G.Sarayda 2 yıldız isme rest çekildi

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    G.Sarayda 2 yıldız isme rest çekildi

    G.Saray'da 2 yıldız isme rest çekildi09 Haziran 2007 09:30


    Sarı-Kırmızılı ekibin yeni teknik patronu Karl Heinz Feldkamp'ın 'gidebilirler' raporu sonrası yönetim, defansın sigortası olan iki yıldız ismine rest çekti...
    Galatasaray, yıllık 1.4'er milyon euro kazanan iki yıldıza, "750 bin euroyu kabul edin veya kendinize kulüp bulun" restini çekti. Menajerleri İstanbul'a davet edilen Song ve Tomas için Feldkamp da, "gidebilirler" raporu verdi

    Cim-Bom'da Rigobert Song ve Stjepan Tomas'la ipler kopuyor. Sarı - kırmızılı yönetim, daha önce yapılan tekliflere karşı çıkarak yıllık ücretlerini indirmeye yanaşmayan iki oyuncuya ültimatom verdi.

    Her ikisi de senelik 1 milyon 400 bin euro kazanan Song ve Tomas'la temasa geçen sarı - kırmızılı idareciler, "Yıllık 750 bin euro karşılığında oynamayı kabul edin veya kendinize yeni kulüp bulun" diyerek rest çekti.

    Ancak tecrübeli futbolcular, ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılması anlamına gelen bu teklifi kesin bir dille geri çevirdi.

    FIFA'ya gidebilir
    Bu gelişme üzerine sarı - kırmızılılar, Song ve Tomas'ın menajerlerini pazarlık masasına oturmak için acil olarak İstanbul'a çağırdı. Galatasaray'la bir yıllık sözleşmesi kalan Kamerunlu Song'un alacaklarına karşılık kaleci Mondragon gibi bonservisini alarak takımdan ayrılmayı kabul ettiği, Tomas'ın ise iki senelik daha mukavelesi olduğu için indirime yanaşmadığı ve kalmaktan yana olduğu öğrenildi. Hırvat futbolcunun, parada anlaşma sağlanamaması halinde Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etmeyi düşündüğü de ifade edildi.

    Sarı - kırmızılı yöneticiler, 750 bin euro senelik ücret üzerinden Song ve Tomas ile maç başına yeni bir anlaşma yapmayı planlarken, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, yüksek maliyetleri nedeniyle her iki yıldızın da gönderilmesine onay verdiği kaydedildi.

    Alman hocanın, "Daha düşük bedelle oynayacak en az onlar kadar kaliteli oyuncular bulabiliriz" diyerek Song ve Tomas'la yolların ayrılmasına yeşil ışık yaktığı vurgulandı
  • desperado64
    Junior Member
    • 12-01-2006
    • 275

    #2
    Konu: G.Sarayda 2 yıldız isme rest çekildi

    song'a bişey diyemem ama tomas kesin gitsin

    Yorum

    • mancukya
      Junior Member
      • 07-10-2005
      • 235

      #3
      Konu: G.Sarayda 2 yıldız isme rest çekildi

      songun oynadigi son 3 lig macinda hepsinde gol yedik biz taraftar olarak son 3 sezonda maziye cok donmeye basladik vefali olmaya falan bunun tek sebebi canaydina guvenmedigimiz gidecek adamin yerine o ayarda birisi alinamayacak korkusu bu sadece.
      Song ve tomas bu sene gorduk yaptiklari hatalari cok inamato ilic mondragon ergun gitti.
      kesinlikle necati yada hasandan birisinin song ve tomas yollanmali hakanla beraber iste tek carusca satamayiz kimse almazda o elamani zaten ama kesinlikle bu 4 oyuncunun yollanmasi sart belkide yonetim ilk defa bu sezon dogrulari yapiyor oyle yada boyle bu takima gidenlerin yerine yabancilar gelicek kimse merak etmesin.

      ALDIKLARI ÜCRETLER
      Ümit Karan: 1.4 milyon USD
      Hakan Şükür: 1.25 milyon USD
      Hasan Şaş: 1.2 milyon USD
      Necati Ateş: 1.15 milyon USD
      Ayhan Akman: 900 bin-1.1 milyon arasında
      Sabri Sarıoğlu: 900 bin USD
      Hasan Kabze: 750 Bin USD
      Orhan Ak: 750 Bin USD
      Cihan Haspolatlı: 750 Bin USD
      Hurriyetden alintidir buradaki listeden hakan sukur 4 golu var butun sezonnormalmi bu verilen para ona ? ayni sekilde takimda necati hasan orhan ve cihan verilen paralar korkunc ya gs bosu bosuna bataga saplanmamis 5 milyon dolara oynattigin 5 6 adamin bu sene verdiklerine bak su takima sifir katki zaten kac may oynadilarki oynadiklari kac mactada adam gibi performans verdilerki
      Son düzenleme mancukya; 11-06-2007, 21:26.

      Yorum

      • orfe
        Junior Member
        • 07-09-2004
        • 151

        #4
        Konu: G.Sarayda 2 yıldız isme rest çekildi

        30 yaşını aşan yabancı transfer yaparsan olacağı budur...Hagi bir istisnaydı ve efsaneydi ama bunlar bizim hiç bi işimize yaramaz.Paraları çarçur etmektense gençlere biraz şans tanısınlar hiç değilse..

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X