cihaz dönüşümü .???

Kapat
Konu Kapalı.
X
X
 
  • Filtre
  • Zaman
  • Gösterim
Clear All
yeni mesajlar
  • ozkandonmez
    Administrator
    • 30-12-2002
    • 47398

    #61
    Konu: cihaz dönüşümü .???

    Yok ya vazgeçtim zatı muhteremin eline koz vermeyelim nem olur nem olmaz, yaylar yine gevşer, isteyen olursa maille gönderrim.
    Üyelere Özel Konuları Görebilmek İçin Lütfen ÜYE GİRİŞİ Yapınız



    HAYDI IPTV YAPALIM

    TBS 6991 Dual Tuner Dual CI Tv kartı linux sürücü yükleme

    LÜTFEN OKUYUN

    Yorum

    • ybæl©ik
      ADMINISTRATOR
      • 25-01-2003
      • 30775

      #62
      Konu: cihaz dönüşümü .???

      Ö.S.D.K_2004

      yazdıklarımı doğru değerlendirerek anlamak yerine hala istediğiniz gibi algılayarak yorum yapıyor, seviyenizi düşürüyor ve beni hiç olmayacak şeylere zorluyorsunuz.

      seviyenizi bilin ve yazılarınızı ona göre yazın. beni tahrik ederek forumun amacı dışında hareketlere zorlamayın. benim burada şahıslarla işim yok. hele de sizinle hiç yok. benim gözümde herkes aynıdır ve aynı değere sahiptir. ama bu değerlerini kişilerin kendileri düşürebilir.

      sizinle burada tartışmaya girecek değilim. ( forumda daha fazla bu konuyu uzatmanın bir anlamı yok, varsa bir probleminiz bana PM gönderin )

      s.mod ybalcık sizi şimdi tanıdım herkes mersine gider sen tam tersine kim nerde yazdı söyledi kyoto 8550 dap dönüşüyor diye konu kyoto 8350 dap dönüşürmüydü sen nereye getirdin konuyu , sana hayret etim diger forum düşmanlıgı yapayım derken kyoto8350 dap a bile zam yaptın kyoto 8550 dap yaptın
      ne yazıktır ki senin bu mantıkla bu şekilde beni tanımam MÜMKÜN DEÐİL.

      8350 yerine yanlışlıkla 8550 yazmışım. bunun bilgimle bir ilgisi yok.

      daha önceki yazımda da belirttiğim gibi kendi pencerenizden bakmayı bırakın, genel bakın.

      benim hiçkimseyle ve hiçbir forumla bir alıp veremediğim ve düşmanlığım da yoktur.

      Sayın Bülent Tekcan'a sorun beni iyi tanır. çabalarımı ve amacımı da çok iyi bilir.

      konuyu kendi anladığınız şekilde ilgisi olmayan yerlere çekmekten vazgeçin.

      konuyu ilk soran arkadaşım yazısını bir daha oku iyi anlayarak yorum yap dogru düzgün cevap ver millet kafadan sallama sonra mahcup olursunuz kimseye kızarak azarlayarak cavap verme bu işleri bilmiyorsan bilenlere sor ögren
      kyoto 8350 dap echostara dönüşür dendi sen dönüşmez diyorsan oda senin bilecegin iş
      biz bilmediğimiz konuda açıkça bilgimiz yok deriz, bilmediklerimizi de her zaman öğrenmek çabası içerisindeyiz. hiçkimse de herşeyi bildiğini iddia edemez.

      kesin dönüşmez cevabı vermedim. ben size yazılarımda bu dönüşüm olayıyla ilgili bir bilgimiz olmadığını zaten açıkça söyledim. siz de dönüşebildiğini iddia ettiniz. bunun üzerine eğer bu dönüşüm oluyorsa, hangi modele ait yazılımın nasıl dönüştüğünü, denenip denenmediğini ve bu konuyla ilgili gerekli bilgileri vermenizi istedim sizden. siz bilgi vermek yerine sadece dönüşüyormuş, ***********dan cevabını aldım şeklinde yazdınız. ben de bunun açıklamasını istedim sizden.

      ama siz yanlış anlamalarınız yüzünden konuyu bu aşamaya getirdiniz.

      bizim herkesin çalışmasına ve emeğine sonsuz saygımız vardır ve takdir de etmesini biliriz. onlar yaptı biz yapamadık diye kimseyi kıskanmayız, tavır almayız.

      benim amacım falan filan forumun reklamını yapmak degilki bana niye kızılıyor anlamadım sor ögren bizde ögrenelim dendi bizde ögrendigimiz buraya yazdık herhal hata etik bunuda yazmayacagım ama :Bu konuda bilgilendirmenizi bekliyoruz dendigiiçin yazdım
      evet aynen yukarıda yazdığınız şekilde bilgi istedik, bilmediğimizi öğrenelim dedik. ama siz bu bilgiyi vermek yerine bana sataşmakla meşguldünüz.

      bu konuyu çok gereksiz bulduğum ve daha fazla uzamasını forumun amaçları dışında bulduğum için kilitliyorum.

      diğer arkadaşları kişisel ve boş bir tartışmayla meşgul etmenin bir anlamı yok. eğer benimle bir sorununuz varsa PM gönderin.

      tüm arkadaşlara

      saygılar, sevgiler.
      Son düzenleme ybæl©ik; 12-06-2004, 04:26.

      Yorum

      İşlem Yapılıyor
      X