serkan trabzonspor'da

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • SELÇUK KAYA
    Senior Member
    • 12-05-2005
    • 4809

    serkan trabzonspor'da

    Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fenerbahçeli Serkan Balcı'yla anlaştıklarını açıkladı.



    31 Mayıs 2007 13:09 Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fenerbahçe'nin fiyat artırma girişimine rağmen Serkan Balcı'yla anlaştıklarını söyledi. "Serkan seneye bizde oynayacak" diyen Albayrak, kaleci transferiyle ilgili olarak da "Kesin bir şey yok! Tolga da takımı götürebilir" dedi..

    Transfer çalışmaları hakkında Trabzonspor'un en yetkili ismi konuştu ve şu anda herşeyin istedikleri gibi gittiğini söyledi.

    Albayrak, Samsunsporlu Adnan'dan sonra Fenerbahçeli Serkan'la da her konuda anlaşmaya vardıklarını ifade ederek, "Fenerbahçe'nin futbolcuyla ilgili fiyat artırması bizi ilgilendirmiyor. Biz Serkan Balcı ile her konuda anlaşmaya vardık ve gelecek sezon bizim formamızı giyecek. Ve takıma katkı sağlayacağından eminim. İmzayı hangi gün atıp atmayacağı önemli değil. 11 Haziran'da başlayacak transfer sezonu ve bu futbolcumuzda o süreçten sonra Trabzon'a gelerek resmi imzayı atacak. Serkan Balcı'nın transferi Trabzon'a ve Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah" dedi.

    Kaleci arayışlarının da olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, "Avrupa'da ve Türkiye' de görüştüğümüz 3 - 4 tane kaleci var. Bunların isimlerini vermek doğru olmaz. Ancak anlaşma aşamısına geldiğimiz kaleci yok. Ben Tolga' ya güveniyorum. Şu ana kadar beni hiç utandırmadı ve işide götürüyor. İlla kaleci almak için kaleci almayacağız. Tolga bu işi götürür" diye konuştu. Transferde kota koymayacaklarını söyleyen Albayrak, "3 - 4 demek doğru olmaz aslında. Zaten bol alternatifli bir kadromuz var. Gerekli transferleri yapacağız. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan' ın isteği oyuncuların doğrultusunda çalışmalar yapacağız" dedi.

    Albayrak, yeni sezon için taraftarlardan da sabırlı olmalarını isteyerek, "Biz gerekli çalışmaları yapıyoruz. Hem takım anlamında hem de maddi gelir getirici projeler için çalışıyoruz. İstanbul' daki istasyon projemiz bitti. Buradan 2 - 3 ay içerisinde kulübün kasasına belirli bir miktarda para girecek. Stad projesi içinde çalışmalarımız sürüyor. Bu konuda da somut adımlar atmaya çok yaklaştık. Bu sezon bir çok borç ödedik. Sadece Tomas Jun' a 3. 5 Milyon Euro para ödedik. Onun dışında borsaya da çok miktarda ödeme yaptık. Ben asla eski yöneticileri kötüleyici birşey söylemem, söylemem de. Bizim işimiz bu kulübü yönetmek ve başarı getirmek onun içinde sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.


İşlem Yapılıyor
X