Appiah-Kuranyi takası mı?

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • pc brederse
    Junior Member
    • 02-09-2005
    • 208

    Appiah-Kuranyi takası mı?

    Appiah-Kuranyi takası mı?
    Transferin şampiyonu F.Bahçemiz'in Schalke'nin ünlü golcüsü Kuranyi'yi transfer etmek istediği iddia edildi

    Uzun zamandır Ronaldo'dan Adriano'ya dünyaca ünlü bir çok forvetin peşinde olduğu yönünde haberler yazılan Fenerbahçemiz'in şimdi de Schalke'nin ünlü golcüsü Kuranyi ile Appiah'ın takasını gerçekleştirmeye çalıştığı iddia edildi.
    Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild 'de yer alan habere göre, sarı-lacivertli kulüp Alman Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu için 15 Milyon'u Euro'yu gözden çıkarttı. Haberde Fenerbahçe'nin Schalke'nin yıldızı için iki haftadır görüşmelerde bulunduğu iddiasına yer verildi. Yoruma göre golcü futbolcu Teknik Diektör Zico'nun transfer listesinde de ilk sırada yer alırken Brezilyalı Hoca Kuranyi için, “Dünya çapında bir golcü. Schalke'nin bu transfere onay vermesi için yoğun çaba sarfediyoruzö dediği ileri sürüldü. Bilindiği gibi son günlerde Galatasaray ile de adı geçen yıldız futbolcu için Schalke menajeri Andreas Müller iki hafta önce “Kesinlikle satılmayacakö açıklamasını yapmasına rağmen, Bild Fenerbahçe'nin 15 Milyon Euro'luk teklifinin bu katı tavrı yumuşatabileceğini belirtti.

    Bu arada aynı gazetenin Fenerbahçe'den ve futbolcudan gelen yalanlamalara rağmen dün de Appiah'ın Schalke ile anlaştığı haberini yapması muhtemel bir takas ihtimali iddialarını da gündeme getirdi. Şimdi Almanya'da iki gün üst üste çıkan bu haberlerle ilgili olarak Fenerbahçe kulübünün ne diyeceği merak konusu.



  • beyazyildiz
    Junior Member
    • 18-01-2006
    • 129

    #2
    Konu: Appiah-Kuranyi takası mı?

    yazik eger su adama 15 milyon verirlerse sokaga cikmasinlar.ya kardesim hic mi arastirma yapmaz bunlar anlamiyorum.Tuncay bu adama 3 cekerdi ya...

    Yorum

    • pc brederse
      Junior Member
      • 02-09-2005
      • 208

      #3
      Konu: Appiah-Kuranyi takası mı?

      haklısın...:D

      Yorum

      • senova
        Senior Member
        • 29-10-2006
        • 7485

        #4
        Konu: Appiah-Kuranyi takası mı?

        Ver Kuranyi'yi al Appiah'ı

        F.Bahçe, Appiah'a kanca takan Schalke'den golcü yıldızını istedi. Almanlar'ın '27 milyon euro' dediği Kuranyi'yle bire bir takas önerdi..

        Fenerbahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah'a Schalke'nin transfer teklifinde bulunduğu, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde açıklandı. Üstelik bu açıklamaya göre Almanlar, Appiah için kulübün de kapısını çaldı. 'Stephen Appiah-Kevin Kuranyi gerçeği' başlıklı açıklamada, önce Schalke Menajeri Andreas Müller'in Ganalı oyuncu için telefonla kulübe başvurduğu ve görüşme talebini ilettiği belirtilirken, "Ancak kulübümüzün kurumsal yapısı gereği sözkonusu talebin yazılı olarak iletilmesi kendilerinden istenmiştir" denildi.

        TEKLİF 4 MİLYON EURO
        Açıklamaya göre Schalke, bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü'ne yazılı olarak başvurdu. Appiah'ı istediğini belirten Alman kulübü, bonservis için de 4 milyon euro önerdi. F.Bahçe buna yanıt olarak Schalke'nin kadrosunda bulunan Kevin Kuranyi ve Halil Altıntop ile ilgilendiğini; bu oyuncuları transfer etmek istediğini yazılı olarak iletti. Schalke ise Kuranyi'yi satmayı düşünmediklerini ama kontratında yer alan bir maddeye göre 27 milyon euroya serbest kalacağı yanıtını verdi.

        KURANYİ KADAR DEĞERLİ
        F.Bahçe ise son mesajında 2010 yılına kadar sözleşmeli oyuncusu olan Appiah'ın Kuranyi kadar değerli bir oyuncu olduğunu belirtti ve Kuranyi için herhangi ekstra bir bedel teklif etmedi. Yani bir başka deyişle Fenerbahçe, para alışverişine girmeden bu iki oyuncuyu takas etmeyi önerdi. Yönetim bu açıklamayı yaparken, West Ham'ın Appiah'ın peşinde olduğu haberlerinin de gerçek olmadığını iddia etti; kulübe gelen bir teklif olmadığını açıkladı. Oysa bu konuyla ilgili açıklamalar bizzat Appiah tarafından ülkesinin önemli bir internet sitesine yapılmıştı.

        Haberin fotoğrafları










        14 temmuz SABAH

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X