İş Yatırım'ın Halka Arz Öncesi Son Bilançosu...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • RARELY
    Senior Member
    • 04-11-2004
    • 6810

    İş Yatırım'ın Halka Arz Öncesi Son Bilançosu...

    İŞ YATIRIM´IN HALKA ARZ ÖNCESİ SON BİLANÇOSU...

    İş Yatırım´ın, hisse senedi piyasasındayılın ilk çeyreğinde 10,7 milyar YTL´lik işlem hacmiyle en fazla işlemgerçekleştiren aracı kurum olduğu bildirildi. İş Yatırım´dan yapılan açıklamada, İMKB´de işlem gören ve halka açık tekaracı kurum olan şirketin halka arz öncesi son bilançosunu açıkladığıbelirtilerek, ´´İş Yatırım, yılın ilk çeyreğinde hisse senedi piyasası,İMKB Tahvil ve Bono piyasası ve vadeli işlemlerdeki lider konumunukorudu´´ denildi.

    Açıklamaya göre, 18 Mayıs 2007´den bu yana Borsa´da işlem gören İşYatırım, hisse senedi piyasasında yılın ilk çeyreğinde 10,7 milyarYTL´lik işlem hacmiyle en fazla işlem gerçekleştiren aracı kurumolurken, bu piyasada 2006 yılının aynı döneminde yüzde 6,3 olan pazarpayını bu yılın aynı döneminde yüzde 6,4´e yükseltti.

    İş Yatırım, İMKB Tahvil ve Bono piyasasında yılın ilk çeyreğinde 4,8milyar YTL işlem gerçekleştirirken, geçen yılın aynı döneminde aracıkurumlar arasında sahip olduğu yüzde 13,1 olan payını yüzde 14,8´eyükselterek aracı kurumlar arasında ilk sırada yer aldı. Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası´nın (VOB) kurucu üyesi olan İş Yatırım,yılın ilk çeyreğinde bu piyasada da liderliğini devam ettirdi.

    İşYatırım, vadeli işlem piyasasında geçen yılın aynı dönemindegerçekleştirmiş olduğu günlük işlem hacmini bu yılın ilk üç ayında 4 katartışla 40 milyon YTL´ye çıkartarak liderliğini sürdürdü. Yılın ilk çeyrek sonuçlarına göre, aktif büyüklüğü 827 milyon YTL´ye, özkaynakları 158,8 milyon YTL´ye ulaşan İş Yatırım´ın bu dönemdeki netkarı 5 milyon 147 bin YTL oldu.

    İş Yatırım Genel Müdürü İlhami Koç, konuya ilişkin değerlendirmesinde2007 ilk çeyreğine ilişkin sonuçların halka arz öncesi döneme ait sonbilanço olduğunu, halka arzdan sonraki gelişmelerle yılın kalanbölümünde çok daha güçlü bir mali performans hedeflediklerini kaydetti.
İşlem Yapılıyor
X