Kanal Listeleri Yeni, Favoriler, V.S Diğer Özellikler

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ciyo
    Member
    • 07-05-2004
    • 1494

    Kanal Listeleri Yeni, Favoriler, V.S Diğer Özellikler

    Aşağıdaki kanal listeslerinin, hangisi size uygunsa KX 45000-56000-56600-57000-57700-59000-59900-66000-Smart Box FTA+USB ve Smart Box CAS+USB - 15100-17500-55500-16400-44400-77000-88000 modellerine yükleyebilirsiniz.
    Yeni 15 Ocak 2009 kanal listesini yükleyince ekrandaki kanal listesi 3 bölümde gelir. Bunun 1 liste bölümünde gelmesini istiyorsanız, kumandanızdan menü , kullanıcı tercihlerini ok.eyleyin, en altta doğru inerseniz kanal Listesi 3 görünümünü, kumandanızdaki ses açma tuşuyla, 1 yaparsanız, kanal listeniz tek sayfa gelecektir..

    Sıralı Türksat ve Hotbirt kanalları bazı özellikler taşımaktadır. Turksat'ta en çok izlenen kanalları başa yerleştirdik. Sonra haber, film, spor, bölgesel kanallar, Müzik kanalları ve diğer kanallar olmak üzere sıraladık.

    Hotbirt'teki kanallar, Belgesellerle başlıyor, Spor kanalları, Çizgi filmler, Haber kanalları, Fransız, İtalyan, Polonya, 444-Erotik kanallar, Rus kanalları ve balkan ükeleri, Müzik kanalları, Arap kanalları ve çekmeyen şifreli kanallarla sıralanmaktadır. 444 kanalından sonrada erotik yayınlar vardır. Yaklaşık 120 adet kadardır.
    Eğerki bunları kilitlersenizde, Tek tek şifre girmeden izleme imkanınızda var, size özel. Buda menü tuşuna basın, sistem ayarlarına gelip ok eyleyin, Ebebeyn kontrolunu ok eyleyin. En üstte şifre değiştirme (cihazların normal şifresi 0000) var. Oradan yeni şifrenizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca O bölümde kanal kilidi var. ON konumundadır. Eğer OFF yaparsanız kilitlediğiniz kanalları, kilitli olduğu halde tek tek şifre yazma gereği duymadan izleyebilirsiniz. İzledikten sonra isterseniz, Kanal kilitini ON yapın sizden başkası şifre giremeden izleyemez. Diğer açılabilen paketlerin K eylerini, Alt tarafa vereceğim Aktif şifrelerler bölümünden takip edebilirsiniz. Polsat ke.ylerini BURADAN takip edebilirsiniz..

    Cihazınızın Yazılım tarihini öğrenmeniz için..
    Herhangi bir kanalda iken, kumandanızdaki Menü tuşunu ok.eyleyin, Sistem Ayarlarını Ok.eyleyin şifrenizi yazın(Normal şifre:0000- Fabrika Master şifresi:2142 dir) Sistem Bilgisinin üzerinde Ok.eyleyin, açılan bölümün enaltında Yazılım Versiyon Tarihi yazan satırın karşısındaki tarih, cihazınızın yazılım tarihini gösterir.Mesela 07.07.2008 gibi.. Bu yazılımı bir kere yüklemeniz yeterlidir. Daha sonraki tarihte yazılım verilirse onu kullanın..

    Şifrenizi Nasıl Değiştirmelisiniz .....
    Kumandanızdan Menü tuşunu Ok.eyleyin, Sistem ayarlarını Ok.eyleyin, İlk şifreyi (0000) yazın, Ebeveyn Kontrolünün üzerine gelin ve Ok.eyleyin, zaten klavye Şifre Değiştirmededir. Ok.eyleyin yeni şifrenizi yazın, ve tekrar yeni şifreyi yazın. Exit tuşuna basın kumandanızdan ve çıkın.. Şifreniz değişmiş olur ve ne zaman şifre isteyen bölüm gelirse size ait olan yeni şifrenizle işlem yapabilirsiniz artık.. Ama unutursanız yeni şifrenizi, Cihazınızın her zaman ana master şifresi 2142 dir. Bununla tekrar menüde bu işlemleri yeniden yapabilirsiniz..

    Toplu Taşımak Ve Toplu Silme Nasıl Yapılmalı...
    Toplu Taşımak için; Menüde, Sistem ayarlarında, Kanal düzenleme bölümüne gelip, kumandanızdaki F1 tuşu ile taşımak istediğiniz tüm kanalları seçip, taşımak istediğiniz yere gelip, kumandanızdaki yeşil tuşa basarak, ok.eylerseniz, seçtiğiniz kanalları toplu olarak taşımız olursunuz.

    Toplu Silmek için ne yapmalısınız.....
    Menüde, Sistem ayarlarında, Kanal düzenleme bölümüne gelip, kumandanızdaki F1 tuşu ile silmek istediğiniz tüm kanalları tek tek işaretleyip, sonra kumandanızdaki Kırmızı tuşa basarsanız, seçili kanalı ok.eylerseniz, toplu olarak seçtiğiniz tüm kanalları silebilirsiniz.

    Kilitlediğiniz Kanalların Toplu Olarak Tek Tuşla Açılması-Kapanması....
    Sevgili Arkadaşlar, KX- 15100-16400-17500-44400-55000-77000-88000-56000-56600-57000-57700-59000-59900-66000- Smartbox modellerinde, size kilitlediğiniz kanalları daha rahat seyredeceğiniz menüdeki yeri söyleyim. Orada tek işlemle sorunuz çözülecektir. Eğer sizden başka biri tarafından izlenmesini istemediğiniz şifreli veya şifresiz kanalları, biliyorsunuz Menü+Sistem ayarları+Kanal düzenlemeye girip kilitlemek istediğiniz kanalın üzerine gelipte kumandanızdaki İNFO tuşuna basmak suretiyle o kanalı kilitler. Böylece her İNFO tuşuna bastığınızda kanallar toplu kilitlenmiş olur. Ve her defasında tek tek şifre girmek zorunda kalırsınız. Ancak aşagıya yazdıklarımı uygularsanız bu dertten kurtulmuş olursunuz. Menü tuşuna basın, Sistem ayarlarını ok.eyleyin. 2.nci sırada Ebebeyn kontrolu var, onu ok.eyleyin. Kanal kilidi var orada (ON) konumundadır. Orayı ok tuşunun sağında veya solunda bulunan ses tuşuyla çevirerek (OFF) konumuna getirin ve çıkın. Kilitlediğiniz kanalların tamamı şifre istemeyecektir sizden. Hepsini rahatça seyredebileceksinizdir. Seyrettikten sonra tekrar, menü-sistem ayarları-ebebeyn kontrolune gelin, bu seferde kanal kilidini (ON) yapın. Kanallarınız kilitli kalacaktır. İşte bu olayda, toplu kilidi tek tuşla açıp, seyretme kolaylığı vermektedir. Yani kanallarınız kilitli olduğu halde tek tek şifre girmekten sizi kurtarmaktadır...


    Favori Kanal Yapmak Ve Düzenlemek Nasıl Olmalı..
    Korax 45000-56000-56600-57000-57700-59000-59900-66000,Smart box Fta+Usb,Smart Box cas+Usb modellerinde favori kanal yapmak için, herhangi bir kanalı izlerken Menu tuşuna basınız. Ana Menü'de Sistem Ayarları bölümüne gidiniz, orada Kanal Düzenleme göreceksiniz, kanal düzenleme bölümüne gidiniz. Kumandadan FAV tuşuna basınız. FAV1 açılacaktır. FAV1'de bulunmasını istediğiniz kanalın üzerine gelip OK tuşuna basarsanız, o kanal FAV1'e geçecektir.(Dikkat edin 2 kere OK tuşuna basarsanız favori kanal listeden çıkar). Yanlış bir kanal koyarsanız, ses açma tuşu ile sağa yani FAV1 bölümüne geçiniz, FAV1 bölümünde yanlışlıkla FAV1 listesine koyduğunuz kanalın üzerine gelip OK tuşuna basarsanız, o kanalı FAV1 listesinden çıkarmış olursunuz.FAV1-FAV2 gibi grup yaptığınız favorilerinde isimlerini kendi isteğinize göre değiştirebilirsiniz.Mesela FAV1 de iken menü tuşuna basın,sistem ayarlarına gelip,ok.eyleyin,kanal düzenlemeyide ok.eyleyin, ekrana 2 adet kanal penceresi açılır.Birisi normal tam kanal listesi,yanındakide FAV1 dir.Kumandanızdaki ses açma tuşuyla sağa geçin ve kumandanızdaki sarı (isimlendir) tuşa basarak, FAV1 veya diğer Favorilerinizide kendi istediğiniz isimleri vererek şekillendirebilirsiniz..

    Resim Boyutu Büyük İse USB İçin....
    Resimin boyunu bilgisayarınızdan küçültün. Mesela Örnek olarak açmayan resimlerinizden birisini masaüstüne atın. Üzerine gelip, mause'nin sağ sağına 1 kere tıklayınca Birlik Aç bölümünün üzerine inin, Microsoft Office Picture Manager bölümüne OK.eyleyin. Resim açılır ve yukarıda Resimleri Düzenle yazan yere mause'nin sol tarafından tıklayın, yan tarafına, Resim Boyutunu Değiştir Açılır. Oradaki Yeniden Boyutlandır'ı tıklayın. Özgün genişlik x Yükseklik yüzdesini düşürün. Mesela % 40 yapın, %50 yapın, % 30 yapın, Tamam bölümünü tıklayın, resim masaüstündeki küçülmüştür. Yeniden USB nize direkt yollayın. Bu şekilde yapabilirsiniz.


    Resim Slayt Yapmak İçin:
    Cihazınızda Kullanıcı tercihlerine girin, altlara doğru bakarsanız Slide Show Süresi vardır. Karşısındada kaç saniyede slayt yapmak istediğiniz rakamlar vardır. Ses tuşuyla kaç saniye olmasını istiyorsanız oraya getirip ok.eyleyin olur.

    USB listesi Bölümünden F1 tuşuyla Jpeg bölümünü seçin, zaten yukarıda yazar ekranın, hangisiyse. Fotofraflardan birisinin üzerindeyken, kumandanızdaki MAVİ tuş (Tümünü Seç) demektir. Mavi tuşa basıp, OK.ey tuşunada basarsanız Resim Slayt'a başlar cihazınız. Ne zaman tekrar OK.eylerseniz Slide Sonlanır. Eğer tümünü Mavi tuşa basıp işaretlediğinizde Kumandadaki Kırmızı Tuş (Seç / Seçim), tek tek işaretler veya istemediğiniz resimleri kaldırır. İstediklerinize bakabilirsiniz. Zoom tuşuda işe yarar, yakınlaştırmak isterseniz boyut olarak. MP3 tede aynı bu olay..

    RESİM BOYUTUNU AYARLAMAK İÇİN..
    Resimin boyunu bilgisayarınızdan küçültün. Mesela Örnek olarak açmayan resimlerinizden birisini masaüstüne atın. Üzerine gelip, mause'nin sağ sağına 1 kere tıklayınca Birlik Aç bölümünün üzerine inin, Microsoft Office Picture Manager bölümüne OK.eyleyin. Resim açılır ve yukarıda Resimleri Düzenle yazan yere mause'nin sol tarafından tıklayın, yan tarafına, Resim Boyutunu Değiştir Açılır. Oradaki Yeniden Boyutlandır'ı tıklayın. Özgün genişlik x Yükseklik yüzdesini düşürün. Mesela % 40 yapın, %50 yapın, % 30 yapın, Tamam bölümünü tıklayın, resim masaüstündeki küçülmüştür. Yeniden USB nize direkt yollayın. Bu şekilde yapabilirsiniz.

    Resim Slayt Yapmak İçin:
    Cihazınızda Kullanıcı tercihlerine girin, altlara doğru bakarsanız Slide Show Süresi vardır. Karşısındada kaç saniyede slayt yapmak istediğiniz rakamlar vardır. Ses tuşuyla kaç saniye olmasını istiyorsanız oraya getirip ok.eyleyin olur.

    USB listesi Bölümünden F1 tuşuyla Jpeg bölümünü seçin, zaten yukarıda yazar ekranın, hangisiyse. Fotofraflardan birisinin üzerindeyken, kumandanızdaki MAVİ tuş (Tümünü Seç) demektir. Mavi tuşa basıp, OK.ey tuşunada basarsanız Resim Slayt'a başlar cihazınız. Ne zaman tekrar OK.eylerseniz Slide Sonlanır. Eğer tümünü Mavi tuşa basıp işaretlediğinizde Kumandadaki Kırmızı Tuş (Seç / Seçim), tek tek işaretler veya istemediğiniz resimleri kaldırır. İstediklerinize bakabilirsiniz. Zoom tuşuda işe yarar, yakınlaştırmak isterseniz boyut olarak. MP3 tede aynı bu olay.

    Cihaz fişe takılı kapalı olmalı. RS-232 yi iki tarafa bağlayın. (Bir ucu cihaza, diğer ucu PC ye), STBD Manager'i açtığınızda Sat/Pc yazan yeri tıklayınca loader açılır. Connect'i tıklayınca, cihazı açarsanız, kanal listesini, PC ye çeker. Yine aynı bölümde Sistem Setting yazan yerin alt bölümünde (Başta 3ncü kutu (Save Channel Data) tıklayınca, Channel dosya adıyla masa üstüne atar. Yedek olarak.. Oradan Usb nizede atıp yedekleyebilirsiniz..


    NOT- UYARI : Lütfen menüdeki Sistem ayarları bölümüne girip fabrika ayarlarına girip, yanlışlıkla ok.eylemeyin yoksa bütün kanallarınız silinir. Hemen Exit veya Back tuşuna basarak o sayfadan uzaklaşınki, kanallarınız silinmesin..

    1. Loader.. RS-232 kablosu ile yükleyecek arkadaşlar indirsinler..

    2.Kanal Listesi normal Liste olan normal düzenli sıralı hazır kanal listesidir. Turksat ve Hotbird uydularıdır..
    DiseqC olarak, Turksat:LNB1, Hotbird:LNB2 olarak ayarlayınız

    3. Turksat- Hotbird- Sirüs Uyduları Hazır Kanal listesi..
    DiseqC olarak Turksat:LNB1, Hotbird:LNB2, Sirüs:LNB3 olarak ayarlayınız. Erotik kanal PG 1300 de gelmektedir.

    4. Turksat- Hotbird- Sirüs- Thor Uyduları Hazır Kanal listesi..
    DiseqC olarak Turksat:LNB1, Hotbird:LNB2, Sirüs:LNB3, Thor:LNB4 olarak ayarlayınız. Erotik kanal Private Spice 1400 de gelmektedir.

    5. Kanal Editörü Kanallarınızı kendiniz düzenleyebilirsiniz PC nizden..
    Cihaz fişe takılı kapalı olmalı. RS-232 yi iki tarafa bağlayın. (Bir ucu cihaza, diğer ucu PC ye), STBD Manager'i açtığınızda Sat/Pc yazan yeri tıklayınca loader açılır. Connect'i tıklayınca, cihazı açarsanız, kanal listesini, PC ye çeker. Yine aynı bölümde Sistem Setting yazan yerin alt bölümünde (Başta 3ncü kutu (Save Channel Data) tıklayınca, Channel dosya adıyla masa üstüne atar. Yedek olarak.. Oradan Usb nizede atıp yedekleyebilirsiniz..
    Cihazında Turksat-Thor-Hotbird- Sirüs uydusu bulunanlar içindir.


    NOT: Sadece Türksat ve Hotbird çanağı olan arkadaşlar Kanal Listesi yazan dosyayı yüklesinler..
    Ekli Dosyalar
    Son düzenleme GeNeRaL; 07-02-2011, 21:54.
  • lucky06
    Junior Member
    • 24-04-2006
    • 12

    #2
    Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

    sevgili ciyo benim 56600 usb+fta cihazım var kanal listelerinde izlemek istemediğim bir sürü kanal oluyo ben bu listeyi kendim düzenleyebilirmiyim evet ise nasıl yrdımcı olursan sevinirim. saygıyla

    Yorum

    • kz377
      Junior Member
      • 17-02-2005
      • 428

      #3
      Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

      Originally posted by lucky06 View Post
      sevgili ciyo benim 56600 usb+fta cihazım var kanal listelerinde izlemek istemediğim bir sürü kanal oluyo ben bu listeyi kendim düzenleyebilirmiyim evet ise nasıl yrdımcı olursan sevinirim. saygıyla
      Bu zip dosyasını aşagıdaki sayfa adresinini ikinci mesajından alıp,açarsanız kanal editörüdür.Aşagıdaki adres sayfasında ciyo biraz açıklamalı anlatmış.Siz kendinize göre kanallarınızı ayarlayabilirsiniz bilgisayardan.Ayrıca toplu silmek isterseniz kanallarıda menü sonra sistem ayarları,kanal düzenlemeyi okeyleyip, hangi kanalı silmek istiyorsanız üzerine gelince,kumandanızdaki F1 tuşuna basarsanız 1 kere o kanalın isminin yeşil renk aldığını göreceksiniz.Tekrar vazgeçerseniz F1 tuşuna 1 daha basın normal yazı rengini alır. Öylece tek tek F1 tuşuna basıp,işiniz bitincede,kumandanızdaki Kırmızı(SİL) tuşuna basınca açılan seçeneklerden Seçili kanalı okeylersenizde bütün o F1 tuşuyla işaretlediğiniz silinecek kanallar toplu olarak silinir.Yani tek tek zaman kaybetmezsiniz.
      Yani cihazınızda yaptığınız değişiklikleri bilgisayarınıza,bilgisayarınızda kanallarla ilgili yaptığınız değişikleride cihazınıza yüklemeniz mümkün..Detaylı bilgi istersenizde pazartesi günü Ciyo kardeşimize özelden yazın,detaylı bilgileri size ayrıntılı anlatabilir,bildiğim kadarıyla..

      Son düzenleme kz377; 30-09-2007, 02:25.

      Yorum

      • lucky06
        Junior Member
        • 24-04-2006
        • 12

        #4
        Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

        kz377 çok tşk ederim saygıyla

        Yorum

        • kz377
          Junior Member
          • 17-02-2005
          • 428

          #5
          Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

          Originally posted by lucky06 View Post
          kz377 çok tşk ederim saygıyla
          Rica ederim Sayın Lucky,saygı bizden..Umarım yardımcı olabilmişimdir şimdilik..

          Yorum

          • kz377
            Junior Member
            • 17-02-2005
            • 428

            #6
            Kilitlediğiniz Kanalların Toplu Olarak Tek Tuşla Açılması-Kapanması....

            Sevgili Arkadaşlar,Kx- 15100-16400-17500-44400-55000-77000-88000-56000-56600-57000-57700-59000-59900-Smartbox modellerinde, size kilitlediğiniz kanalları daha rahat seyredeceğiniz menüdeki yeri söyleyim.Orada tek işlemle sorunuz çözülecektir.Eğer sizden başka biri tarafından izlenmesini istemediğiniz şifreli veya şifresiz kanalları,biliyorsunuz Menü+Sistem ayarları+Kanal düzenlemeye girip kilitlemek istediğiniz kanalın üzerine gelipte kumandanızdaki İNFO tuşuna basmak suretiyle o kanalı kilitler.Böylece her İNFO tuşuna bastığınızda kanallar toplu kilitlenmiş olur.Ve her defasında tek tek şifre girmek zorunda kalırsınız.Ancak aşagıya yazdıklarımı uygularsanız bu dertten kurtulmuş olursunuz.Menü tuşuna basın,2-sistem ayarlarını okeyleyin.2.nci sırada Ebebeyn kontrolu var,onu okeyleyin.Kanal kilidi var orada (ON) konumundadır.Orayı ok tuşunun sağında veya solunda bulunan ses tuşuyla çevirerek (OFF) konumuna getirin ve çıkın.Kilitlediğiniz kanalların tamamı şifre istemeyecektir sizden.Hepsini rahatça seyredebileceksinizdir.Seyrettikten sonra tekrar,menü-sistem ayarları-ebebeyn kontrolune gelin,bu seferde kanal kilidini (ON) yapın.Kanallarınız kilitli kalacaktır.İşte bu olayda, toplu kilidi tek tuşla açıp,seyretme kolaylığı vermektedir.Yani kanallarınız kilitli olduğu halde tek tek şifre girmekten sizi kurtarmaktadır..Umarım anlaşılmışımdır..
            Son düzenleme kz377; 30-09-2007, 03:02.

            Yorum

            • ekomanya
              Junior Member
              • 02-12-2004
              • 196

              #7
              Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

              teşekkürler arkadaşlar herkesin emeklerine sağlık

              Yorum

              • kaynakk65
                Junior Member
                • 17-01-2006
                • 54

                #8
                Konu: Kanal Listesindeki Özellikler !!

                sevgili ciyo kardeşim 24600 cı cihazımda yazdıklarınızı harfiyen uyguladığım halde tps kanallarını ne yaptıysam güncelliyemiyorum cihazda 23 mayıs 2007 yazılımı yüklü oyun bölümünde key dosyasıda açık konumda lütfen yardım tşk.ler

                Yorum

                • blackblue06
                  Junior Member
                  • 02-07-2006
                  • 48

                  #9
                  Canal+ Décalé

                  Canal+ Décalé, Canal+, Canal+ Cinema, Canal+ High-Tech, Canal+ Sport bu kanalları uzun bir zamandır kx57700cas+usb cihazıyla auto olarak izliyordum bu sabahtan beri kanallar açamadım şifremi degiştirdiler

                  Yorum

                  • kz377
                    Junior Member
                    • 17-02-2005
                    • 428

                    #10
                    Konu: Canal+ Décalé

                    Originally posted by blackblue06 View Post
                    Canal+ Décalé, Canal+, Canal+ Cinema, Canal+ High-Tech, Canal+ Sport bu kanalları uzun bir zamandır kx57700cas+usb cihazıyla auto olarak izliyordum bu sabahtan beri kanallar açamadım şifremi degiştirdiler
                    Evet şu an için kanallar kapalı görünüyor,ama kendiliğinden gelir sisteme geçince..bekleyin..

                    Yorum

                    • havoc
                      Junior Member
                      • 07-11-2004
                      • 26

                      #11
                      57000 CAS Kanal Düzenleme

                      57000 CAS Kanal Düzenleme programı var mı acaba.

                      Diyelim 309. nolu kanalı 2.ci sıray alacağım taşıyorum. ama taşıdıktan sonra kaanal taşıma ekranı 2.ci de kalıyor tekrar 309 lara gitmek gerekiyor oradan bir kanal taşımak için buda sinirleri bozuyor..

                      Yorum

                      • kz377
                        Junior Member
                        • 17-02-2005
                        • 428

                        #12
                        Konu: 57000 CAS Kanal Düzenleme

                        Originally posted by havoc View Post
                        57000 CAS Kanal Düzenleme programı var mı acaba.

                        Diyelim 309. nolu kanalı 2.ci sıray alacağım taşıyorum. ama taşıdıktan sonra kaanal taşıma ekranı 2.ci de kalıyor tekrar 309 lara gitmek gerekiyor oradan bir kanal taşımak için buda sinirleri bozuyor..
                        Ciyo bey kanal editörü verdi alt bölümlerde.Bilgisayara kanal listenizi çekip oradanda düzenleyebilirsiniz.Ama kanal taşıma zor değilki.Kumandanızdan taşıyacağınız kanalı işaretleyin,sonra taşımak istediğiniz yerin kanal numarasını yazarsanız otomatikman oraya atar.Sonra nerede kaldıysanız orasının rakamını kumandanızdan yazın oraya gelir klavyeniz.Yani aslında seri taşıyabilirsiniz böyle.Yalnız rakamları seri yazmalısınız.Yani tek tek taşımayın.Rakamı seri yazın ve bekleyin oraya atar..Toplu taşımada F1 tuşuyla tek tek işaretlerseniz vew sonrada nereye bırakmak isterseniz oraya gelin yeşil(Kanal taşıma ) tuşuna basın ve okeyleyin.Toplu olarak atar..

                        Yorum

                        • helezon
                          Member
                          • 22-04-2004
                          • 1898

                          #13
                          Konu: 57000 CAS Kanal Düzenleme

                          Kanal editleme yazılımını buraya yükledim, kanal listenizi bu programla düzenleyebilirsiniz.. Yalnız kanal listesini ya önce özmenadan alacak ve düzenleyeceksiniz, motorlu çanak kullanıyorsanız cihazınızdaki kanal listesini alacaksınız... Bu iş için kablo lazım... USB den kanal listesini atamıyorsunuz malum... Kolay gele...

                          Yorum

                          • ciyo
                            Member
                            • 07-05-2004
                            • 1494

                            #14
                            Konu: 57000 CAS Kanal Düzenleme

                            Originally posted by helezon View Post
                            Kanal editleme yazılımını buraya yükledim, kanal listenizi bu programla düzenleyebilirsiniz.. Yalnız kanal listesini ya önce özmenadan alacak ve düzenleyeceksiniz, motorlu çanak kullanıyorsanız cihazınızdaki kanal listesini alacaksınız... Bu iş için kablo lazım... USB den kanal listesini atamıyorsunuz malum... Kolay gele...
                            sevgili @helezon, kanal editörü ile kanalları düzenledikten sonra, düzenlediğiniz kanal listesini USB Flash Diske atıp, oradan cihazın USB portuna takıp, Kanal listesini de USB'den cihazınıza atabilirsiniz.

                            Yorum

                            • helezon
                              Member
                              • 22-04-2004
                              • 1898

                              #15
                              Konu: 57000 CAS Kanal Düzenleme

                              Originally posted by ciyo View Post
                              sevgili @helezon, kanal editörü ile kanalları düzenledikten sonra, düzenlediğiniz kanal listesini USB Flash Diske atıp, oradan cihazın USB portuna takıp, Kanal listesini de USB'den cihazınıza atabilirsiniz.
                              Benim demek istediğim Cihazdan flash belleğe kanal listesini atmaktı.. Yani bilgisayarda düzenleyebilmek için... Benim sistem dediğim gibi motorlu olduğu için sadece kablo yardımıyla bilgisayarıma atabildim... Kolay gele...

                              Yorum

                              İşlem Yapılıyor
                              X