Colin Kazım Fenerbahçe'de

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Colin Kazım Fenerbahçe'de

    Colin Kazım Fenerbahçe'de


    Fenerbahçe, Roberto Carlos ve Vederson'un ardından üçüncü transferini milli takımın genç yıldız adayı Colin Kazım Richards'ı alarak gerçekleştirdi. 21 yaşındaki forvet oyuncusu, Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı tarafından karşılandı.

    Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ın da yakın takibinde olan Colin Kazım Richards'ı renklerine bağladı. İki gün süren pazarlıkların ardından sarı-lacivertli takımla 3 yıllık anlaşmaya varan 21 yaşındaki forvet, İstanbul'a geldi.

    Menajeri ve Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı tarafından havalimanında karşılanan milli futbolcu, yarın sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra basının önüne çıkacak.

    Milli Takımlar Baş Sorumlusu Fatih Terim tarafından Bosna-Hersek ve Brezilya maçları kadrosuna çağırılan ve Brezilya karşısında ilk kez A Milli Takım formasını giyen Colin Kazım Richards, Kıbrıs Türkü olan annesinden dolayı Türk pasaportu sahibi olması nedeniyle Turkcell Süper Lig'de Türk statüsünde forma giyecek.

    Colin Kazım'a Beşiktaş'ın yaptığı yıllık 1.2 milyon dolarlık teklife rağmen oyuncunun yıllık 1 milyon dolar karşılığında sarı-lacivertliler ile anlaştığı öğrenildi.

    Geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen Sheffield United takımının oyuncusu olan genç golcü için Fenerbahçe, İngiliz kulübüne 1.1 milyon pound ödeyecek. Colin Kazım, Sheffield formasıyla geçtiğimiz sezon 27 Premier Lig maçına çıkarken, bunların 15'inde ilk 11'de yer aldı. Genç oyuncu bu maçlarda istatistiklerine 1 gol, 3 asist yazdırdı.

    NICK CARLE YALANLAMASI
    Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, Avustralya'nın Newcastle Jets takımından forma giyen Nick Carle ile ilgilenmediklerini açıkladı.


    Sarı-lacivertli kulüpten, ''Nick Carle'a başarılar dileriz'' başlığıyla yapılan açıklamada, ''Bazı haber ajansları ve internet siteleri kulübümüzün Avustralya'nın Newcastle Jets takımından Nick Carle adlı oyuncuyu transfer ettiğimizi ve hatta bu oyuncunun İstanbul'a gelip sağlık kontrolünden geçtiğini iddia etmektedir. Söz konusu oyuncu ile hiçbir ilişkimiz yoktur. Transfer haberi kesinlikle doğru değildir'' ifadelerine yer verildi.

İşlem Yapılıyor
X