OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Mr_Thunder
    Junior Member
    • 22-01-2006
    • 453

    OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

    Opentv özelliği olan bir cihazım var. Bunu Hotbird, Turksat veya diğer uydularda hangi kanalllarda nasıl kullanabilirim ? Bildiğiniz kanal isimlerini ve frekanslarını verebilir misiniz arkadaşlar ?
  • xkralx
    Junior Member
    • 13-04-2006
    • 206

    #2
    Konu: OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

    ) open tv):

    Yorum

    • stone_heart19
      Burada Herkes Eþittir
      • 25-01-2004
      • 6468

      #3
      Konu: OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

      Alıntı:


      OpenTV’den Yeni Etkileşimli TV Hizmetleri var ajax = new sack(); function icerikYaz() { eval(ajax.response); } function Ayrinti(islem, id) { if (islem == 1) { //document.getElementById('ReyonayrintiTag').style.d isplay = 'block'; //document.getElementById('ajaxbtn').style.display = 'block'; //document.getElementById('closeLink').href = 'javascript:Ayrinti(0); //document.getElementById('YeniReyon').style.display = 'none'; ajax.requestFile = 'http://www.bendevar.com/v3/AjaxView.php?category=1&fisNo=' + id; ajax.onCompletion = icerikYaz; ajax.runAJAX(); } }
      OpenTV çarşama günü ağ operatörlerinin etkileşimli TV servislerinde duydukları işlemsel ihtiyaçları yönetebilmelerini sağlayacak anahtar teslimi bir çözümü duyurdu.

      OpenTV çarşamba günü ağ operatörlerinin etkileşimli TV servislerinde duydukları işlemsel ihtiyaçları yönetebilmelerini sağlayacak anahtar teslimi bir çözümü duyurdu.

      Barselona’da yapılan Annual OpenTV User Group Conference’da sergilenen iTV Service Platform Suite farklı işletim sistemleri, arayüzler ve set üstü platformlarında çalışabilme esnekliğine sahip bir ürün. Set başarılı bir iTV servisi için gerekli iletişim, reklamlar, reklam yönetimi ve müşteri ilişkileri gibi tüm özellikleri bir araya getiriyor.

      Bu set sayesinde operatörlerin en baştan yeni bir çözüm yaratmalarına gerek kalmıyor.

      OpenTV Başkanı James Ackerman, “Yeni ürünümüzle OpenTV’nin hızlı ve verimli bir şekilde etkileşimli televizyon çözümü uygulamayı isteyen ağ operatörleri için tek duraklı bir alışveriş yeri olacağına inanıyoruz. Üstelik ağ operatörleri bu yıl içerisinde bu hizmeti kullanmaya başlayabilecekler” dedi.

      Yeni servis seti OpenTV’nin “set top box” teknoloji çözümleri ve uygulamalarını tamamlayıcı bir hizmet olarak sunulacak.

      iTV Service Platform Suite’in bu yılın ortasından itibaren reklam işlevleri ile hizmet vermeye başlaması bekleniyor. Geri kalan işlevler ise 2001 yılı içerisinde hizmete eklenecek.

      OpenTV’nin arayazılım teknolojisi 2000 yılının sonunda dünya çapında 13.9 milyon set top box üzerine kurulmuş. Bu yüzden kullanımı kolay iTV çözümü arayan ağ operatörleri için yeni set oldukça uygun bir çözüm.

      OpenTV’nin sunduğu hizmetler arasında televizyon seti üzerinden e-posta okuyabilme ve Web’de gezebilme, televizyon yayınlarını durdurma ve kaldığı yerden devam ettirebilme gibi yetenekler yer alıyor.

      OpenTV’nin yazılımı uluslararası pazarda da tutuldu. Yazılımı şu anda 50’nin üzerinde ülkede hizmet veren 40 dijital kablo, uydu ve karasal iletişim ağı üzerinde kullanılıyor. OpenTV’nin platformunu seçen önemli operatörler arasında BSkyB ve USA Media Group yer alıyor. 31 dijital set top box üreticisi OpenTV’nin yazılımını lisanslamış durumda. Bu iTV’nin popülaritesinin de artığını gösteriyor.

      MRG (Multimedia Research Group) tarafından yapılan bir araştırmada set top box ve elektronik program rehberleri, istendiğinde video, etkileşimli TV ve geliştirilmiş TV gibi ilişkili dijital servislerin yer aldığı satışların 2004 yılında 54 milyar doları bulması bekleniyor.

      Set top box satışları ise 2000 yılında 4 milyar dolardan 2001 yılında 5.5 milyar dolara, 2004 yılında ise 11.5 milyar dolara ulaşacak. 2004 yılında dünya çapında 143 milyon set top box evlere ve işyerlerine kurulmuş olacak.

      TV’ler PC’lerin yerini alabilecek mi? Analistler bu sorunun cevabının hayır olduğunu düşünüyorlar.

      MRG analistlerinden Gary Schultz, “Bu yeni ve PC pazarından çok farklı bir pazar. Dünya üzerinde PC’lerden çok daha fazla TV bulunuyor. TV’ler bu hizmete hazır. Set top box’lar her türlü TV’ye uyum sağlayabiliyor. Yani büyüme şansları PC’ye nazaran çok daha fazla” dedi.

      IDC’de set top box’ların satışlarını artacağı fikrinde ve TV servis sağlayıcılarını bu fırsattan yararlanmak istiyorlarsa büyük yatırım yapmaları konusunda uyarıyor.

      IDC analistlerinden Mary Joy Scafidi, “Dijital TV’ye olan talep her geçen gün artıyor. Bu talepler birçok büyük dijital TV servis sağlayıcısının beklentilerini de aşacak. Bununla birlikte dijital kablolu servislerin verilebilmesi için kablolu ağlar üzerinde değişiklikler yapılması gerekecek. Bu da kablolu TV operatörlerinin büyük yatırımlar yapmasını gerektiriyor” dedi.

      Yorum

      • stone_heart19
        Burada Herkes Eþittir
        • 25-01-2004
        • 6468

        #4
        Konu: OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

        DSmart,ta var bu kanallar 11905 H 6666 frekansında BACKGAMOON, HOROSCOPE, iPORTAL, MEMORY, OPERATION OCTOPUS open tv

        Yorum

        • Mr_Thunder
          Junior Member
          • 22-01-2006
          • 453

          #5
          Konu: OPENTV İÇERİKLİ KANALLAR HANGİLERİ ?

          Denedim Nokia bunu görmüyor muhtemelen şifreli ya da DSmarta özgü bir şey.

          Yorum

          İşlem Yapılıyor
          X