Önünde diz çöktüler - Roberto Carlos

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • Kadim
    Senior Member
    • 30-01-2004
    • 4782

    Önünde diz çöktüler - Roberto Carlos

    19 Haziran 2007 Fenerbahçe’nin flaş transferinin İspanya’ya vedası muhteşem oldu. Takım arkadaşları, önünde diz çökerken, binlerce taraftar da kulübe mesaj yağdırıp, Roberto Carlos’un gönderilmesini protesto etti.

    FFENERBAHÇE’nin flaş transferi Roberto Carlos, 11 yıl oynadığı Real Madrid’den, adına yakışır biçimde uğurlandı... Eflatun beyazlı ekip, önceki akşam Roberto Carlos’un son kez forma giydiği maçta Real Mallorca’yı 3-1 yenerek, İspanya Birinci Futbol Ligi’ndeki 30. şampiyonluğunu kazandı.

    Ezeli rakibi Barcelona’yı ikili averajda geride bırakarak mutlu sona ulaşan Real Madrid’in şampiyonluk kutlamaları tek kelimeyle muhteşemdi. 4 yıl sonra ilk kupalarını kazanan Beyaz Şimşekler, zaferlerini önce Santiago Bernabeu Stadı’ndaki 80 bin taraftarlarıyla, ardından Madrid’in Cibeles Meydanı’nda toplanan 500 bin kişiyle kutladı.

    Ayakta alkışlandı

    Havai fişekler, müzik ve ses gösterileriyle renklenen stattaki kutlamalarda, Real Madrid’den ayrılan Roberto Carlos, David Beckham, Paco Pavon ve Diego Lopez özel olarak uğurlandı. Stat içinde tek tek bütün futbolcular anons edilirken, en son Roberto Carlos sahanın ortasına davet edildi. Sırtında Brezilya bayrağıyla sahaya çıkan Brezilyalı yıldız, sahanın ortasına geldiği anda diğer futbolcular önünde diz çöktü. Daha sonra takım arkadaşları tarafından havalara atılan Roberto Carlos’u, stattaki 80 bin taraftar da dakikalarca ayakta alkışladı.

    Carlos: Çok mutluyum

    İnanılmaz bir sevgi seliyle uğurlanan Brezilyalı futbolcu, verdiği demeçte, "Ayrıldığım için biraz üzgün olsam da yaşadıklarımdan dolayı mutluyum" dedi. Real Madrid’de çok zevkli bir dönem geçirdiğini kaydeden Carlos, "Öncelikli biri olduğumu düşünüyorum. Real Madrid gibi bir kulüpte bu kadar çok önemli şeyler yaşayacağımı asla düşünmezdim. Şampiyonlukla veda ettiğim için mutluyum. Bu, meyve elde etmek için sıkı bir şekilde çalışmak gerektiğini gösteriyor. Ama artık bunun zevkini çıkartmalı" diye konuştu.

    Bu arada binlerce taraftarın Real Madrid Kulübü’ne mail ve faks mesajı göndererek, takımın formasını en uzun süre giyen yabancı futbolcu olan Roberto Carlos’un gönderilmesini protesto ettiği ve heykelinin dikilmesini istediği bildirildi.

    Hürriyet
    Son düzenleme Kadim; 19-06-2007, 12:37.
  • bosver
    Senior Member
    • 02-07-2004
    • 5012

    #2
    Konu: Önünde diz çöktüler - Roberto Carlos

    ustam resim yada video görüntüleri olursa daha anlaşılır olur görmek isteriz

    teşekkürler haber için

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X