Beşiktaş Cisse ile anlaştı

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Beşiktaş Cisse ile anlaştı


    Beşiktaş Cisse ile anlaştı

    Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, orta sahaya takviye için Fransız orta saha oyuncu Edouard Cisse ile prensip anlaşmasına vardı. Yurt dışında transfer çalışmalarını sürdüren yöneticiler Celalettin Kolot ve Mario Berk'in dün Cisse ve kulübü Paris Saint Germain ile yaptıkları görüşmeler sonrasında gece geç saatlerde prensip anlaşmasına vardıkları öğrenildi.
    Fransız oyuncuyla 2 artı 1 olmak üzere 3 yıllık anlaşma sağlandığı bildirilirken, bonservis bedeli olarak Paris Saint Germain Kulübü'ne 2 milyon Avro ödeneceği ifade edildi. Bu arada 29 yaşındaki Edouard Cisse'nin ise yıllık 1.5 milyon Avro alacağı açıklandı.
    Cisse'nin hafta sonu İstanbul'a gelip resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
    Édouard Cissé kimdir?
    30 Mart 1978 Pau, doğumlu Fransız oyuncunun mevkisi ortasaha. PSG forması giyen Cisse, daha önce Rennes, West Ham United ve AS Monaco takımlarında birer sezon kiralık olarak forma giymişti. 1.83 boyunda olan Cisse, PSG'de 8 numaralı formayı giyiyordu.
    Beşiktaş'ın Tello, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı'dan sonra yeni transferi Edouard Cisse 30 Mart 1978'de Fransa'da doğdu. Futbol kariyerine 1996-97'de Pau'da başlayan Edourda Cisse 1998 yılından Fransa takımlarından Paris Saint Germain'e transfer oldu ve Paris formasıyla bir sezonda 11 maça çıktı.
    Fransa'da ilk sezonundan PSG formasıyla oldukça az şans bulan Cisse
    1998-99 sezonundan bir başka Fransız takımı olan Rennes'e kiralandı.
    Rennes forması altında da pek parlak bir sezon geçirmeyen Edouard Cisse oynadığı 26 maçta 2 gol kaydetme başarısı gösterdi. Rennes'de hocasıyla yaşadığı bir takım sorunların ardından ayrılmak zorunda kalan Cisse bir sezon aranın ardından yeniden PSG'ye döndü.
    Paris Saint Germain'de ilk gelişinin aksine 1999 ve 2001 yılları arasından daha iyi bir dönem geçiren Edouard Cisse 2002-2003 sezonunda Ada'nın yolunu tuttu ve West Ham United'a kiralandı. Ada'da West Ham United forması altından aradığını bulamayan ve beklenen patlamayı yapamayan Cisse'nin rotası yine Fransa oldu ama bu kez PSG değil Monaco oldu.
    Monoco'da bir sezonda 18 maça çıkan ve bu maçlarda 1 gol atan Cisse 2005-2006 sezonunun başından yeniden yuvaya yani PSG'ye döndü. 2005-06'da PSG forması ile 29 maça ilk 11'de çıkıp bu sezonda da 2 gol kaydeden Cisse 2006-07'de 32 maça ilk 11'de başladı ve 2 gol kaydetti.
    Edouard Cisse'nin kariyerinde bir Monoca ile Şampiyonlar Ligi finali ve PSG ile kazanılmış 1 Fransa Kupası bulunuyor.
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

    Cisse yarın geliyor

    Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Edouard Cisse, yarın İstanbul'a geliyor. Siyah beyazlı kulübün yıllık 1.5 milyon euro karşılığında 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşma sağladığı 29 yaşındaki Fransız futbolcunun, yarın saat 22.00'de Yeşilköy Havaalanı'na ineceği bildirildi. Öte yandan, Beşiktaş Kulübü'nün yaptığı açıklamada, Cisse'yi karşılamak için yarın saat 19.00'da BJK İnönü Stadı'nın önünden onlarca otobüs kaldırılacağı ifade edildi.

    Yorum

    • mazlum22
      Senior Member
      • 03-03-2006
      • 7143

      #3
      Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

      Cumartesi imzalıyorum"


      Beşiktaş'ın yeni transferi Edouard Cisse, Fransa'nın Le'quipe gazetesine siyah beyazlı takıma transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
      Cisse, Beşiktaş'ın kendisine geri çeviremeyeceği bir teklifte bulunduğunu ve kendisinin bu teklifi içi rahat bir şekilde kabul ettiğini belirterek, "Uzun yıllardır Fransa'da forma giyiyorum. Artık farklı bir ülkede top koşturmak benim için de çok faydalı olacaktır. Özellikle İstanbul'u çok merak ediyorum. Beşiktaş'ta da başarılı bir 3 yıl geçirmek için böyle bir karar verdim. Yarın akşam İstanbul'a gideceğim. Cumartesi günü takım arkadaşlarımla tanışıp imza atacağım. Kariyerimde bambaşka bir sayfa açıyorum" dedi.

      Yorum

      • mazlum22
        Senior Member
        • 03-03-2006
        • 7143

        #4
        Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

        Edouard Cisse İstanbul'da


        Beşiktaş'ın Paris Saint Germain'den transfer ettiği Edouard Cisse, siyah-beyazlı kulüple sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.Fransız futbolcu, taraftarların ve medya mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle aprondan güçlükle çıkabildi.

        Beşiktaş'ın yeni transferi Fransız futbolcu Edouard Cisse, İstanbul'a geldi.
        Paris'ten 1.5 saat rötarla İstanbul'a gelen Fransız futbolcuyu, Atatürk Havalimanı'nda Beşiktaş Kulübü yöneticisi Mario Berk ve kulüp yetkilileriyle birlikte siyah-beyazlı taraftarlar coşkuyla karşıladı.
        Kimi Beşiktaş dernekleri ve taraftar gruplarının, BJK İnönü Stadı'nın önünden kaldırdığı otobüslerle havalimanına gelen 250 siyah-beyazlı taraftar, tezahüratlar yaparak Fransız futbolcuyu beklemeye başladı.
        Taraftarların ve medya mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle aprondan güçlükle çıkabilen Cisse, güvenlik güçlerinin oluşturduğu çember içinde, adım adım havalimanının dışına çıktı.
        Burada bekleyen siyah-beyazlı taraftarlar, meşaleler yakarak Fransız futbolcuyu karşıladı. Cisse, burada yaptığı kısa açıklamada, Beşiktaş'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
        Bu sabah sağlık kontrolünden geçecek olan 29 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu saat 15.00'te de Nevzat Demir Tesisleri'nde resmi sözleşmeye imza atacak

        Yorum

        • ewacharly
          Junior Member
          • 21-01-2006
          • 285

          #5
          Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

          beerbeerbeerhaydi hayirlisi bu sene bütün kulüplerimiz güzel transiferler yapti !! bu sene bizim ligler renkli gececek !! kulüplerimize hayirli ugurlu olurlar lig basinda görüsmek üzere kalin saglicakla

          Yorum

          • mazlum22
            Senior Member
            • 03-03-2006
            • 7143

            #6
            Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

            Cisse tamam Boumsong sırada

            Beşiktaş'ın, Fransa'nın Paris Saint Germain takımından transfer ettiği Edouard Cisse, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde yapılan imza töreninde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

            Dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Fransız yıldız Edouard Cisse'nin, BJK Nevzat Demir Tesislerinde düzenlenen imza töreninde oldukça neşeli olduğu gözlerden kaçmadı.

            "SAĞLAM'IN HABERİ VAR"

            Edouard Cisse'nin imza töreninde Kenan Öner ve Celalettin Kolat da hazır bulundu. İmza töreninden sonra bir açıklama yapan Kenan Öner, hayırlı bir transfer yaptıklarını belirterek, bu seneki transfer politikalarını bir orta saha, bir defans üzerine kurduklarını açıkladı. Kenan Öner Cisse'yi uzun bir araştırmanın ardından kadrolarına kattıklarını ve bundan 3 hafta önce Paris'e giderek bu transferi bitirdiklerini söyledi. PSG teknik direktörü Paul Le Guen'den onay alındıktan sonra Ertuğrul Sağlam'ın da onayını aldıklarını söyleyen Kenan Öner, "Ertuğrul Sağlam'ın yapılan her transferden haberi var" dedi.
            Cisse'nin Paris ve Monaco'daki sergilediği performansı Beşiktaş'ta da sergileyeceğinden hiçbir şüphesi olmadığını söyleyen Kenan Öner " İyi bir transfer yaptık" dedi.
            "CİSSE BÜYÜK KATKI YAPACAK"
            İmza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kenan Öner, bu seneki kadrodun yeni bir yapılanmanın ürünü olduğunu ve oldukça geniş bir kadroya sahip olduklarını kaydetti. İyi bir takım kurduklarını ve bu kadroyla üç kulvarda da mücadele edeceklerini söyleyen Öner açıklamalarına şöyle devam etti; "Celal Bey ve Mario Bey uzun bir araştırmanın ardından Cisse'yi kadromuza kattılar, Onun önemli bir oyuncu olduğunu biliyoruz ve bize büyük katkı yapacağından hiç şüphemiz yok.

            "BOUMSONG İLE GÖRÜŞÜYORUZ"
            Cisse'nin transferinin ardından basında çıkan yabancı transferlerinin bir çoğu masa başında yazılan haberler olduğunu ancak bunlar arasında doğru olan tek ismin Boumsong olduğunu söyleyen Kenan Öner; "Bu oyuncuyla görüşmelerimizi sürüyor. Eğer uygun şartlar oluşursa bu oyuncuyu da hocamızın isteği doğrultusunda kadromuza katacağız." dedi.

            Futbol Federasyonu'nun yabancı kısıtlamasını desteklediklerini belirten Kenan Öner, 6 yabancının yeterli olduğunu ve bu sene için bir değişiklik yapılmaması gerektiğimi söyledi. Türk futbolunun ilerlemesi için böyle bir değişikliğe şimdilik gerek duymadıklarına da değinen Kenan Öner, "Önümüzdeki seneler neler getirir tabi bilinmez" dedi.
            "CİSSE 2 MİLYON AVRO"
            Kenan Öner'den sonra sözü alan Celalettin Kolat ise Cisse'nin transferini Le Guen ile irtibata geçerek bitirdikleri ve bu transferin Beşiktaş camiasını 2 milyon avro'ya mal olduğunu kaydetti

            Tranfer sezonunu kapamadıklarını söyleyen Celalettin Kolot, "Transfer çalışmalarımız hocamız Ertuğrul Sağlam'ın istekleri doğrultusunda devam ediyor. Orta sahamızı Cisse gibi bir yıldızla takviye ettik şimdi hedefimizde bir de defans oyuncusu var. Bu hedefimiz doğrultusunda Boumsong ile görüşmelerimiz sürüyor" dedi.
            "BEŞİKTAŞ BANA GÜVENDİ"
            Fransız yıldız Cisse ise Beşiktaş gibi büyük bir kulübe geldiği için büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bütün ligler hakkında bilgisi olduğunu söyleyen Cisse, Fransa'da bütün ligleri oldukça yakından takip ettiğini ve Beşiktaş'ın Türkiye'nin en büyük kulüplerden biri olduğunu söyledi. Öte yandan Cisse, Beşiktaş'a gelmeden önce Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Jean Tigana'yla bir görüşme yapmadığını söyledi.
            Yapılan karşılama töreninin kendisini hayran bıraktığını ifade eden Cisse, "Cuma gecesi gelişimde çok güzel karşılandım. İstanbul çok güzel bir şehir. İki-üç yıldır Beşiktaş beni transfer etmek istiyordu. Görüşüyorduk, şimdi gerçekleşti. Benim için önemli olan güvendi ve bu güveni bana verdiler" diye konuştu.
            Cisse, Beşiktaş'ın Fransa'da çok iyi tanınan bir kulüp olduğunu belirterek, "PSG ile oynadığımız maçlardan Beşiktaş'ı tanıyordum ve transferimde bunun de etkisi oldu. Türkiye'de şampiyonluğa oynayan bir ekip olması da benim kararımda belirleyici oldu" dedi.
            Siyah-beyazlı taraftarların önüne çıkmak için sabırsızlandığını dile getiren Cisse, "Beşiktaş taraftarının Avrupa'da çok takdir edilen bir taraftar olduğunu biliyorum. Taraftarı hep duydum. Şimdi yaşamak istiyorum ve yaşayacağım için de çok mutluyum. Taraftarımız önünde sahaya çıkmayı bekliyorum. Onların sevgisini görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

            Yorum

            • mazlum22
              Senior Member
              • 03-03-2006
              • 7143

              #7
              Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı








              Yorum

              • þifreci
                Junior Member
                • 27-02-2007
                • 33

                #8
                Konu: Beşiktaş Cisse ile anlaştı

                haydi hayırlısı bu sene bakim ne olacak

                Yorum

                İşlem Yapılıyor
                X