfer Olmasıyla Elini Çabuk Tuttu ve Kayseri Erciyesspor'un Milli Kalecisi Orkun Usak ile Anlaştı.

    G.Saray, Mondragon'un Köln'e transfer olmasıyla elini çabuk tuttu ve Kayseri Erciyesspor'un milli kalecisi Orkun Usak ile anlaştı.

    Sezonun bitmesiyle transfer çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılarda Kolombiyalı kaleci Mondragon Köln ile el sıkıştı. G.Saray'dan ayrılma kararı alan ve Daum'un teknik Direktörlüğünü yaptığı Alman Köln takımıyla anlaşan Mondi takım arkadaşlarıyla vedalaştı. G.Saray'da yaşanan bu gelişmenin ardından Futbol Şubesi Mondi'nin yerine gelecek ismi hemen belirledi. Orkun Usak.

    Kayseri Erciyesspor'da müthiş sir çıkış yapan 27 yaşındaki Orkun, Erciyes'in kupa finali oynamasında büyük pay sahibi olmuş, Ligde gösterdiği performansla da tüm takımların transfer listesine girmişti. G.Saray'ın alt yapısından yetişen, Beşiktaş'ın da ısrarla renklerine katmak istediği başarılı file bekçisi ile bir görüşme yapan Sportif A.Ş. Genel Menajeri Adnan Sezgin, olumlu cevap aldı. Önümüzdeki sezon kalesini yerli kaleciye emanet etme karar alan sarı kırmızılılar, Orkun'un A Milli Takım'ın Bosna Hersek ve Brezilya ile yapacağı maçların ardından İstanbul'a dönmesiyle mukavele imzalayacak. Orkun ile 5 yıllık mukavele yapılacağı öğrenildi.

    kaynak:kayserispor.com
  • erciyesboran_38
    Banned
    • 14-05-2007
    • 399

    #2
    Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


    Gerets ile Canaydın anlaştı mı?

    Turkcell Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları alamayan Galatasaray, sezon içinde sözleşme yenilediği teknik direktör Erik Gerets ile yollarını ayırmak üzere.
    Sarı-kırmızılı kulübün yönetiminin, anlaşma sağlamak üzere Belçikalı teknik adamla biraraya geldiği, ancak şu ana dek bir anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Galatasaray'da, Gerets ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe, kulüpte daha önce de görev yapan Karl Heinz Feldkamp'ın getirilmesi bekleniyor.
    Bu arada sözleşmesi bulunan kaleci Mondragon ile de çeşitli konularda yeniden anlaşma sağlayabilmek için görüşmeler yapıldığı bildirildi.
    Öte yandan Galatasaray kulübü başkanı Özhan Canaydın ile teknik direktör Eric Gerets arasında yapılan toplantının ardından Hürriyet.com.tr'de yer alan haberde Eric Gerets ile tazminat konusunda anlaşıldığı açıklandı.

    İşte Hürriyet.com.tr'nin haberi:

    Başkan Canaydın, Gerets'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek artık çalışmak istemediğini söyledi. Belçikalı teknik adam da Canaydın'ın bu fikrine saygılı olduğunu belirterek nezaketinden dolayı teşekkür etti. İkili arasında yapılan görüşmede, bir sene daha mukavelesi bulunan Gerets'in 700 bin Euro tazminat alması kararlaştırıldı. Gerets Florya'dan ayrılarak eşyalarını toplamak üzere evinin yolunu tuttu.

    28.05.2007
    Kaynak : Sporx.com ve AA

    Yorum

    • erciyesboran_38
      Banned
      • 14-05-2007
      • 399

      #3
      Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


      Inamoto da bırakıyor...

      G.Saray'da yaprak dökümü. Mondragon, İliç'den sonra son olarak İnamoto'da sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istiyor. Japon futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada İnamoto'nun Türkiye'den ayrılmak istediğini ve bunu sarı-kırmızılı ekibe ilettiklerini belirtti. Japon futbolcu Avrupa'da kendisine kulüp aramaya başlamış durumda. Öte yandan Inamoto bıçak altına da yatmaya hazırlanıyor...
      Japonya Futbol Federasyonu Başkanı Saburo Kawabuchi Inamoto'nun yakın bir zamanda sol ayağından ameliyat olacağını söylerken, Kirin Cup çerçevesinde Japonya Milli Takımı'nın Kolombiya ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık maçlarında Inamoto'nun kadroda yer almayacağını söyledi.

      Inamoto West Bromwich Albion ile 3 yıl Ada'da futbol oynadıktan sonra 2005-2006 sezonunun sonunda Galatasaray'a transfer olmuştu.

      28.05.2007
      Kaynak : Sporx.com dış haberler

      Yorum

      • erciyesboran_38
        Banned
        • 14-05-2007
        • 399

        #4
        Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


        Beklenen ayrılık!

        Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ile Teknik Direktör Erik Gerets'in kapalı kapılar ardında, uzun süren görüşmeleri sonuçlandı. Bu sezon Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa Kupaları'nda başarılı olamayan Galatasaray'da Erik Gerets ile yollar ayrıldı. İkili arasında yapılan toplantıda, bir sene daha mukavelesi bulunan Gerets'in 700 bin Euro tazminat alması kararlaştırıldı.


        Galatasaray'da Erik Gerets devrinin sona ermesinin ardından gözler Karl Heinz Feldkamp'a çevrildi. Feldkamp'ın görevi kabul etmesi durumunda yardımcılıklarına Ahmet Akçan ya da İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u Süper Lig'e çıkaran Abdullah Avcı'nın yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
        Öte yandan Galatasaray'ın resmi internet sitesinde, teknik direktör Erik Gerets'in yarın saat 14.00'da Florya Metin Oktay Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.


        28.05.2007
        Kaynak : Sporx.com

        Yorum

        • selcukturk06
          Junior Member
          • 25-02-2007
          • 174

          #5
          Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI

          BU GS YÖNETİCİLER BU OLANLARDAN SONRA NASIL GOREVE DEVAM EDİYORLAR INANAMIYORUM YAZIK BİR FB Lİ OLARAK KARŞIMIZDA DAHA GÜÇLÜ BİR GS İSTİYORUM....GS LILAR İÇİN ÜZÜLÜYORUM...

          Yorum

          • erciyesboran_38
            Banned
            • 14-05-2007
            • 399

            #6
            Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


            G.Saray Hakan Balta'yı istiyor

            Galatasaray, Vestel Manisaspor'un genç savunma oyuncusu Hakan Balta'yı istedi. Vestel Manisaspor kulübü, Hakan Balta'nın transferi için 3.5 milyon Euro bonservis bedeli istemesi üzerine sarı kırmızılı yöneticilerin adeta şaşkına döndüğü ifade edildi. Vestel Manisaspor kulübü, sarı kırmızılı yöneticilerin bonservis bedelini yüksek bulmasının ardından, bu rakamı indirebileceklerini ilettiler.
            Sarı kırmızılı yönetimin, Hakan Balta'nın bonservis bedelinin indirilmesi için önümüzdeki günlerde Vestel Manisaspor yönetimi ile görüşeceği belirtildi. Bu arada Beşiktaş'ın da Hakan Balta için Vestel Manisaspor'a teklif götürdüğü öğrenildi.

            Öte yandan teknik direktör Eric Gertes'in görevine son verilmesi halinde takımın başına Feldkamp'ın getirileceği kesinleşirken, Feldkamp'ın yardımcılığına Abdullah Avcı ile Arif Erdem düşünülüyor. Ancak Arif Erdem ve Abdullah Avcı, kendilerine henüz resmi bir teklif yapılmadığını açıkladılar.

            28.05.2007
            Kaynak : DHA

            Yorum

            • erciyesboran_38
              Banned
              • 14-05-2007
              • 399

              #7
              Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


              Feldkamp: "Bavulum hazır"

              Galatasaray Yönetimi'nin, Eric Gerets'in yerine yeni sezonda takımın başına getirmek istediği Karl Heinz Feldkamp, İstanbul'a dönmek için gün sayıyor.
              1992-93 sezonunda sarı - kırmızılı takımı şampiyonluğa taşıyan 73 yaşındaki Alman hoca, 14 yıl aradan sonra yeniden Galatasaray'ın teknik patronu olma şansını değerlendirmek istediğini açıkladı. Feldkamp, "Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyorum. Bavulum hazır. 1 - 2 gün içinde durumum kesin belli olacak" ifadelerini kullandı.
              'Bağlarım kopmadı'
              Türkiye'den uzak kaldığı senelerde takip ettiği Türk futbolunu özellikle son 2 yıldır yakından izlediğini kaydeden Alman çalıştırıcı, "Beşiktaş'tan sağlık problemlerim yüzünden ayrılmıştım, ama ülkeme döner dönmez, Almanya'nın en iyi kalp uzmanları tarafından tedavi edildim ve sağlığıma kavuştum. Doktorlar üç yıl önce antrenörlük yapabileceğimi söylediler. Türkiye'deki bir gazetede yazarlık yaptığım için Türk futbolunu çok iyi izledim. Türkiye ile bağlarım kopmadı, ayrıca Türk Milli Takımı'nın maçlarını da yakından takip ettim. Hatta zaman zaman İstanbul'a gittiğimde Yenikapı'daki eski balıkçımla bile futbol konuştum. Her türlü kaynaktan bilgi aldım" dedi.
              'Transferi çözeriz'
              Feldkamp, 73 yaşında olmasıyla ilgili eleştirileri de yanıtladı. Deneyimli teknik adam, "Taraftarların gözündeki, Feldkamp imajını kaybetmek istemem. Göreve gelirsem, eskisi gibi aktif olacağım. Almanya'da benim futbolculuk dönemimde çalışan antrenörlerden bazıları hâlâ görevdeler. Vücut olarak kendimi zinde hissediyorum" diye konuştu.
              Ekibinin hazır olduğunu da belirten Feldkamp, sezon başlayana kadar transferi bitirebileceklerini sözlerine ekledi.

              29.05.2007
              Kaynak : Milliyet

              Yorum

              • RARELY
                Senior Member
                • 04-11-2004
                • 6810

                #8
                Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI

                Originally posted by selcukturk06 View Post
                BU GS YÖNETİCİLER BU OLANLARDAN SONRA NASIL GOREVE DEVAM EDİYORLAR INANAMIYORUM YAZIK BİR FB Lİ OLARAK KARŞIMIZDA DAHA GÜÇLÜ BİR GS İSTİYORUM....GS LILAR İÇİN ÜZÜLÜYORUM...
                Arkadaşım lütfen harf kuralımıza daha dikkat ediniz. Bildiğiniz üzere büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden dolayı, forumumuz kuralları gereğince yasaklanmıştır...

                Saygılarımla...

                Yorum

                • erciyesboran_38
                  Banned
                  • 14-05-2007
                  • 399

                  #9
                  Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI



                  Inamoto E.Frankfurt'ta!

                  G.Saray'a geldiğinden bu yana devamlı eleştirilen Japon futbolcu Junichi Inamoto, Almanya'nın E.Frankfurt takımına transfer oldu.
                  Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen fakat beklentileri karşılayamayan Inamoto bundan sonra Almanya'da futbol yaşamını sürdürecek. G.Saray forması altında 1 gol atan Inamoto bu transferle aynı zamanda Takahara ile de buluşacak. Tek golünü Bordeaux'a atan Inamoto daha önce de Gamba Osaka, Arsenal, Fulham, Cardiff ve West Bromwich Albion takımınlarında forma giymişti.

                  Sağlık kontrolünden geçen Inamoto E.Frankfurt ile 2 yıllık bir anlaşmaya imza attı.

                  Sol dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle bıçak altına yatacak olan Inamoto'nun, Galatasaray'dan ayrılacağı dünkü Japon basınında da yer bulmuştu. Japon gazeteleri Inamoto'nun kendine Avrupa'da bir kulüp aradığını yazmışlardı.
                  Ayrıca Japonya Futbol Federasyonu Başkanı Saburo Kawabuchi de, Inamoto'nun yeni bir kulüp arayacağı için, Japonya Milli Takımı'nın Cuma günü Karadağ ve 5 Haziran'da da Kolombiya'yla yapacağı hazırlık maçlarının kadrosundan çıkarıldığını duyurmuştu.
                  Inamoto, 2005-2006 sezonunda Premier Lig'e veda eden İngiliz ekibi West Bormwich Albion'da üçüncü sezonunda, ilk 11'de fazla forma şansı bulamamış, ardından da Galatasaray'a transfer olmuştu.Japon Milli Takımı'nın da 65 kez formasını giyen ve 4 gol kaydeden Inamoto, kendi ülkesinin ev sahipliğinde düzenlenen 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde boy göstermiş ve takımıyla birlikte ikinci tura çıkmıştı. Inamoto, Almanya'da düzenlenen 2006 Dünya Kupası'nda da boy göstermişti.
                  2001 yılında Japon ekibi Gamba Osaka'dan ayrılan Inamoto, ünlü İngiliz ekibi Arsenal'e transfer olmuş ancak Kuzey Londra ekibinde aradığını bulamamıştı. Inamoto daha sonra Fulham'a, oradan da Cardiff City'e transfer olmuştu. Cardiff'de kiralık olarak forma giyen Inamoto'nun, West Bromwich'den sonraki durağı ise Galatasaray olmuştu.

                  Yorum

                  • orfe
                    Junior Member
                    • 07-09-2004
                    • 151

                    #10
                    Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI

                    HAkan Baltaymış yaa hala daha adı sanı duyulmamış transferlerle bizimi kandırcak bu canayadın denen zat..Yeter artık istemiyoz seni kafan almıyomu başkan denen insan..İSTEMİYORUZZZZZ git nereye gidersende Galatasarayımızdan uzak dur...İlla küfürmü istiyorsun tribünlerde ...Yeter artık herşeyi tadında bırakmak lazım, sen bardağı taşırdın istemiyoruz yakışmıyorsun GS başkanlığına ...

                    Yorum

                    • erciyesboran_38
                      Banned
                      • 14-05-2007
                      • 399

                      #11
                      Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


                      Mondi anlaşamadan döndü

                      Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından 1. FC Köln ile transfer görüşmeleri için Köln'e gelen Galatasaray'ın kalecisi Mondragon'un transferinde pürüz çıktığı öğrenildi. Mondragon, Alman ekibi yetkilileriyle yaptığı görüşmede, kendisinin FC Köln'e gelmeye hazır olduğunu, ancak Galatasaray Kulübü'yle bazı pürüzleri halledemediği için imzayı atamadığını söyledi. Bugün imza atması beklenen Mondragon'un İstanbul'a dönerek, Galatasaraylı yöneticilerle pürüzleri gidermek için görüşeceği öğrenildi.
                      30.05.2007
                      Kaynak : AA

                      Yorum

                      • erciyesboran_38
                        Banned
                        • 14-05-2007
                        • 399

                        #12
                        Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


                        Transfer lobisi!

                        Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Özhan Canaydın, Futbol Federasyonu'ndan, yabancı oyuncu konusunda tam serbestlik talep ettiklerini söyledi. Radisson SAS Otel'deki Turkcell Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından bir açıklama yapan Canaydın, toplantıya gelen Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'ye, yabancı oyuncu sınırlaması konusunda tam serbestlik istedikleri yönünde fikirlerini beyan ettiklerini belirtti.
                        Affan Keçeci'nin, bu taleplerini yönetim kuruluna ileteceğini vurgulayan Canaydın, yabancı oyuncu konusunda herhangi bir kriter getirilip getirilmeyeceğininin sorulması üzerine, ''Hayır, bizim isteğimiz İspanya, İtalya ve Almanya'daki sistemin uygulanması'' cevabını verdi.

                        Beşiktaş ile Denizlispor'un temsilcilerinin, mazeret göstererek katılmadıkları toplantıda, geride kalan sezonu değerlendirdiklerini anlatan Canaydın, ''Önemli konulardan biri de futboldaki şiddet ve gerekli tedbirlerin alınması. Fair-play anlayışı içinde yeni sezona iyi bir şekilde başlamak üzere fikir birliğine vardık'' dedi.
                        -FEDERASYONLA ÖNEMLİ TOPLANTI-
                        Özhan Canaydın, (A) Milli Takım'ın Brezilya ile yapacağı özel maçın ardından, Futbol Federasyonu ile Turkcel Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın önemli bir toplantı yapacağını söyledi. Toplantıda, isteklerini ortaya koyacaklarını kaydeden Canaydın, ''Uzun süreceğini tahmin ettiğimiz toplantı sonunda, istekleri karara bağlayıp, yeni sezonu hem kulüplerin, hem taraftarların, hem de devlet mekanizmasının mutluluğu içinde geçirmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
                        -İLGİNÇ GÖRÜŞME-
                        Toplantının ardından Özhan Canaydın'ın, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ve takım menajeri Süleyman Hurma ile otel lobisinde uzun süre görüşmesi dikkat çekti. Toplantı sonrası tüm kulüp temsilcileri otelden ayrılmasına rağmen, Mamur ve Hurma'yı göndermeyen Canaydın'ın görüşmesi, Kayserispor'un yıldız futbolcuları Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın transferine yönelik olarak yorumlandı.

                        30.05.2007
                        Kaynak : AA

                        Yorum

                        • erciyesboran_38
                          Banned
                          • 14-05-2007
                          • 399

                          #13
                          Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


                          Herkes Gerets'in peşinde!

                          Galatasaray ile yollarını ayıran Belçikalı teknik direktör Erik Gerets, kendisine 4 takımdan teklif geldiğini, ancak şu an için kararını kesinleştirmediğini söyledi.
                          Belçika'nın en büyük gazetelerinden biri olan HLN gazetesine açıklamalarda bulunan Erik Gerets, ''Wolsburg, Hertha Berlin, Feyenoord ve Manchester City'i çalıştırmam konusunda teklifler aldım'' dedi.

                          Galatasaray'dan ayırılışıyla ilgili gazeteye açıklamalarda bulunan Belçikalı çalıştırıcı, ''Şu an sakin ortama alışmaya çalışacağım. Buradan iyi hislerle ayrılıyorum'' diye konuştu.
                          Belçika gazetesine, İstanbul ve Galatasaray ile ilgili övgüler düzen Gerets, ''İstanbul'da yaşadığım ve gördüğüm şey inanılmaz. Bunları bir antrenör ve teknik direktör olarak yaşamaktan çok mutluyum. Geçen sene tüm tepkilere rağmen şampiyon olduk. Bu sezon bir çok terslikler olmasına rağmen 3. olduk. Fakat ben yine de elde ettiğimiz sonuçtan memnunum. Galatasaray'da gerçekleştirdiğim olaydan gurur duyuyorum. Galatasaray, dünyada küçük bir takım değildir ve burada ben, çok büyük saygı gördüm'' ifadelerini kullandı.
                          Gazetede, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesi olmasına karşın yönetimle anlaşarak sözleşmesini karşılıklı fesheden Belçikalı teknik adamın şu sözlerine de yer verildi:
                          ''Geçmişte maddi konularda hatalar yaptıkları için kulüp zor durumda kaldı. Omuzlarımda her gün korkunç bir yük ve baskı vardı. Bu macera, tecrübe olarak paha biçilemez. Onun için burada kaldığım ve yaşadığım 2 sezonu, 4 sezon olarak sayıyorum. Teknik direktör olarak hiç bir zaman bu fırsatı kaçırmak istemezdim.
                          4 kulüpten teklif aldım. Şu ana kadar ciddi birşey yok, ama Almanlar peşimi bırakmıyor. Acelem yok, önce 2 ay tatil yapacağım ve Boorsem'de restore ettiğim çiftliğimde dinleneceğim.''


                          30.05.2007
                          Kaynak : AA

                          Yorum

                          • erciyesboran_38
                            Banned
                            • 14-05-2007
                            • 399

                            #14
                            Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


                            Juninho neden gelmedi?

                            Juninho hakkında ortaya çıkan bir gerçek tüyleri diken diken etti. Sambacı’nın sözleşmesi bile hazırdı ama... Adının Galatasaray gündemine gelmesi bile Sarı-Kırmızılı taraftarları coşturmaya yetmişti. Herkes heyecanlandı ama sonra çoğu kişi, “Yok canım, bize gelmez” dedi. Sami Yen’deki olaylı Fenerbahçe derbisinden hemen sonra Adnan Polat, Juninho’ya imza attırmak için Fransa’ya gitmeye hazırlanıyordu.
                            Olayları görünce vazgeçti
                            Sözleşme de çantasındaydı. Ancak süper yıldızdan gelen telefon bütün moralleri alt-üst etti. Galatasaray ile her konuda anlaşan, sözleşmesi bile hazırlanan Juninho’nun, derbide yaşanan büyük olayları görünce Aslan’a gelmekten vazgeçtiği, bunu da, “Gördüklerime inanamadım. Böyle bir ortamda futbol oynayamam” sözleriyle ifade ettiği öğrenildi. Sambacı birkaç gün sonra da Lyon ile olan sözleşmesini uzattı.



                            30.05.2007
                            Kaynak : Fanatik

                            Yorum

                            • erciyesboran_38
                              Banned
                              • 14-05-2007
                              • 399

                              #15
                              Konu: GS 07-08 TRANSFER DOSYASI


                              Necati'ye 5 milyon euro!

                              Hamburg, sözleşmesi devam eden ve bonservisi 12 milyon $ olarak açıklanan golcü yıldız için ‘transfer teklifinde’ bulunduğu iddia edildi.
                              Vatan gazetesinin 30 Mayıs tarihli sayısında yer alan habere göre G.Saray'da yeni sezonun kadrosu için çalışmalar sürerken, Necati Ateş için Almanya Birinci Ligi Bundesliga’da mücadele eden Hamburg’dan sürpriz bir teklif geldi. Alman ekibinin, G.Saray Kulübü’yle 2011 yılına kadar sözleşmesi olan yıldız futbolcu için 5 milyon Euro’luk bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardığı öğrenildi.
                              Adnan Polat ve yeni teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın gelecek sezon için yaptığı değerlendirmelerde “Takım içinde zaman zaman sorun yaratıyor” ibaresi bulunan ancak gönderilip gönderilmemesi konusunda kesin bir tavır belirlenmeyen Necati’nin durumu önümüzdeki günlerde belli olacak.
                              TRANSFER YAKIN
                              Necati'nin G.Saray’la imzaladığı sözleşmede “12 milyon dolar getirilmesi halinde sözleşme süresi bitmeden istediği kulübe gidebilir” ibaresi bulunuyor. 5 milyon Euro’yu gözden çıkaran Hamburg’un bu rakamın fazla üzerine çıkmayacağı ancak bonservis bedeli için ayrılan paranın biraz daha yükselmesi halinde G.Saray yönetiminin bu teklife sıcak bakabileceği belirtildi. Önümüzdeki günlerde Necati’nin menajeri ile Hamburg yetkilileri ve G.Saraylı yöneticiler arasında bu konuda son görüşmeler yapılacak. Sarı-kırmızılı kulübe yakın kaynaklar, transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.

                              30.05.2007
                              Kaynak : Vatan

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X