Kasımpaşa-Fenerbahçe (1-2)

Kapat
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • eerol
    Banned
    • 06-11-2004
    • 8682

    Kasımpaşa-Fenerbahçe (1-2)

    Fener, K.Paşa'yı zorda olsa yendi28 Ekim 2007 00:05


    F.Bahçe, bu sezon ilk deplasman galibiyetini, 1964'ten sonra ilk kez karşı karşıya geleceği Kasımpaşa karşısında elde etmek amacında. Maçın 2. yarısı oynanıyor...
    KASIMPAŞA: 1-2 :FENERBAHÇE

    Stat: Atatürk Olimpiyat
    Hakemler: Zafer Önder İpek, Cemal Gemici, Özgür Çetiner

    Kasımpaşa: Sinouh, Gökhan, Yasin, Moritz, Askou, Alparslan, Fatih, Tehoue, Faruk, Fransergio, Coulibaly

    Fenerbahçe:
    Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Appiah, Vederson, Tümer, Aurelio, Semih, Edu, Gökhan, Deivid

    MAÇ BAŞLADI

    Karşılaşmaya Fenerbahçeli futbolcular başladı...

    3. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Kasımpaşa ceza sahasına etkili girdi. Semih topu kontrol ettiği anda arkasındaki Vederson'a kazandırdı. Vederson'un ara pasında Tümer ceza sahası içinde tek pasla Semih'i gol pozisyonuna soktu. Semih'in pozisyonu için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

    5. dakika. Fenerbahçe Semih ile gole çok yaklaştı. Sol kanatta Carlos'tan topu alan Appiah ters kanata uzun bir top attı. Gökhan Gönül göğsüyle yumuşattığı topu ceza sahasına kesti. Kale sahasında yükselip kafayı Semih vurdu. Meşin yuvarlak direğin az farkla üzerinden auta çıktı.

    7. dakika. Fenerbahçe Tümer'in müthiş golüyle Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Tümer Metin rakip ceza sahasının önünde yerde kaldı.

    Sarı-Lacivertli ekipte Carlos ve Tümer topun gerisine geçti. Kaleye yaklaşık 25 metre mesafeden vuruşu Tümer yaptı.

    Barajı geçen meşin yuvarlak Kaleci Sinouh'un uzunamayacağı noktadan 90'a takıldı.

    Fenerbahçe Tümer'in frikik golüyle Kasımpaşa karşısında 1-0 öne geçti.

    11. dakika. Karşılaşma Fenerbahçeli futbolcu Vederson'un sakatlığı nedenilye durakladı. Bu futbolcunun kenara alınmasından sonra oyun yeniden başladı.

    13. dakika. Fenerbahçe 2. golü Deivid ile buldu. Hızlı gelişen atakta Semih sol kanatta topla buluştu.

    Ceza sahasının çarprazında topu kontrol eden Semih, kale sahasında boş kalan Deivid'e ortasını kesti. Brezilyalı golcü altıpas üzerinde kafa ile topu Kasımpaşa ağlarına bıraktı.

    Fenerbahçe Deivid'in attığı golle Kasımpaşa karşısında skoru 2-0 yaptı.

    15. dakika. Kasımpaşa maçın hemen başında kalesinde gördüğü gollerden sonra ilk ciddi pozisyonuna Tehoue ile girdi. Ani gelişen atakta ceza sahası dışında topu önüne alan golcü sert vurdu. Sert giden meşin yuvarlak direğe çarparak dışarı çıktı. Fenerbahçe adına şanslı bir an.

    21. dakika. Maçta tempo çok yüksek. Her iki ekipte gole dönük bir futbol ortaya koyuyor. Bu dakikada Kasımpaşa mutlak bir pozisyonundan Tehoue ile sonuç alamadı. Fenerbahçe savunmasında kademenin kaybolduğu anda ceza sahasında topla buluşan golcü futbolcu Volkan ile karşı karşıya kaldı. Tehoue uygun durumda şutunu attı. Açıyı iyi kapatan Kaleci Volkan net bir golü çıkartmayı başardı.

    27. dakika. Kasımpaşa, rakip ceza sahasının dışından serbest vuruş kazandı. Uzak mesafeden Moritz kaleyi yokladı. Barajı geçen meşin yuvarlağı sağına iyi uzanan Volkan kontrol etmeyi başardı.

    28. dakika. Kasımpaşa maçın başında yediği 2 şok golden sonra maçta dengeyi kurdu. Bu dakikalarda karşılıklı ataklar var.

    30. dakika. Fenerbahçe bu dakikada Kasımpaşa kalesine etkili indi. Sol kanatta topla buluşan Carlos ceza sahasına ortasını yaptı. Deivid ceza sahası önünde topu Appiah'a indirdi. Ganalı futbolcu sert bir şut çıkarttı. Kaleye yönelen top savunmadan döndü.

    33. dakika. Kasımpaşa gole Tehoue ile çok yaklaştı. Appiah'ın orta sahada kaptırdığı topta Yasin, soldan hareketlenen Fatih'i gördü. Bu futbolcunun ceza sahasına hareketlenen Tehoue'ye uzun pasında golcü futbolcu meşin yuvarlağı kontrol ettiği anda çarprazdan sert vurdu. Kaleci Volkan ağlara gitmekte olan topa iki hamlede güçlükle kontrol etti.

    35. dakika. Maçta inanılmaz bir tempo var. İki ekipte üst üste gollük pozisyonlar yakalıyor. Fenerbahçe 3. gole Semih ile çok yaklaştı. Kasımpaşa savunmasının arkasına atılan topu Semih takip etti. Golcü futbolcu ceza sahasına girdiği anda kaleci Sinouh ile karşı karşıya pozisyon meşin yuvarlağı üstten auta vurdu.

    36. dakika. Bu kez gole yaklaşan taraf Kasımpaşa oldu. Fenerbahçe savunmasının büyük hatasında topla buluşan Faruk ceza sahasına girdi. Üst üste rakiplerin ekarte eden Faruk uygun durumda topu kalenin yanından auta vurdu. Kasımpaşa adına net bir fırsat kaçtı.

    37. dakika. Kasımpaşa golü Tehoue ile buldu. Fenerbahçe savunmasında bir büyük hata daha yaptı. Sağ kanattan Vederson hatalı bir geri pası attı. Ceza sahası önünde topla buluşan Tehoue bekletmeden sert vurdu. Meşin yuvarlak Volkan'ın bakışları arasında Fenerbahçe ağlarıyla buluştu.

    Kasımpaşa Tehoue'nın şık golüyle Fenerbahçe karşısında skoru 2-1 yaptı.

    44. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan kullandığı köşe atışında Kasımpaşa kalesinde etkili oldu. Carlos'un ön direğe kestiği topa savunma ters bir vuruş yaptı. Kaleye yönelen meşin yuvarlak Sinouh'un göğsünden sekerek altıpas içinde boşta kaldı. Fenerbahçe'de kimsenin takip etmediği topu Sinouh atik davranarak kapanıp kontrol etti.

    45. dakika. Maçta ilk yarı için normal süre sona erdi. Fenerbahçe'nin rakibi karşında üstünlüğü sürüyor.

    Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmadı. Fenerbahçe ilk yarıyı rakibi karşısında 2-1 önde kapattı.

    MAÇIN İKİNCİ YARISI

    46. dakika. Kasımpaşa'da 2. yarıda Cihat oyuna dahil oldu. Kenara alınan isim Alparslan.

    48. dakika.
    Fenerbahçe sol kanattan Kasımpaşa kalesine etkili gitti. Vederson'un ceza sahasında hareketlenen Semih'e kestiği topa golcü futbolcu altıpas üzerinde ayak koydu. Semih'un uygun durumda yaptığı vuruşta top kalenin üzerinden auta çıktı.

    54. dakika. Fenerbahçe sol kanattan gelişen atakta Semih ile rakip kalede etkili oldu. Vederson'un ceza sahasına kestiği topa kale sahasında kafayı vuran Semih, meşin yuvarlağı üstten auta attı.

    56. dakika. Fenerbahçe mutlak bir gol fırsatını Gökhan Gönül ile kullanamadı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Gökhan topu rakibine kaptırdığı anda presle topu kaptı. Kaleci Sinouh ile karşı karşıya kalan Gökhan, yakın mesafeden şutunu kaleci Sinouh harika bir refleks ile kornere çeldi.

    57. dakika. Fenerbahçe bir kez daha gole çok yaklaştı. Rakip sahada kazanılan serbest vuruşu Sarı-Lacivertli ekip hızlı kullandı. Savunmanın arkasında topla buluşan Aurelio bekletmeden sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği yalıyarak auta çıktı.

    58. dakika. Kasımpaşa'da hakemin kararına itiraz eden Tehoue sarı kartı gören isim oldu.

    60. dakika. Karşılaşmada tempo her geçen an daha da yükseliyor. Kasımpaşa'nın beraberlik golü için ataklarına Fenerbahçe'de karşı ataklarla karşılık veriyor. İki kalede de etkili pozisyonlar yaşanıyor.

    61. dakika. Fenerbahçe sol kanattan Carlos ile süratle Kasımpaşa kalesine sokuldu. Cihat, kendisini geçen Carlos'u faul ile indirdi. Hakem serbest vuruşu Fener'e verirken Cihat'a da sarı kartını çıkarttı.

    62. dakika. Fenerbahçe'de kaleyi karşıdan gören noktada serbest vuruşu Vederson kullandı. Bu futbolcunun sert şutu savunmadan sekerek direğin dibinden kornere çıktı. Kasımpaşa adına şanslı bir an.

    65. dakika. Kasımpaşa'da Yasin yerini Merthan'a bıraktı.

    68. dakika. Maçta Fenerbahçe'nin rakibi karşısında 2-1'li üstünlüğü devam ediyor. İki ekibinde orta sahadaki kıran kıran mücadelesi var. Tempo bu bölümlerde biraz ağırlaştı.

    69. dakika. Fenerbahçe sağ kanattan Tümer ile serbest vuruş kullandı. Kasımpaşa savunmasının karşıladığı topu Carlos kontrol etti. Bu futbolcunun 30 metreden gönderdiği sert şut kaleci Sinouh'un üzerine gitti.

    71. dakika. Fenerbahçe bu dakikada Gökhan Gönül ile sağ kanattan Kasımpaşa kalesine etkili indi. Rakibinden sıyrılarak ceza sahasına giren Gökhan, kale sahasına ortasını kesti. Semih'ten önce savunma ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

    72. dakika. Fenerbahçe'de Deivid yerini Colin Kazım'a bıraktı.

    74. dakika. Kasımpaşa'da Fatih Akyel'in yerine Erhan dahil oldu.

    77. dakika. Kasımpaşa sol kanattan Fenerbahçe kalesine yüklendi. Ceza sahasına gönderilen ortaya Tehoue yükselip kafayı vurdu. Yerden seken topu köşeden Volkan uzanarak kontrol etti.

    78. dakika. Fenerbahçe'de Tümer Metin yerini Ali Bilgin'e bıraktı.

    81. dakika. Fenerbahçe'de Kasımpaşa hızlı atağını faul ile kesen Aurelio sarı kartı gören isim oldu.

    82. dakika. Maçta son dakikalara girildi. Kasımpaşa beraberlik golü için ataklarını sıklaştırdı. Fenerbahçe savunmasında çok dikkatli.

    85. dakika. Fenerbahçe'de Semih Şentürk yerini Selçuk'a bıraktı.

    86. dakika. Kasımpaşa beraberlik golüne çok yaklaştı. Ceza sahası dışında topu önünde bulan Moritz sert vurdu. Volkan topu güçlükle çeldi. Dönen topa hareketelen Moritz'in önünde çabuk davranan Volkan kapanarak gole izin vermedi.

    90. dakika. Maçta son dakika oynanıyor. Kasımpaşa tüm hatlarıyla beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yükleniyor. Sarı-Lacivertli ekip savunmasında bu dakikaya kadar ilk yarıdaki büyük hataları tekrar etmedi.

    Maçın uzatma süresi olarak 3 dakika işaret edildi.

    90+2. dakika. Kasımpaşa, Fenerbahçe ceza sahasına sağlı sollu ortalar gönderiyor. Sarı-Lacivertli ekibin savunması gelişi güzel vuruşlarla topu uzaklaştırma çabasında.

    90+3. dakika. Fenerbahçe maçın son anlarında gole Colin Kazım ile çok yaklaştı. Kontra atakta sol kanattan süratle rakip ceza sahasına sokulan Carlos, 18 yayı üzerinde bomboş pozisoyndaki Colin Kazım'ı pasını bıraktı. Colin Kazım'ın sert şutu üst direği yalıyarak auta çıktı.

    Hakem bu ataktan sonra maçın bitiş düdüğünü çaldı.. Fenerbahçe deplasmanda ilk galibiyetini 2-1'lik sonuçla Kasımpaşa karşısıda aldı.
  • chatirdek
    Junior Member
    • 25-02-2004
    • 173

    #2
    Konu: Kasımpaşa-Fenerbahçe (1-2)

    kardeşim kasımpaşa'da ki forvet tehoue ne biçim toplara vuruyor duran yürüyen koşan farketmiyor herhalde bence 5 tane kezman eder adamların antreman sahası bilem yokmuş üstelik

    Yorum

    • senova
      Senior Member
      • 29-10-2006
      • 7485

      #3
      Konu: Kasımpaşa-Fenerbahçe (1-2)

      ama bugüne kadar bir kezban olamamış..dışarıya çıkıp sorsak kimi tanırlar değilmi dostum..fenerbahçenin mevcut sisteminde kezban gerçek kalitesini gösteremiyecektir..ama onun klası dünyaca biliniyor..

      Yorum

      • serdo
        Senior Member
        • 30-04-2006
        • 5368

        #4
        Konu: Kasımpaşa-Fenerbahçe (1-2)

        onun klası değil hiçbir şeyi yok.Vatandaşı Zigiç sistem falan tanımıyor.Sırbistan-Azerbeycan maçında kaç tane gol attı.

        Yorum

        İşlem Yapılıyor
        X