Yarımada'dan tarihseverlere üç fuar hediyesi...

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • TA2CCC
    Banned
    • 03-06-2004
    • 8304

    Yarımada'dan tarihseverlere üç fuar hediyesi...



    Kitapseverlerin ilgiyle beklediği TÜYAP Kitap Fuarı başlıyor. Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 26. İstanbul Kitap Fuarında irili ufaklı yüzlerce yayınevi bin bir emekle hazırladığı kitaplarını sergileyecek.
    Fuarda birçok yeni kitap okurlarla buluşacak. 9 gün sürecek Kitap Fuarı’nda yazarlar kitap dostlarıyla imza günlerinde bir araya gelecek. Yurt içinden ve yurt dışından birçok edebiyatçı konferanslar verecek. Edebiyat dünyasından önemli isimlerin bir araya geleceği fuarın oldukça renkli geçmesi bekleniyor.
    Fuara aylar öncesinden hazırlıklar yapan yayınevi ve yazarları da kendilerine ayrılan stantlardaki son hazırlıklarını bitirip kitap dostlarını beklemeye başladılar. Yıl boyunca hummalı bir çalışma yapan yayınevleri bu fuarda çalışmalarının meyvelerini toplamayı ümit ediyor. Yarımada yayınları bu hazırlığı en iyi yapan kitapevlerinden biri...
    Yarımada Yayınlarının TÜYAP'ta sunacağı kitaplar
    Kitap Fuarı için aylar öncesinden hazırlıklarına başlayan ve kitap dostlarına özel kitaplar hazırlayan Yarımada Yayınları da salon 4, stant 102/A’da okurların karşısına çıkacak. Çanakkale Savaşı’na özel yayın anlayışıyla kurulan Yarımada Yayıncılık, kısa sürede binlerce bilgi, belge ve hatırata ulaştı. Çanakkale Savaşı’nın karanlıkta kalmış veya az bilinen noktalarını birer birer gün ışığına çıkaran Yarımada Yayınları, bu bilgileri kitaplaştırarak kayıt altına alıyor.
    19 kitabıyla okurların karşısına çıkacak olan yayınevi; çocukları da unutmamış. Yarımada, Çanakkale Zaferi’nin çocuklara daha iyi anlatılabilmesi için dört kitapçıktan oluşan “Çanakkale Boyama Kitapları” hazırlamış.
    Çanakkale’de önemli başarılara imza atan M. Kemal Atatürk’ten, o dönem kullanılan silahlara, siperlerden, araç ve gereçlere, o yıllara ait askeri kıyafetler ve Çanakkale şehitliklerine kadar birçok konu çocuklar için özenle resmedilmiş.
    Anlaşılan bu fuar imza günleri, indirim kampanyaları ve sürpriz kitap ve hediyeleri ile kitap dostlarının yüzünü güldürecek.
    Bir Hilal Uğruna
İşlem Yapılıyor
X