LA LİGA Unutulmaz bir sezon yaşatıyor...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    LA LİGA Unutulmaz bir sezon yaşatıyor...

    İnanılmaz ama gerçek!


    La Liga'da lider Real Madrid son dakikada attığı golle Zaragoza ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Madrid'in golüyle aynı anda kalesinde golü gören takipçisi Barcelona da Espanyol karşısında 2-2'ye razı oldu.

    Büyük bir şampiyonluk mücadelesinin yaşandığı La Liga'da, 37. hafta karşılaşmaları nefesleri kesti.

    La Liga'da haftaya lider giren Real Madrid son dakikada attığı golle Zaragoza deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrılırken, aynı anda yediği golle sahasında Espanyol ile 2-2 berabere kalan Barcelona zirveye yükselme fırsatını kullanamadı. Şampiyonluk şansı bulunan bir başka ekip Sevilla da Mallorca ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

    MESSİ'NİN ELİ
    Barcelona ile Espanyol arasındaki 'Katalan Derbisi'ne Espanyol iyi başlarken,
    29. dakikada De La Pena'nın şık pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Tamudo durumu 1-0'a getirdi.


    Yenik duruma düştükten sonra ataklarını sıklaştıran ve pozisyonlar üreten Barcelona, 45. dakikada 'hafızlardan silinmeyecek' bir golle beraberliği yakaladı.

    Maradona'nın veliahtı olarak gösterilen genç yıldız Messi, sağ taraftan gelen ortayı 'elle' ağlara gönderdi ve ilk yarı bu golle 1-1 berabere sonuçlandı.


    Karşılaşmanın ikinci yarısına Barcelona iyi başlarken, Arjantinli genç yıldız Messi 57. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü atarak durumu 2-1'e getirdi.

    Bu dakikadan sonra kontrollü ve skoru korumaya yönelik bir futbol oynadığı gözlenen Barca, karşılaşmanın son dakikasında yediği golle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Rufete'nin şık pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Tamudo, Espanyol'a 2-2'lik beraberliği getirdi ve şampiyonluk umutları 'tavan yapan' Barcelona'ya büyük bir şok yaşattı.

    VAN NİSTELROOY HAYAT VERDİ
    Nou Camp'ta yaşanan heyecanın bir benzeri de Real Zaragoza ile Real Madrid arasında La Romerada'da oynanan maçta yaşandı.

    Karşılaşmanın 32. dakikasında Helguera'nın Aimar ile girdiği mücadelede hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Milito, Zaragoza'yı 1-0 öne geçirdi.

    İlk yarısı 1-0 sonuçlanan maçta, Real Madrid 57. dakikada Van Nistelrooy ile skora denge getirirken, La Liga'nın dişli ekiplerinden Zaragoza 64. dakikada Milito ile bir kez daha öne geçti.

    Karşılaşmanın son dakikasında yeniden sahneye çıkan Van Nistelrooy, Real Madrid'in beraberlik golünü kaydetti ve bu zorlu mücadele 2-2 berabere sonuçlandı.

  • cimbomlu45
    Member
    • 21-07-2006
    • 1811

    #2
    Konu: LA LİGA Unutulmaz bir sezon yaşatıyor...

    5 dakika kala barca kesin şampiyon gibiydi çok zevkli maçlar oldu sevilla kazanabilseydi onlarında şampiyonluk umudu olacaktı

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X