Daum: Beşiktaş Fenerbahçe'yi yener

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • teeoo06
    Junior Member
    • 13-05-2004
    • 56

    Daum: Beşiktaş Fenerbahçe'yi yener




    Hem Beşiktaş'ın hem Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapan Christoph Daum Süper Kupa Finali'ndeki favorisini açıkladı.
    Köln teknik direktörü Daum, Süper Kupa'yı Beşiktaş'ın kazanacağını iddia etti. Daum "Fenerbahçe oyunu kontrol eder ama Beşiktaş kazanır" dedi.
    LİG TV'den Deniz Türker'in sorularını yanıtlayan Alman teknik adam "Her iki takımı da tanıyorum. Taraftarlar için heyecanlı bir maç olacak. Fenerbahçe oyunun kontrolünü elinde tutar ama Beşiktaş kazanır" dedi. Daum, "Hangi takımın kazanması gönlünüzden geçiyor" sorusuna ise politik bir şekilde "Birinci derecede Beşiktaş, ikinci derecede Fenerbahçe" açıklamasını yaptı.
    Her iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılacağını inandığını belirten Daum röportaj sırasında ilginç bir açıklama yaptı. Röportaj sırasında yardımcısı Murat Kuş'un telefonun ısrarla çalması üzerine Daum "Aziz Yıldırım arıyor olabilir. O arıyorsa hemen aç" dedi. Daum bu sözü Beşiktaş'ı favori göstermesinin ardından söyledi.
    Daum Şampiyonlar Ligi kuraları hakkında ise "İki takımında rakiplerini elemesini canı gönülden istiyorum.. Rakiplerini aşarak bu görevin üstesinden geleceklerine inanıyorum.. Şimdi biz geçen yıl hazırlık döneminde Anderlecht ile aynı yerde kamp yaptık.. Bireysel olarak oyuncuları karşılaştırırsanız Fenerbahçe çok üstün.. Eğer Fenerbahçe sabırlı ve sinirlerine hakim olarak oynarsa rakibini geçeceğini düşünüyorum.. Beşiktaş iyi bir takım kurdu.. Onlarda bu görevin üstesinden gelecektir diye düşünüyorum.. İki takımında Şampiyonlar Ligi'nde oynamalarını isterim ki bu Türk futbolu için ve Türkiye imajı için çok önemli" ifadesini kullandı.
    Alex'in çok özel bir oyuncu olduğunu belirten Daum Lincoln'ün de G.Saray'a çok faydalı olacağını söyledi.
İşlem Yapılıyor
X