Fenerbahçe-sivasspor

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • senova
    Senior Member
    • 29-10-2006
    • 7485

    Fenerbahçe-sivasspor

    Tek kelimeyle döküldük..Şans eseri kazandık..

    Maçın Yıldızı CARLOS..

    Kötüleri Zico,Alex,Kezman,Tümer,Selçuk bence..

    sizce....?
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    #2
    Konu: Fenerbahçe-sivasspor

    Fener'e 3 puanı Carlos'un golü getirdi26 Ağustos 2007 00:25


    Çarşamba günü Anderlecht ile Şampiyonlar Ligi'ne kalıp kalmama maçına çıkacak olan Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u Roberto Carlos'un golüyle devirdi..
    FENERBAHÇE: 1-0 : SİVASSPOR

    Fenerbahçe, kıran kırana geçen karşılaşmada Sivasspor'u Roberto Carlos ile vurdu. Sambacı'nın 30. dakikada attığı kafa golü karşılaşmanın tek golü oldu. Fenerbahçe, 3 puanı Carlos ile kazandı.

    Stat: FB Şükrü Saracoğlu
    Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Muhittin Gürses

    Fenerbahçe: Serdar, Önder, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Deniz,
    Selçuk, Tümer, Alex, Kezman

    Sivasspor: Petkoviç, Musa, Hayrettin, Abdurrahman, Sedat, Murat, Devran, Balili, Mohamed Ali, Yasir, Mehmet

    MAÇ BAŞLADI

    6. dakika Karşılaşmada . 0-0 eşitlik sürüyor.

    9. dakika. Fenerbahçe atağı Tümer'le gelişti. Bu futbolcunun pasında Sivas ceza sahası önünde topla buluşan Kezman, soldan bindiren Carlos'u kaçırmak yerine önünden rakibinden sıyrılıp kaleye yönelmek istedi. Sivasspor savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

    10. dakika. Fenerbahçe bu dakikada orta sahada harika paslarla Sivasspor ceza sahasına sokuldu. Alex'in pasında topla buluşan Kezman, sağdan savunmanın arkasına sarkan Deivid'e derin bir pas çıkarttı. Deivid ceza sahasına girdiği anda Sivas savunmasında Hayrettin kayarak çok kritik bir müdahele ile topu uzaklaştırdı.

    11. dakika. Fenerbahçe üst üste etkili ataklarla Sivas kalesine yüklenmeye başladı. Sağdan Önder sıfırdan ortasını yaptı. Kale alanında Kezman yükselip kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in ellerinde kaldı.

    13. dakika. Sivasspor ceza sahası önünde Roberto Carlos kaleyi gördüğü anda sert bir şut çıkarttı. Sivas savunmasından Abdurrahman yatarak topu kornere çeldi.

    14. dakika. Hızlı gelişen Sivasspor atağında Mehmet Yıldız'ı indiren Edu maçtaki ilk sarı kartı gördü.

    16. dakika. Karşılaşmada tempo çok yüksek. Fenerbahçe'nin etkili ataklarına Sivasspor kontra ataklarla yanıt veriyor. Top iki kale arasında sürekli olarak gidip geliyor. Maçta 0-0 eşitlik sürüyor.

    18. dakika. Sivasspor atağında Lugano, Balili'ye sarılarak durdurduğu için sarı kartı gördü. Maçın ilk bölümlerinde Fenerbahçe'de 2 stoper sarı kartlı duruma düştü.

    22. dakika. Fenerbahçe atağı sol kanattan Deniz Barış ile etkili gelişti. Selçuk'un pasında sol çizgiden bindiren Deniz ceza sahasına ortasını yaptı. Arka direkte boş pozisyonda topu bekleyen Kezman'ın önünden Sivas savunması son anda kafayla topu karşıladı. Dönen topu tekrar Deniz ceza sahasına kesti. Ön direğe hareketlenen Deivid'in önünden kaleci Petkoviç çıkarak topu almayı başardı.

    23. dakika. Fenerbahçe atağında Deivid ceza sahası önünde pozisyonu bulduğu anda şutunu attı. Top kaleci Petkoviç'in bakışları arasında direğin az farkla üzerinden auta çıktı.

    26. dakika. Sivasspor sağ kanattan köşe atışı kullandı. Ceza sahasında hakem Fener lehine faul kararı verdi.

    27. dakika. Fenerbahçe atağında Deniz Barış sol kanattan yine etkili bir şekilde ileri çıktı. Ceza sahasına sokulmak isteyen Fenerli futbolcu Abdurrahman'ın sert faulüyle yerde kaldı. Hakem bu pozisyonda Abdurrahman'a sarı kartını gösterdi.

    Ceza sahası önünde kazanılan serbest atışı Alex orta olarak kullandı. Altıpas önünde topu kafa ile Deivid Sivas ağlarına gönderdi. Bu pozisyonda yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

    30. dakika. Fenerbahçe golü Roberto Carlos ile buldu.

    Soldan gelişen atakta Kezman topu ceza sahasının köşesinde kontro etti. Sırp yıldız kale sahasında hareketlenen Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'e güzel bir orta kesti.

    Carlos, Sivasspor savunmasının arasından uçarak kafayı vurdu. Sambacı'nın müthiş kafa şutunu kaleci Petkoviç çıkartamadı. Yerden seken top ters taraftan direğin dibinden Sivas ağlarına takıldı.

    Fenerbahçe, Roberto Carlos'un harika kafa golüyle Sivasspor karşısında 1-0 öne geçti.

    35. dakika. Fenerbahçe Tümer Metin ile Sivasspor kalesine etkili indi. Soldan ceza sahasına sokulan Tümer, önüne boşaltıp şutunu atmaya hazırlanırken Sivasspor savunmasında Hayrettin son anda yatarak topa ayaklarını ucuyla dokundu. Tümer çok uygun durumda şutunu atamadı.

    37. dakika. Sivasspor bu anda beraberlik golüne çok yaklaştı. Sağdan Mehmet Yıldız topu korner çizgisi üzerinde iyi sakladı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği topu Fener savunması karşılayamadı. Yükselik kazanan meşin yuvarlak 18 yayı içinde Yasir'in önünde kaldı. Bu futbolcunun bekletmeden yaptığı sert şut ters taraftan direğin dibine doğru giderken kaleci Serdar harika bir kurtarışla meşin yuvarlağı son anda kornere çelmeyi başardı.

    41. dakika. Sivasspor'de Balili, Lugano'ya yaptığı sert faul sonrası sarı kartı gördü. Bu pozisyonda hakem kırmızı kartına da başvurabilirdi.

    43. dakika. Sivasspor beraberlik golüne yine çok yaklaştı. Ceza sahasına sağdan ortalanan topu Fenerbahçe savunması karşılaşamadı. Sol kanada açılan meşin yuvarlağı kaleci Serkan çıkarak almak istedi.

    Top Sivas'tan Mohammed Ali'nin önünde kaldı. Kalenin boş olduğu pozisyonda Mohammede Ali çarprazdan şutunu attı. Serdar altıpas dışında bu topu yumruklayarak karşıladı. Ceza sahası içinde boşta kalan top bu kez Mehmet Yıldız'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutunu da Serdar son anda topaklayarak kornere çeldi.

    45. dakika. Maçın ilk yarısı için normal süre sona erdi. Son bölümlerde Sivasspor'un Fenerbahçe kalesinde etkili atakları oldu.

    Maçın ilk yarısında başka gol olmadı. Fenerbahçe, 30. dakikada Roberto Carlos'un harika kafa golüyle ilk 45 dakikayı Sivasspor karşısında 1-0 üstün kapattı.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    46. dakika. Sivasspor ikinci yarıya Yasir-İlhan değişikliği girdi. Yasir kenara alındı.

    50. dakika. İkinci yarının ilk 5 dakikası Sivas daha istekli bir görüntü verdi. Fenerbahçe orta sahada pas yaparak oyunda kontrolü elinde tutma gayretindi.

    51. dakika. Fenerbahçe 2. gole Kezman ile çok yaklaştı. Orta sahada Tümer'in sürüklediği atakta ikili mücadelede top bir anda boşta kaldı. Selçuk, sol kanattan Sivas savunmasının arkasına sarkan Kezman'ı güzel bir pasla topla buluşturdu. Sırp golcü çarprazdan bomboş pozisyonda topu kontrol ettiği anda ters köşe plase bir vuruş denedi. Vuruş kötü olunca topta farklı şekilde yandan auta çıktı. Kezman kaleye sokulmayı denese daha etkili bir pozisyon yaşanacaktı.

    54. dakika. Sivasspor mutlak bir gol pozisyonundan beraberlik şansına çok yaklaştı. Sağdan kullanılan köşe atışında top sol kanada açıldı. Sivas atağı devam etti. Ceza sahasına yapılan ortada bir anda Fener savunmasında kademe anlayışı kayboldu. Altıpas önünde bomboş kalan Murat Sözkesen kafayı vurdu. Bu kafa şutunda kaleci Serdar sadece izleyebildi. Direğin dibine çarpan top yandan auta çıktı.

    55. dakika. Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan topla Sivas ceza sahasına sokuldu. Brezilyalı futbolcunun arka direkte hareketlenen Kezman'a kestiği top kaleci Petkoviç'in ellerinde kaldı.

    56. dakika. Sivasspor gole bir kez daha çok yaklaştı. Soldan gelişen atakta korner çizgisi üzerinde topu kontrol eden Mehmet Yıldız, Roberto Carlos'tan sıyrılıp şut pozisyonu yakaladı.

    Sivaslı golcünün şutunda Serdar'ın ellerine çarpan meşin yuvarlak yükseklik kazanarak üst direkten oyun alanına geri döndü.

    Ceza sahasında boşta kalan topa Balili vurdu. Fener savunması araya girerek tehlikeyi uzaklaştırdı.

    60. dakika. Karşılaşmada tempo çok yüksek. Sivasspor üst üste tehlikeli ataklara Fenerbahçe kalesini zorluyor. Fenerbahçe bu dakikalarda zor anlar yaşıyor.

    61. dakika. Fenerbahçe'de sakatlık yaşıyan kaleci Serdar Kulbilge oyuna devam edemedi. Sarı-Lacivertli ekipte bu dakikadan itibaren kaleyi Volkan Demirel koruyacak.

    66. dakika. Fenerbahçe 2. gole çok yaklaştı. Soldan Tümer metin sıfıra inip ortasını yaptı. Savunmanın müdahele edemedi pozisyonda top altıpas önünde Kezman'a geldi. Kaleci Petkoviç'in ön direkte kaldığı anda Sırp golcü ayağının içiyle topu boş kale yerine kalenin üzerinden auta vurdu.

    67. dakika. Sivasspor'da sakatlanan Hayrettin'in yerine Azeri futbolcu Gurbanov sahaya dahil oldu.

    69. dakika. Fenerbahçe atağında Kezman rakip ceza sahasına sol çarprazdan girmek isterken Abdurrahman'ın faulüyle yerde kaldı.Sarı-Lacivertli ekip tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.

    Atışı Roberto Carlos kullandı. Brezilyalı futbolcunun sert şutu Sivasspor savunmasından döndü.

    70. dakika. Fenerbahçe'de topa elle dokunan Selçuk Şahin sarı kartı gören isim oldu.

    72. dakika. Fenerbahçe, Sivasspor'un ikinci yarının başındaki hızını kesti. Sarı-Lacivertli ekibin rakibi karşısında oyunun son bölümlerine yaklaşılığı bölümde 1-0'lık üstünlüğü sürüyor.

    73. dakika. Sivasspor sağ kanattan atak geliştirdi. Ceza sahasına sokulan Mohammed Ali'nin ortası arka direğe indi. Önder'in arkasından yükselen Mehmet Yıldız'ın kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.

    78. dakika. Sivasspor beraberlik golüne bir kez daha çok yaklaştı. Sağdan kullanılan serbest vuruşta ceza sahası önünde topla buluşan Balili zor pozisyonda sert bir şut çıkarttı. Kaleci Volkan'ın büyük hatasında ellerinden seken meşin yuvarlak kaleye yöneldi. Top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

    79. dakika. Fenerbahçe Alex ile gelişen etkili atakta gole Kezman ile yaklaştı. Brezilyalı futbolcunun pasında sağdan ceza sahasına sokulan Kezman, boş pozisyonda şutuna atmak yerine topu sol ayağına alınca araya giren savunma topu uzaklaştırdı.

    80. dakika. Sivasspor'da Balili yerini Bulgar futbolcu Cetkov'a bıraktı.

    82. dakika. Fenerbahçe tribünlerinden Kezman'a tepkiler var. Sırp golcüde tribünlere alkışla karşılık verdi.

    83. dakika. Sivas sağ kanattan serbest atış kullandı. Ceza sahasına inen topa savunmasından ileri çıkan Sedat kafayı vurdu. Top üstten auta çıktı.

    84. dakika. Fenerbahçe sağdan Roberto Carlos ile Sivasspor kalesinde etkili oldu. Sambacı'nın kale sahasındaki Kezman'a göndermek istediği meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'in ellerinde kaldı.

    85. dakika. Maçın son dakikaları oynanıyor. Sivasspor beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Karşılaşmada Fener'in rakibi karşısındaki 1-0'lık üstünlüğü devam ediyor.

    87. dakika. Fenerbahçe atağı sağ kanattan etkili gelişti. Deniz'in Kezman'a havadan gönderdiği topu Sırp golcü kafa ile ceza sahasına sokulan Deivid'i indirdi. Sivas savunmasında kademeye iyi giren Abdurrahman pozisyonu kornerle uzaklaştırdı.

    89. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Ali Bilgin'e bıraktı.

    90. dakika. Maçın normal süresi sona erdi. Hakem uzatma süresi olarak 5 dakika işaret etti.

    90+1. dakika. Fenerbahçe Kezman ile 2. gole çok yaklaştı. Alex'in pasıyla Sivas ceza sahasına giren Kezman kaleci Petkoviç ile karşı karşıya pozisyonda topu Avustralyalı kalecinin suratına nişanladı. Kale sahasıda Ali Bilgin bomboş pozisyonda pas bekliyordu.

    90+4 dakika. Maçın uzatma anlarının Fenerbahçe Sivas kalesinde üst üste gollük pozisyonlar buldu. Kaleci Petkoviç'in kalesinde olmadığı anlarda Fenerli futbolcular topu bir türlü rakip kaleye gönderemedi.

    90+5. dakika. Fenerbahçe'de Deniz Barış sarı kart gördü.

    Maçın uzatma anlarında başka gol olmadı. Fenerbahçe, Roberto Carlos'un 30 dakikada attığı harika kafa golüyle Sivasspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

    Yorum

    • senova
      Senior Member
      • 29-10-2006
      • 7485

      #3
      Konu: Fenerbahçe-sivasspor

      emeğine sağlık dostum..

      Yorum

      • spayk07
        Junior Member
        • 04-06-2007
        • 481

        #4
        Konu: Fenerbahçe-sivasspor

        Çarşamba günü Anderlecht Fenerbahçe maçı trt 1 naklen veriyor dsmart neden vermiyor veya veremiyor bilinmez böylesi daha güzel

        Yorum

        • akeno33
          Junior Member
          • 02-11-2005
          • 150

          #5
          Konu: Fenerbahçe-sivasspor

          eee bizimkiler akıllı tabiii baktılar trt 1 maçı veriyor smartçılarda star dan maçı verecekler valla ben trt den maçı izleyecem d-smarttan nefret ediyorum maksat d-smartı protesto etmek

          Yorum

          • senova
            Senior Member
            • 29-10-2006
            • 7485

            #6
            Konu: Fenerbahçe-sivasspor

            Fenerbahçe-Sivasspor maçı yorumlarınız içi açıldı bu topic arkadaşlar..dikkatinize...!

            Yorum

            • eren511
              Member
              • 29-07-2006
              • 2805

              #7
              Konu: Fenerbahçe-sivasspor

              Fenerbahçe-Sivasspor maçı yorumlarınız içi açıldı bu topic arkadaşlar..dikkatinize...!
              yorumlanacak pek bi şey olmadığından arkadaşların yorumları farklı taraflara kaymış.... bu oyunla nereye kadar carlos ve diğerleri gibi bir maç analizi yapım

              Yorum

              İşlem Yapılıyor
              X