Daum'un Carlos ve Lincoln yorumu

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • cunuyil
    Senior Member
    • 27-09-2005
    • 7297

    Daum'un Carlos ve Lincoln yorumu

    Köln Teknik Direktörü Daum Fenerbahçe'nin Carlos ve Galatasaray'ın Lincoln transferlerini değerlendirdi. Daum iki krampona da övgüler yağdırdı...



    Adam gibi adam
    Daum: "Roberto Carlos sadece iyi bir oyuncu değil çok iyi de bir insan." "Yozgatlı ve Rüştü Beşiktaş'a katkı sağlar." "Lincoln mükemmel bir futbolcu."

    "Başkan Aziz Yıldırım’ı kutluyorum. Roberto Carlos sadece iyi bir oyuncu değil, çok iyi de bir insan...” “Mehmet Yozgatlı ve Rüştü tecrübeli iki isim. Yeni bir motivasyonla Beşiktaş’a katkı sağlayacaklarına inanıyorum” “Bouzid’i açıkçası çok iyi tanımıyorum ancak Lincoln mükemmel bir futbolcu. Alex gibi takıma katkısı çok olur”

    "Herkes ondan öğrenmeli"
    Türkiye’de görev yapan en başarılı yabancı teknik adamlardan olan Christoph Daum, üç büyüklerin transferlerini ve şampiyonluk şansını yeni sezon öncesi Fanatik gazetesine değerlendirdi. Alman çalıştırıcı, Roberto Carlos’un flaş bir isim olduğunu söyleyerek, “Başkan Yıldırım’ı kutluyorum. Türk futboluna sadece süper bir oyuncu değil, çok iyi bir insan kazandırdı. Takımdaki diğer futbolcular, onun fazla para aldığına bakıp, kıskanmamalı. ‘Biz onun tecrübelerinden nasıl yararlanırız, ondan nasıl bir şeyler öğreniriz’ diye düşünmeli” yorumunu yaptı.

    "Beşiktaş iyi transfer yaptı"
    Fenerbahçe’nin önemli kayıpları olduğunu da hatırlatan başarılı çalıştırıcı, “Tuncay ve Ümit gibi çok savaşan, Mehmet ve Rüştü gibi tecrübeli isimler artık takımda yok. Buna rağmen Sarı- Lacivertliler yeni sezonda da şampiyonluğun en büyük favorisi. Yeter ki takım olmayı başarsınlar” dedi. Beşiktaş’ın Mehmet ve Rüştü transferleriyle çok güçlendiğini de sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, “Onların tecrübesi ve motivasyonlarıyla birleşince Kartal bundan büyük fayda görecek. Beşiktaş bence nokta transferler yaptı” görüşünü savundu.

    "Lincoln olağanüstü yetenek"
    Galatasaray’ın yaptığı transferleri de beğenen Daum, “Ismael Bouzid’i fazla tanımıyorum. Linderoth savaşan bir oyuncu. Ama Lincoln’ün olağanüstü bir transfer olduğunu söyleyebilirim. Alex gibi Türkiye’de çok başarılı olacaktır ve takımını sırtlayacaktır” ifadesini kullandı. Daum, takımı Köln ile ilgili de “Geçen sezon organizasyon bozukluğu vardı. Herkes konuşuyor, kimse üretmiyordu. Ancak bu sene 1. Lig’e çıkmayı başaracağız. Köln’de çok mutluyum ancak yine de İstanbul’daki yaşam tarzımı çok özlediğimi itiraf etmeliyim” diye konuştu.
  • senova
    Senior Member
    • 29-10-2006
    • 7485

    #2
    Konu: Daum'un Carlos ve Lincoln yorumu

    ligler başlayınca kimin ne olduğunu görücez..yeni transferler kaliteli ama şimdiden yorum yapmak çok zor..

    Yorum

    • daðlý45
      Member
      • 23-02-2006
      • 990

      #3
      Konu: Daum'un Carlos ve Lincoln yorumu

      spor camiyamıza tüm transferlerin hayırlı olmasını dilerim

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X