"G.Saray'a kanımı vermeye geldim"

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • akeno33
    Junior Member
    • 02-11-2005
    • 150

    "G.Saray'a kanımı vermeye geldim"

    G.Saray'a kanımı vermeye geldim"
    Galatasaray'ın yeni transferi Brezilyalı yıldız Lincoln'ün, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni gerçekleştirildi. Lincoln, G.Saray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Taraftara açık olacağı söylenen basın toplantısına taraftarlar alınmadı. Bunun üzerine bir açıklama yapan Adnan Sezgin, şunları söyledi: "Diğer futbolcularımaz uygulanan imza törenini Lincoln için de uyguluyoruz, onlardan anlayış bekliyoruz" dedi.
    Bu arada Lincoln törene helikopterle getirildi.

    Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin; "Lincoln aramızda, hem kendisine hem de camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz. Daha öncede belirtmiştim, Lincoln transferinde çok önemli bir ekip çalışması oldu. Gönülden Galatasaray'a gelmek istemesini Schalke Kulbü'ne bildirmesi olayın çözümlenmesindeki en büyük katkıydı. Kendisine hem hoş geldin diyorum, hem de çok teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun" diye duygularını dile getirdi.
    "Büyük bir kulübe geldim"
    Daha sonra söz alan Brezilyalı yıldız Lincoln şunları söyledi: "Öncelikle büyük bir kulübün formasını giyeceğim için çok mutluyum. Buraya gelmeyi çok istiyordum, sonunda geldim. Buraya geldiğimden beri inanılmaz anlar yaşamaktayım, buraya geldiğim için gurur duyuyorum. Başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyorum, buraya gelmem yönündeki isteklerini ilk andan itibaren çok büyük bir şekilde gösterdiler. Taraftarımız müthiş, bugüne kadar oynadığım kulüplerin taraftarlarına da fanatik taraftar deniliyordu ama dün akşamki taraftarları görünce inanamadım, buraya ve taraftarlarına inanılmaz bağlandım ilk andan itibaren."
    "Hagi'nin yüzde 30'u kadar oynasam yeter"
    "Öncelikle yeni takım arkadaşım Necati'ye ve tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü biliyorum ki 10 numaralı formayı Necati kendi ve tüm takım arkadaşlarım adına bana hediye etmiştir. 10 numara olsun 20 numara olsun numaranm ne olursa olsun ben bu takımın bir parçasıyım. Tabiki benden çok büyük beklentiler var, tabiiki beni Hagi ile kıyaslıyorlar. Hagi, dünyaya damga vurmuş bir oyuncu ben onun yüzde 30'u kadar oynarsam mutlu olurum. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim" dedi.

    "Schalke kırgın olabilir"
    Schalke teknik direktörünün hakkındaki olumsuz açıklamalarıyla ilgili Lincoln şunları söyledi: "Hiç bir haber görmedim o nedenle bu konuda konuşmam anlamsız olur. Dün akşam itibaren Galatasaray'a katıldım, bu nedenle eski kulübüm Schalke'nin söyledikleri beni fazla ilgilendirmiyor. Schalke'nin benim hakkımda çok iyi şeyler söylemesini beklemiyorum çünkü Galatasaray'a transfer olmayı ben çok istedim ve bu konuda çok baskı yaptım. Dolayısıyla bu konuda bir kırgınlık varsa bunu anlayabilirim."
    "Gelmemde Taffarel etkili oldu"
    "Fenerbahçe'deki oyuncuları ve hocasını tanıyorum, gelmeden öncede Alex ile de görüştüm. Bana en iyi fikri benim için baba gibi gördüğüm Taffarel ile görüştüm. Bir takım hakkında bilgi almak istiyorsanız o takımda oynamış bir oyuncu ile görüşmeniz en iyisidir. Taffarel'in Galatasaray'a gelmemdeki etkisi çok büyüktür."
    "Taffarel'in kendisiyle görüştüm, O'nunla görüşmemin ana nedeni her zaman yüzde yüz güvenebileceğim bir insan olması. Altı senedir Almanya'daydım ve artık ülke değiştirmem gerektiğini düşünüyordum. Tabiiki bana tek teklif Galatasaray'dan gelmedi, Almanya'daki büyük kulüpler ve Avrupa'nın bir çok takımından da teklif aldım ama Galatasaray'ın bana gösterdiği tavrı gördükten sonra ve içimdeki ortam değiştirme isteğine bağlı kalarak Türkiye'nin iyi bir seçim olacağına inandım. Çünkü Türk insanının ve Türk Futbolu'nun Brezilya'ya daha yakın olduğunu hissettim, bunun ardından Taffarel ile konuştum ve doğru bir karar aldığımı hissediyorum. Benim için geçerli olan etkenler bunlardı. Tanrı'nın izniyle burda başarılı olmaya geldim, olurum veya olmam bunu sadece gelecek gösterecektir ama Tanrı'ya inancım sonsuzdur ve Tanrı'nın yardımıyla ben bunu başarıcağımı biliyorum."
    Lincoln, Karl Heinz Feldkamp ile ilgili olarak da şunları söyledi; "Kendisi ile burda tanıştım, bu transferde mutlaka etkisi olmuştur ancak kendisiyle çalışacağım için mutluyum. Kendisi büyük bir hoca ve dediğim gibi kendisi ile çalışacağım için mutluyum."
    "Beni Alex ile kıyaslamayın"
    F.Bahçeli Alex ile karşılaştırılması üzerine de bir açıklama yapan Brezilyalı futbolcu, "Bu karşılaştırmayı anlayış ile karşılıyorum. İki büyük camia arasındaki derbileri duydum, dünyadaki en önemli derbilerden biridir bu. Oyuncuları karşılaştırma taraftarı değilim, ben bu karşılaştırmalara karşıyım. Ben Galatasaray'a elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim, gerekirse kanımı vermeye geldim."
    Brezilyalı yıldızın transferinden sonra GS Store'lara yoğun ilgi gösteren taraftalarların şimdiye kadar 10 bini aşkın Lincoln forması satın aldığı bildirildi. Bu arada Sarı-kırmızılı takımın yeni sezon formaları 2 Temmuz'da Kalamış Tesisleri'nde tanıtılacak.
    Galatasaray'a imza attıktan sonra 10 numaralı formasıyla poz veren Lincoln, daha sonra bir tribün lideri gibiydi. Tesis binasının balkonuna çıkan Brezilyalı yıldız, sahaya giren yaklaşık 1000 kadar taraftar ile tezahürat yaptı.
    Basın toplantısından sonra taraftarların "Lincoln sarı desene..." şeklindeki isteğini kırmayan ünlü futbolcu, "Sari..." diye bağırdı. Karşılıklı tezahüratlar Florya'yı inle inletirken, Lincoln ve sarı-kırmızılı taraftarlar sıcak bir ortamda tanışmış oldular...

    26.06.2007
    Kaynak : Sporx.com
  • draculu45
    Junior Member
    • 21-11-2004
    • 367

    #2
    Konu: "G.Saray'a kanımı vermeye geldim"

    canlıyayında aynı sözleri kullandı eh gs için bir genaral eksikti oda geldi tuttutabilirsen bu likte cim bomu

    Yorum

    • FÝKRET73
      Junior Member
      • 13-10-2005
      • 100

      #3
      Konu: "G.Saray'a kanımı vermeye geldim"

      paraları tıkır tıkır ödenmesin görürüm ben kanını mı vericek yoksa başka bir uzvunumu acep, tevbe tevbe shalke deki kadar oynasın yeter fenere de her maçta 2 atsın kafi

      Yorum

      • beyazyildiz
        Junior Member
        • 18-01-2006
        • 129

        #4
        Konu: "G.Saray'a kanımı vermeye geldim"

        Evet Arkadasim paralari alinca bülbül gibi ötüyorlar,insallah sahada da öterde Türk halki futbola doyar, yoksa uzaktan gazel okumak kolay gelirmis...

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X