G.Birliği dayanamadı: 0-3

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    G.Birliği dayanamadı: 0-3


    G.Birliği dayanamadı: 0-3

    Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Gençlerbirliği, hazırlık karşılaşmasında İngiltere Premier lig güçlü takımlarından Arsenal ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Arsenal'in 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın golleri 45. dakikada Van Persie, 51. dakikada Walcott ve yine 65. dakikada Van Persie'den geldi.



    İlk yarı G.Birliği etkili, gülen taraf Arsenal
    Karşılaşmaya hızlı başlayan Gençlerbirliği maçın henüz başında geliştirdiği atakta Brezilyalı futbolcusu Sandro Da Silva Mendoca'nın topunun direkten dönmesiyle bir golden oldu. Gençlerbirliği Arsenal defansının sağ tarafından yakaladığı boşluğu iyi değerlendirip, Mehmet Çakır ile etkili olmaya çalıştı. Özellikle Gençlerbirliği'nde Sandro sergilediği futbolla göz doldurdu. Toparlanan Arsenal top kontrolü yaparak kısa paslarla Gençlerbirliği kalesinde etkili olmaya çalıştı, fakat Gökhan başarılı kurtarışlarıyla Arsenal forvetlerine geçit vermedi. Kontrollü oynayan her iki takım da orta alanda hazırlık pasları ile gol bulmaya çalıştı. Arsenal maçın son dakikasında Hollandalı yıldızı Van Persie'nin ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.


    İkinci yarı Arsenal oyunu kontrol etti
    İlk yarıya göre daha toparlanmış görüntü veren Arsenal, ikinci yarının başında genç yıldızı Walcott'un ayağından attığı golle durumu 2-0 yaptı. Toparlanan Gençlerbirliği Brezilyalı futbolcusu Sandro ile etkili olmaya çalıştı. Fakat oyun disiplininden kopmayan Arsenal, Gençlerbirliği kalesinde sık sık pozisyonlar buldu. Van Persie, Adebayor ve Denilson ile etkili olan Arsenal 65. dakikada Van Persie'nin attığı golle durumu 3-0 yaptı. Gençlerbirliği yediği 3. golden sonra kısa pas yaparak etkili olmaya çalıştı, fakat yaptığı pas hataları ile geliştirdiği ataklar yarıda kaldı. Maçta başka gol olmayınca Arsenal karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.
İşlem Yapılıyor
X