Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • digiklan
    Junior Member
    • 11-04-2004
    • 178

    #16
    Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

    bu cihazin ozelligi cift tuner ve hard diskten ote 4 MB hafiza ve hdtv yayinlara da simdiden hazir olmasi. bir ust nesil dvb yayinciligina bugunden hazir. ama cok para 900 dolar. o paraya harddiskli dreambox alir, artan ile de tepeme 2 metre motorlu canak dikerim. izlemedigim yayin kalmaz
    saygilar
    Son düzenleme digiklan; 08-01-2005, 00:30.

    Yorum

    • kadiraksoy
      Junior Member
      • 23-10-2004
      • 417

      #17
      Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

      bu cift tuner hikayesi nedir bizim catida 4 canak var hepsi zaten cift cikisli iki daireye gidiyor bizim daireye tek kablo geliyor ve 4 uyduyu seyrediyorum. simdi biz bu cihazdan alsak kayit yapamayacak miyiz???

      Yorum

      • kadiraksoy
        Junior Member
        • 23-10-2004
        • 417

        #18
        Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

        Originally posted by YAŞASIN
        Goldmaster SAT-9900 ve Topfield TF-5000 PVR cihazlar hakkında bilgi aldım.Fuardada görmüştüm.Süper cihazlar arkadaşlar.En önemlisi yaklaşık 2 yıldır yurt dışında kullanımda olması.Yani oturmuş bir cihaz.Fiatı da pek pahalı değil sanırım.Bilginize...

        topfield 5000 in fiyati nedir?

        Yorum


        • #19
          Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

          Beyler bir ust nesil uydu yayıncılıgı HDTV dir(High Definition TV-yuksek tanımlamalı TV)ve bu yayın su anda Astra1 de vardır HD1 kanalı(irdeto-2 sifreli)bir iki tanede test kanalı vardır(FTA)
          Elimizdeki SDTV denen digital receiver ler ile bu yayınlar izlenemeyecektir,bu tur yayına uyumlu receiver lar ile izlenecektir ve su anda avrupada bir kac marka vardır ve fiatlarıda sanırım £ 500,- uzerindedir.Bu seneden baslıyarak bu tur yayınlar artarak devam edecektir ancak 2006 dan sonra oldukca artacaktır.Esas hedef 2008 senesidir.Dolayısıyla bugun kullandıgımız digital receiver lar bir ise yaramıyacaktır,tıpkı bir zamanlar populer olan analog lar gibi bunlarında sonu gelmeye baslamıstır ve takip eden 2-3 yıldan itibaren yerlerini HDTV receiver lara bırakacaktır.
          Bu arada kullanacagımız TV setleride artık gelecek 10 yıl LCD olacaktır,bugunden baslıyarak artık basta USA ve bazı avrupa ulkelerinde LCD satısları patlama yapacaktır,tıpkı analog bitmesi gibi artık normal CRT tip yani tuplu TV devride bitmistir,bunları artık basta Cin olmak uzere ucuz mal yapan ulkeler yapacaktır basta Japonya ve Kore ise tamamen LCD ve Plazma ile DLP Projeksiyon TV ile Projector lere gecilecektir ancak en basta ve ragbet gorecek olan ise "LCD" ekranlar olacaktır,bu arada eski nesil tuplu TV alacaklar ise biraz beklesinler(sakın 50hz-100hz gibi seylere ragbet etmesinler)zira LCD ekran fiatları birkac sene sonra oldukca dusecektir,acele etmeyiniz,yoksa o zaman gider bir daha TV almak zorunda kalırsınız(ozellikle Avrupada yasayanlar dikkat ediniz)bakın bugun TR de bu TV lerin fiatları acaip dustu bu arada avrupadada dusmustur ve yakın gelecekte normal buyuklukte bir TV alana yanında birde 37 ekran TV yada baska hediyeler v.s gibi seyleri goreceksiniz(hatta basladı bile!)devir artık ekranda LCD dir ve gelecek 3 yıldan baslıyarakta uyduda ise HDTV dir.
          HDTV uydu yayını bugun USA ve Japonyada cok yaygın sayılır,bundan dolayıda insanlar basta LCD olmak uzere Plazma cihazlara yonelmistir dolayısıyla bu ulkelerde bu cihazların fiatları beklenenden hızlı dusmustur.
          Beyler bu yazıyı sunun icin yazdım,bugun acaip fiatlara(hatta astronomik)digital receiver satılmaktadır tabi belli cihazların belirli modelleri ancak kesinlikle bunların yanina yaklasmayınız,yani hard disk var, yok 6 kanal aynı anda kayıt var,gibi birtakım ilave ozellikler ile para tuzagı yaratılmıs,bir dunya paraya satıyorlar,bunlara ragbet etmeyiniz.
          Tekrar ediyorum digital uydu yani suanda kullandıgımız sistem son noktaya gelmistir,artık daha ilerisi yoktur bunun,daha dogru bir ifadeyle ilerisi HDTV uydu yayıncılıgıdır vede bu baslamıstır sadece birkac yıl zaman alacaktır hepsi bu,siz satıcıların dediklerine kulak asmayınız vede ozellikle yabancı yayınları takip ediniz(lisan biliyorsanız)yahu millet para basmıyor,yok su ozellik var yok bu ozellik var denilerek milletin parası sogusleniyor,son bir sey daha soylemek istiyorum,gecenlerde bir ingiliz dergisinde okudum;nasıl TV ve uydu yada Audio sistemleri alınır diye,adam birinci kaide olarak :be smart demis yani akıllı olun,sonra bes altı madde daha sıralamıs..
          yani beyler evet akıllı olunuz,arastırmacı olunuz,teknolojik kaynaklar okuyunuz v.s
          beyler herkese selam ve saygılar

          Yorum

          • Ugur CETIN
            Junior Member
            • 12-03-2004
            • 149

            #20
            Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

            pardon ama uydu alıcısımı alıyoruz, yoksa uydu yayını yapmak için vericimi

            Yorum

            • SATLOCKER
              Junior Member
              • 10-11-2004
              • 150

              #21
              Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

              pahalıysa vardır 1 hikmeti ayağına yatıyorlar.ama millet yemez illa almak isterlerse pvrli mvrli 1 ş ler.diriiiiimbax 7000 serisini alır.

              Yorum


              • #22
                Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

                Bu cihaz o paraya kesinlikle alınmaz ayrıca gecen eylul sayısı(Tele-Satellite Fransızca basımı)bu cihaz icin cok dusuk not ortalaması vardı,ben bile sasırdım,butun fonksiyon testlrinde dusuk not almıs,gec bu cihazı,adı Kaon mus,gec beyim gec,adamlar demekki incelemisler ve dusuk bulmuslar,yalan olması asla mumkun degildir,yok pvr var yok 6 kanalı aynı anda kayıt ediyormus,hikaye bunlar,selamlar

                Yorum

                • htlse
                  Junior Member
                  • 08-05-2004
                  • 54

                  #23
                  Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

                  o fiyata degmez. Ne acelemiz varki zaten. Bekle daha uygunu daha iyisi nasilsa cikacaktir. Ben o parayi asla vermem.

                  Yorum

                  • Phaeton
                    Junior Member
                    • 10-04-2004
                    • 176

                    #24
                    Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

                    aradakşlar uzun lafın kısası dreambox kendini kanıtlamış cihaz ve PVR özelliğide var bence bu cihaz iyice bi test edilmesi lazım

                    Yorum

                    • flametrap
                      Junior Member
                      • 25-03-2004
                      • 9

                      #25
                      Konu: Kaon KVR 1000 Plus Piyasada...

                      aklın yolu birdir.Bence yukarıdaki mesajları yazan bütün arkadaşlar bir şekilde bu alemin içindedir.Bilirlerki bu işlerin yani teknolojinin sonu yoktur,bırakın ;HDTV yi Türkiyede Tübitak önceliğinde ve Avrupa finans kaynakları gerçek 3 boyutlu tv için çalışıyorlar.Yani TV ler eskisi gibi evin bir köşesinde yada duvarda değil salonun tam ortasın sehpaların yerini alacağını söylüyorlar Gelelim günümüze yaklaşık 1 yıldır Dreambox 7000S kullanıyorum bu cihazla neler yapılabileceğini inanın sahip olunca anlarsınız.sistemim sizi değil,sistemi sizin yöneteceğin bir anlayışa sahip olan Linux işletim sisteminde çalışan bir uydu alıcısı.Yani, hayallerinizi zorlayan bir makina.Eskiler bilir nede olsa alman malı bir makina.yukarıda bir arkadaş flash tan bahsetmiş yeni çıkan 7020S lerde flash 32 MB. yine kullananlar bilir sistemi flash'tan değil USB memory sticky yada CF kartla yada HDD çalıştırabilirsin 300 GB destekleyen bir Dreambox: )

                      sagılarımla...

                      Yorum

                      İşlem Yapılıyor
                      X