xshare öldümü

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • SAROS
    Member
    • 13-02-2004
    • 2422

    #16
    Konu: xshare öldümü

    Originally posted by marsel2002 View Post
    atı alan üsküdarı geçti.
    Selam.Fatih arkadaşım siz sözleri her zaman dikkate alınan çalışmaları her zaman takdirle karşılanan ustalarımızdansınız.Şakayla karışık sözlerinizinde ciddiye alınacağını düşünmeniz gerekir sanıyorum.Bu sözleri başkası yazsa çok önemli olacağını düşünmyorum ama sizin gibi konuya hakim birinin her sözü ciddiye alınacaktır.

    Çalışmalarınızı takip edememe konusunda haklı olabilirsiniz forumunuzda yumatu ile ilgili konuları görememiş olabilirim bunun için özür diliyorum.Bazı forumlardaki çalışmalarınızı sonlandırdığınızı veya ara verdiğinizi biliyorum kastettiğim şey bu değildi.Takip edebilmem için PM den bana adres yazarsanız çok sevinirim.

    Eleştirme konusuna gelince uslup doğru olduktan sonra buna karşı olmadığımı(olmadığımızı)bilmenizi isterim.Ama 2 arkadaşımızın eleştirme adına yazdıklarını doğru bulmadım sizin bu konuda çok farklı düşündüğünüzü sanmıyorum.Eleştiri yapıcı ve uyarıcı olursa işe yarar.Bir çok firma bu forumlardaki eleştirilere göre hatalarını düzeltmeye çalışıyor ama hakaretleri kale alacaklarını sanmıyorum.


    Saygılar çalışmalarınızda başarılar.

    Yorum

    • marsel2002
      Junior Member
      • 30-06-2004
      • 95

      #17
      Konu: xshare öldümü

      Firmaların hataları düzeltme konusunda haklısın sana hak veriyorum. Kusura bakma konuya ilk yazdığımda hatalı oldu.

      Yumatununda forumlardan yapılmış istekler üzerine çalıştığının farkındayım. Benimde olmak üzere bir çok kişinin isteğini yazılımlarla vede bir çok yenilikle yerine getirdi. Fakat x-share konusunun yanlış bir adım olduğu kanaatim henüz devam ediyor. Bireysel bir çalışmaya çoğu zaman müsade etmeyen yumatu x-share ile hata yaptı. Emirdağlı belki bu yazdıklarım üzerine kızacak ama inan olmadı dostum. Yakışmadı. Bunu burda hatırlatmak istemezdim ama ben hep açık alanda yazdım. Kapalı alanda yazdıklarım ilettiklerim hep ya cevapsız kaldı yada hiç kaale alınmadı.

      Şimdi bu yumatu yapılan yanlışlığı benim yazdıklarım üzerine düzelteceği anlamına gelmiyor. Zaten ben veya bir kaç kişi yazmasada x-share yeniden mutlaka sorunsuz geri dönecektir. Beni üzen her zaman belirsizlik oldu. İnsanların sorunları soruları cevapsız kalmamalı. Bir yenilik yapıldığında bir çok konu açılıyor. Fakat bu gibi durumlarda sadece yumatu için geçerli değil meydan firma kötüleme takımlarına kalıyor.

      İşte bunlara meydan vermemek için insanlar bilgilendirilmeli. Böyle konulara mahal verilmemeli...

      Saygılar sunuyorum.

      Ayrıca google'a fatih yumatu yazarsanız ilk topikte beni bulursunuz

      Yorum

      • EMiRDAGLI
        Member
        • 12-03-2005
        • 1614

        #18
        Konu: xshare öldümü

        Sevgili arkadaslar ve sayin ustadim SAROS

        X SHERE mevzusu bunda 12 ay once temmuz ayinda baslamis olup bir yil gibi devam ettikten sonra ve bir takim sorunlari cok ugrasmamamiza rahmen asamadigimizdan dolayi su anda askiya alindi

        Yukarda aliferhat arkadasta konustugu kelimere dikkat etsin editlenen mesajlarindaki yani sansini fazla zorlamasin almis oldugu 1 adet sifredir ve bu sifreyide hattinden fazla cihazda kullanmistir (1 sifre 1 cihazdan fazla kullanilmadigini bilmektedir) ve kanimca vermis oldugu ucretin karsiligini fazlasi ile almistir....

        Devamli bu sekilde mesajlar yaziyor amacini bende anlayamadim eger devam ederse gerekende yapilacaktir baska sorunlari varsa sorsun cevaplayalim yumatu hakkinda ama yok hala devam ederse ayni sorulara www.yumatu.com.tr adresinden gerekli bilgilere ulasabilir.

        X-SHERA KONUSU su anda askida arkadaslar

        Bilginize sunar diger mesaj yazan arkadaslarada hic bir sey demiyorum onlar aslinda sorularin cevaplarini bilmektedirler..

        KONUNUN DAHA FAZLA DALANMAMASI ICIN KONUYU KAPADIYORUM.
        Son düzenleme EMiRDAGLI; 12-07-2007, 18:56.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X