Son Dakika!!!!!!! Legrottaglie Beşiktaş'ta

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • teeoo06
    Junior Member
    • 13-05-2004
    • 56

    Son Dakika!!!!!!! Legrottaglie Beşiktaş'ta

    Son dakika... Legrottaglie Beşiktaş'ta

    Rotasını İspanya'dan İtalya'ya çeviren siyah beyazlılar, Juventus'un 31 yaşındaki tecrübeli stoperiyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Yıllık 1.6 milyon Euro alacak olan Legrottaglie, pazartesi İstanbul'a gelecek

    Aylardır stoper mevki için çabalayan siyah beyazlılar, Gonzalez'in alternatifi olarak transfer listesinde yer alan Juventus'un tecrübeli oyuncusunun işini bitirdi. 3 yıllığına anlaşma yapılan 31 yaşındaki futbolcunun sezonluk 1.6 milyon Euro alacağı, kulübü Juventus'a ise bonservis bedeli olarak 2.2 milyon Euro ödeneceği ifade edildi.


    Futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerde aradaki ufak pürüzlerin çözülmesiyle rahat nefes alan Beşiktaş Yönetimi'nin son gözdesi Legrottaglie'nin pazartesi İstanbul'a gelerek resmi mukaveleyi imzalayacağı bildirildi. Deneyimli oyuncu, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova temsilcisi Sherrif karşısında forma giyecek. Öte yandan Racing Santander ve Ruben Gonzalez'i ikna eden yönetimin bu girişimden vazgeçmesinin perde arkasında Beşiktaşlı futbolcuların karşı çıkmasının etkili olduğu öğrenildi.

    Verdiği talimatla İspanyol oyuncunun işini bitirme aşamasına getirten Celal Kolot, bu futbolcuyla ilgili Beşiktaşlı oyuncuların ve Ertuğrul Sağlam'ın nasıl bir tavrı takınacağını sordu. Futbolculardan Mustafa Doğan, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş, Sağlam'la yaptıkları görüşmede, "İspanya'dan gelecek oyuncu bizden çok iyiyse alınsın. Transfer yapılacak diye oyuncu alınmasın" görüşünü savundular. Öğrencilerinin düşünceleri sonrası takımına olan güveni daha da artan Sağlam, futbolcularıyla arasında geçen diyaloğu başkan Yıldırım Demirören ve Celal Kolot'a iletti ve ardından ekledi; "İspanya'dan istediğim Ruben görev adamı.

    Ekstra önemli özelliği yok. Sezon başı kampına katılmaması sorun oluşturabilir. Defans oyuncularımızın performansına inanıyor ve güveniyorum."

    Uçak bileti iptal edildi

    Teknik heyetten olumsuz rapor gelmesi üzerine, İspanya'da bulunan menajer Ali Gültiken ile Mario Berk de, Celal Kolot'un talimatıyla, Ruben Gonzalez'le 700 bin Euro, Racing Santander'le de bonservis bedeli konusunda yapılan 1 milyon 250 bin Euro'luk anlaşma yanı sıra uçak biletlerini iptal ederek yurda döndü...
  • mazlum22
    Senior Member
    • 03-03-2006
    • 7143

    #2
    Konu: Son Dakika!!!!!!! Legrottaglie Beşiktaş'ta

    Beşiktaş'ta yabancı belirsizliği


    Beşiktaş, İspanyol golcü Ruben Gonzalez'in ardından yüksek maliyeti nedeniyle İtalyan savunma oyuncusu Nicola Legrottaglie'nin transferinden vazgeçti.

    Beşiktaş, her konuda anlaştığı Juventuslu Nicola Legrottaglie'nin transferinden vazgeçti.

    Başkan Yıldırım Demirören, Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve teknik dirkektör Ertuğrul Sağlam'ın tesislerde yaptığı toplantıda, Nicola Legrottaglie'nin maliyetinin yüksek olduğuna karar verildi.

    Sağlam'ın, toplam 3.8 milyon Euro maliyeti olan Legrottaglie'nin yerine daha genç ve yararlı oyuncuların alınabileceğini söylediği belirtildi.

    Ayrıca Legrottaglie'nin 31 yaşında olması ve geçen sezon Juventus formasıyla Serie B'de 10 maçta forma giymesi, bu transferin askıya alınmasının diğer sebebleri olduğu kaydedildi.

    Siyah beyazlı kulübün yetkilileri, son bir hafta içinde önce Racing Santander'de forma giyen Ruben Gonzalez ile anlaşmak için İspanya gitmiş, ancak son anda çıkan pürüzlerin ardından bu transferi gerçekleştirememişti.

    Bu gelişmeler üzerine Beşiktaş yönetiminin tekrar arayışa girerek, transfer listesinde bulunan diğer oyuncular üzerine yöneleceği öğrenildi

    Yorum

    İşlem Yapılıyor
    X