Ricardinho kalıyor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    Ricardinho kalıyor

    Ricardinho kalıyor


    Beşiktaş Menajeri Ali Gültiken, Ricardinho'nun gönderileceğine dair basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

    Yeni sezon çalışmalarının ilk bölümünü İstanbul'da sürdüren Beşiktaş'ta, menajer Ali Gültiken, Ricardinho'nun takımdan gönderilmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensupların açıklamalarda bulunan Ali Gültiken, "Ricardinho'yu göndermeyeceğiz. Üç kulvarda mücadele edeceğimize göre geniş kadroya ihtiyacımız var" diye konuştu.

    6 Temmuz Cuma günü Kasımpaşaspor ile bir hazırlık maçı yapacakları hatırlatan Gültiken, bu karşılaşma sonrası yurt dışı kampı kadrosunu da belirleyeceklerini söyledi.

    Ali Gültiken, Brezilya'da ameliyat olan golcü futbolcu Nobre'nin sağlık durumuyla ilgili bir soru üzerine, Nobre'nin sakatlığının kendilerini forvet arayışına itecek kadar önemli olmadığını ifade etti.

    4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR
    Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını 25 Haziran'dan bu yana İstanbul'da sürdüren Beşiktaş, ikinci etap kamp çalışmaları için 7 Temmuz Cumartesi günü Avusturya'ya gidecek. Avusturya'nın Seefeld bölgesinde gerçekleştirilecek 14 günlük kampta siyah-beyazlılar, 4 hazırlık maçı oynayacak.

    Tarifeli uçakla Cumartesi günü Almanya'nın Münih kentine gidecek olan Beşiktaş kafilesi, daha sonra karayolu ile Avusturya'nın Seefeld bölgesine geçecek. Siyah-beyazlılar, kampta 10 Temmuz'da Avusturya 3. Lig takımlarından FC Hall, 15 Temmuz'da Almanya Birinci Lig ekiplerinden Hamburg ile karşılaşacak.

    Daha sonra Avusturya'nın Leogang bölgesine geçecek olan Beşiktaş, 4'lü turnuvaya katılacak. 18 Temmuz'da Almanya Birinci Lig takımlarından Duisburg ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, 20 Temmuz'da ise Romanya şampiyonu Dinamo Bükreş ile Çek Süper Lig ekibi Budejovice takımlarından biriyle son hazırlık maçını yapacak.

    Siyah-beyazlılar, 21 Temmuz Cumartesi günü İstanbul'a dönecek

  • delphin
    Senior Member
    • 27-12-2005
    • 15279

    #2
    Konu: Ricardinho kalıyor

    4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR
    10 Temmuz FC Hall
    15 Temmuz Hamburg
    18 Temmuz Duisburg
    20 Temmuz Dinamo Bükreş
    başarılar beşiktaş

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X