Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

    Fener'i Olimpiyat'ta Belediye çarptı11 Ağustos 2007 00:10


    Sezonun açılış maçında son şampiyon Fener ile Ligin yeni ekibi İstanbul B.Belediye ile Olipiyat'ta karşılaştı... 90 dakika sonrası tabelada sürpriz bir sonuç çıktı...
    BELEDİYE: 2-0 :FENERBAHÇE

    Sezonun açılış maçında Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe karşısında ummadığı bir Belediye takımı buldu.

    Ligin yeni takımı Belediye, eski Fenerli futbolcu Kerim Zengin ve Murat Ocak ile golleri bulup güçlü rakiplerini evine puansız gönderdi.

    Olimpiyat Stadı'na takımlarını desteklemeye gelen Sarı-Lacivertli taraftarlar tribünleri erken boşalttı. Kalan taraftarlarda kendi takımlarını ıslıklarken Belediye'yi alkılaşladılar.


    Stat: Atatürk Olimpiyat
    Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Süleyman Özay

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Hasagiç, Metin, Murat, Efe, Tjikuzu,
    İlyas, Sertan, Ekrem, Adriano, Kerim, Rızvan,

    Fenerbahçe: Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Uğur, Tümer, Kezman

    MAÇ BAŞLADI
    2007-2008 Sezonu Fenerbahçeli futbolcuların vuruşu ile başladı. Her iki ekibe de başarılar diliyoruz.

    2. dakika. Maçın ilk dakikaları Fenerbahçe'nin kendi yarı sahasında yaptığı hazırlık paslarıyla geride kaldı.

    4. dakika. Maçta ilk ciddi atak Belediye'den geldi. Topla Fenerbahçe yarı sahasına hareketlenen Adriano meşin yuvarlağı İlyas'ın önüne bıraktı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşu kaleci Serdar köşeden yumruklayarak çıkarttı. Boşta kalan topu Carlos tekrar Serdar'a oynadı. Bu tehlikeli atak taçla uzaklaştırıldı.

    6. dakika. Maçta 0-0 eşitlik sürüyor. Fenerbahçe sağ kanattan Deivid ile atak geliştirdi. Bu futbolcunun ceza sahasında pozisyon alan Kezman'a doğru yaptığı ortayı Belediye savunmasında Metin uzaklaştırdı.

    7. dakika. Belediye hızlı çıkışlarla Fenerbahçe kalesinde etkili oluyor. Sol kanattan Adriano süratle topu Sarı-Lacivertli ekibin kalesine taşıdı. Sıfırdan Adriano'nun yaptığı ortayı Carlos soğuk kanlı bir hareketle ile göğüs pası yapıp kalecisi Serdar'a kazandırdı.

    11. dakika. Fenerbahçe sol kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahası içine inen topu ön direkte kaleci Hasagiç kapanarak kontrol etti.

    12. dakika. Fenerbahçe atağında Aurelio kendi yarı sahasından Belediye defansının arkasına hareketlenen Kezman'a uzun bir pas çıkarttı. Tehlikeyi sezen kaleci Hasagiç zamanında çıkarak topu Sırp golcünün önünden taça gönderdi.

    15. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Belediye kalesine Uğur Boral ile etkili indi. Bu futbolcunun ceza sahasının çarprazından yaptığı ortaya arka direkte Kezman ayak koyamadı.

    17. dakika. Fenerbahçe bu dakikada yine gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Deivid ile başlayan atakta Önder, ceza sahasına topla sokuldu. Bu futbolcunun yerden sert topuna Kezman bir kez daha ayak koyamadı. Sol kanada açılan meşin yuvarlağı Carlos ceza sahasına doldurdu. Belediye savunmasında Tjikuzu araya girdi. Kezman son kez topa dokundu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    19. dakika. Golü bulan taraf Belediye oldu. Sağ kanattan gelişen Belediye atağında Efe ceza sahasına yerden ortasını yaptı.

    Fenerbahçe savunmasında kademenin kaybolduğu anda meşin yuvarlağı önünde bulan isim eski bir Fenerbahçeli olan Kerim Zengin oldu.

    Bu futbolcunun yakın mesafeden yaptığı yerden vuruş kaleci Serdar'ın sağından ağlara takıldı.

    Belediye, Kerim Zengin'in attığı golle Fenerbahçe karşısında şimdi 1-0 öne geçti.

    24. dakika. Fenerbahçe Tümer ile inanılmaz bir gol kaçırdı. Sol kanattan Carlos'un Belediye ceza sahasına ortasını savunma karşılayamadı. Tümer savunmanın büyük hatasında bir anda topu altıpas üzerinde önünde buldu. Bu futbolcunun yakın mesafeden sert şutunu kaleci Hasagiç soluna yatarak müthiş bir refleks ile kornere çeldi.

    27. dakika. Hızlı gelişen Belediye atağını Tümer sol kanatta Sertan'ı indirerek durdurdu. Hakem bu pozisyonda maçın ve sezonun ilk sarı kartını Tümer'e çıkarttı.

    28. dakika. Belediye Fenerbahçe karşısında 2. golü Murat Ocak ile buldu.

    Sol kanattan kullanılan serbest vuruştu. Altıpas içine inen topu iyi takip eden Murat Ocak yakın mesafeden kafayı vurarak Serdar'ı mağlup etti.

    Top bir kez daha Fenerbahçe ağlarına takıldı.

    Belediye, Murat Ocak'ın golüyle Fenerbahçe karşısında 2-0 öne geçti.

    30. dakika. Fenerbahçe savunmasında inanılmaz kademe hataları yapıyor. Belediye hızlı ataklarda rakip kalede goller bulduğu gibi tehlikeli pozisyonlarda buluyor.

    31. dakika. Fenerbahçe Belediye karşısında gol arıyor. Aureilo ceza sahasının dışından sert vurdu. Kaleci Hasagiç direğin dibinden uzanarak topu kornere çeldi.

    Sağ kanattan kullanılan köşe atışında altıpas içinde Aurelio bir kez daha topla buluştu. Brezilaylı futbolcu topa istediği gibi vuramayınca meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    36. dakika. Belediye 3. gole Kerim Zengin ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Kerim, ceza sahasına soldan girdiği anda kaleyi karşısına aldı. Bu futbolcunun önündeki topa son anda Edu ayak koydu. Meşin yuvarlak yandan kornere çıktı.

    38. dakika. Belediye'nin hızlı atağında İlyas'ı formasından çekerek indiren Edu hakemden sarı kartı gördü.

    Maçın ilk yarısında son bölümlere girildi. Belediye'nin Fenerbahçe karşısında 2-0'lık üstünlüğü sürüyor. Sarı-Lacivertli ekip ilk yarıda Süper Lig'in yeni takımı Belediye karşısında tüm hatlarıyla adeta dökülüyor. Savunmadan çıkmakta güçlük çeken Fenerbahçe, orta sahada ve hücumda da istediği atakları geliştiremiyor.

    42. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Uğur Boral ile Belediye kalesine indi. Bu futbolcunun arka direğe kestiği topu Deivid penaltı noktası üzerine indirdi. Burda hiçbir arkadaşı olmayınca Belediye savunması topu kolaylıkla uzaklaştırdı.

    44. dakika. Fenerbahçe birkez daha sol kanattan Uğur Boral ile etkili bir atak geliştirdi. Boral, şık çalımlarla sıfıra kadar inip arka direğe ortasını yaptı. Deivid'in hareketlendiği topa Belediye savunması son anda kafa ile müdahale ederek topu kornere gönderdi.

    45. dakika. Maçın normal süresi tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 2 dakikayı işaret etti.

    Maçın ilk yarısı sona erdi. Belediye. Kerim ve Murat Ocak ile bulduğu gollerle Fenerbahçe karşısında soyunma odasına 2-0 önde gitti.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    Karşılaşmada İkinci yarıya Belediye başladı.

    50. dakika. Karşılaşmada tempo Belediye'nin istediği şekilde devam ediyor. Fenerbahçe durgunluğu üzerinden atmış değil. Top orta sahada iki takım arasında bu dakikaya kadar gidip geldi.

    52. dakika. Fenerbahçe atağında Aurelio ceza sahasına yerden derin bir pas çıkarttı. Kezman topun üzerinden atladı. Topa Deniz Barış hareketlendi. Kaleci Hasagiç zamanında çıkarak topu kontrol etmeyi başardı.

    54. dakika. Belediye yarı sahasından hızlı çıktı. İlyas'ın sol kanattan derin pasına Sertan hareketlendi. Belediyeli futbolcu ceza sahasına sokulduğu anda Can Arat yatarak gelip topu taça gönderdi.

    55. dakika. Maçta tempo düşük. 2-0 mağlup durumdaki Fenerbahçe henüz etkili bir atak geliştirebilmiş değil.

    56. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanatta Uğur Boral ile gelişti. Boral'ın ön direğe kestiği topa Aurelio kafayı vurdu. Top kalenin farklı şekilde auta gitti.

    57. dakika. Fenerbahçe'de 2 oyuncu değişikliği birden yapıldı. Deniz Barış ve Uğur Boral oyundan alındı. Saha giren isimler Ali Bilgin ve İlhan Parlak oldu.

    58. dakika. Belediye 3. gole çok yaklaştı. Sol kanattan İlyas'ın pasıyla hareketlenen Sertan ceza sahasına etkili bir orta kesti. Kerim Zengin, uygun durumda topa istediği gibi vuramadı. Yerden seken top kalenin yanından auta çıktı.

    61. dakika. Belediye'de ilk golü atan Kerim Zengin yerini İlhan Şahin'e bıraktı.

    63. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Belediye kalesine etkili geldi. Carlos'un pasında ceza sahasının çarprazında topla buluşan Kezman oldu. Bu futbolcu pasının yanındaki Ali Bilgin'e bıraktı. Ali Bilgin, kaleyi karşısında gördüğü anda şutunu attı. Top kalenin farklı şekilde üzerinden auta çıktı.

    65. dakika. Maçta son yarım saat oynanıyor. Belediye, yarı sahasında çok adamla kapanıp hızlı ataklarla Fenerbahçe kalesinde 3. golü arıyor. Karşılaşmada Belediye'nin 2-0'lık üstünlüğü sürüyor. Fenerbahçe bu ana kadar sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil.

    66. dakika. Belediye'de Metin, Kezman'a yaptığı sert faul sonrası hakemden sarı kartı gördü. Sol kanattan Sarı-Lacivertli ekip Carlos ile serbest atışı kullandı. Belediye savunması topu taçla uzaklaştırdı.

    67. dakika. Belediye hızlı atakta Fenerbahçe kalesinde 3. gole Sertan ile yaklaştı. Savunmanın arkasın atılan topa hareketlenen Sertan, ceza sahasına girdiği anda şutunu atmak için boşluk aradı. Aurelio kademeye iyi girerek rakibine şut şansı vermedi. Belediye golü kaçıran taraf oldu.

    70. dakika. Fenerbahçe Tümer ile Belediye kalesine yokladı. Sağ kanattan topla ceza sahasına sokulan Tümer Metin, kaleyi karşısına aldığı anda sert bur şut çıkarttı. Kaleci Hasagiç üzerine gelen topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

    72. dakika. Fenerbahçe'de Deivid kenara alındı. Colin Kazım oyuna dahil olan isim.

    73. dakika. Aynı dakika içinde 2 kalede de gol tehlikesi yaşandı. Önce Fenerbahçe sol kanattan Ali Bilgin ile köşe atışı kullandı. Ceza sahası içinde yaşanılan karambolde Fenerbahçeliler topa ayak koyamadı.

    Bu topu uzaklaştıran Belediye ani atakta İlhan Şahin ile Fenerbahçe kalesinde 3 gole çok yaklaştı. Sertan'ın pasıyla sağ kanattan ceza sahasına sokulan İlhan Şahin yerden ters köşeye vurdu. Top direği yalıyarak auta gitti.

    75. dakika. Belediye bir kez daha Fenerbahçe kaleside gole yaklaştı. Sağ kanattan İlyas'ın kullandığı serbest vuruşta arka direkte savunmadan çıkıp gelen Metin bomboş kaldı. Bu futbolcunun kafa şutunda kaleci Serdar topu gol çizgisinde son anda tokatlayarak çıkarttı.

    77. dakika. Maçta son bölümlere doğru girildi. Maçta tempo tamamen Belediye'nin istediği şekilde devam ediyor. Fenerbahçe maçın başından beri bir türlü sahaya istediği futbolu koyabilmiş değil. Belediye savunmasında kontrolllü, orta sahada topu ayağa oynayarak Sarı-Lacivertli ekibin üzerinde baskı kurmasına izin vermiyor.

    80. dakika. Belediye'de Sertan yerini Ermal Kılıç'a bıraktı.

    81. dakika. Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçeli taraftarlar Belediye'nin ortaya koyduğu futbolu alkışlıyor. Tribünlerde taraftarlar takımlarından umudu kestikleri için stadı boşaltmaya başladı.

    Belediye bu dakikada sol kanattan oyuna yeni giren Erman Kılıç ile atak geliştirdi. Bu futbolcunun ceza sahasına bekletmeden yaptığı ortayı Adriano'nun önünden son anda yatarak Can karşıladı. Kaleci Serdar seken topu kontrol etti.

    83. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Belediye'nin Fenerbahçe karşısında 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Sarı-Lacivertli taraftarlar kendi futbolcularını ıslıklamaya başladı.




    85. dakika. Fenerbahçe'de Önder Turacı, Belediye'den İlyas'a yaptığı sert faul sonrası hakemden sarı kartı gördü.

    86. dakika. Beledeyi'ye oyundan Adriano çıktı. Gökhan Kaba sahaya giren isim.

    88. dakika. Maçta 2-0 geride bulunan Fenerbahçe oyundan tamamen düşmüş durumda. Belediye sol kanattan üst üste köşe atışları kullandı. Atışlardan sonuç gelmedi.

    90. dakika. Maçta normal süre sona erdi. Belediye'de topu oyuna geç sokan kaleci Hasagiç hakemden sarı kart gördü.

    Maçın uzatma süresi olarak 4 dakika işaret edildi. Son bölümlerde hiç değilse bir gol bulmak isteyen Fenerbahçe Belediye karşısında bir varlık gösteremedi.

    90+3. dakika. Fenerbahçe'de rakibine sert giren Kezman sarı kart gördü.

    Maçın uzatma bölümlerinde başka gol olmadı. Sezonun açılış maçında geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe, Süper Lig'e bu sezon çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye'ye ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup olarak bir sürprize imza attı.
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

    Kartal, Konya ile kozlarını paylaşıyor11 Ağustos 2007 08:50


    Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Kara Kartal, bugün Süper Lig'e 'Merhaba' diyor. Beşiktaş, saat 21.45'te, İnönü Stadı'nda taraftarlarıyla buluşuyor...
    Şampiyonlar Ligi’nde Sheriff’i eleyerek yoluna devam eden Beşiktaş, bugün Süper Lig’deki ilk maçına çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, saat 21.45’te başlayacak karşılaşmada Konyaspor’u ağırlayacak. Son üç sezona galibiyetle başlayamayan Kara Kartallar, şeytanın bacağını bu kez kırma amacında...

    Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde ilk kez lig maçı oynayacak olan Beşiktaş’ta cezalı İbrahim Üzülmez’in yanı sıra sakat Mehmet Yozgatlı ile Murat Şahin formasından uzak kalacak.

    Hakem Selçuk Dereli
    Siyah-Beyazlılar’ın dün akşam yaptığı çalışmanın ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Gökhan Zan, Rüştü Reçber ile yeni transfer Lamine Diatta’yı da maçın kadrosuna almadığı kaydedildi.

    Sağlam’ın Burak’ı ise 18 kişilik maç kadrosuna dahil ettiği belirtildi. Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki zorlu mücadeleyi hakem Selçuk Dereli yönetecek. Dereli’nin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Emre Eyisoy yapacak. Müsabaka Lig TV’den naklen ekranlara gelecek.

    Beşiktaş: Hakan, S.Kurtuluş, İ.Toraman, İ.Kaş, Tello, S.Özkan, Cisse, Koray, Ricardinho, Delgado, Bobo

    Konyaspor: Özden, Gomes, Ömer, El Saka, Da Silva, Neca, Mustafa, Sedat, Batista, Muhammed, Abdullah, Veysel

    Stat: İnönü
    Yayın: Lig TV
    Hakem: Bahattin Duran
    Saat: 21.45

    Yorum

    • eerol
      Banned
      • 06-11-2004
      • 8682

      #3
      Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

      Ankara ve A.Gücü derbiyle başlıyor11 Ağustos 2007 10:30


      Süper Lig'in ilk haftasında Ankaraspor ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak... Başkent'teki zorlu derbi için geri sayım başladı... Muhtemel 11'ler şöyle:
      Süper Lig’in ilk haftasında Ankaraspor ile Ankaragücü arasında oynanacak olan zorlu maç öncesi geri sayım başladı.

      Kadrosuna Tayfun, Tevfik, Umut, Erhan Albayrak, Tita gibi önemli futbolcuları dahil eden Ankaraspor’da moraller üst seviyede.

      Teknik direktörlüğe getirilen Hans Peter Brigel’in raporuyla revizyona uğrayan Ankaragücü ise yepyeni bir kadroyla mücadele edecek.

      Bu sezon hedefi ilk 5 takım arasına girmek olarak belirleyen Sarı-Lacivertli ekipte, futbolcuların performansı Brigel’in yüzünü güldürüyor.

      Ankara: Ramazan K., Fırat, Ramazan T., Batak, Muhammet Hanifi, Özer,
      Adem, Hürriyet, Bilal, Tita, Tayfun

      A.Gücü: Serkan, Yasin, Emre, İbrahim Said, İlkem, Da Silva, Murat Erdoğan, Krita, Jiri Masek, Augustine, Bebbe

      Stat: Asaş
      Yayın: Yok
      Hakemler: Cüneyt Çakır -Bülent Gökçü -B. Tuncay Akkın
      Saat: 21.00

      Yorum

      • eerol
        Banned
        • 06-11-2004
        • 8682

        #4
        Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

        Bobo Beşiktaş'ı sırtladı götürüyor...12 Ağustos 2007 00:10


        Beşiktaş sezonu İnönü'de Konyaspor maçıyla açtı... Siyah-Beyazlı ekip Konyaspor ile kıran kırana geçen karşılaşmada her geçen gün yıldızı parlayan Bobo ile kazandı...
        BEŞİKTAŞ: 1-0 :KONYASPOR

        Bobo Beşiktaş'ı uçurmaya devam ediyor... Brezilyalı golcü 37. dakikada attığı golle Siyah-Beyazlı ekibin Konyaspor'u 1-0 kazanmasını sağladı.

        Kara Kartal bu galibiyetle sezona 3 puanla başladı.



        Stat: BJK İnönü
        Hakemler: Selçuk Dereli, Bahattin Duran, Halis Özkahya

        Beşiktaş: Hakan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Tello, Serdar Özkan, Koray, Ricardinho, İbrahim Akın, Nobre, Bobo

        Konyaspor: Özden, Burak, El Saka, Erkan, Mertol, Kaue, Mustafa, Mohamed, Ghobashy, Eren, Veysel, Neca

        MAÇTAN DAKİKALAR...
        Beşiktaş oyuna başlayan taraf oldu. Her iki ekibe de başarılar...

        4. dakika. Maçın ilk dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Beşiktaş, bu dakikada sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen meşin yuvarlağa Bobo hareketlendi. Brezilyalı futbolcunun ayak içi vuruşu iyi olmayınca top taç çizgsine kadar açıldı. Beşiktaş adına iyi bir pozisyondan sonuç gelmedi.

        6. dakika. Konyaspor bu dakikalarda sahaya iyi yayılıp topu ayağa paslarla dolaştırıyor.

        9. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Oyunda denge var. Konyaspor daha çok topla oynayan taraf durumunda.

        10. dakika. Beşiktaş bu dakikada uzaktan Serdar Özkan'ın müthiş şutuyla Konyaspor kalesini yokladı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasına havadan oynanan topu Bobo ayağının içiyle Serdar Özkan'a bıraktı. Bu futbolcu topun gelişine harika bir şut çıkarttı. Köşeye giden meşin yuvarlağı kaleci Özden uzanarak parmaklarının ucuyla çıkarttı.

        11. dakika. Beşiktaş üst üste gol pozisyonları buldu. Sağ kanattan şık çalımlarla Konyaspor ceza sahasına giren Ricardinho, sol ayağının içiyle ters direğin dibine topu bırakmak istedi. Özden soluna gelen topa kapanarak gole izin vermedi.

        14. dakika. Beşiktaş maçta tempoyu yükselte çabasında. Konyaspor ayağa paslarla oyunun kontrolü kaybetmeme gayretinde.

        18. dakika. Maçta 0-0 eşitlik devam ediyor. Konyaspor, topu iyi dolaştırıyor. Yeşil-Beyazlı ekip ayağa paslarla Beşiktaş'ı baskı kurmasına izin vermiyor.

        Topla oynama oranları bu dakika itibariyle Beşiktaş %45- Konyaspor % 55 olarak gerçekleşti.

        20. dakika. Konyaspor, Beşiktaş ceza sahasının sol çarprazından Neca ile serbest vuruş kullandı. Portekizli futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu kaleci Hakan Arıkan çıkarak yumrukladı.

        22. dakika. Beşiktaş orta sahadan Ricardinho ile Konyaspor kalesine sokuldu. Bu futbolcunun pasıyla hareketlenen Bobo, rakip defansın dengesinin bozulduğu pozisyonda soldan bindiren İbrahim Akın'a topu geçiremedi. Konya savunmasında Erkan son anda yatarak tehlikeli olabilecek bir atağı kesti.

        23. dakika. Konyaspor, Beşiktaş kalesine hızlı indi. Ceza sahasının dışından Neca kaleye sert bir şut çıkarttı. Hakan Arıkan üzerine gelen topu kapanarak kontrol etmeyi başardı.

        25. dakika. Beşiktaş gole Nobre ile çok yaklaştı. Sağ kanattan Serdar Özkan'ın ceza sahasına gönderdiği ortaya savunmanın arasından iyi yükselen Nobre kafayı vurdu. Yerden sekip köşeye giden meşin yuvarlağa kaleci Özden harika uzanarak kornere çeldi. Beşiktaş adına mutlak bir gol pozisyonu kaçtı.

        27. dakika. Konyaspor, Beşiktaş kalesinde en etkili pozisyonu bu dakikada Veysel ile buldu. Soldan Neca'nın ortasına Siyah-Beyazlı savunma ilk pozisyonda müdahele edemedi. Veysel kaleyi karşısına aldığı anda topa vuramadı. Boşta kalan topu Beşiktaş savunması uzaklaştırdı.

        30. dakika. Maçta 0-0 eşitlik var. Beşiktaş sol kanattan atak geliştirdi. Ceza sahasına yapılan ortaya Serdar Özkan kafayı vurdu. Sol kanada açılan topa Nobre hareketlendi. Bu futbolcunun Tello'ya çıkarttığı topu Şilili futbolcu bir kez daha ceza sahasına kesti. Konyaspor savunması bu topuda çıkartmayı başardı.

        34. dakika. Konyaspor atağı sol kanattan tehlikeli gelişti. Eren, atılan derin topta şık bir hareketle rakibinde sıyrıdı. Bu futbolcu soldan ceza sahasına girdiği anda Gökhan Zan yerinde bir müdahele ile tehlikeli bir pozisyonu kesti.

        36. dakika. Beşiktaş atağında İbrahim Akın'a sert giren Batista, Konyaspor'da sarı kartı gören isim oldu

        37. dakika. Beşiktaş golü Bobo ile buldu. Sağdan Serdar Kurtuluş'un kestiği güzel ortaya altıpas içinde iyi yükselen Bobo kafayı vurdu.

        Köşeye giden meşin yuvarlağa uzanan Özden bu kez dokunmasına rağmen çıkartamadı.

        Beşiktaş, Bobo'nun şık kafa golüyle Konyaspor karşısında 1-0 öne geçti.

        41. dakika. Konyaspor'da Burak, Nobre'ye yaptığı faul sonrası sarı kartı gördü

        45. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Konyaspor'da sakatlık geçiren Neca'nın tedavisi için maç bir süre durakladı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika işaret etti.

        Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı. Beşiktaş, Bobo'nun golüyle İnönü'deki maçta ilk yarıyı Konyaspor karşısında 1-0 önde kapattı.

        MAÇIN İKİNCİ YARISI

        Karşılaşmanın İkinci yarısı başladı.

        47. dakika.
        Beşiktaş adına Serdar Kurtuluş sağ taraftan atağı geliştiren isim oldu. Bu futbolcunun pasında Nobre ceza sahasında topla buluştu. Brezilyalı golcü rakibinden topu kurtarmak isterken son anda takıldı. Nobre rakibini geçse kaleci Özden ile karşı karşıya kalacaktı.

        50. dakika. Beşiktaş'ın Bobo ile bulduğu golle Konyaspor karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. İkinci yarının ilk anlarında Konyaspor Beşiktaş kalesine etkili ataklarla geliyor.

        51. dakika. Konyaspor beraberlik golüne Eren ile çok yaklaştı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasının sol çarprazından topla buluşan Eren, ters tarafa şık bir plase bıraktı. Hakan Arıkan'ın bakışları arasında meşin yuvarla kale direğini yalıyarak auta çıktı. Konya adına önemli bir gol pozisyonun kaçtı.

        56. dakika. Maçın ikinci yarısında tempo bu bölümlerde düştü. Bobo'nun yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşma bir süre durakladı.

        57. dakika. Az önce sakatlık geçiren Bobo oyuna devam edemedi. Bu futbolcu kenara alınırken yerine giren isim Delgado oldu.

        58. dakika. Beşiktaş direğe takıldı. Sağ kanattan Koray arka direğe ortasını kesti. Nobre kafa ile topu ceza yayı üzerindeki İbrahim Akın'ı indirdi. İbrahim Akın, topun gelişine sol ayağının içiyle vuruşunu yaptı. Yerden giden topa uzanan Özden parmaklarının ucuyla dokun. Meşin yuvarlak direğin içine vurarak oyun alanına geri döndü. Boşta kalan topu Konyaspor savunması uzaklaştırdı.

        61. dakika. Beşiktaş bu dakikalarda Konyaspor kalesinde üst üste tehlikeli ataklar geliştiyor. Sağdan Serdar Kurtuluş'un ceza sahasına gönderdiği topu Konyaspor savunması çıkartamadı. Topa harektelenen İbrahim Akın korner çizgisi üzerinde topuk pasıyla Serdar Özkan'ı topla buluşturdu. Bu futbolcunun sert şutunu sağına kapanan Özden güçlükle kontrol etti.

        63. dakika. Konyaspor'da Mohammed oyundan çıktı. Murat Hacıoğlu sahaya dahil olan isim oldu.

        Murat, sahaya adımını attıktan birkaç saniye sonra Beşiktaş ceza sahası içinde topla buluştu. Bu futbolcunun şutunu kaleci Hakan Arıkan'ın ellerinde kaldı.

        65. dakika. Beşiktaş, maçta kontrolü elinde tutuyor. Siyah-Beyazlı ekibin Konyaspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

        66. dakika. Beşiktaş'ta İbrahim Akın yerini Ali Tandoğan'a bıraktı.

        67. dakika. Beşiktaş sol kanattan Delgado ile etkili bir atak geliştirdi. Serdar Özkan'ın pasıyla Konyaspor ceza sahası önünde topla buluşan Delgado önünü boşalttığı anda şutunu atmadı. Rakibinden topu kurtaramayan Delgado iyi bir fırsatta topu kullanamadı.

        68. dakika. Konyaspor hızlı atakta beraberlik golüne çok yaklaştı. Soldan Eren'in ceza sahasına kestiği etkİli ortada Hakan Arıkan topu ilk hamlede kontrol edemedi. Kale önünde boşta kalan topa hareketlenen Murat Hacıoğlu, boş kaleye vuruşunun yapacağı sırada atik davranan Hakan Arıkan harika bir refleks ile meşin yuvarlağı kornere çeldi.

        73. dakika. Maçta son bölümlere girildi. Beşiktaş'ın Konyaspor karşısında Bobo'nun kafa ile attığı golle 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

        75. dakika. Konyaspor'da Mustafa Er ve El Saka oyundan çıktı. Sahaya giren isimler Sedat ve Gomez oldu.

        77. dakika. Beşiktaş sağ kanattan Serdar Kurtuluş'un başlatığı atakta etkili oldu. Bu futbolcu, bindirme yapan Delgado'yu sağdan kaçırdı. Delgado arka direkte bomboş pozisyonda top bekleyen Serdar Özkan'a topu atamadı. Arjantinli isabetli bir orta kesme mutlak gol şansı olacaktı.

        79. dakika. Konyaspor'da Sedat, Nobre'ye yaptığı sert faul sonrası hakemden sarı kartı gördü.

        81. dakika. Beşiktaş'ta Koray yerini Fransız futbolcu Cisse'ye bıraktı.

        83. dakika. Maçta son dakikalara doğru giriliyor. Konyaspor beraberlik golü için Beşiktaş kalesine çok adamla gitmek istiyor. Beşiktaş ani çıkışlarla Konya kalesinde tehlikeli ataklar geliştiriyor.

        Bu dakikada Beşiktaş sağ kanattan Serdar Özkan ile Konyaspor kalesinde etkili oldu. Sağdan ceza sahasına giren genç futbolcu sıfırdan orta yapacak gibi yapıp rakibini oyundan düşürdü. Özkan, penaltı noktası üzerindeki Delgado'ya yerden pasını çıkarttı. Konyaspor savunması son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

        85. dakika. Konyaspor'da Neca sarı kart gördü.

        88. dakika. Konyaspor'un gol için atakları sürüyor. Yeşil-Beyazlı ekip son dakikalara girildiğinde çok adamla Beşiktaş kalesine gidiyor. Beşiktaş savunması maçın başından beri hata yapmadı.

        90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 4 dakika işaret etti.

        90+1. dakika. Beşiktaş bu dakikada Nobre ile topu ağlara bıraktı. Sağdan gelişen atakta ceza sahasına gönderilen ortayı arka direkte Nobre Konyaspor ağlarına gönderdi. Tribünler gol diye ayağa kalktığı anda yan hakem ofsayt bayrağını çekti. Ağlara giden top gol olarak değer kazanmadı.

        90+3 dakika. Konyaspor uzatma anlarında beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahasına gönderilen topu savunmanın arkasına Veysel göğsüyle yumuşatmak istedi. Bu futbolcu topu sektirdi. Boşta kalan topa Mustafa hareketlendiği anda hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

        90+4 dakika. Maçın son anlarında Konyaspor'un beraberlik golü için baskısı sonuç vermedi. Hakem maçın son düdüğünü çaldı.

        Beşiktaş Bobo'nun 37. dakikada attığı kafa golüyle Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

        Yorum

        • eerol
          Banned
          • 06-11-2004
          • 8682

          #5
          Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

          A.Gücü, derbiyi aldı, 3 puanı kaptı...11 Ağustos 2007 23:00


          Süper Lig'in ilk haftasında Ankara ile Ankaragücü kozlarını paylaştı... Başkent'teki zorlu derbinin galibi Ankaragücü oldu. İşte karşılamadan dakikalar...
          Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Başkent derbisinde Ankaragücü, Yenikent ASAŞ Stadı'nda Ankaraspor'u 2-1 mağlup etti. Ankaraspor, karşılaşmanın 54. dakikasında Tita'nın ayağından bir penaltı atışından yararlanamadı.

          MAÇTA GERGİNLİK

          Bu arada maç öncesinda karşılaşmaya giremeyen Ankaragücü taraftarlarıyla Jandarma arasında gerginlik yaşandı. Ankaraspor'un 2 bin bilet ayırdığı Ankaragücü taraftarları maça bu sayıdan daha fazla ilgi gösterince stada alınmadı.

          Sarı-lacivertli taraftarlar, ısrarla stada girmek isteyinde stadın güvenliğinden sorumlu olan Jandarma güçleri devreye girdi. Jandarma güçlerinin devreye girmesiyle gerginlik fazla büyümeden sona erdi.

          Karşılaşmanın 25. dakikasında ise jandarma güçleri Ankaraspor tribünlerine
          oturan Ankaragücü taraftarlarını stattan çıkartmak isteyince, Sarı-lacivertli taraftarlar, sahaya koltuk attı.

          STAT: Yenikent ASAŞ
          HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Bülent Gökçü xx, Baki Tuncay Akkın xx

          ANKARASPOR: Ramazan Kurşunlu x, Fırat x (Uğur dk. 46 xx), Muhammet Yoldaş x, Ediz x, Batak x, Özer xx, Adem Koçak x, Anıl x, Bilal x (Tayfun dk. 46 xx), Tita x, Mehmet Yılmaz x (Hürriyet dk. 71 xx)
          YEDEKLER: Haluk, Ramazan Tunç, Tevfik, Hamilton
          TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

          ANKARAGÜCÜ: Serkan xxx, Elyasa x, Emre xx, Da Silva xx, İlkem xx, Yasin xx, Krita xxx, Cem Can xxx, Murat Duruer x (Murat Erdoğan dk. 88 ?), Ahmet Dursun xx (İbrahim Said dk. 90 ?), Bebbe xxx (Augustine dk. 79 x)
          YEDEKLER: Zafer, Fatih Akyel, Sarper, Burak
          TEKNİK DİREKTÖR: Hans Peter Briegel

          GOLLER: Yasin (dk. 4), Ahmet Dursun (dk. 37), Tayfun (dk. 82)
          SARI KARTLAR: Ediz, Mehmet Yılmaz, Hürriyet (Ankaraspor), Emre, İlkem, Bebbe, Serkan (Ankaragücü)

          MAÇIN İLK YARISI

          4. dakika ceza sahası dışında topla buluşan Yasin'in yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak kaleci Ramazan'ın müdahalesine rağmen direğe çarparak ağlara gitti. 0-1

          6. dakika kendi çabalarıyla ceza sahasına sokulan Bebbe'nin ceza yayı üzerinde yaptığı vuruşta, kaleci Ramazan topu kornere çeldi.

          36. dakika ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Tita'nın yerden vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
          37. dakika 37. dakikada Bebbe'in sol kanattan ön direğe gönderdiği topa, kaleci Ramazan'dan önce dokunan Ahmet Dursun, meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. 0-2

          İlk yarı Ankaragücü'nün 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

          MAÇIN İKİNCİ YARISI OYNANIYOR

          46. dakika
          sol kanattan Murat atağa çıktı, top kalecide kaldı..

          54. dakikada Elyasa'nın ceza sahası içinde Mehmet Yılmaz'ı düşürdüğü pozisyonda, hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterdi. Tita'nın kullandığı penaltı atışında, kaleci Serkan gole izin vermedi.

          55. dakikada penaltı atışının ardından gelişen Ankaragücü kontraatağında, son olarak Yasin'in yaptığı vuruşta top üst direkten döndü.

          59. dakikada kendi çabalarıyla Ankaraspor ceza sahasına giren Bebbe'nin yerden vuruşunda, kaleci Ramazan gole izin vermedi.

          77. dakikada Anıl'ın pasında Adem Koçak'ın ceza yayı üzerinden bekletmeden yaptığı vuruşta, top az farkla auta gitti.

          82. dakikada Uğur'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topa iyi yükselen Tayfun'un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-2

          85. dakika
          Ankaraspor beraberlik için yükleniyor..

          90. dakikada kaleci Ramazan'dan gelen topla buluşan Tita'nın müsait pozisyonda yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.


          Karşılaşmaya 4 dakika ek süre eklendi.

          Maç Ankaragücü'nün 2-1'lık üstünlüğüyle sona erdi..

          Yorum

          • eerol
            Banned
            • 06-11-2004
            • 8682

            #6
            Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

            Süper Lig'de bugün 4 maç daha var12 Ağustos 2007 10:40


            Süper Lig bugün 4 karşılaşmayla renklenecek. Gaziantep, Ankara, Denizli ve Kayseri'de 21.00’de nefesler tutulacak, 8 takım kozlarını paylaşacak...
            Paşa sahneye çıkıyor -Ve işte büyük gün geldi çattı... 2007/2008 sezonunun ilk haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanıyor ve zirveye kimin kurulacağı merakla bekleniyor. Trabzon-Sivas ve Galatasaray-Çaykur Rize maçlarının dışında, bugün 21.00’de 4 müsabaka daha oynanacak.

            Gaziantepspor, evinde ligin yeni ekibi Kasımpaşa’yı konuk edecek. Ev sahibi ekipte, bu zorlu maç öncesinde Bekir ve Diawara’nın sakatlığı bulunuyor. Kasımpaşa’da ise ameliyat olan Cisse ve cezalı Serdar’ın dışında eksik bulunmuyor.

            Kardeşlerin maçı!
            Günün diğer maçında iki kardeş takım kozlarını paylaşacak... Süper Lig’e çıktığında uzun süre tartışılan, satılıp, satılmayacağı konusunda haberleri yapılan Gençlerbirliği Oftaş, ‘ağabeyi’ Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.

            Ankara 19 Mayıs Stadı’nda 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. Bu maç öncesinde Gençlerbirliği’nde Eren’in sakatlığı bulunuyor.

            Oftaş ta ise, Murat Selvi, Ufuk ve Zafer sakat, Ümit ile İbrahim ise cezalı.
            Kayseri’de zorlu sınav Geçen sezon düşme hattından son anda kurtulan Denizlispor, sahasında Bursaspor’u ağırlayacak.

            Bu zorlu mücadele öncesinde Denizli’de İlkay, Bursa’da ise Ömer Aysan’ın sakatlığı bulunuyor. Ve haftanın en çekişmeli maçlarından biri ise Kayseri ile Vestel Manisa arasında oynanacak.

            Geçen yılki başarılı performansıyla taraflı-tarafsız herkesin beğenisini toplayan Kayseri, kadrosunu büyük ölçüde koruyan Vestel Manisa ile 3 puan mücadelesi verecek.
            G.BİRLİĞİ: 0-0 :OFTAŞ

            GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan, Erkan, Traore, Zoric, Petkovic, Mehmet Ç., Mehmet N., Nick Carle, Ferhat, Sandro, Okan

            G.BİRLİĞİ OFTAŞ: Recep, Orhan, İlhan, Giray, Hakan A., Serkan A., Tozo, Olgay, Kemal Y., Savaş, Jevtic

            Stat: 19 Mayıs
            Yayın: Yok
            Hakem: Özgüç Türkalp
            Saat: 21.00
            KAYSERİ: 0-0 :V.MANİSA

            KAYSERİSPOR: İvankov, Ali Turan, Avendano, Aydın, Toledo, Mehmet Topuz, Ragıp, Kamber, Mehmet Eren, Gökhan Ünal, Cangele

            V. MANİSASPOR: Ufuk, Ümit, Dvornik, Kalabane, Hakan, Okan, Borbiconi, Zelenka, Selçuk, Holosko, Metin

            Stat: Atatürk
            Yayın: Yok
            Hakem: Cem Deda
            Saat: 21.00
            DENİZLİ: 0-0 :BURSA

            DENİZLİSPOR: Suleymanou, Bülent, Dos Santos, Kratochvil, Murat, Fatih, Egedik, Zafer Demir, Abraham, Caner, Yusuf, Selahattin

            BURSASPOR: Yavuz, Cihan, İsmail, Egemen, Volkan, Veli, Mustafa, Sumulikoski, Sinan, Pancu, Tum

            Stat: Atatürk
            Yayın: Yok
            Hakem: Vedat Yüksel
            Saat: 21.00
            G.ANTEP: 0-0 :KASIMPAŞA

            GAZİANTEPSPOR: Ömer, Mehmet Çoğum, Mehmet Polat, Deumi, Zurita, Uğur Yıldırım, Volkan, Özgür Bayer, Faruk, De Nigris, Erdal

            KASIMPAŞA: Khalid, Ömer, Gökhan Caba, Alparslan, Moritz, Yasin, Merthan, Özgür, Erhan, Tehoue, Askou

            Stat: Kamil Ocak
            Yayın: Yok
            Hakem: Barış Şimşek
            Saat: 21.00

            Süper Lig’den kısa kısa

            Serhat Gürpınar yuvaya döndü
            Denizlispor, sezon öncesinde Kayserispor’a giden, ancak sakatlık ve uyum problemi yaşayan Serhat Gürpınar’ı yeniden kadrosuna dahil etti. Tecrübeli oyuncu, kulüp binasında düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı. İkinci Başkan Mehmet Özsoy, Serhat’ın takıma dönmesinin bir kazanç olduğunu belirtirken, bu transferde kafalarda herhangi bir soru işareti olmaması gerektiğini söyledi. Bu arada, Denizlispor, bugün oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

            Antep’te işlem tamam
            Kamil Ocak Stadı’nda bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Gaziantep’te hazırlıklar tamamlandı. Kırmızı-Siyahlılar’ın hedefi, ligin ilk haftasında oynanacak Kasımpaşa maçını kazanmak ve önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe maçına moralli çıkmak.

            Kasımpaşa’nın özlemi bitiyor
            Süper Lig’in yeni takımlarından Kasımpaşa’nın 43 yıllık özlemi bugün son bulacak. 1959-60 sezonundan itibaren toplam 5 sezon Birinci Lig’de mücadele eden Lacivert-Beyazlı takım, bugün Süper Lig’de 43 yıl sonra boy gösterecek.

            Oftaş’tan kaçış yok
            Gençlerbirliği Oftaş’ta teknik direktör Osman Özdemir, Süper Lig’deki ilk maçlarına galibiyetle başlamak istediklerini açıkladı. Özdemir, “3 puandan başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

            Bursaspor iddialı
            Denizlispor maçı için Pamukkale’de hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor’da futbolcular iddialı konuştu. Yeşil-Beyazlı oyuncular, deplasmanda oynayacakları zorlu Denizlispor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

            Vestel’in keyfi yerinde
            Kayserispor karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanan Vestel Manisaspor’da moraller yerinde. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu’nun yaptığı toplantıda, “Size güveniyorum” demesi, futbolcuları hırslandırdı.

            Gençler’de heyecan var
            Gençlerbirliği Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, Oftaş maçının kendileri için hem heyecan, hem de gurur verici olduğunu söyledi. Akyüz, “Bu maçı anlamlı kılan, takımın isminin başında Gençlerbirliği olması, yeni ve ligin en sempatik takımı olmasıdır” dedi.

            Yorum

            • eerol
              Banned
              • 06-11-2004
              • 8682

              #7
              Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

              Trabzonspor zorlu Sivas karşısında12 Ağustos 2007 10:15


              Galati şokunu unutmak isteyen Trabzon ile ligin iddialı ekiplerinden Sivasspor'un bugünkü mücadelesi nefesleri kesecek... İşte ekiplerin muhtemel 11'leri..
              İntertoto Kupası’nda ikinci turda elenerek Avrupa’ya veda eden Trabzonspor, bugün Süper Lig serüvenine start veriyor. Ligin iddialı ekiplerinden Sivasspor’u Avni Aker’de konuk edecek olan Bordo-Mavililer, saat 18.45’teki mücadeleyle taraftarlarının karşısına çıkıyor.

              Rumen takımı Galati’ye her iki karşılaşmada da boyun eğerek hayal kırıklığı yaratan Karadeniz ekibinde, bu zorlu müsabaka öncesi tek hedef, taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak.

              Sakatlar can sıkıyor
              Trabzonspor’un bu maç öncesi en büyük problemi sakatlar... Takımın yıldız isimleri Ceyhun ve Ersen Martin’in sakatlıkları teknik heyetin canını sıkarken, bu iki futbolcunun Sivas karşılaşmasına yetiştirilmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

              Teknik direktör Ziya Doğan’ın kalede Tolga’yı tercih etmesi beklenirken, yeni transferlerden Serkan, ilk kez bir lig maçında forma giyecek. Savunmanın göbeğinde Erdinç-Tolga Seyhan ikilisine şans verecek olan Doğan, hücumda ise Yattara ve Ceyhun’la gol arayacak.

              Avni Aker dolacak
              Takımlarının Avrupa’ya veda etmesiyle büyük hayal kırıklığı yaşayan Bordo-Mavili taraftarların, bugün Avni Aker Stadı’nı doldurması bekleniyor. Sezonun ilk haftasında Sivasspor ile oynanacak karşılaşma öncesi biletlerin büyük çoğunluğunun satıldığı belirtilirken, Karadeniz ekibinin yenilgisi halinde taraftarların protestosunun gündeme gelebileceği de ifade edildi.

              Trabzonspor: Tolga, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Serkan,
              Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Yattara, Umut

              Sivasspor: Petkoviç, Abdurrahman, Diallo, Murat, Hayrettin, Gökhan, Yasir, Mohammed Ali, İlhan, Mehmet, Balili

              Stat: Avni Aker
              Yayın: Lig TV
              Hakem: Bülent Demirlek
              Saat: 18.45

              Yorum

              • eerol
                Banned
                • 06-11-2004
                • 8682

                #8
                Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                G.Saray, Rize maçı ile sezonu açıyor12 Ağustos 2007 09:45


                Brezilyalı yıldız, Galatasaray'ın cezası yüzünden Ç. Rizespor'la seyircisiz oynayacağı maçta ilk kez resmi olarak forma giyecek... Takımların muhtemel 11'ler şöyle:
                Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon yapılan derbideki olaylar yüzünden 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Galatasaray bu akşam Çaykur Rizespor karşısında taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek.

                Ali Sami Yen Stadı'ndaki tadilat ve zemin yenileme çalışmaları nedeniyle Rize'yi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek olan Aslan'da Brezilyalı Lincoln ilk kez resmi maçta görev yapacak.

                Cim-Bom'da geçen sezondan 2 maçlık cezası bulunan Hasan Şaş'ın yanı sıra sakatlığı süren Mehmet Topal forma giyemeyecek. Sakatlığı yeni düzelen Sabri ile uzun süre takımdan ayrı çalışan ve henüz istenilen düzeye gelmeyen Arda'nın durumları ise bugün netlik kazanacak.

                Galatasaray ligde cezası yüzünden seyircisiz oynadığı 6 maçta 5 galibiyet alırken, 1 kez de sahadan yenilgiyle ayrıldı. Daha önce Gaziantep'i 2-0, Elazığ'ı 3-0 ve 3-1, Ankaragücü'nü 2-0, Ankaraspor'u 2-0 mağlup eden sarı - kırmızılı takım, taraftar desteğinden yoksun oynadığı son maçta geçen sezon Kayseri Erciyesspor'a 1-0 yenilmişti.

                G.SARAY: Orkun, Uğur, Song, Servet, Volkan, Barış, Linderoth, Lincoln, Ayhan, (Arda), Hakan, Ümit

                ÇAYKUR RİZE: Gonzales, İgor, Turgay, Gökhan, Emrah, Cumhur, Emre,
                Rodrigues, Ergün, Ferdi, Riberio

                STAT: Atatürk Olimpiyat (Seyircisiz), SAAT: 21.45, HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu, YAYIN: Lig TV,

                SAKAT: Mehmet Topal, Çağrı (G.Saray), CEZALI: Hasan Şaş (G.Saray), Enis (Ç.Rize)

                Yorum

                • eerol
                  Banned
                  • 06-11-2004
                  • 8682

                  #9
                  Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                  Süper Lig'de 4 zorlu maç sonuçlandı13 Ağustos 2007 00:04


                  Türkcell Süper Lİg'te Gaziantep, Ankara, Denizli ve Kayseri'de kozlar paylaşıldı. Oynanan 4 karşılaşma sona erdi... Maçlarda bol goller oldu... İşte maç sonuçları...
                  Ve işte büyük gün geldi çattı... 2007/2008 sezonunun ilk haftası bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanıyor ve zirveye kimin kurulacağı merakla bekleniyor. Trabzon-Sivas ve Galatasaray-Çaykur Rize maçlarının dışında, bugün 21.00’de 4 müsabaka daha oynanacak.

                  G.BİRLİĞİ: 1-2 :OFTAŞ

                  Stat: 19 Mayıs
                  Hakemler: Özgüç Türkalp xx, Mustafa Sönmez xx, Asım Yusuf Öz xx

                  Gençlerbirliği: Gökhan x, Erhan x (Dk. 55 Petkoviç x), Zoriç x, Traore xx, Erkan x, Mehmet Nas x (Dk. 59 Sandro x), Sedat x, Engin x (Dk. 78 Ferhat x), Carle x, Mehmet Çakır x, Okan x

                  Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Ferhat xx, Orhan xxx, Giray xxx, İlhan xxx, Murat Kalkan xx, Kadir xxx, Serkan xxx (Dk. 90 Çağatay ?), Tozo xxx, Olgay xx, Kemal Yıldırım xx (Dk. 84 Bülent ?), Savaş x (Dk. 68 Jevtiç x)

                  Goller: Dk. 8 Mehmet Çakır (Gençlerbirliği), Dk. 31 Serkan, Dk. 34 Kemal Yıldırım (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)

                  Sarı kartlar: Dk. 21 Engin, Dk. 51 Erhan, Dk. 80 Zoriç, Dk. 86 Carle
                  (Gençlerbirliği), Dk. 74 Tozo (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)

                  Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi.

                  MAÇTA İLK YARI

                  5. dakikada Carle'nin sağ taraftan kullandığı serbest atışta ceza alanı
                  içinde iyi yükselen Traore'nin kafa vuruşunda top direğin üstünden dışarı gitti.

                  8. dakikada Erhan'ın sağ kanattan ceza alanı içine yaptığı ortada ön direkte topla buluşan Mehmet Çakır'ın yerden düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

                  24. dakikada Savaş'ın soldan ortasında arka direkte bulunan Serkan'ın sert
                  şutunda top kaleci Gökhan'da kaldı.

                  31. dakikada orta sahadan atılan uzun topta Sedat'tan seken topla defansın arkasında buluşan Serkan biraz sürdükten sonra çok sert vurdu ve takımının beraberlik golünü attı: 1-1

                  34. dakikada Olgay'ın pasıyla hareketlenen Kemal Yıldırım ceza yayı
                  üzerinden plase bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

                  45. dakikada Carle'nin penaltı noktasına gönderdiği topa Zoriç kafayı vurdu, meşin yuvarlak kaleci Ferhat'ta kaldı.

                  Karşılaşmanın ilk yarısı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'un 2-1 üstünlüğüyle
                  tamamlandı.

                  MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                  69. dakikada Serkan'ın sağ taraftan arka direğe gönderdiği topa İlhan kafa
                  vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

                  72. dakikada Murat Kalkan'ın sol taraftan yaptığı ortada, altıpas içinde iyi
                  yükselen Jevtiç'in cılız vuruşunda, top kaleci Gökhan'da kaldı.

                  Karşılaşmayı, Turkcell Süper Lig'de ilk maçını oynayan Gençlerbirliği OFTAŞ Spor 2-1 kazanarak, lige iyi bir başlangıç yaptı.

                  KAYSERİ: 3-1 :V.MANİSA

                  Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk
                  Hakemler: Cem Deda, Muhittin Gürses, Özgür Çetiner

                  Kayserispor: Ivankov xx, Avendano xx, Ragıp xx, Gökhan xx, Toledo xxx, Cangele xx (Dk. 66 Kemal xx), Aydın xxx, Kamber xxx, Koray xx, Mehmet Topuz xxx (Dk. 90 Ali Turan ?), Mehmet Eren xxx (Dk. 85 Erdal ?)

                  Vestel Manisaspor: Ufuk x, Dvornik xxx, Ümit x, Borbiconi xx, Zelenka x (Dk. 34 Sezer xxx), Uğur xx, Holosko x (Dk. 73 Metin x), Kalabane xx (Dk. 65 Şener x), Selçuk xxx, Okan xxx, Hakan xxx

                  Goller: Dk. 44 Gökhan, Dk. 63 Koray, Dk. 89 Mehmet Topuz (Kayserispor), Dk. 52 Koray (kendi kalesine) (Vestel Manisaspor)

                  Sarı kart: Dk. 37 Kamber, Dk. 55 Koray, Dk. 87 Erdal (Kayserispor), Dk. 47 Uğur (Vestel Manisaspor)

                  MAÇTA İLK YARI

                  4. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Cangele, ters köşeye ortaladı.
                  Gökhan uzanamayınca top auta çıktı.

                  21. dakikada, Selçuk'un kullandığı serbest vuruşta top üst direğe çarptı.
                  Sahaya dönen topu Drovnik ceza sahasına doldurdu. Holosko'nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

                  32. dakikada Mehmet Topuz, kullandığı serbest vuruşta doğrudan kaleye
                  yolladı. Mehmet'in sert şutunda top az farkla üstten auta gitti.

                  35. dakikada, Okan sol kanattan ceza sahasına girerek kale çizgisine
                  ortaladı. Hiçbir oyuncunun dokunamadığı top auta çıktı.

                  38. dakikada, Holosko'nun düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu Selçuk kullandı. Selçuk'un ceza yayı önünde kullandığı serbest vuruşta sert şutunda top direkten döndü. Dönen topa tekrar Selçuk'un vuruşunda top kaleci Ivankov'da kaldı.

                  44. dakikada, Ragıp'ın sol kanattan ortasında Cangele'nin kafa vuruşunda top direkten döndü. Dönen topa vuran Gökhan, topu ağlarla buluşturdu. (1-0)

                  Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


                  MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                  51. dakikada Cangele defans oyuncularını geçerek ceza
                  sahasına girdi. Cangele'nin kaleye vuruşunda defansa çarpan top Mehmet Eren'in önünde kaldı. Mehmet Eren'in vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

                  52. dakikada, Hakan ceza sahası içinde kaleye vurdu. Topu çıkarmaya çalışan Koray'ın ters vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1.

                  56. dakikada sol kanattan defansı zorlayan Mehmet Eren, önünü boşalttıktan sonra kaleye vurdu. Mehmet'in sert şutunda top üsten auta gitti.

                  63. dakikada, Mehmet Topuz'un sol köşeden kullandığı korner atışında, iyi yükselen Koray kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 2-1.

                  72. dakikada, Okan'ın sol kanattan ceza sahasına ortasına Hakan'ın kafa
                  vuruşunda top yandan auta gitti.

                  78. dakikada, Okan ceza sahası içinde topu Selçuk'u buluşturdu. Selçuk'un
                  vuruşunda top auta gitti.

                  81. dakikada Selçuk yaklaşık 30 metreden kaleye vurdu. Ivankov son anda topu kornere çeldi.

                  84. dakikada, Gökhan'ın ceza sahası içinde kaleye vurduğu top defanstan
                  döndü. Mehmet Topuz'un dönen topa sert vuruşunda top auta çıktı.

                  89. dakikada, Ragıp topu ceza sahasında topu Gökhan ile buluşturdu.
                  Gökhan'ın topu önüne bıraktığı Mehmet Topuz sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 3-1.

                  Karşılaşma, Kayserispor'un 3-1 galibiyeti ile tamamlandı.
                  DENİZLİ: 0-0 :BURSA

                  Stat: Atatürk
                  Hakemler: Vedat Yüksel, Hilmi Erman Ercan, Erdinç Sezertam

                  Denizlispor: Souleymanou xx, Bülent Ertuğrul xx, Kratochvil xxx, Allyson Dos Santos x, Murat xx, Fatih Egedik xx, Abraham xx, Zafer x (Dk. 88 Fatih Yeğen x), Caner xx (Dk. 82 Musa Kuş x), Yusuf xx, Selahattin xx (Dk. 75 Julio Cesar x)

                  Bursaspor: Vega Hernandez xxx, Cihan xx, Ömer xx, Egemen xx, Volkan xx, Veli xx (Dk. 66 Yenal x), Mustafa Sarp xx, Sumulikosti xx, Sinan xx (Dk. 89 Volkan x), Pancu xx, Germain Tum xx

                  Sarı kartlar: Fatih Egedik Dk. 17, Yusuf Dk. 41, Bülent Ertuğrul Dk. 73,
                  Caner Dk. 75, Musa Kuş Dk. 88 (Denizlispor), Egemen Dk. 17, Vega Hernandez Dk. 88 (Bursaspor)

                  Turkcell Süper Lig'de Denizlispor-Bursaspor karşılaşması 0-0 berabere tamamlandı.

                  MAÇTA İLK YARI

                  7. dakikada Pancu'nun ara pasıyla topla buluşan Tum'un çaprazdan vuruşunda meşin yuvarlak Souleymanou'da kaldı.

                  15. dakikada ceza alanı içinde meşin yuvarlakla buluşan Fatih Egedik,
                  Yusuf'a pas attı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Hernandez topa sahip oldu.

                  18. dakikada serbest vuruş kullanan Caner'in sert şutunda meşin yuvarlak
                  yandan auta çıktı.

                  24. dakikada Bursaspor atağında Veli'nin ceza alanı dışından sert vuruşunda Souleymanou meşin yuvarlağı şık bir hareketle kontrol etti.

                  45. dakikada Yusuf'un ortasında topla buluşan Selahattin'in kafa vuruşunda
                  meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

                  Maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

                  MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                  53. dakikada şık çalımlarla cezaalanına giren Mustafa Sarp'ın sert vuruşunda
                  meşin yuvarlak kaleci Souleymanou'da kaldı.

                  66. dakikada Denizlispor atağında Yusuf'un ceza alanı dışından vuruşunda top yandan auta çıktı.

                  71. dakikada Tum'un pasında meşin yuvarlakla buluşan Sumulikosti'nin
                  yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda kaleci Souleymanou topa hakim oldu.

                  80. dakikada ceza alanından Caner'in kullandığı serbest vuruşta top kaleci
                  Hernandez'de kaldı.

                  90. dakikada Yusuf'un ortasında Bülent Ertuğrul'un şutu Bursaspor
                  defansından döndü.

                  90+. dakikada Dos Santos'un yaklaşık 35 metreden kullandığı serbest vuruşta kaleci Hernandez topu güçlükle çeldi.

                  90+. dakikada Fatih Egedik'in serbest vuruşunda Hernandez meşin yuvarlağı şık bir hareketle kornere çeldi.

                  Karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

                  G.ANTEP: 2-0 :KASIMPAŞA

                  Stat: Kamil Ocak
                  Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Köse, Gökhan Memişoğlu

                  Gaziantepspor: Ömer, Metin, Deumi, Ali Bayraktar, Ekrem Dağ, Mehmet Polat, Özgür Bayer, Özgür Yıldırım, Volkan Aslan, Uğur Yıldırım, De Nigris

                  Kasımpaşa: Sinouh Halit, Özgür Öcal, Gökhan Caba, Yasin Sülün, Ömer, Moritz, Tehoue, Merthan, Berthel Askou, Alparslan, Erhan

                  Gol: Dk. 11 Ali Bayraktar (Gaziantepspor)
                  Sarı kart: Dk. 8 Mehmet Polat (Gaziantepspor)

                  Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

                  Maça Gaziantepspor başladı. Henüz ilk saniyelerde Gaziantepspor'dan De
                  Nigris, topu Kasımpaşa ceza sahası içine ortaladı. Topla buluşan Uğur Yıldırım'ın sert vuruşunda meşin yuvarlak direğe çarparak oyun alanına döndü. Kasımpaşa topu uzaklaştırdı.

                  MAÇTA İLK YARI

                  11. dakikada, Gaziantepspor'un kazandığı korner atışını Uğur Yıldırım
                  kullandı. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topa son dokunan Ali Bayraktar, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

                  13. dakikada, Gaziantepspor defansında Mehmet Polat topu ayağından kaçırdı. Topla buluşan TehoueTehoue, Gaziantepspor ceza sahasına sokularak meşin yuvarlağa sert vurdu. Top kaleci Ömer'den döndü.

                  19. dakikada, Kasımpaşa'dan Özgür Öcal, Gaziantepsporlu Özgür Yıldırım'dan aldığı topla Gaziantepspor ceza sahası içine girdi ve topu ortaladı. Tehoue, dokunamadan top auta gitti.

                  25. dakikada, De Nigris, Kasımpaşa ceza sahasına girerken defans tarafından yere düşürüldü. Gaziantepspor oyuncuları penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

                  26. dakikada, De Nigris ve Ekrem'in paslaşmasında, Ekrem meşin yuvarlağa sert vurdu. Kaleci Halit golü önledi.

                  34. dakikada, Kasımpaşa'dan Berthel Askou, müsait pozisyonda topa sert
                  vurdu. Top kaleci Ömer'de kaldı.

                  Karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantepspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

                  MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                  55. dakikada, Gaziantepspor'dan Volkan, orta sahadan aldığı topla Kasımpaşa ceza alınına kadar girdi ve pas vermek yerine şut atmayı tercih etti, meşin yuvarlak kaleci Halit'te kaldı.

                  70. dakikada, soldan Mehmet Polat'ın ortaladığı topa iyi yükselen Erdal
                  vurdu. Meşin yuvarlak kaleciden döndü. Defans topu uzaklaştırdı.

                  84. dakikada, Faruk ceza alanına girdi ve meşin yuvarlağı Erdal'a uzattı.
                  Müsait pozisyondaki Erdal'ın vuruşunda top az farkla auta gitti.

                  87. dakikada, Gaziantepspor atakları hızlandırdı. Ceza alanı içinde Zurita'nın vuruşunu kaleci Halit son anda kornere çeldi.

                  90. dakikada Deumi'nin Kasımpaşa savunma oyuncularının arkasına attığı topla buluşan Zurita'nın düzgün vuruşunda, meşin yuvarlak Gaziantepspor'un ikinci golü olarak Kasımpaşa ağlarıyla buluştu.2-0

                  Karşılaşma Gaziantepspor'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

                  Yorum

                  • eerol
                    Banned
                    • 06-11-2004
                    • 8682

                    #10
                    Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                    G.Saray Rize'yi Olimpiyat'a gömdü13 Ağustos 2007 00:10


                    G.Saray Süper Lig'e fırtına gibi başladı. Sarı-Kırmızılı ekip Lincoln'ün müthiş füzesiyle perdeyi açarken, Hakan Şükür attığı 2 golle Tanju'nun rekorunu egale etti...
                    GALATASARAY: 4-0 :ÇAYKUR RİZE

                    Galatasaray Süper Lig'e farklı Rizespor galibiyetiyle başladı. Brezilyalı yıldız Lincoln, 14. dakikada attığı müthiş golle perdeyi açtı. İkinci yarıda Volkan serbest vuruştan bir güzel gole daha imza atarak farkı 2'ye çıkarttı.

                    Maçın son bölümlerinde sahneye çıkan Hakan Şükür attığı 2 güzel golle Türkiye Lig'lerinde efsane golcü Metin Oktay'a ait olan Galatasaray forması altında en çok gol atan isim olma rekorunu kırdı.

                    Hakan Şükür, Tanju Çolak'a ait olan 240'lık rekora da ortak oldu.


                    Stat: Atatürk Olimpiyat
                    Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Serkan Akarca

                    Galatasaray: Orkun, Song, Servet, Volkan, Sabri, Linderoth, Barış, Lincoln,
                    Ayhan, Hakan, Ümit

                    Çaykur Rizespor: Gonzales, Gökhan, Görkem, Serhat, Ergün, Emrah, Emre, Cumhur, Rodriguez, Ferdi, Riberio.

                    MAÇ BAŞLADI.

                    Galatasaray'ın 5 maçlık cezası nedeniyle karşılaşma seyircisiz oynanıyor.

                    3. dakika. Galatasaray atağında ceza dışında Ayhan önüne düşen topa sert bir şut çıkarttı. Meşin yuvarlak kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                    7. dakika. Maçta 0-0 eşitlik sürüyor. Rizespor sol kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahasına inen topa Rodrigez kafayı vurdu. Yerden seken top kaleci Orkun'da kaldı.

                    14. dakika. Galatasaray Lincoln ile golü buldu. Soldan gelişen atakta topla buluşan Lincoln, 2 Rizesporlu futbolcunun arasında sıyrılıp kaleyi karşısına aldı. Yaklaşık 25 metreden adeta bir füze çıkartan Lincoln, Kalecei Gonzalez'i mağlut etti. Top tam köşeden ağlara takıldı.

                    Lincoln'ün attığı müthiş gol ile Galatasaray Rizespor karşısında 1-0 öne geçti.

                    18. dakika. Galatasaray 2. gole çok yaklaştı.. Lincoln'ün ortasına Barış yükseldi ve kafayı vurdu.. Kaleci ve üst direkten dönen topa kaleci yine hamle yaptı.. Topu Hakan'dan önce araya girerek son anda kornere çeldi..

                    26. dakika. Galatasaray 2. gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Ayhan Akman, ceza yayı üzerinde Hakan Şükür ile ver-kaç yaparak savunmanın arkasına sarktı. Akman'ın uygun durumda sert şutu kalenin az farkla yanından auta çıktı.

                    30. dakika. Rizespor sol kanattan serbest atışı kullandı. Kale sahasına inen topa Riberio dokundu. Meşin yuvarlak ters taraftan direğin yanından auta çıktı.

                    32. dakika. Karşılaşma Galatasaray'ın 1-0'lık üstünlüğü ile devam ediyor. Sarı-Kırmızılı ekibin golünden sonra Rizespor ataklarını sıklaştırdı. Olimpiyat Stadı'nda kora kor bir mücadele oluyor

                    39. dakika. Maçın ilk yarısı için son dakikalara girildi. Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Ferdi iki Galatasaraylı arasından sıyrılmak istedi. Son anda topa ayak koyan Servet tehlikeyi büyümeden uzaklaştırdı.

                    40. dakika. Rize atağında Ferdi bu kez sol kanattan Galatasaray kalesini yokladı. Bu futbolcunun çarprazdan sert şutu kaleci Orkun'un ellerinde kaldı.

                    45. dakika. Rizespor bu anda Galatasaray kalesine etkili geldi. Soldan Ferdi atılan derin pasa hareketlendi. Bu futbolcunun ceza sahasına yaptığı ortaya Ferdi hareketlendi. Altıpas içinde Riberio golü atacağı sırada arkadanVolkan Yaman göğsüyle rakibini iterek indirdi. Rizesporlu futbolcu yerde kalırken hakem devam kararı verdi. Tartışılacak bir karar.

                    Bu ataktan sonra hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Galatasaray ilk 45 dakikayı Lincoln'ü füzesiyle Rizespor karşısında 1-0 önde kapattı.

                    MAÇIN İKİNCİ YARISI

                    47. dakika. Galatasaray, Rize ceza sahasının sol çarprazından Lincoln ile serbest atış kullandı. Brezilyalı yıldızın şutunda top köşede kaleci Gonzales'in ellerinde kaldı.

                    50. dakika. Galatasaray, 2. gole Ayhan Akman ile çok yaklaştı. Ceza sahası önünde topla buluşan Lincoln, soldan bindirme yapan Ayhan'ı savunmanın arkasına kaçırdı. Ayhan, kaleyi gördüğü anda şutunu attı. Kaleci Gonzales soluna yatarak sert gelen topu yumruklarıyla çıkarttı.

                    51. dakika. Galatasaray bir kez daha gole çok yaklaştı. Savunmasından ileri çıkan Servet Çetin uzak mesafeden harika bir şut çıkarttı. Rize kalecisi Gonzales köşeye giden topu müthiş uzanarak gole izin vermedi.

                    54. dakika. Rizespor'da Ergün, Barış'a yaptığı sert faul sonrası hakemden maçın ilk sarı kartını gördü.

                    56. dakika. Rizespor'de Rodrigez yerini Murat Uluç'a bıraktı.

                    64. dakika. Rizespor'da hakemin kararına itiraz eden Emre sarı kart gördü.







                    65. dakika. Galatasaray'da Lincoln yerini Arda'ya bıraktı. Brezilyalı futbolcu sakatlığı yüzünden kenara alındı.

                    66. dakika. Galatasaray bu dakikada üst üste gol pozisyonları yakaladı. İlk pozisyonda ceza sahasının önünden kullanılan serbest vuruşta Volkan'ın şutu savunmaya çarpıp yön değiştirdi. Yerden seken top direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

                    Aynı dakika içinde sağ kanada açılan topu Arda arka direğe ortaladı. Hakan Şükür iyi yükselip yakın mesafeden kafayı vurdu. Kaleci Gonzales üzerine gelen topu iki hamlede kontrol etmeyi başardı.

                    67. dakika. Rizespor'da Gökhan yerini Turgay'a bıraktı.

                    69. dakika. Galatasaray'da hakeme itiraz eden Sabri sarı kart gördü.

                    71. dakika. Galatasaray atağı bu anda tehlikeli gelişti. Arda'nın pasında sol çarprazdan kaleyi karşısına alan Ümit Karan, sert vurdu. Savunmada oyuna yeni giren Turgay topa elle dokundu. Hakem bu futbolcuya sarı kartını çıkarttı. Galatasaray çift vuruş kazandı.

                    73. dakika. Galatasaray'ın Rize ceza sahasının önünden kazandığı serbest vuruşu Volkan Yaman kullandı. Bu futbolcunun sert şutu tam direğin dibine gitti. Güzel kurtarışlara imza atan Gonzales yerden giden topu çıkartamadı.

                    Galatasaray, Volkan Yaman'ın şık golüyle Rizespor karşısında skoru 2-0 yaptı.

                    75. dakika. Rizespor'da Ferdi yerini Zafer Biryol'a bıraktı.

                    77. dakika. Galatasaray 3. golü Hakan Şükür ile buldu. Soldan gelişen atakta Servet'in şutu Arda'ya pas oldu. Ceza sahasında topu kontrol eden Arda rakibinden topu kurtardığı anda kale alanına ortasını kesti. Arka direkte Hakan Şükür boş pozisyonda kafayı vurdu. Rizespor da kaleci Gonzales ve Serhat yerden seken topu çıkartamadı.

                    Galatasaray, Hakan Şükür'ün kafa golüyle Rizespor karşısında skoru 3-0 yaptı.

                    84. dakika. Galatasaray 4 golü Hakan Şükür ile buldu. Rize ceza sahasında yaşanan karambolde top en son Şükür'ün önünde kaldı. Kral altıpas üzerinde topa ayak içiyle vurdu. Bir önceki pozisyonda sert bir şutu çıkartan kaleci Gonzales bu şutu çıkartamadı.

                    Galatasaray Hakan Şükür'ün golüyle Rizespor karşısında skoru 4-0 yaptı.

                    85. dakika. Galatasaray'da Barış oyundan çıktı, Serkan sahaya giren isim oldu.

                    87. dakika. Rizespor bu dakikada oyundan tamamen düştü. Sağdan gelişen Galatasaray atağında Ümit Karan 5. gole yaklaşan isim oldu. Savunmanın arkasında topla buluşan Karan, ceza sahasına girdiği anda şutunu attı. Karan'ın yerden giden şutu isabetsiz olunca ters taraftan auat çıktı.

                    89. dakika. Galatasaray'da Linderoth yerini Mehmet Güven'e bıraktı.

                    90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. 3 dakika uzatması süresi eklendi.

                    Uzatma anlarında başka gol olmadı. Galatasaray, cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmda Olimpiyat Stadı'nda Rizespor'u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek Süper Lig'e hızlı bir giriş yaptı.

                    Yorum

                    • eerol
                      Banned
                      • 06-11-2004
                      • 8682

                      #11
                      Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                      Trabzon savaş alanına döndü




                      Avni Aker'de oynanan Trabzonspor ile Sivasspor arasındaki karşılaşmanın uzatma anlarında Ayman'ın Balili'ye sert girmesiyle tetiklenen olaylar sonrası maç durdu.
                      Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan karşılaşma, 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle durdu.

                      Karşılaşmanın son dakikasında Trabzonsporlu Ayman, Sivassporlu Balili'ye
                      faul yaptı.

                      Faulün ardından iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı.

                      Daha sonra mücadele yeniden başladı ancak iki takımın oyuncuları arasında tartışma devam etti. Bu sırada kale arkası tribünden bir taraftar, sahaya atlayarak Sivassporlu oyunculara saldırdı.

                      Olayın ardından bir grup taraftar da sahaya girerek, Sivassporlu futbolculara doğru koştu ve saha içinde kısa süre arbede yaşandı.

                      Saha içindeki taraftarlar, güvenlik güçlerince kısa sürede etkisiz hale getirildi. Hakem Bülent Demirlek de karşılaşmayı durdurarak yardımcı hakemlerle birlikte soyunma odasına gitti.
                      Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, bir süre protokol tribününde
                      olayları izledikten sonra sahaya inerek futbolcularını orta alanda topladı.
                      Başkan Odyakmaz daha sonra futbolcularını soyunma odasına götürdü.

                      Sivassporlu futbolcuların ardından Trabzonsporlu futbolcular da bir süre
                      sonra soyunma odasına gitti.

                      Trabzonspor ile Sivasspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçın uzatma dakikalarında çıkan olaylar hakkında konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, olaylara neden olan Bordo-mavili taraftarlara tepki gösterdi.

                      Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz: ""İlk başta Trabzonspor taraftarları bizi alkışladı. Karşılıklı ataklar vardı. Golü yedik. Golü yedikten sonra da pozisyonlar bulduk, maçı berabere de bitirebilirdik.
                      Sanki Arap-İsrail savaşı oluyormuş gibi bir kişi sahaya girdi, olaylara neden oldu. Sahada darp edilen oyuncularımız var. Kanunlar, kurallar neyse o uygulanır
                      " dedi.

                      Sivasspor teknik direktörü Bülen Uygun: "Ayman müslümanlıkla sporu karıştırdı. Sahaya dahil olduğu anda Balili'ye dirsek attı. Hakem o pozisyonu es geçti. Ama sonra Balili'ye çift dalınca bütün herkesi hareketlendirdi.

                      Trabzonspor taraftarlarının 80. dakikaya kadar kendilerini alkışladığını söyledi. Karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle hakem Bülent Demirlek'in soyunma odasına gitmesinin ardından mücadeleye verilen arada, yayıncı kuruluş Lig Tv'ye açıklama yapan teknik direktör Bülent Uygun, futbol adına güzel şeyler yaşanmadığını belirterek, ''80. dakikaya kadar Trabzonsporlu taraftarlar bizi alkışladı. Ancak Ayman'ın attığı dirseği hakem Bülent Demirlek görmedi. Sarı kart vermesi gerekiyordu. Sonra sol taraftan geliştirdiğimiz bir atakta çift ayakla faul yaptı. Bu kez taraftarlar müdahale edince olaylar karıştı'' diye konuştu.

                      Sivassporlu futbolcular Mehmet Yıldız, Musa Aydın ve Muhammed'in çıkan arbedede darbe aldığını ifade eden Uygun, ''Bunlar bizim adımıza hoş şeyler değil. Trabzonspor taraftarının Türkiye'deki centilmenliğin Karadeniz'den başladığını herkese göstermesi gerekiyor
                      '' dedi

                      Yorum

                      • eerol
                        Banned
                        • 06-11-2004
                        • 8682

                        #12
                        Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                        Trabzonspor Ankara'da yara sardı18 Ağustos 2007 00:01


                        Sivas maçı çıkan olaylar nedeniyle tatil edilince ceza alması gündeme gelen Trabzonspor , Ankara'da Gençlerbirliği Oftaş'ı yenerek moral kazandı
                        G. OFTAŞ SPOR 0 - 2 TRABZONSPOR

                        Stat: 19 Mayıs
                        Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Tarık Ongun

                        Gençlerbirliği OFTAŞ Spor: Ferhat, Orhan, Giray, İlhan, Murat, Serkan,
                        Kadir, Olgay, Tozo, Kemal, Savaş

                        Trabzonspor: Tolga, Jabi, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Yattara (Dk. 33 Ersen Martin), Serkan, Hüseyin, Gökdeniz, Ceyhun, Umut,

                        Sarı Kart: Dk. 45 Ferhat (Gençlerbirliği OFTAŞ Spor)

                        Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile Trabzonspor arasında yapılan 2. haftanın açılış maçının ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

                        MAÇTA İLK YARI
                        18. dakikada Yattara'nın aşırtma pasında ceza alanında topla buluşan
                        Ceyhun'un açısını daraltan kaleci Ferhat, topu uzaklaştırarak mutlak bir
                        tehlikeyi önledi.

                        20. dakikada Gökdeniz'in sol kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Umut
                        kafayı vurdu. Meşin yuvarlak, kalenin yanından az farkla auta gitti.

                        26. dakikada Kemal Yıldırım'ın ceza alanı çizgisi üzerinden kaleye attğı
                        sert şutta, kaleci Tolga'yı geçen top, az farkla auta çıktı.

                        30. dakikada Jabi'den topu kapan Kemal Yıldırım, ceza alanına girdi. Bu
                        futbolcunun sol çaprazdan yaptığı vuruşta, top yandan auta gitti.

                        41. dakikada Jabi'nin uzaklaştırmak istediği top Kadir'in önüne düştü. Bu
                        oyuncunun aşırtma vuruşunda, top üst ağlarda kaldı.

                        45. dakikada Gökdeniz'in kaleci Ferhat ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda
                        vuruşunda, kaleciden dönen topu Ceyhun tamamladı. Bu futbolcunun sert şutunda, yan direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı ve ilk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.

                        MAÇTA İKİNCİ YARI

                        48. Dakikada Ceyhun'un ara pasında Umut topla buluştu kaleci ile karşı karşıya kaldı vuruşunda top ağlarla buluştu.0-1

                        57. Dakikada Olgay ceza sahasına ortaladı, Giray kafayla vurdu, Erdinç son anda müdahale etti.

                        62. Dakikada Ceyhun ceza sahasının dışından sert vurdu Giray'a çarptı top havalandı ve kaleye doğru gitti, Ferhat topa son anda müdahale etmeyi başardı ve top kornere çıktı.

                        66. Dakikada Gökdeniz topa kafayla vurdu, zayıf olunca Ferhat topu rahat tuttu.

                        70. Dakika maç Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle devam ediyor.

                        74. Dakikada
                        Erdinç sarı kartı gören oyuncu.

                        75. Dakikada Ayman oyuna dahil oldu.Çıkan isim Umut.

                        76. Dakikada sarı kartı gören oyuncu gökdeniz.

                        85. Dakika maç 0-1 devam ediyor.

                        90. Dakika Trabzonspor penaltı kazandırdı. Penaltıyı Gökdeniz kullanacak.

                        90+1 Dakika Gökdeniz vurdu top kaleciden döndü.. Dönen topu Gökdeniz ağlara yolladı.. 0-2

                        90+4 Dakikada
                        maç Trabzonspor'un 2-0
                        üstünlüğüyle sona erdi.

                        Yorum

                        • spayk07
                          Junior Member
                          • 04-06-2007
                          • 481

                          #13
                          Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                          emeğine sağlık güzel çalışma

                          Yorum

                          • eerol
                            Banned
                            • 06-11-2004
                            • 8682

                            #14
                            Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                            Fener'in yedekleri Antep'i devirdi...18 Ağustos 2007 23:45


                            Fenerbahçe, Süper Lig'in İkinci haftasında yedeklerden kurulu bir takımla çıktığı Gaziantepspor karşılaşmasında ilk yarıda attığı gollerle sonuca gitti...
                            FENERBAHÇE:2-1 :GAZİANTEPSPOR

                            Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk 3 puanını Antep'ten aldı. Zico'nun bu karşılaşmada sahaya sürdüğü yedek futbolcular ortaya koydukları istekli ve arzulu futbol ile hocalarının yüzünü kara çıkartmazken, aslara da gözdağı verdiler.

                            Stat: FB Şükrü Saracoğlu
                            Hakemler: İsmet Arzuman, Baki Tuncay Akkın, Serkan Akarca

                            Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yasin, Can, Vederson, Ali, Selçuk, Kemal, Uğur, Kazım, Semih

                            Gaziantepspor: Ömer, Mehmet, Uğur, De Nigris, Metin, Tchani, Ali, Ekrem, Özgür Bayer, Özgür Yıldırım, Volkan

                            MAÇ BAŞLADI
                            Her iki ekibi de başarılar...

                            Antepli futbolcuların vuruşu ile zorlu maç başladı.

                            2. dakika. Antep atağında Uğur Boral, topu uzaklaştırmak isterken De Nigris'in faulüyle yerde kaldı. Hakem ceza sahası önündeki pozisyondan serbest atışı Fener'e verdi.

                            3. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Uğur Boral ile Antep yarı sahasnı geçerken Uğur Yıldırım, formasında çekti. Antepli futbolcu arkadan yaptığı bu faul ile maçta sarı kartı erken gördü.

                            4. dakika. Fenerbahçe sol kanattan serbest atışı Vederson ile kullandı. Ceza sahası önüne inen top Kemal'in önünde kaldı. Fenerli futbolcunun sert şutu kalenin üzerinden auta çıktı.

                            7. dakika. Fenerbahçe golü Kemal ile buldu. Sağ kanattan hızlı başlayan atakta Semih, Antep savunmasının arkasına Selçuk'un attığı derin pasa hareketlendi. Bu futbolcu ceza sahasına sokulduğu anda 18 yayı üzerinden ceza sahasına giren Kemal'e yerden pasını çıkarttı.

                            Kemal, ne plase bir vuruş ile Antep meşin yuvarlağı ters taraftan direğin dibine bıraktı.

                            Fenerbahçe, Kemal'in şık golüyle Antep karşısında şimdi 1-0 öne geçti.

                            12. dakika. Fenerbahçe, Antep karşısında tamamen yedek ağırlık bir kadro ile çıktı. Şu an sahada mücadele eden takımda bir Uğur Boral zaman zaman 11'de yer bulan isim olarak göze çarpıyor.

                            Sarı-Lacivertli ekip, şu dakikaya kadar yedeklerden kurulu kadrosuyla Antep'e karşı oyunda ve skorda üstünlük sağlamış durumda.

                            14. dakika. Fenerbahçe, Antep ceza sahasını sol çarprazından serbest vuruş kazandı. Atışı Uğur Boral kullandı. Bu futbolcunun ortasını ilk seferinde Antep savunması ayakla karşıladı. Dönen top tekrar Boral'da kaldı.

                            Topu kontrol eden Boral, çarprazdan kaleyi düşündü. Boral'ın sert şutunda top yan ağlara takıldı.

                            15. dakika. Fenerbahçe 2. golü Semih Şentürk ile buldu. Sağ kanattan Kemal'in kullandığı köşe vuruşunda meşin yuvarlak ön direğe indi.

                            Can burda topa ayak koydu. Antep savunmasının müdahele edemediği pozisyonda arka direğe seken meşin yuvarlağı Semih, ayağının içiyle boş kaleye bıraktı.

                            Fenerbahçe, Semih'in golüyle maçın hemen başında Antep karşısında skoru 2-0 yaptı.

                            18. dakika. Antep'te Semih'e sert giren Volkan Arslan sarı kart gördü.

                            19. dakika. Fenerbahçe, sol kanattan Semih'e yapılan faul sonrası serbest vuruşu Vederson ile kullandı. Vederson'un ceza sahası içine yaptığı ortayı iyi takip eden Semih savunmanın arasından sıyrılıp kafayı vurdu. İyi yer tutan Ömer Çatkıc topun ağlara gitmesine izin vermedi.

                            20. dakika. Fenerbahçe oyunun mutlak hakimi. Sarı-Lacivertli ekip bu kez Kemal ile Antep kalesine yüklendi. Ceza sahası önünde topla buluşan Kemal yerden sert vurdu. Kaleci Ömer köşeden topu uzanarak kontrol etti.

                            26. dakika. Antep atağında De Nigris, Fenerbahçe ceza sahasının sol çarprazında Yasin'in hareketiyle yerde kaldı. Hakem frikik atışını Antep'e verdi.

                            27. dakika. Topun başına bir frikik ustası olan Uğur Yıldırım geçti. Tam ceza sahası çizgisi üzeri olan pozisyonda Yıldırım'ın vuruşu Fenerbahçe barajına takıldı.

                            29. dakika. Antep savunmasında hızlı çıktı. Sol kanada atılan topa De Nigris hareketleni. Bu futbolcu topu bekletmeden savunmanın arkasına sarkan Ali'ye pasını attı. Fenerbahçe'de Yasin topla rakibinin arasına girerek meşin yuvarlağın auta çıkmasını sağladı.

                            30. dakika. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin Gaziantepspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü sürüyor.

                            31. dakika. Antep oyuncu değişikliğe erken gitti. Mesut Bakkal, Ali Bayraktar'ı kenara alırken, Zurita'yı onun yerine sahaya sürdü.

                            32. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Vederson ile Antep kalesine etkili indi. Brezilyalı futbolcunun sıfırdan yaptığı ortaya ön direkte Semih hareketlendi. Kaleci Ömer bu tehlikeli pozisyonda zamanında çıkarat topu yumruklarıyla uzaklaştırdı.

                            34. dakika. Fenerbahçe-Antep maçına hakem İsmet Arzuman su molası verdi. Her iki ekibin futbolcularıda sahanın kenarındaki sulara hücum etti.

                            35. dakika. Antep sol kanattan etkili bir atak geliştirdi. Zurita, çizgi üzerinde taşıdı topu sıfırdan ceza sahası içinde top bekleyen De Nigris'e çıkarttı. Ön direkte Yasin, yerden gelen topa ayak koyarak uzaklaştırdı.

                            36. dakika. Antep, Fenerbahçe ceza sahasının sol çarprazından serbest atış kazandı. Atışı Uğur Yıldırım kullandı. Ceza sahasına sert gelen topu Fenerbahçe savunması kafa ile uzaklaştırdı.

                            41. dakika. Antep, Uğur Yıldırım ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topu rakiplerinden kurtaran Zurita, ceza sahasına hareketlen Uğur Yıldırım'ı ara pasıyla topla buluşturdu. Antepli futbolcu bomboş pozisyonda şutunu attı. Meşin yuvarlak ters taraftan kale direğini sıyırıp auta çıktı.

                            45. dakika. Maçta normal süre sona erdi. Fenerbahçe, Antep karşısında skoru 2-0 yaptıktan sonra oyunda tempo düştü. Karşılaşma orta saha mücadelesi şekline dönüştü.

                            Antep bu dakika sol kanattan köşe atışı kazandı. Ceza sahası içine gelen topu Fener savunması kafa ile taça uzaklaştırdı.

                            Karşılaşmaya 2 dakika ek süre ilave edildi.

                            46+1 dakika. Fenerbahçe, Kemal ile Antep kalesini yokladı. Kemal ceza sahası dışından şutunu attı. Yerden gelen topu Ömer kapanarak kontrol etti.

                            . 45+2. dakika. Antep uzatmaların son anlarında golü De Nigris ile buldu. Sol kanattan gelişen atakta Ekrem ceza sahasına ortasını yaptı.Ön direğe gelen topa Vederson'nun yanında uçarak kafayı vuran De Nigris, Volkan'ın bakışları arasında topu Fenerbahçe ağlarına bıraktı.

                            Antep, De Nigris'in golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 2-1 yaptı.

                            Gol sonrası kafasına ilginç bir maske takıp gol sevincini yaşıyan De Nigris, hakemden sarı kartı gördü.

                            Hakem maçın son düdüğünü çaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin Antep karşısında 2-1'lik üstünlüğü ile sonra erdi

                            MAÇIN İKİNCİ YARISI

                            İkinci yarıya Fenerbahçe başladı.

                            48. dakika.
                            Fenerbahçe 3. gole çok yaklaştı. Sağ kanattan topla hareketlenen Colin Kazım, sol kanattan ortasını yaptı. Ceza sahası içinde boş pozisyonda top bekleyen Semih ve Uğur Boral'dan önce kalesini terk eden Ömer, son anda uzanarak Semih'in ayaklarının önünden meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.

                            49. dakika. Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaşan taraf oldu. Ali Bilgin'in kaptığı top, ceza sahasındaki Semih'in önünde kaldı. Semih, 18 yayı üzeriden dönerek şutunu attı. Yerden köşeye giden topa uzanan kaleci Ömer topu kontrol etmeyi başardı.

                            55. dakika. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü devam ediyor. Gaziantep beraberlik golü için Fener kalesine yükleniyor. Sarı-Lacivertli ekip hızlı ataklarla 3. golü arıyor. Bu dakika Fenerbahçe orta sahada Colin Kazım ile topu kaptı.

                            Bu futbol sağ kanattan süratli bir şekilde Antep ceza sahasına sokuldu. Antep savunmasının dengesinin bozulduğu pozisyonda Colin Kazım, ceza sahası içindeki Semih ile topu buluşturamadı. Antep savunması son anda topa ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

                            57. dakika. Fenerbahçe'nin sol kanattan geliştirdiği atakta Uğur Boral, Özgür'ün faulüyle yerde kaldı. Hakem serbest atışı Fener'e verirken, Antep'ten de Özgür Yıldırım sarı kartı gördü.

                            Ceza sahasının sol çarprazında kazanılan serbest atışı Vederson kullandı. Breziyalı futbolcunun sert vuruşunda top kalenin az farkla üzerinden auta çıktı.

                            59. dakika. Antep beraberlik golüne De Nigris ile yaklaştı. Sağ kanattan Fenerbahçe ceza sahasına gönderilen ortayı iyi takip eden Meksikalı futbolcu, penaltı noktası üzerinde yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Volkan'ın bakışları arasında direğin dibine vurarak auta çıktı. Fener adına şanslı bir an geride kaldı.

                            61. dakika. Fenerbahçe'nin sol kanattan geliştirdiği atakta Colin Kazım'ı indiren Ekrem sarı kartı gördü.

                            62. dakika. Fenerbahçe, sağ kanattan aut çizgisinin 1-2 metre yakınından serbest vuruşu Kemal ile kullandı. Ön direğe kesilen topa Selçuk kafayı vurdu. Kaleci Ömer'in boşa çıktığı pozisyonda top ters taraftan kale direğine pralel giderek auta çıktı.

                            62. dakika. Fener'de aynı dakika içinde Uğur Boral yerini Mehmet Aurelio'ya bıraktı.

                            65. dakika. Karşılaşmada Antep beraberlik golünü arıyor. Fenerbahçe oyuna kontrolü eline alabilmiş değil. Karşılıklı ataklar var. İki ekipte gole yakın oyun ortaya koyuyor.

                            68. dakika. Fenerbahçe sağdan geliştirdiği atakta etkili oldu. Colin Kazım orta sahada kaptığı topu Aurelio'ya bıraktı. Aurelio topla Antep ceza sahasına sokuldu. Sağdan bindiren Colin Kazım, Aurelio'dan gelen topu bekletmeden ceza sahasına ortaladı. Yerden gelen topu Antep savunması yerinde bir müdahele ile uzaklaştırdı. Top geçse arkada Fenerli futbolcu bomboş pozisyonda top bekliyordu.

                            70. dakika. Karşılaşmanın son bölümlerine Fenerbahçe'nin Antep karşısında 2-1'lik üstünlüğü ile girildi.

                            71. dakika. Gaziantep'te Özgür Bayer, yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gördü.

                            72. dakika. Fenerbahçe'de az önce oyuna giren Aurelio sakatlanıp oyuna devam edemedi. Brezilyalı futbolcunun yerine Gürhan sahaya dahil oldu.

                            73. dakika. Fenerbahçe bu dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan Vederson'un ortasına yükselip vuran Semih topu kalenin yanından auta attı. Bu pozisyonda Ömer kalesini boşaltmıştı. Fenerbahçe adına iyi bir gol fırsat kaçtı.

                            75. dakika. Maçta son 15 dakikaya girildi. Fenerbahçe, Antep önünde daha çok yarı sahasında kalmayı tercih ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, yarı sahasındı Antep ataklarını karşıladıktan sonra hızlı ataklarla golü düşünüyor. Oyunda golü arayan taraf Antep.

                            77. dakika. Fenerbahçe hızlı gelişen atakta gole çok yaklaştı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortayı Antep savunması kafa ile uzaklaştırdı. Ceza sahası önünde topu gögsüyle yumuşatan Gürhan, uzaktan harika bir şut çıkarttı. Köşeye giden meşin yuvarlağı aynı güzellikle bir hareket ile kaleci Ömer parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

                            80. dakika. Fenerbahçe, Antep ataklarında orta sahada rakibine basmaya başladı. Antep bu dakikalarda oyun kurmakta güçlük çekiyor. Sağdan topla hareketlenen Ali Yaman, Volkan Arslan'ın faulüyle yerde kaldı. Hakem serbest atışı Fener'e verdi. Kemal'in ceza sahasına yaptığı ortayı Antep savunması kafa ile ters taraftan taça atarak uzaklaştırdı

                            81. dakika. Fenerbahçe'de hakemin kararına itiraz eden Semih Şentürk hakemden sarı kartı gördü.

                            82.dakika. Antep'de golü atan De Nigris yerini Erdal'a bıraktı.

                            83. dakika. Fenerbahçe bu dakikalarda Antep kalesinde tehlikeli ataklar geliştiriyor. Sağdan Colin Kazım ile atak gelişti. Bu ismin ön direğe kestiği topu Semih takip etti. Ömer'in ellerindeki topa dokunan Semih, meşin yuvarlağı alıp dar açıdan direğe nişanladı. Hakem İsmet Arzuman, Semih'in topu alırken Ömer'e faul yaptığını işaret etti.

                            85. dakika. Fenerbahçe'de Semih Şentürk yerini Deivid'e bıraktı.

                            86. dakika. Fenerbahçe bir kez daha sağ kanattan Colin Kazım ile Antep kalesine tehlikeli indi. Colin Kazım, sağdan ceza sahasına sokulduğu anda penaltı noktası üzerinde bekleyen Deivid'e yerden pasını çıkarttı. Antep savunması zamanında araya girerek topu taça attı. Colin Kazım bu pozisyonda kaleyi düşünde daha tehlikeli bir atak olabilirdi.

                            87. dakika. Maçta son dakikalar oynanıyor. Fenerbahçe, Antep karşısında 2-1'lik üstünlüğünü koruyor.

                            89. dakika. Fenerbahçe bir kez daha sağ kanattan Colin Kazım ile etkili oldu. Antep ceza sahasına süratle giren Kazım, yerden sert bir şut çıkarttı. Ömer, yakın direğe yerden gelen topu iki hamlede güçlükle kontrol etti.

                            90. dakika. Maçta normal süre sona erdi. Antep gol için tüm hatlarıyla Fenerbahçe kalesine yükleniyor.

                            Karşılaşmanın uzatma süresi olarak 5 dakika işaret edildi.

                            90+2. dakika. Fenerbahçe yarı sahasından uzun topla çıktı. Orta sahada topu kontrol eden Deivid, Antep savunmasının arkasına sarkan Ali Bilgin'e yerden pasını attı. Ali Bilgin, önündeki bomboş alanı kullanıp kaleye sokulmak yerine topu geri çekince Antep savunması bu oyuncuyu faul ile düşürdü.

                            Ceza sahasının dışından kazanılan serbest vuruşu Vederson kullandı. Bu futbolcunun şutunda barajdan seken top kornere çıktı.

                            90+5. dakika. Antep uzatmanın son dakikasında Fenerbahçe yarı sahasının ortasında serbest vuruş kazandı. Atışta Fener savunması topu uzaklaştırdı. Dönen bu top Fenerbahçe hızlı atağına dönüştü. Sol kanattan topla Antep ceza sahasına sokulan Vederson, arka direkte bekleyen Colin Kazım'a ortasını yaptı. Ömer bu pozisyonda uzanarak topu geçmesine müsade etmedi.

                            Bu ataktan sonra hakem maçın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe yedeklerden kurulu bir takımla çıktığı karşılaşmada Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

                            Yorum

                            • eerol
                              Banned
                              • 06-11-2004
                              • 8682

                              #15
                              Konu: Güncel Futbol Haberleri 2007-2008

                              Süper Lig'de 5 maçta gol düellosu20 Ağustos 2007 00:03


                              Süper Lig'de nefesler tutuldu, gözler bu akşam oynanacak 5 maçtaydı... Tüm şehirlerde heyecan fırtınası yaşandı... İşte takımların golleri ve maçların ayrıntıları...
                              SİVAS: 2-1 :BELEDİYE

                              Stat: 4 Eylül
                              Hakemler: Hakan Sivriservi xx, Ali Saygın Ögel xx, İsmail Şencan xx

                              Sivasspor: Petkoviç xxx, Abdurrahman Dereli xxx, Hayrettin xxx, Sedat Bayrak xxx, Diallo xxx, Devran Ayhan xxx, Musa Aydın xx, Yasir xxx (Dk. 89 Aytaç ?), Cvetkov xxx (Dk. 83 İlhan ?), Mehmet Yıldız xxx, Balili xxx (Dk. 64 Ilgar Gurbanov xx)

                              İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Hasagiç xxx, Metin xx, Murat Ocak xx, Efe xx (Dk. 72 Sergio Orteman Rodriguez x), Tjikuzu xx, İlyas xx, Ekrem xx, Kerim Zengin xx (Dk. 55 Erman Kılıç xx), Rızvan Şahin xx, Sertan xx (Dk. 81 Gökhan Kaba ?), Adriano Nascimento xx

                              Goller: Dk. 5 Mehmet Yıldız, Dk. 90 Diallo (Sivasspor), Dk. 90 Gökhan Kaba (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

                              Sarı Kartlar: Dk. 20 Hayrettin, Dk. 44 Diallo, Dk. 64 Yasir, Dk. 68 Ilgar
                              Gurbanov, Dk. 79 Mehmet Yıldız, Dk. 90 Petkoviç (Sivasspor), Dk. 21 Rızvan, Dk. 43 Ekrem, Dk. 53 Murat Ocak, Dk. 54 Kerim Zengin, Dk. 77 İlyas (İstanbul Büyükşehir Belediyesi)

                              Turkcell Süper Lig'deki Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı 2-1 Sivasspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

                              MAÇTA İLK YARI
                              Karşılaşma her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla başladı. Sivasspor,
                              Balili, Mehmet Yıldız, Cvetkov üçlüsüyle rakip kalede gol ararken, İstanbul
                              Büyükşehir Belediyespor, Sertan ve Adriano ikilisi ile kontrataklarla etkili
                              olmaya çalıştı.

                              2. dakikada topu önünde bulan İlyas'ın yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

                              5. dakikada Abdurrahman'ın sağ kanattan kullandığı uzun taç atışında kafayla indirilen topu ceza alanı içinde önünde bulan Mehmet Yıldız'ın yerden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0

                              17.dakikada Mehmet Yıldız'ın ayağına çarparak savunmanın arkasında yönlenen topla hareketlenen Balili kaleci Hasagiç ile karşı karşıya kaldı. Balili'nin vuruşunda Hasagiç'ten dönen topu savunma uzaklaştırdı.

                              24. dakikada Balili'nin ara pasıyla ceza alanı içerisinde müsait pozisyonda
                              topla buluşan Cvetkov'un dönerek vuruşunda kaleci Hasagiç'e çarpan top Mehmet Yıldız'ın önünde kaldı. Mehmet Yıldız'ın plase vuruşunda defansa da çarpan top direğin dibinden kornere çıktı.

                              25. dakikada atılan uzun pasla hareketlenen Cvetkov ceza alanının sol
                              köşesinde kaleci Hasagiç'den sıyrıldıktan sonra kendini yerde buldu. Sivassporlu futbolcuların penaltı beklentilerine karşın hakem Sivriservi devam kararı verdi.

                              26. dakikada sağ kanattan İlyas'ın kullandığı serbest atışta altı pas çizgisinde seken topu kaleci Petkoviç tokatlayarak kornere çeldi.

                              28. dakikada Musa'nın uzun pasıyla sağ çaprazdan ceza alanına giren Mehmet Yıldız'ın ayağının dışıyla yaptığı vuruşta kaleci Hasagiç üzerine gelen topu kornere çeldi.

                              35. dakikada sol kanattan süratle hareketlenen Balili, topu ceza alanı
                              içerisindeki Mehmet Yıldız'a aktardı. Mehmet Yıldız'ın müsait pozisyonda
                              vuruşunda top kaleci Hasagiç'ten döndü.

                              Karşılaşmanın ilk yarısı Sivasspor'un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

                              MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                              51. dakikada ceza alanına yükselen topa kafayla dokunan Adriano'nun
                              vuruşunda, meşin yuvarlak üst direkten geri döndü.

                              60. dakikada sağ kanatta Cvetkov ile yaptığı duvar pasında topla
                              hareketlenen Balili, güzel hareketlerle 2 oyuncuyu çalımlayarak ceza alanına
                              girdi. Balili'nin kale alanı içine yaptığı ortada Cvetkov'un dokunduğu top
                              savunmadan döndü. Oluşan karambolde meşin yuvarlağı yeniden önünde bulan Balili'in aut çizgisi üzerinden kaleye gönderdiği topu kaleci Hasagiç direk dibinde kontrol etti.

                              81. dakikada köşe atışından Yasir'in gönderdiği topa ceza alanı dışından
                              Ilgar Gurbonov'un gelişine sert vuruşunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta çıktı.

                              82. dakikada Erman'ın soldan ortasında ceza alanında yükselen Adriano'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

                              90+. dakikada Erman Kılıç'ın soldan ortasında ceza alanı içindeki Gökhan Kaba'nın sert kafa vuruşunda, top ağlara gitti: 1-1

                              90+. dakikada Aynı dakika içinde kazanılan köşe atışını İlhan kullandı. İlhan'ın yaptığı ortada, ceza alanında oluşan karambolde kale alanı içinde topu önünde bulan Diallo, ayak içiyle dokunarak meşin yuvarlağı ağlara bıraktı: 2-1.

                              Son saniyelerde gelen golün ardından Sivassporlu futbolcular, teknik heyet
                              ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma, 2-1 Sivasspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.

                              A.GÜCÜ: 3-1 :DENİZLİ

                              Stat: 19 Mayıs
                              Hakemler: Aytekin Durmaz xxx, Selçuk Kaya xxx, Timur Direkler xxx

                              Ankaragücü: Serkan xx, Elyasa xx, Emre xx, Da Silva xx, İlkem xx, Yasin xx, Krita xx, Cem Can xx, Murat Duruer xxx (Dk. 90 İbrahim ?), Augustine xx (Dk. 60 Mustafa Özkan x), Bebbe xxx (Dk. 81 Ahmet Dursun)

                              Denizlispor: Hamidaou x, Bülent x, Kratochvil xx, Allyson xx, Murat x, Fatih Egedik xx (Dk. 61 Musa Kuş xx), Zafer x (Dk. 73 Fatih Yiğen x), Tomas x, Caner x (Dk. 61 Moreira xx) , Yusuf xx, Selahattin xx

                              Goller: Dk. 5 Krita, Dk. 36 Murat Duruer, Dk. 62 Bebbe (Ankaragücü), Dk. 14 Selahattin, Dk. 86 Musa Kuş (Denizlispor)

                              Sarı kartlar: Dk. 13 Krita (Ankaragücü), Dk. 19 Caner, Dk. 51 Kratochvil, Dk. 89 Yusuf (Denizlispor)

                              Turkcell Süper Lig'de oynanan Ankaragücü-Denizlispor karşılaşması, Ankaragücü'nün 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

                              MAÇTA İLK YARI
                              2. dakikada Cem Can'ın pasıyla topla buluşan Yasin'in vuruşunda top kaleci Hamidou'dan döndü. Dönen topa müdahale etmek isteyen Augustine'den önce Hamidaou tehlikeyi önledi.

                              5. dakikada Murat Durer'in pasıyla ceza alanına giren Augustine'i, kaleci Hamidaou düşürünce hakem Aytekin Durmaz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Krita takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

                              12. dakikada Yasin'in yaklaşık 25 metreden vurduğu sert şutta meşin
                              yuvarlak, az farkla auta çıktı.

                              14. dakikada Denizlispor'un kazandığı serbest atışı kullanan Allyson'un vuruşunda barajı geçen topa en son dokunan Selahattin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1

                              32. dakikada Cem Can'ın pasıyla topla buluşan Augustine, Denizlispor ceza sahasına kadar girdi. Bu futbolcunun kaleci Hamidaou ile karşılaştığı sırada,
                              araya giren Allyson tehlikeyi önledi.

                              36. dakikada Bebbe'nin pasıyla ceza alanı yayının önünde topla buluşan Murat Duruer'in sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-1

                              41. dakikada Krita'nın sert şutunda top, az farkla dışarı çıktı.

                              Karşılaşmanın ilk yarısını Ankaragücü 2-1 önde tamamladı.

                              MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                              49. dakikada Yusuf'un ortasında topa iyi yükselen Kratochvil'in kafayla
                              vuruşunda top, üst direkten döndü.

                              50. dakikada Thomas'ın ortasında kaleci Serkan boşa çıktı. Topu önünde bulan Fatih Egedik, kale boş olmasına rağmen meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.

                              51. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Caner'in sert vuruşunda meşin
                              yuvarlak, yan direkt vuruşunda top yan direkten döndü.

                              55. dakikada Bülent'in ceza alanının sağından vurduğu şutta, kaleci Serkan
                              topu kornere çeldi.

                              62. dakikada Murat Duruer'in kullandığı korner atışında, ceza alanı içinde topa iyi yükselen Bebbe'nin vuruşunda, meşin yuvarlak üçüncü kez Denizlispor ağlarına gitti: 3-1

                              71. dakikada Yusuf'un ara pasıyla ceza alanında kaleciyle karşı karşıya
                              gelen Selahhatin vuruşunda, kaleci Serkan gole izin vermedi.

                              75. dakikada kendi topuyla Denizlispor ceza alanına kadar giren Murat
                              Duruer, defansı da geçti ancak etkisiz kalan vuruşunda top kaleci Hamidaou'da kaldı.

                              86. dakikada Moreira'nin pasında ceza alanı içinde müsait durumda bulunan Musa Kuş topu ağlara gönderdi: 3-2

                              89. dakikada Ankaragücü ceza alanı içinde yaşanan karombolde Fatih Yeğen'in kafayla vuruşunda top üst direkten döndü.

                              90. dakikada gelişen Ankaragücü atağında ceza alanı içinde defansı da geçen Krita'nın vuruşunda top kaleci Hamideou'dan döndü. Pozisyonu iyi takip eden Mustafa Özkan'ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

                              Karşılaşmayı Ankaragücü 3-2 kazandı.

                              KONYA: 1-1 :KAYSERİ

                              Stat: Atatürk
                              Hakemler: Halis Özkahya xx, Utku Yılmaz xx, Nihat Samur xx

                              Konyaspor: Özden xx, Erkan xxx, Burak xx, El Saka xxx, Dasilva xxx, Mohamed xx (Dk. 57 Murat Hacıoğlu xxx), Mertol xx, Mustafa x (Dk. 82 Sedat ?), Eren xx (Dk. 74 Sabin xxx), Neca xxx, Veysel x

                              Kayserispor: Ivankov xx, Koray xx, Aydın x, Toledo xxx, Avendano xx, Ragıp xx, Kamber x, Mehmet Topuz xxx (Dk. 87 Leonardo Andres Iglesıas ?), Mehmet Eren xx (Dk.90 Kemal ?), Gökhan xx, Cangele xxx (Dk. 57 Fatih xx)

                              Goller: Dk. 4 Gökhan (Kayserispor), Dk. 59 Murat Hacıoğlu (Konyaspor)

                              Sarı Kartlar: Dk. 27 Avendano (Kayserispor), Dk. 79 Mustafa Er, Dk. 79 Murat Hacıoğlu (Konyaspor)

                              Turkcell Süper Lig'de, Konyaspor ile Kayserispor arasında yapılan maç 1-1 sona erdi.

                              MAÇTA İLK YARI

                              4. dakikada
                              Kayserisporlu oyuncuların geliştirdiği bir organize atakta sağ kanatta topla buluşan Gökhan, rakip oyuncuları tek tek çalımlayarak ceza alanı içine girdi. Gökhan, kaleyi çaprazdan gören noktadan sert vuruşunda meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

                              24. dakikada Mehmet Topuz'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda uzak direkte meşin yuvarlağa iyi yükselen Aydın'ın kafa vuruşunda top kaleci Özden'in ellerinde kaldı.

                              26. dakikada orta sahadan aldığı topu rakiplerine çalımlar atarak süren
                              Mehmet Topuz'un, sağ kanattan derinlemesine yaptığı ortada Cangele, ceza
                              sahasında topla buluştu. Rakibini çalımlamaya çalışan Cangele, kaleci Özden'e takıldı.

                              43. dakikada yapılan bir faul sonrası, sağ kanatta taç çizgisine yakın
                              noktada serbest vuruşu kullanan Mehmet Topuz'un kaleye sert şutunda, kaleci Özden son anda yaptığı hamleyle meşin yuvarlağın ağlarla buluşmasını engelledi. Kopyasporlu defans oyuncuları daha sonra topu ceza alanından uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.

                              Karşılaşmanın ilk yarısını Kayserispor 1-0 önde tamamladı.

                              MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                              59. dakikada sağ kanattan serbest vuruşu kullanan Neca'nın ortasında uzak direkte topa iyi yükselen Murat Hacıoğlu'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarlak buluştu: 1-1

                              76. dakikada Neca'nın sol kanattan ortasında kale önünde topla buluşan
                              Sabin'in yerden vuruşunda meşin yuvarlak kalecinin ellerinde kaldı.

                              80. dakikada Neca'nın sol kanattan yaptığı ortada defanstan dönen topla
                              buluşan El Saka'nın kaleyi karşıdan gören noktadan sert vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

                              Maçın geri kalan dakikalarında gol olmayınca karşılaşma 1-1 berabere bitti.
                              V.MANİSA: 2-1 :ANKARA

                              Stat: 19 Mayıs
                              Hakemler: Süleyman Abay xxx, Kemal Yımaz xxx, Orkun Aktaş xxx

                              Vestel Manisaspor: Ufuk xxx, Dvornik xxx, Ümit xx, Kalabane xxx, Hakan Balta xx, Nizamettin xx (Dk. 59 Güven xx), Uğur xx, Selçuk xx, Okan xxx (Dk. 87 Rafael ?), Holosko xx, Metin xx (Dk. 68 Sezer x)

                              Ankaraspor: Ramazan xx, Ediz xxx, Muhammed xx, Batak xx, Hürriyet xx, Özer xx, Adem Koçak xx, Bilal xx (Dk. 58 Mehmet Yılmaz xx), Erhan Albayrak x (Dk. 58 Fırat xx), Tita xx, Murat xx (Dk. 58 Tayfun x)

                              Goller: Dk. 27 Metin, Dk. 34 Kalabane (Vestel Manisaspor), Dk. 45 Ediz
                              (Ankaraspor)

                              Sarı Kartlar: Dk. 23 Nizamettin, Dk. 72 Okan, Dk. 86 Sezer (Vestel
                              Manisaspor), Dk. 24 Ediz, Dk. 61 Tayfun, Dk. 84 Özer, Dk. 89 Muhammed (Ankaraspor)

                              Turkcell Süper Lig'de Vestel Manisaspor, Ankaraspor'u 2-1 yendi.

                              MAÇTA İLK YARI
                              3. Dakikada Vestel Manisaspor atağında Okan'ın sağdan yaptığı ortada ceza sahasında topla buluşan Holosko, plase bir vuruş yaptı, kaleye giden topu Ramazan önledi.

                              12. Dakikada yine ev sahibi takımın atağında Metin'in pasında ceza sahasında boşta kalan Okan vuruşunda meşin yuvarlak az farkla kalenin yanından auta gitti.

                              20. Dakikada Selçuk'un serbest atışında ceza alanına ortalanan topa kimse
                              dokunamayınca meşin yuvarlak auta çıktı.

                              27. Dakikada Uğur'un sağdan yaptığı uzun ortada ceza alanı içinde Metin ayağını uzattı ve topu ağlara gönderdi: 1-0.

                              30. Dakikada orta sahaya yakın bir yerden yapılan ortada Tita, topla rakip
                              ceza alanı çizgisi üzerinde buluştu, ancak dönüp vuramayınca topu rakip savunma oyuncusu uzaklaştırdı.

                              34. Dakikada Selçuk'un soldan kullandığı köşe atışında ceza alanında iyi yükselen Kalabane, durumu 2-0 yaptı.

                              45. Dakikada Ankaraspor'dan Bilal'in ceza sahası dışından kullandığı serbest atışta kaleye giden topa Vestel Manisaspor kalecisi Ufuk müdahale etti, dönen topu Ediz kale önünde ağlara gönderdi: 2-1.

                              İlk yarı 2-1'lik skorla Vestel Manisaspor'un üstünlüğü ile kapandı.

                              MAÇTA İKİNCİ YARI OYNANIYOR

                              63. dakikada
                              Karşılaşmanın ikinci yarısına rakibine göre daha atak futbol sergileyen Vestel Manisaspor'da Okan, kendi sahasında aldığı topu rakip alanına dek sürdü. Ceza alanı içinde rakip oyuncuyu da çalımlayan Okan, ceza yayı önünde duran Holosko'ya topu çıkardı. Bu futbolcunun kötü vuruşunda top rakip savunma oyuncusundan döndü.

                              71. dakikada ceza alanına ortalanan topa iyi yükselen Tayfun, topu kafa
                              pasıyla Mehmet Yılmaz'ın önüne indirdi. Bu futbolcunun rövaşata vuruşunda, top üstten auta çıktı.

                              75. dakikadaki Ankaraspor atağında, sol taraftan yapılan sert ortaya Vestel Manisasporlu Sezer ters vurdu. Top, kale direğinin üstünden kornere çıktı.

                              76. dakikada Ankaraspor'un hücumunda soldan ceza alanına yapılan ortada, topa rakip oyuncu Muhammed ile aynı anda yükselen kaleci Ufuk sakatlandı. Bu pozisyon sonrasında maç yaklaşık 3 dakika durdu.

                              81. dakikada Holosko'nun aut çizgisine yakın yerden sağdan yaptığı ortasına Okan vurdu. Kaleci Ramazan'ın çeldiği top yeniden Okan'ın önünde kaldı. Okan'ın ikinci kez vuruşunda golü yine kaleci Ramazan önledi.

                              90. dakikada Kendi yarı alanından aldığı topu yaklaşık 45 metre süren Sezer, ceza alanı dışından topa sert vurdu. Kaleci Ramazan gole izin vermedi.

                              90+. dakikada Hakan Balta'nın ceza alanı önünde sert vurduğu meşin yuvarlak direkten döndü.

                              İkinci yarıda başka gol olmayınca, karşılaşma Vestel Manisaspor'un 2-1
                              üstünlüğüyle sona erdi.

                              Giray Bulak Hakemden uyarı aldı
                              Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, karşılaşmanın ilk yarısı
                              sonrasında Ankaraspor'un golüne itiraz etti. Hakem Süleyman Abay'a itirazını sürdüren Bulak, hakem tarafından tribüne gönderildi.

                              Çok gergin geçen maçın tamamlanmasının ardından hakem üçlüsü yaklaşık 2
                              dakika polis kordonunda sahada bekledi. Ortamın biraz sakinleşmesi sonrasında hakemler polis gözetiminde soyunma odasına gittiler.

                              Ç.RİZE: 0-2 :G.BİRLİĞİ

                              Stat: Atatürk
                              Hakemler: Mustafa Kamil Abidoğlu xx, Ömer Faruk Yeşil xx, Okan Deniz Kılıçcı xx

                              Çaykur Rizespor: Gonzales x, Görkem x, Ferdi xx (Dk. 59 Murat x), Gökhan x, İgorgal xx, Emrah xx (Dk. 84 Anderson ?), Cumhur x, Ergün x, Leandro xx, Zafer xx (Dk. 56 Şadi x), Riberio x

                              Gençlerbirliği: Gökhan xx, Petkoviç xx, Zoriç xx, Traore xxx, Erkan xxx,
                              Kerem xx, Mehmet Çakır xxx, Mehmet Nas xx (Dk. 85 Sedat ?), Nikolas Carle xx (Dk. 89 Erhan ?), Mendonça xx (Dk. 63 Engin xx), Okan xx

                              Gol: Dk. 79 Mehmet Çakır, Dk. 82 Engin (Gençlerbirliği)

                              Sarı kartlar: Dk. 7 Emrah, Dk. 63 İgorgal, Dk. 89 Şadi (Çaykur Rizespor), Dk. 12 Zoriç, Dk. 42 Okan (Gençlerbirliği)

                              Turkcell Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-0 kazandı.

                              MAÇTA İLK YARI
                              Karşılaşmanın ilk dakikalarında Çaykur Rizespor atak bir oyun sergiledi.
                              Özellikle sol taraftan Emrah ile gol arayan Çaykur Rizespor, bu ortalardan gol elde edemedi.

                              10. dakikada, Emrah'ın sağdan ortasında ceza sahası içerisinde Ribeiro'nun
                              şutunda top az farkla auta çıktı.

                              20. dakikada, Emrah'ın sağ taraftan getirip ortaladığı topa Zafer kafayla
                              vurdu. Meşin yuvarlak, az farkla auta gitti.

                              26. dakikada, Çaykur Rizesporlu Zafer'in sol taraftan ceza sahası içerisine
                              ortasında topa yükselerek vuran Leandro, topu Emrah'a bıraktı. Emrah'ın sert şutunda top auta çıktı.

                              Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere bitti.

                              MAÇTA İKİNCİ YARI

                              62. dakikada, Emrah'ın sağ taraftan ceza sahası içerisine ortasında Ribeiro
                              topa istediği gibi vuramayınca top kaleci Gökhan da kaldı.

                              65. dakikada, Ergün'ün sol taraftan ortasında Görkem yükseldi. Görkem'in
                              kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

                              69. dakikada, Leandro'nun pasında ceza sahası üzerinde topla buluşan Şadi, topun gelişine sert bir vuruş yaptı. Top az farkla kalenin üstünden auta gitti.

                              79. dakikada, Okan'ın sol taraftan ceza sahası içerisine ortasında Mehmet Çakır topla buluştu. Mehmet Çakır'ın şutunda top ağlara gitti: 0-1

                              82. dakikada, Mehmet Nas'ın soldan ortasında Engin'in sert şutunda top ağlara gitti: 0-2

                              85. dakikada kazanılan serbest vuruşta Leandro'nun şutunda top üstten auta çıktı.

                              Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı
                              deplasmanda 2-0'lık skorla Gençlerbirliği kazandı..

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X